Clăpari

Clăpari

Alegeți corect cizmele de schi – aceasta este cheia pentru faptul că veți învăța rapid cum să călătoriți corect și vă veți bucura nu numai când le trageți. Articolul nostru vă va ajuta să obțineți răspunsuri la întrebările dvs.

Particularități

Boot-ul de schi este o structură plastică care se conectează cu schi, este fixată în mod fiabil și astfel păstrează picioarele schiorului pe fața locului, care îndepărtează de la răniri și ajutați în mișcare. Cizmele de schi sunt grele și grele, ele constau din două părți: pantof din plastic și o boot moale interioară. Din exterior există cleme cu catarame care fixează designul pe picior.

Acestea sunt pantofi foarte specifici, care se adaptează în cele din urmă nu numai sub trăsăturile anatomice ale picioarelor dvs., ci și sub tehnica dvs. de formare fizică și de schi.

Este mult mai ușor să vă obișnuiți cu alte schiuri decât o altă pereche de pantofi. Prin urmare, experții sfătuiesc să nu călătorească o perioadă lungă de timp în laminare sau în pantofi străini.

Vizualizări

femei

Majoritatea producătorilor produc modele UNISEX, dar este mai bine să se acorde preferință femeilor, care sunt proiectate dintr-un material mai moale, luând în considerare caracteristicile figurii feminine și structura picioarelor. Când picioarele se află într-o stare semi-îndoită, femeile au centrul de greutate mai schimbat, ceea ce este important. De asemenea, caviarul este adesea cuprinzător decât bărbații, prin urmare altitudinea manșetei ar trebui să fie mai mică.

Dimensiuni mari

Astăzi, aproape orice companie poate găsi modele de dimensiuni mari. Pentru femei – începând cu 41, pentru bărbați – cu 46 de dimensiuni. Producătorii mari oferă chiar o oportunitate de a face o ordine individuală a boot-ului pentru un anumit tip de călărie.

Modele

universal

Poate funcționa sau schi.

 • Rularea potrivită pentru patinaj de viteză și stil clasic de plimbare și pentru orice tip de călărie: turist, mers pe jos sau profesional. Acestea sunt cizme înalte, cu o talpă moderată rigidă și o manșetă detașabilă.
 • Skiys folosite pentru călărie pe piese sau în afara autostrăzii – în zăpadă adâncă. Ei pot ajusta panta de sus, având în vedere stilul și unitatea. Acestea trebuie să fie alese cu grijă în dimensiune.

Proiectat pentru schiori care călăresc un stil clasic – nu implică încărcături puternice pe gleznă. Există plăcere, turist și sport. Acestea sunt cizme mici care nu au constrânia mișcarea piciorului. Ei au o talpă moale și nu există manșete, datorită căruia puteți merge fără schiuri. Singura nuanță care trebuie luată în considerare – nu sunt potrivite pentru cursa de skate.

Citește mai mult  Pantofii lui Nubuk

Alergare

Concepute pentru o mișcare rapidă pe distanțe lungi în teritoriul acoperit cu zăpadă. Prin urmare, este important să protejeze piciorul de umiditate și rece și au asigurat călărie în condiții de siguranță. Este un model cu două straturi care nu este frică de temperaturi scăzute.

În cizme profesionale, utilizați un sistem pentru a sprijini glezna. În modelele de agrement, există o ofertă pentru uscăciune și confort.

Pentru schiurile montane

Cu atenție diferită de modelul anterior, constau dintr-o băutură externă și internă. Pentru rigiditate sunt împărțite în trei tipuri: pentru începători, pentru experți și pentru profesioniști. Pantoful este mai dur, cu atât mai exactă și mai rapidă va fi transferul la schi și cu cât este mai mult greutatea, cu atât mai greu ar trebui să fie.

Acestea nu ar trebui să fie utilizate pentru schi fond, precum și pentru că nu sunt potrivite pentru plimbare lungă.

Pentru cursa de skate

Acest tip de schi a primit numele său pentru faptul că mișcările schiorului seamănă cu mișcarea patinării. Trebuie să vă împingeți cu două picioare, de obicei, faceți-o pentru a vă implica.

Acestea sunt pantofi greu care trebuie să închidă glezna și să prevină rănirea. Alegeți-le în mod individual, având în vedere caracteristicile structurii piciorului. Ei nu ar trebui să stea pe picior, să asigure fixarea fiabilă a piciorului și să ofere un impuls eficient.

Pentru Skiatlona

Potrivit pentru tipul mixt de rasă de schi, constând din accident vascular cerebral clasic și de skate. Aceasta este o tehnică destul de complicată, deoarece în procesul de cursa aveți nevoie de o schimbare permanentă de schiuri. În același timp, atașamentul pe pantofi ar trebui să fie universal să se apropie ambele stiluri.

Ei au un suport unic și fiabil dur pentru glezna, care se păstrează chiar dacă mansete sunt descheiat. Cel mai adesea, doar sportivii profesioniști cumpere astfel de pantofi, ele nu sunt ceva pentru un amant obișnuit.

Pe Velcroe

Există în mod exclusiv copilaresti, poate exista un maxim de 35-36 dimensiune. Dacă dimensiunea este mai mult, fermoare sau șireturi sunt utilizate ca elemente de fixare. De regulă, acestea sunt de cumpărare pentru copii de 5-10 ani, care nu poate face față cu siret. Proiectat doar pentru schi cross-country lonjeron.

Citește mai mult  Papuci de casa

Mărci: Producatori recenzie

Armada

Unul dintre cei mai importanti producatori a fost creat de un grup de schiori profesioniști. pantofi de brand sunt complet gândite, astfel încât cea mai funcțională. Fiecare model este inerent în caracteristicile sale unice care vă plac schiorii cu apariția lor.

Salomon

Brand, care la un moment dat a dezvoltat un sistem de elemente de fixare de schi „Meil Carres”. Contul companiei este o mulțime de deschidere, care au avut o importanță deosebită pentru lumea schiorilor. Brandul de cizme de sport de iarnă a câștigat piața aproape de aspectul său.

În producție, noile tehnologii care funcționează într-adevăr sunt în permanență introduse.

Full Tilt

Brandul legendar, creatorii cărora a fost inventat cizme de schi treiclipse cu o limbă cu nervuri. Designul unic a fost dezvoltat prin utilizarea tehnologiilor spațiale unice. Ulterior, au devenit un prototip al modelelor de plastic moderne pentru schiurile montane.

Brandul a fost întotdeauna distins prin calitatea superioară europeană, iar pantofii lor și astăzi se pot bucura de o combinație de confort, practic și un design unic.

Rossignol

Brandul francez specializat în producția de haine de înaltă tehnologie, încălțăminte și echipamente pentru sporturile de iarnă. Firma a trecut mult de la producția de schi din lemn la introducerea tehnologiilor inovatoare.

De mai multe ori compania a câștigat recompense, dar continuă să se îmbunătățească pentru oamenii care sunt îndrăgostiți de schi.

Burton

Marca este cunoscută chiar și schiorii novici. Fondatorul său a devenit un Pratcher de Snowboarding ca un sport extrem și a deschis prima întreprindere de snowboarding din lume. Produce echipamente, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru schiori și surfidenți, produsele sale rămân standardul celei mai înalte calități.

Accesorii

Majoritatea schiorilor dobândesc șosete speciale și insolări încălzite care dețin picioarele în cald. Ei lucrează dintr-o baterie compactă care nu interferează cu mișcarea activă. Ele sunt compatibile cu cele mai multe modele de boot și datorită încălzirii, în mod ideal, ia forma piciorului.

Nu este superfluos să fii o pungă specială sau un rucsac pentru o boot, în care pot fi transportați de la un loc la altul. Nu va da pantofi să congelate, ceea ce este foarte important, deoarece în plasticul rece devine greu și să poarte un astfel de pantof va fi extrem de problematic.

Cum de a alege?

Înainte de a cumpăra, este important să știți exact lungimea piciorului, nivelul de pregătire, stilul de călărie și determinați-vă pentru dvs. ce sumă vă așteptați.

 • Rigiditate. Cel mai important criteriu de selecție. Maxim greu destinat profesioniștilor. Au un topper destul de înalt și 4 clipuri. Astfel de cizme sunt cel mai puțin confortabile, dar ajută la efectuarea unei transmisii exacte la schiuri, ceea ce este important atunci când conducerea rapidă.

Cizmele moi cu două clipuri sunt potrivite pentru începători, rigiditatea căreia poate fi ajustată folosind cabluri sau curele. Pentru confortul de a pune și fotografia, au o limbă.

 • Marimea. Este determinată de bootball-ul interior, care se potrivește strâns cu piciorul. Modelele cusute sunt destinate iubitorilor, înguste se vor potrivi profesioniștilor.
Citește mai mult  Șisturi pentru piscină

Cel mai bine este să cumpărați pantofi într-un magazin specializat, unde vânzătorul va măsura lungimea și lățimea picioarelor pe genunchii semi-îndoiți – deci opriți puțin mai mult. Boot-ul trebuie să facă un picior strâns de-a lungul întregii lungimi.

 • Greutatea. Cizmele profesionale sunt mai greu, merită să vă acordați atenție, deoarece greutatea încălțămintei va afecta ridicarea.
 • Lungimea talpă. Este specificat separat, deoarece dimensiunea nu coincidă. Trebuie să ajustați corect schiurile.
 • Fixare. Trebuie să coincidă pe deplin cu fixarea de schi. Cel mai bine dacă sunt de la un producător.
 • Regulatori. Ele vă permit să ajustați pantofii pentru volumul piciorului. Cantitate minimă pe cizme și modele pentru copii pentru începători.

Există astfel de reglementări: clipuri, centuri, comutator de rigiditate, funcția „plimbare cu plimbare”, care facilitează mișcarea, bootball-ul intern, care ia forma piciorului tău.

Cum să purtați și să depozitați?

Pentru a pune pe cizme de schi, încercați mai întâi să nu lăsați să înghețe. Transportați-le într-o pungă densă sau undeva din nou. Cel mai bine este să purtați termofoane speciale pentru pantofi care nu numai încălzirea, ci și prevenirea apariției de bulgări și pliuri.

 1. Estate Pantoful de sus în jos, extindeți obloanele de sus, scoateți și întoarceți limba în lateral. Va fi piciorul în portbagaj, care efectuează mișcări de rotație ușoare. Ar trebui să fie „înșurubat” în pantofi.
 2. Întoarceți limba și obloanele la locul. Astfel încât călcâiul este mai bine fix, ușor bate pe pământ.
 3. Out clipuri de jos. Trebuie să repare piciorul bine, dar nu foarte mult. După ce câteva pantofi se vor încălzi și puteți să „atingeți” clipul dacă este necesar. Mai ales convenabil să o facă, dacă este pe un fir.

Puteți vedea clar și repeta cum să purtați și să trageți cizme de schi dacă vă uitați la videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: