Lange cizme de schi

Lange cizme de schi

Producătorul de boot Lange Ski este compania americană care sa dovedit a fi un furnizor de frunte de cizme de schi.

Caracteristicile modelelor

Pantofii de schi al acestui brand posedă nu numai o performanță excelentă, ci și cel mai înalt grad de protecție și confort, și reflectă, de asemenea, tendințele moderne ale prezentului. LANGE Cizme de schi – mereu probe inovatoare de pantofi pentru începători și freeridori avansați. Un avantaj semnificativ este prezența în linia de modele pentru întreaga familie: bărbat, femeie, copii.

Beneficiile cizmelor de schi de brand

 1. Cele mai noi tehnologii pentru sinteza materialelor, astfel încât pantofii să păstreze indicatori tehnici ridicați și s-au simțit confortabil.
 2. Creșterea securității – datorită mecanismului inovator al genunchiului, acesta nu este supus îndoirii maxime, respectiv, nu se confruntă cu supraîncărcarea și nu vă rănesc ligamentele de vițel.
 3. Ușurința de utilizare a cizmelor de schi vă va permite să vă bucurați de călărirea chiar și a copiilor novice.
 4. Un design atractiv care nu provoacă deteriorarea caracteristicilor schiței permite proprietarilor pantofului acestei mărci să pară în funcție de cele mai recente tendințe de modă.
 5. Datorită comutatorului de reglare a rigidității (mers pe jos), cizmele de langere pot fi folosite pentru schiurile convenționale sau pentru a vă deplasa deloc fără ele.

Modele

 • RRS – echipat cu un mecanism care vă permite să vă protejați genunchiul de la rănire+
 • Banshee – Bocanci Freeder+

 • Concept – Potrivit pentru salturile acrobatice. Datorită talpă moale și a sistemului de siguranță antospactă pentru picioare vă permite să maximizați numerele acrobatice și să aterizați ușor.
 • Fit @ distracție – pantofi pentru începători și iubitori. Mai des decât alte modele sunt utilizate ca pantofi emise pentru chirie+
Citește mai mult  Pantofi de înaltă platformă

 • Venus – modele de schi ale femeilor create ținând cont de structura anatomică a unui picior feminin+
 • Vector – pantofi de schi pentru cei care au pus confort la primul loc. Echipat cu ajustare de duritate.

 • Modelul Inferno este perfect pentru reprezentanții știului, freestyle, freeride și slops+
 • T-Kid – pantofi de schi pentru copii. Echipat cu un singur clips-fixator. Ușor și rapid pune, nu provoacă disconfort din copilărie.
 • Starlett – un alt model de pantofi de schi pentru copii. Datorită sensibilității ridicate vă permite să controlați schiurile extrem de precise cu precizie.

Selectează mărimea

Selectarea gamei de dimensiuni de cizme de schi Lange, trebuie să acordați atenție următoarelor caracteristici:

 1. Lungime. Stând pe picioarele îndreptate, trebuie să simțiți că degetele voastre s-au odihnit în partea nazală și în picioare pe picioarele îndoite, dimpotrivă, nu ajungeți la ea.
 2. Pantoful și lățimea sunt alese corect, dacă este convenabil pentru dvs. și nicăieri nu.
 3. Când îndoiți picioarele, călcâiul nu trebuie să fie foarte separat de branț.
 4. Linia de încălțăminte pentru copii poate fi achiziționată pentru mai multe dimensiuni. Principalul indicator – fixare durabilă pe un picior mic.

Dacă după 15-20 de minute de a rămâne în pantofi nu apar nici o senzație neplăcută (presiune puternică, frecare), înseamnă că dimensiunea este aleasă corect.

Recenzii

Numărul copleșitor de revizuiri de boot de schi LANGE pozitiv. Și acest lucru nu este surprinzător: mecanisme inovatoare, un design elegant și un sentiment de confort pentru picioare – cei mai mulți parametri importanți pentru persoanele care doresc să se bucure de echitatie în condiții de siguranță pe pantele montane.

Citește mai mult  Cizme negre

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: