Pantofi din piele naturală

Pantofi din piele naturală

Alegerea pantofilor, fiecare femeie dorește să achiziționeze opțiunea cea mai convenabilă și confortabilă din componentele naturale. Noul buticuri oferă produse noi, realizate din cele mai diverse pe textura materialelor: piele, sintetice și textile.

Problemele eminente ale industriei încălțămintei recomandă să oprească alegerea pieilor originale. Astfel de pantofi au o serie de avantaje.

Particularități

  • Putere

În orice linie de modele, pantofii din piele vor servi mult mai mult decât analogii lor din alte materiale. Inserțiile inserate în zona călcâiului fixează fiabil piciorul, iar tratamentul cutanat îl face rezistent la uzură. Astfel de pantofi pot fi purtate de mai multe anotimpuri fără pierderea calității, în timp ce păstrează un aspect prezent destul de mult. Aceste produse sunt rezistente la umiditate și la rece.

  • Aburul confortabil este conceput pentru a reduce sarcina pe picior

Datorită utilizării tehnologiilor inovatoare, brandurile celebre au obținut ocazia de a reduce lovitura în contact cu suprafața și de a distribui uniform sarcina pe picior. Este în modelele din piele că o caracteristică se manifestă cât mai mult posibil, datorită materialului capabil să păstreze forma.

Dacă, cu prima potrivire, pantofii pot sta cu un disconfort, are anatomie de picioare și se adaptează la caracteristicile sale. În același timp, materialul nu își frecă picioarele ca leatele sau textilele. Această caracteristică vă permite să faceți o pereche cu o pantă ortopedică.

  • bloc

Blocul standard nu va aluneca pe laturi sau nu va merge mai departe: Datorită formei limpede, picioarele au o fixare excelentă și protecția împotriva rănirii, care nu este în analogi de alte materiale. Acest lucru vă va permite să purtați un cuplu pe tot parcursul zilei fără un sentiment de disconfort.Piele naturală are proprietăți igienice.

Utilizați-l în design va crea un microclimat favorabil în interior. Datorită acestui fapt, picioarele nu vor transpira, deoarece materialul trece perfect aerul și reglează schimbul de căldură. țesuturi sintetice pot duce la apariția mirosurilor neplăcute sau a bolilor fungice.

  • Atractiv

perechi externe sunt caracterizate prin eleganță și noblețea. Acesta este diferit de alte produse de design și formă. Structura netedă, fără rugozitate este plăcut la atingere și chiar și în resturile de căldură rece.Grija pentru acest produs este mult mai ușor. Folosind o crema speciala sau vopsea va da o pereche speciei inițiale.

Cum de a distinge piele autentică de artificială?

Având în vedere faptul că costul acestor pantofi este mare, de multe ori vânzătorii încearcă să dea o pereche de imitație de piele pentru naturale. Imitație de piele este sensibil inferioară în calitate și termene limită.

Pentru înșelăciune a evita, achiziționarea o pereche scumpă, branduri ofertă să acorde o atenție mai multe caracteristici inerente materiale naturale:

  • test de caracteristica termică. Punerea mâinii la produsul din piele, se încălzește componenta actuală, în timp ce leaterea va rămâne rece.
  • Cântare de material artificial acoperit în fața unui film. La stratul inferior al filmului de țesut nu se poate lipi. Fals poate împărtăși straturi și piele – nu.
  • În caz de umiditate, pielea autentică este întunecată considerabil. Leava în acest caz va rămâne neschimbată. Acest test poate fi efectuat pe o etichetă specială de probă, care este disponibilă în fiecare produs din piele.
  • Grosimea din piele naturală este vizibilă mai înlocuitoare.
  • Testați pentru flexibilitate. Puneți degetul pe piele, formează riduri mici care dispar repede când îndepărtează degetul. Piciorul nu are o astfel de elasticitate.
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: