Încălzire a nasului

Încălzire a nasului

A varietății modelelor de pantofi, poate cea mai convenabilă și, în același timp, farmecul poate fi numit pantofi pe o pană. Și pantofi negri pe o pană cu un nas închis – un model universal care se va potrivi de-a lungul.

Istorie

Pentru prima dată, pantofi populari pe oțel de rezervor în anii 30 ai secolului al XX-lea. De atunci, ei sunt la modă să fie la modă în întreaga lume.

Primele rezervoare au apărut pe o talpă de lemn, și apoi a început experimente cu textura și țesătura platformei. Astăzi, nimeni nu va pantofi surpriza pe o pană, cu pietre, margele, franjuri.

Multe stele dragoste o pană pentru confortul ei. Ducesa Kate Middleton, actrita Jessica Alba, modelul Miranda Kerr și modelul Alex Chang purta pantofi de multe ori pe o pană, împreună cu o tinuta casual, sau atunci când intră lumina.

Pro și contra de pantofi pe o pană

Avantajul principal al tankets este că aceasta crește în mod semnificativ crește. În plus, într-un astfel de pantof confortabil și poate fi purtat în condiții de siguranță în fiecare zi la birou.

Dar astfel de pantofi trebuie să fie în măsură să poarte, The tannet are dezavantajele sale.

În primul rând, nu combină cu haine. De exemplu, alegerea pantaloni si pene scurtate va avea succes, picioarele sunt pe scurt. Al doilea rând, tancette nu este tot. Fetele cu gleznele subțiri poartă astfel de pantofi nu sunt recomandate.

Cu toate dezavantajele pantofilor pe o cheie, figura completă este uscată, picioarele sunt făcute mai mult.

Posibilitatea de alegere

Ce model pentru a alege pene? Materialul din care este fabricat rezervorul poate fi cel mai diferit: Suede, piele, lemn, cauciuc, blugi. Astăzi, designerii decorează amestecarea modelului cu curele elegante, pietre și pietre. Pantofi elegant pe un tanket transparent.

Abilități pe o pană se potrivesc aproape pentru orice stil, chiar sport (există adidași pe o pană). Pantofii de pantofi sunt combinați cu rochii delicate (pentru o doamnă romantică), rochii de seară.

Purtați o pană cu blugi, pantaloni de tundere, rochii pe figura A-siluetă și rochii libere.

Opțiuni de tancuri

Există diverse pene. Panca inferioară poate fi purtată în fiecare zi, mare merge cu fete minde. Încălțăminte pe o pană și platforma se va potrivi cu fete cu aspect de model care doresc să demonstreze frumusețea cifrelor lor. De tăbăcire cu un weekee ascuțit alungit arată elegant. Pantofi pe un tanket tăiate sunt potrivite pentru un eveniment solemn.

Despre stil și culoare

O importanță deosebită este culoarea de pantofi. Culorile luminoase ale shuffles închise pe o cheie va atrage atentia si va avea un aspect plin de farmec, în timp ce culorile negru si maro sunt mai potrivite pentru viața de zi cu zi. culoare bej închis shuffles pe o pană de un rezervor este modest. Astfel de pantofi poate fi purtat in fiecare zi.

pantofi negri pe o pană cu un nas închis sunt combinate cu orice îmbrăcăminte. Poate fi pantaloni de tonuri calme, fuste luxuriante, alb, negru, roz și rochii roșii. pantofi negri închise pe o pană pentru a restrânge fuste și rochii strâmte.

Mai ales pantofi relevante pe o pană, în vara. Cu fuste lungi și rochii de pantofi vor arăta minunat. Frumos pare pantofi de vară pe o pană cu rochii scurte deschise cu decupaje.

Puteți întâlni pantofi de pe o pană, în combinație cu piele. Pentru seara, pantofii sunt potriviți pentru o pană cu margele, pielea, margele.

Cheia de bej ascunsă crește vizual lungimea picioarelor, astfel încât fetele scăzute sunt potrivite.

Și pantofi negri pe o pană? Acesta este un clasic care merge la toată lumea. Fetele aleg de obicei pene negre lăcuite. Pantalții neagră din textile sunt potrivite pentru femeile de toate vârstele.

Un alt model universal care combină cu orice haine și merge la toată lumea – acesta este pantofi albastru de piele. Ele pot fi purtate cu un costum de afaceri. Brown Suede Pantofi Wedge – Opțiunea de stil etno. Pantofii roșii sunt purtați cu rochii de seară.

Deci, un Tannet este:

  1. Conforturi.
  2. Durabilitate.
  3. Abilitatea de a purta pantofi de platformă în fiecare zi.
  4. Creșterea creșterii și armoniei.
  5. Pantofi pe o pană – o versiune elegantă care nu este dăunătoare sănătății.
  6. Alegerea pantofilor pe o pană – alegeți confortul. Și, în același timp, pantofi pe o fluză – este la modă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: