Șosete-papuci

Șosete-papuci

Obiceiul de a elimina pantofii la sosirea acasă și relevant pentru altul există în multe națiuni. Cel mai adesea în apartament purtăm pantofi mai ușor și mai ieftin decât cel în care mergem pe stradă.

Există mai multe unități de pantofi de acasă. În plus față de papuci sau pante obișnuite pentru casa de uz casnic perfectă-șosete. Confortabil și confortabil, frumos și plămâni – se potrivesc strâns și încălzit picioarele.

Acest tip de pantof de acasă are multe avantaje:

  • În timpul mișcărilor active din jurul casei, papucii obișnuiți pot înscrie de la picioare și se pierd, dar cu șosete cu papuci, acest lucru nu se va întâmpla cu precizie.

  • Datorită moliciunii sale, ele nu conțin mișcări. Și sunt foarte calde și nu permit ca picioarele să urce.

Această opțiune de pantofi de acasă va trebui să gustă femeile active și mamele tinere care au obiceiul de a se deplasa rapid în jurul apartamentului.

  • Se știe că copiii mici sunt extrem de greu de convingător pus pe papuci. Și cei ai tipilor care încă sunt de acord să o facă, de multe ori pierd încălțămintea în joc. Cu papuci, șosete o astfel de problemă nu vor fi, pentru că nu pot fi îndepărtate!

Există mai multe unități de pantofi de acasă. În plus față de papuci sau pante obișnuite pentru casa de uz casnic perfectă-șosete. Confortabil și confortabil, frumos și plămâni – se potrivesc strâns și încălzit picioarele.

  • Principalul avantaj al papucilor de șosete la șosetele obișnuite este prezența unei singure decât că pardoselile reci nu se tem de picioare.
Citește mai mult  Nike adidași

Modele

Femeia vrea să fie frumoasă, atât acasă, cât și în societate. Crearea imaginii dvs. de domiciliu, nu vă puteți limita în fanteziile, iar Sockswakes va ajuta la adăugarea și îmbunătățirea acesteia.

Există multe dintre modelele lor, din care fiecare doamnă poate alege cea mai potrivită pentru sine.

Foarte comun modele tricotate șosete-șosete care sunt produse în producție sau fabricate de hostess – meșteșuguri pentru ei înșiși și pentru familia lor.

Modelele tricotate sunt subtile și voluminoase, ridicate și scurte. Există opțiuni similare cu papucii și există astfel încât să semene mai multe șosete.

Pe numeroase site-uri „Made”, puteți găsi modele gata făcute de astfel de pantofi, o schemă pentru tricotat, instrucțiuni și chiar clase de master.

Printre cele mai diverse opțiuni tricotate, puteți găsi șosete fără o cusătură – ele sunt ideale pentru copii și fete cu o piele foarte plăcută.

Jurab în aspect seamănă cu șosete sau golf. Proprietățile practice ale acestui tip de pantofi face popular în Caucaz, în Iran, Asia Centrală și multe țări din Peninsula Balcanică.

Tricotat Jurab este o artă care necesită îndemânare și fantezie. Există chiar și o tehnică separată de tricotat astfel de șosete. Din modul în care va stăpâni master, regulamentul de rezistență la uzură și căldură a produsului depinde.

Jurabs tricot din fire de lână groasă, și o talpă din piele moale este cusut la produsul finit.

Sclavi, Spre deosebire de papuci chiuveta obișnuite, numai picioarele sunt închise. Ele sunt confortabile pentru a purta cu pantaloni largi de acasă.

Deschidere Șosete sunt cel mai adesea realizate din fire de bumbac subțire, iar talpa lor este făcută din orice material dens.

Citește mai mult  Bocanci pentru femei Chelsea: Ce ești tu și cu ce să poarte?

Acest accesoriu elegant va ajuta proprietarul său pentru a face casa ta mai drăguț și blând.

Openworks poate fi șosete de lână. Cu toate acestea, din cauza modelului, lucru devine mai puțin cald, ceea ce înseamnă că este mai bine să-l transporta în camerele în cazul în care există un covor.

Copiii șosete papuci atrag luminos și un design neobișnuit, care se face în mod specific pentru a fi interesat de copii.

Acest lucru util și necesar pricepere mascat sub jucărie.

papuci pentru copii – șosete sunt decorate cu panglici, dantele, ciucuri multicolori si pomponilor. Și în șosete pentru cele mai mici riscuri, care sunt distractive copii pe timpul deplasării.

Material și culoare

Alegerea papuci – șosete, asigurați-vă că să acorde o atenție la materialele din care sunt realizate. Este de dorit ca pantofii de origine sunt realizate din materiale naturale – în acest caz, în timpul iernii în pantof nu va fi rece, iar vara – cald.

La fel de important și tălpi. Cel mai adesea este realizat din cauciuc – astfel încât produsul este ușor de spălat și curățat.

Talpa pâslă de asemenea, are avantajele sale: este moale și nu alunecare.

Unii producători de papuci de chiuveta sunt aplicate pe talpa unui model de cauciuc special, care nu permite pantofi să alunece pe podea.

Paleta de culori de pantofi de acasă nu știe restricțiile. tonuri pastelate Gentle, modele florale si geometrice luminoase – în intervalul acestui articol nu este totul și pentru toate gusturile.

tonuri spectaculoase, modele florale si geometrice luminoase.

Citește mai mult  Python cizme

Puteți alege șosete papuci cu un design luminos și neobișnuit, desene amuzante, appliques, butoane sau arcuri, și puteți alege papuci moi și pufoase în formă de animale.

Bright și jurabs foarte cald cald picioarele proprietarului lor și-i dea o stare de spirit bună.

Jurabs vă rugăm să uite cu culori suculent și frumos model geometric. Albastru, portocaliu, alb și culorile roșu sunt combinate între ele și să dea pantofi de acasă elegant.

Linii deschise arată feminin și plin de farmec. Produsul este fabricat din fire delicate delicate – albastru și pe marginea unei panglici finite de satin subțire.

Papuci pentru copii cizme de la fire portocalie luminoase. Decorate sub formă de câini, orificiu și urechi ale căror, precum și talpa lucrurilor sunt asociate de fire brun groase.

Papuci opuși confortabili-iepurași cu coadă Pompon Fluffy și urechi lungi. Cusută de la o fleece roz strălucitoare, cu un finis de fleece albă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: