Cizme pe cusut

Conținutul articolului
  1. Modele
  2. Lancare
  3. Ce sa porti?

Cizme pe cusut

Linging a ras mințile tuturor la rând. Ea nu numai că arată elegantă, dar, de asemenea, îndeplinește un scop practic, păstrând pantofi pe picior. Cizme pe șlefuirea arata spectaculos, iar cu atât mai mare cizme, cu atât este mai mare impresia pe care o produc. Istoria lor își ia originea de la fasole, pantofi pentru soldați și vânători, care au oferit o protecție maximă. În mijlocul secolului al XX-lea, industria modei și-a îndreptat privirea la astfel de cizme, făcând achiziția necesară pentru fiecare.

Modele

Fiecare nou sezon de pe rafturi pare mai multe modele mai diverse de cizme de sex feminin pe laces. La modă, se dovedește a fi diferite stiluri, lungime, tocuri, culoare, stil de foraje și vizibilitatea acestora. Un sortiment uriaș vă permite să alegeți o pereche de suflete, deoarece este destul de realist să găsiți astfel de cizme care să satisfacă orice gust.

În primul rând, este necesar să se decidă cu privire la tipul de unic, a preferat fie ușor de reținut, bold, dar nu stifturi foarte confortabil, sau opțiuni plate convenabile și practice.

Există specii intermediare – tocul este complet opțională pentru a fi subtil sau foarte mare. Cizme pe tocuri groase stabile sau pătrate mici sunt populare. În plus, există o pană și platformă care, în combinație cu un toc, face creșterea destul de tolerabil.

Atunci când alegeți, ar trebui să se gândească la înălțimea încălțămintei propriu-zise. Jumătățile de cizme abia deasupra gleznelor se va arata perfect pe orice picior. Trebuie amintit faptul că mai mare înălțimea de sus de boot, cu atât mai mare proprietarul lor ar trebui să fie. Din păcate, fetele mici modele lungi, pur și simplu nu se potrivesc, scurtând vizual piciorul. Una dintre cele mai comune stiluri este înălțimea medie, aproximativ la mijlocul piciorului.

Citește mai mult  Sandale de sex feminin Ecoco

Atenție similară merită cizme, deoarece înălțimea navelor lor vă permite să utilizați cel mai eficient șirete. Adesea nu transportă nici măcar o valoare practică în sine, rămânând un element decorativ. Cele mai populare modele cu frontieră frontală, dar există o șmecheră din spate sau dublă. Lăntele pot merge pe o lungime completă sau pot participa doar separat.

Treptele pot fi de iarnă și demi-sezon, tocuri înalte, pe o cheie și o talpă plat.

Boots sunt împărțite la sezonalitate. Modelele de vară sunt deschise maxim, cu o cantitate mare de decupaje și din materiale moi ușoare, astfel încât picioarele să nu se supraîncălzească.

Opțiuni demi-sezon pentru primăvară și toamnă Cel mai adesea lungime medie, cu un set complet de tălpi diferite.

Pantofii de iarnă sunt făcuți în mod predominant pe tocuri stabile, joase, deoarece zăpada și gheața ridică șansele de alunecare. Cizmele de iarnă sunt întotdeauna izolate și trebuie să fie la fel de mult cât mai mult posibil pentru a oferi protecția împotriva căldurii și a vântului.

Cele mai frecvente materiale care sunt folosite pentru croitorul pantofilor, sunt suede și piele, atât naturale cât și artificiale. Unele modele ocazional decorate cu textile, denim, satin, dantelă, blană.

Lacing, mai ales dacă vorbim despre cizme sau cizme înalte, un element foarte activ, astfel încât pantofii, cu rar decorează altceva. Ca decor există elemente metalice, curele și, uneori, decorarea decorării în sine sau textura pielii în sine – o grabă sau imitantă.

În ceea ce privește culorile, în acest cizme de dans, niciun alt pantofi nu diferă de alte pantofi. Negru, nuanțe maro gri se bucură de cea mai mare cerere, și în modele de vară – alb și bej. În ceea ce privește culori vii, depinde totul de tendințele actuale ale modei.

Lancare

Există două moduri de a folosi șireturi pe cizme.

  • În primul caz, ele ajuta pantofi bine să rămână pe picior, datorită capacității de a ajusta dimensiunea verde.
  • În al doilea, acesta este un luminos, atrăgând un element decorativ, care este atât de independent ca alte decoratiuni sunt folosite foarte rar cu ea. În plus față de reglarea lățimii soldului, dind facilitează procesul de a pune pe sau eliminarea cizme înalte.
Citește mai mult  Slefturi

Laces pot fi diferite în textură, grosime și stil în general,. Ele sunt clasice, similare cu șnurul sau panglici din satin. Ele pot fi complet imperceptibil dacă coincid cu cizme de culoare sau, dimpotrivă, striga despre individualitatea proprietarului lor, în cazul în care este contrastante, luminos, culori neon.

Buclele și lubrifierele, în care sunt locuite laces, cel mai adesea au culoare de argint, auriu sau negru. Plasarea posibilă nu numai în față sau în spatele, ci și oblică.

Lăntele pot fi lăsate ca atunci când cumpărați sau danteaza frumos un mod special – în diagonală sau direct prin dantelă. Sfaturile ar trebui să fie lăsate fie la fluierul, le-a spus într-un arc sau pentru a fixa marginea vârfului. În general, cu laces, puteți învăța cum să faceți față destul de repede, dar dacă vorbim despre cizme, atunci uneori procesul durează câteva minute.

Ce sa porti?

  • Fetele mici sunt recomandate pentru a purta cizme cu tocuri mici să nu se scurteze vizual și să adauge un abur de centimetri de creștere. Creșterea mediului vă permite să purtați lungimea medie.
  • Cu picioarele lungi pot purta cu ușurință cizme cu cel mai mare picior, dar nu călcâi. Alegerea depinde de stilul general al hainei, preferințele personale ale fiecărei femei și situații în care se vor purta cizme.
  • Pentru activități active și activități active, ar trebui să alegeți pantofi pe tocuri mici sau pe tălpi plat și să intrați în lumină sau să apară la evenimentul de seară în tocuri și știfturi înalte.

În funcție de model, cizmele se pot uita în mod ideal în diferite stiluri – casual, biker, romantic. Ar trebui să fie amintit pentru că cizmele de înaltă rezistență – un element activ al imaginii, deci cu restul detaliilor garderobeului ar trebui să fie restrâns. În primul rând, această regulă se aplică flaconului și cizmelor cu mijlocul piciorului și mai sus.

Citește mai mult  Pantofii lui Nubuk

Cizme de lungime mijlocie, precum și scurt, puteți purta cu ușurință cu rascoats, haina casual și supradimensionată, jachete din piele, jachete în jos, parcuri. Un talpă plat vă permite să creați arcuri de tineret de stradă, iar călcâiul adaugă feminitate chiar și la cea mai îndrăzneață imagine cu un creuzet. Cizmele înalte necesită o rigoare mai mare, deci este mai bine să alegeți o haină și un strat pentru ei. Lungimea îmbrăcămintei exterioare nu trebuie să ascundă partea superioară a sticlei, altfel ar trebui să fie purtată de o mașină.

Cizme – pantofi universali care pot fi purtate cu blugi, fuste, rochii. O înălțime scurtă vă va permite să alegeți blugi de stil, dar dacă partea de sus este ridicată, atunci va fi cea mai convenabilă pentru modelele Skinnie și Fitting. Indiferent de prezența tocurilor, o imagine interesantă poate fi făcută cu rochii feminine din tricotaje, satin, fire.

În sezonul rece, împreună cu fuste și rochii, ar trebui să purtăm ciorapi compactați care adaugă imaginea romanticității și a confuziei. Nu există restricții privind îmbrăcămintea de mai sus, alegerea ar trebui să depindă de imaginea generală. Într-un caz, topuri si tricouri cu imprimeuri luminoase vor fi adecvate, într-o altă cămăși extinse confortabile, iar în al treilea – pulovere si bluze elegante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: