Pantofi de călcâi negru

Pantofi de călcâi negru

Pantofii negri se referă la categoria de lucruri clasice, fără nici o fată modernă poate face. Acesta este exact tipul de pantofi care se potrivesc perfect în cadrul stil de birou și completează perfect orice costum de seară.

Pantofii neagră cu toc înalt nu numai că sunt întârziate, făcând astfel cifra mai subțire, dar, de asemenea, o face mai strânsă, ajutând la ajustarea poziției.

Modele

Poate că cea mai populară și prevalența dintre alții are un model de pantofi de model. Cel mai adesea, barca are un călcâi de mijloc, dar există modele și știfturi înalte. SOCK acest model cel mai adesea alungit, poate fi ascuțit sau ușor rotunjit.

Modelele cu barca au fost mai mari de 70 de ani, dar ei, nici un moment nu își pierd popularitatea. Lucrul este că acest model poate fi numit universal pentru fetele care preferă stilul elegant feminin.

Succesul considerabil este un pantof de uzură rotundă, deoarece arată mai precis și sunt potrivite pentru o combinație cu multe lucruri, mai degrabă decât o barcă. Sock rotunjite ajută, de asemenea, la reducerea vizuală a dimensiunii piciorului, dacă este necesar.

Adesea, în combinație cu șosete rotunjite și călcâiul înalt, o platformă este situată în fața pantofilor. Datorită platformei, puteți purta pantofi pe un călcâi foarte înalt, dar îndoirea picioarelor și deformarea picioarelor vor fi minime.

Pantofi ușor mai puțin răspândiți, cu șosete pătrate, care arată puțin aspru și nu sunt întotdeauna adecvate. Dar un astfel de model se va potrivi bine unei fete cu un picior foarte mic și o creștere înaltă. Șosetele pătrate trage vizual piciorul, iar corpul arată mai proporțional și armonios.

Deschis pantofi de la picioare, poate, la fel de popular ca și bărcile și la fel de feminin.

Deschiderea Sock vă permite să setați degetele la picioarele de jos și pentru o specie mai estetică implică prezența unei manichiură îngrijită.

Citește mai mult  adidași Tommy Hilfiger

Modelul pe un călcâi gros nu pare doar uimitor, dar este incredibil de confortabil, deoarece călcâiul gros este mai stabil și mai fiabil. În plus, pantofii de pe un călcâi gros sunt perfect potrivite pentru fete cu forme magnifice, făcând silueta mai armonioasă.

Pantofii de pe știfturile fine sunt bune pentru evenimentele solemne, dar cu greu potrivite pentru viața de zi cu zi, deoarece un ac de păr subțire este o opțiune foarte dubioasă și fragilă. pantofi cu toc înalt va fi completarea perfectă pentru imaginea unei fete subțire de înălțime medie.

Vizualizări

În plus față de diferențele de model, pantofii pot fi împărțiți în mai multe tipuri.

De exemplu, pantofii casual cu toc înalt ar trebui să fie cât mai confortabil posibil, este cel mai bine, dacă este un model cu șosete rotunde, un călcâi pătrat gros și o platformă foarte mare. Astfel, deformarea piciorului va fi mult mai mică, iar când mersul pe picioare, picioarele nu vor fi obosite atât de repede.

Pantofii de afaceri trebuie să aibă o vedere strictă și rafinată. O suprafață neagră monofonice, fără decor și în relief – doar ceea ce ai nevoie. Cel mai bine este să alegeți bărci cu cel mai confortabil bloc.

Pantofii de seară pot fi atât un add-on a imaginii, cât și de decorarea principală, deci este necesar să se selecteze pantofii în conformitate cu restul costumului. Oricare dintre modelele cu elemente decorative de înaltă calitate este adecvată ca pantofi de seară.

Pantofii negri sunt necesari în timpul verii, pentru că nimeni nu a anulat evenimentele de lucru și de afaceri! Prin urmare, pentru vară merită să luați modelul maxim deschis din materiale naturale și ușoare.

Material

Nu numai apariția de pantofi, ci și caracteristicile calitative și rezistența la uzură depinde de material.

Pantofii din piele naturală, desigur, sunt cele mai durabile și rezistente la uzură, din plus, piele neagră va fi adecvată în aproape orice imagine.

Citește mai mult  Sabo Crocs

Pantofi de la piele, datorită suprafeței mată, sunt perfect potrivite pentru îmbrăcăminte de țesături din lână. Dar Suede are nevoie de îngrijire adecvată, astfel încât să cumpere pantofi de piele neagră, merită să obțineți o perie specială și spray.

Aspectul similar au pantofi de la catifea, dar datorita structurii materialelor, umbra lor arata mai bogata si profunda. Pantofii de catifea necesită o manipulare atentă, deoarece acest material este destul de ușor deformat.

Pantofi de dantelă – ceva incredibil de elegant și blând, dar cu ei merită să ne contacteze cât mai atentă, deoarece dantelul este destul de ușor de rupt. Același lucru se poate spune despre modelele de țesut care sunt perfecte pentru vara, deoarece sunt „respirabile”, dar își pot pierde rapid aspectul original.

Pantofi destul de practici de la o nubuck, a căror suprafață este rezistentă la apariția poluării, ceea ce le face perfecte pentru plimbări lungi de stradă. Opus, sunt pantofi de piele lacuită. Arată foarte elegant și frumos, dar foarte repede își pierd aspectul primordial.

Materialele naturale, desigur, au o mulțime de avantaje, dar pantofii făcuți din ei pot fi pe buzunarul nu a fiecărei fete. În astfel de cazuri, puteți utiliza modele similare de la piele de piele sau artificială, costul căruia este mult mai mic, iar calitatea este destul de acceptabilă.

Decor

Cel mai adesea pentru a decora modele festive, sunt utilizate designeri:

  • Elemente metalice+
  • lanţuri+

  • Pietrele+
  • Broderie+
  • margele+

  • spikes+
  • Kleck.

Pantofii negri monofonici și ele însele arata destul de atractive, dar elemente decorative mici, totuși, nu vor fi inutile.

De exemplu, elementele metalice ale umbra de aur sunt adesea folosite pentru a decora șoseaua sau călcâiul produsului. Un astfel de decor pare foarte reținut, dar totuși, este ceva neobișnuit, deci va introduce o nouă noutate imaginii.

Printre elementele decorative populare de pe pantofii nu trebuie remarcat și lanțurile metalice adorind marginile produsului. Dar atunci când alegeți un astfel de model, trebuie să acordați atenție fixării acestui lanț: este cea mai bună că este cusută, deoarece lipiciul se poate usca rapid și decor doar dispar.

Citește mai mult  Adidași Ralf Ringer

Este imposibil să mergem în jurul atenției și vârfurilor metalelor și a niturilor, care vor da chiar și celor mai elegante pantofi ușor informali. Astfel de elemente decorative pot fi culori diferite, dar argint și bronz și bronz.

Printre elementele decorative populare sunt foarte populare, pietre, paiete, broderie cu fire de mătase și margele. Dar, cu acest tip de decor, trebuie să fiți atenți, deoarece toate ornamentele și aplicațiile nu sunt distinse prin durabilitate și fiabilitate.

Imagini elegante

imaginii urbane cu design elegant, care combină o cămașă din bumbac alb, în ​​stiluri stil și blugi de lumină – iubiții cu scuffs, perfect completate de bărci negre de piele de căprioară elegant în negru.

Tinuta care combină notele de eleganță și sexualitate, este format din piele jambiere negre, o cămașă albă de tăiere liberă, pus pe partea de sus partea de sus negru. Sac mare dreptunghiular și catifea neagră pantofi cu ciorap de metal de argint se potrivesc perfect în această imagine.

Imagine de afaceri uimitoare cu note șic și de lux! costum de afaceri Troicii, format din pantaloni îngustat, sacou și veste, armonios completate de o bluză cu normele mici din zona de guler. Piele pantofi negri pe tocuri subtiri de mare, cu o platformă ascunsă completat perfect tinuta.

Costumul chic, potrivit chiar și pentru accesul seara la lumină, este compus dintr-o combinație clasică de lucruri: fuste – un creion dintr-un dantelă elegantă de zăpadă și o jachetă de fixare neagră. Open Pantofi de la picioare completează perfect costumul.

Blue Blue – iubiți într-un stil de sex masculin, într-o alianță stilistică neobișnuită, cu o haină de culoare albă și mare, foarte armonioasă, cu bărci clasice din piele pe călcâiul înalt. Big Black Bag va fi cel mai bun plus de-a lungul timpului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: