Cizme

Cizme

Cu o schimbare în sezon, invariabil au să se gândească la schimbarea garderobei. Și acest lucru se referă nu numai haine, dar și pantofi. Pentru perioada de primavara sau toamna O opțiune excelentă a fost Botine. În același timp, mulți se tem de ei să le cumpere, frică să arate ridicol. La urma urmei, mulți știu că, chiar și cele mai multe șocuri elegant poate strica imaginea, în cazul în care acestea sunt alese incorect. Așa că acest lucru nu se întâmplă, am pregătit acest articol în care dorim să-i spun totul despre acest pantof. Cu toate acestea, în primul rând, să figura lui ce sunt cizme.

Particularități

Pantofii gleznei sunt pantofi eleganți și la modă, care sunt la vârf de popularitate nu este un sezon. Multe fete sunt confundate spunând că gleznele sunt cizme sau cizme. De fapt, acest lucru nu este același. Bocancii gleznei exprimă ceva intermediar între pantofi și jumătate cizme.

Ei și-au dobândit numele de la pantofi de gleznă engleză sau cizme glezne, ceea ce înseamnă „cizme până la gleznă”. Astfel, aceste pantofi se potrivește cu o gleznă, totuși, nu ajunge la caviar. Acesta este un model confortabil și neobișnuit de feminin. Designerii ne oferă o varietate de stiluri: de la pantofi simpli și practici la elegant.

Modele

Fotografiile la modă ale gleznei sunt prezentate într-o gamă largă. Sunt cunoscute modelele aproape ale bărbaților și există extrem de feminine. Stilul clasic este caracterizat de o șosetă rotunjită, un cablu de înălțime subțire și un decor minim.

Modelul interesant cu toe deschis. Ea este neobișnuit de populară în offseason. În vreme rece, este mai bine să purtați aceste pantofi cu chilot dens. În timpul verii, călcâiul gleznei și degetele de la picioare.

Mult mai rar puteți întâlni modele cu toe acute. Cu toate acestea, ele sunt foarte elegante. Mulți preferă șocurile glezne pe o talpă plat. Poate fi subțire sau îngroșată.

Dacă aveți nevoie de pantofi pentru utilizarea de zi cu zi, acordați atenție modelului cu un călcâi pătrat. De multe ori este echipat cu o platformă.

După cum puteți vedea, alegerea cizmelor este largă și variată. Practic, aceste pantofi sunt potrivite pentru perioada de primăvară-toamnă. Cu toate acestea, astăzi există modele de iarnă și de vară.

Culori populare

În acest sezon, paleta de nuanțe la modă nu diferă în modalitate. La vârf de popularitate există culori negre, maro și albastru închis. Toți au un plus indiscutabil – ele sunt perfect armonizate în orice fel. Boots din astfel de tone sunt concise și arată autosuficient. Nu au nevoie de completări sub formă de accesorii de lux.

Dacă nu vă place o singură imagine, puteți să o diluați cu detalii luminoase, cum ar fi amprentele geometrice simetrice sau carcasele de imprimare animală.

De asemenea, la modă este conținutul a două sau mai multe culori. De exemplu, negru cu alb sau negru, roșu și galben. Încălțămintea făcută într-o astfel de culoare va face o imagine mai feminină și aristocratică.

Citește mai mult  Cizme de skandia

Nu mai puțin relevante decât culorile anterioare, nuanțele luminoase, suculente, cum ar fi Bordeaux, purpuriu, albastru sau roz. Tendința sezonului a fost combinația inițială de culori. Imaginați-vă cum șocurile negre pe talpa albastră și călcâiul albastru efectuat sub pielea aspectului reptilei. Acest pantof poate fi purtat cu orice garderobă, chiar și cu pantaloni, chiar și cu o rochie.

Materialele

Aproape totul este folosit ca materiale pentru botioane. Poate fi suede, velor, atlas sau piele. Tendința principală este modelele din piele reptile. Foarte elegant și atractiv arată ca pantofi din piele Hameleon, șopârle sau șarpe. Cu toate acestea, sunt luate în considerare pantofii cei mai la modă și mai populari din lac, pielea lucioasă. Stafurile de căprioară merg pentru ea și numai apoi urmați pantofii gleznei din piele clasică mată.

Recent, producătorii combină pielea lacului cu alte materiale, cum ar fi piele de piele de căprioară sau mată. Ele pot fi un singur ton sau culori diferite. Această combinație este incredibil de elegantă și tendință.

Nu trebuie să uităm de finisarea pantofilor. Este demn de remarcat faptul că în acest sezon este foarte original. Acestea sunt tot felul de laces, broderie, ornamente de dantelă, catarame și centuri, amprente și multe altele.

Dacă ar exista un dantelă la vârf de popularitate, acum curelele și cataramele ocupă. Ele arata foarte cocos si dau fragilitate si timiditate.

Un loc special printre decorul Bootlims ocupat de bandă elastică ocupată. Cel mai adesea se face în culoarea contrastantă în raport cu umbra. Aceasta este o opțiune destul de atractivă și neobișnuită.

Tendințe de modă și noutăți 2021-2022

Dacă doriți să fiți elegantă, ar trebui să fiți conștienți de toate direcțiile noi de modă. Alegerea pantofilor gleznei, creați invariabil o imagine elegantă atractivă. Acesta este exact ceea ce le deosebește de pantofi care arată mai nepoliticos și brutal. În acest sezon puteți vedea cele mai extravagante modele de bootlim. Pentru a ridica cu adevărat tendință și pantofi elegant, trebuie să luați în considerare principalele tendințe de modă.

Citește mai mult  Cizme pe cusut

Cea mai de bază este alegerea materialului. Pentru iubitorii de opțiuni clasice, pielea lacului este cea mai potrivită. Pentru mai multe personalități originale, cizmele gleznei din piele naturală sau artificială vor fi potriviți. Așa cum am menționat deja, într-un angajat special, printuri de animale. Pantofi care seamănă cu o piele de leopard, tigru, zebră sau crocodil au inundat podiumuri la modă.

Nu este nevoie să uitați de nuanțe la modă. Ele se pot manifesta nu numai ca principalele culori, precum și într-o varietate de detalii și ornamente. Adesea combinate în același timp mai multe nuanțe active.

Alegerea cizmelor de gleznă, trebuie să acordați o atenție deosebită călcâiului. Astăzi este o cerere specială de călcâi larg. Este ușor de explicat, deoarece într-un astfel de picioare de pantofi nu obosesc atât de repede, ceea ce va permite să păstreze harul și ușurința mersului. Fie ca, cum ar fi, părul nu își pierde popularitatea. Adevărat, în multe cazuri vedem un călcâi subțire de o înălțime mică.

Ce sa porti?

Bocancii gleznei sunt pantofi care definesc o linie clară de gleznă. Aceasta este exact problema principală. Din acest motiv, picioarele vizuale par mai scurte. Stylistii sfătuiesc să lupte împotriva acestui dezavantaj și să ofere metodele și soluțiile. Ele sunt în selecția corectă a îmbrăcămintei. Full toate fetele cu picioare lungi. Ei își pot permite absolut orice model de cizme și îl combină cu orice.

Cizmele glezne nu ar trebui incluse într-o imagine neglijentă. Este foarte important să vă gândiți la stilul dvs. la cele mai bune lucruri.

Discutați despre ceea ce este mai bine să combinați glezna. Există mai multe reguli folosind care veți fi întotdeauna pe partea de sus. Mai întâi de toate, amintiți-vă că aceste pantofi nu pot fi purtate cu haine lungi și voluminoase. Un astfel de ansamblu pare ridicol, scurtează picioarele și ia imaginea în general. Astfel, glezna tandem și haine de blană sau jachete lungi mai evitate. Cele mai bune cizme de gleznă arată cu mantaua, haine sau jachete în jos, cu mult înainte de mijlocul coapsei.

Dacă intenționați să purtați pantofi de gleznă, alegeți haine semi-granulare. Dacă vorbim despre pantaloni, atunci există pantaloni clasici inadecvați aici, în special modele contraindicate cu săgeți. Ar trebui să dați preferință blugi înguste sau jambiere. În ceea ce privește fusta, în acest caz alegerea este mai mult. Vă puteți permite la fusta oricărui stil, lungime și stil. Mai ales cizme de gleznă bine arata cu o fusta lunga cu o incizie inalta.

Citește mai mult  Stiletto sandals

Sticle pe șlefuirea perfect armonizează cu garderoba în stil retro, care, apropo, este foarte popular în sezonul următor. Cizmele de gleznă sportive pe șlefuire nu pot fi purtate cu îmbrăcăminte sportivă. Alegeți astfel de pantofi în stilul casual.

Deținătorii de picioare subțiri nu merită să cumpere pantofi pe platformă. În acest caz, este mai bine să alegeți un toc sau un călcâi gros.

Nu este recomandat să purtați cizme de gleznă cu rochii de seară. Oricare ar fi feminin și frumos, ei nu sunt atât de eleganți ca, de exemplu, pantofi. Fetele o creștere ridicată cu picioare lungi poate combina șocurile gleznei sau se heter. În cazul în care picioarele sunt departe de ideal, fuste sau pantaloni vor veni la salvare.

Deschis pantofi de la picioare interesante arată cu ciorapi dense. Pentru cele mai originale și îndrăznețe personalități, o coloană luminoasă a culorilor va fi o soluție excelentă. Pentru imaginea de seară este mai bine să purtați ciorapi subțiri cu efecte sau decorațiuni. Opțiunea interesantă va fi jambiere dantelă. Alegeți hainele având o varietate de draper, manuflele și manevliile, asimetria și marginea neuniformă a îmbrăcămintei.

Imagini elegante / Luke

Pentru sezonul de toamnă, alegeți pantofi de gleznă cu haina de cașmir sau jachetă și pliuri cu falduri. O astfel de imagine este potrivită pentru plimbări urbane și arată foarte elegant.

Dacă doriți să obțineți o ceapă mai atentă, acordați atenție jachetei cu tricotate, sacoului tricotat Jacquard și a blugiilor. Reglați imaginea poate fi din piele volumetrică sau pungă de lenjerie.

Glezna Shots sunt o alegere excelentă pentru o imagine romantică. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele de cusur. Aici puteți alege o rochie cu garnituri sau o rochie cu fuste luxuriante, în care veți reaminti o prințesă dintr-un basm. O lungime optimă pentru un astfel de produs – în genunchi.

Dacă doriți să mergeți la o petrecere, acordați atenție la cizme luminoase și lăcuite. Ei le pot ridica o rochie de mătase sau o vestă de blană de aceeași culoare. Dacă vă decideți să purtați o rochie strălucitoare la modă, atunci pantofii gleznei sunt mai buni să aleagă neutru, negru.

După cum puteți vedea, folosind acest pantof de modă și elegant, puteți obține un număr mare de imagini în diferite stiluri. Prin urmare, anklenes sunt incontestabile pentru achiziționarea oricărui garderobă!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: