Pantofi gri

Pantofi gri

O anumită fashionistam poate părea că gri este foarte plictisitor și obișnuit. De fapt, este nobil și restrâns.

Pantofii de umbră gri vor decora orice dulap. Pantofi poate fi purtat cu haine de culori luminoase, cu accesorii de modă și alte accesorii, crearea de imagini feminine.

Combinații de culori reușite

cizme gri laconic va ajuta pentru a forma un stil unic, dar numai în cazul în care sunt selectate hainele de nuanțe potrivite:

  • culoare similare. Astfel de lucruri nu se va transforma fata intr-un loc gri imens. ansamblu pantof elegant, rochii de caz și sacou gri inchis sunt foarte bune pentru codul vestimentar de birou.

  • nuanțe luminoase: Bej, nisip, crema sunt o opțiune excelentă pentru cei care apreciază ușurința și ușurința. nuanta alb ar trebui să fie utilizate cu atenție – atrage prea multă atenție pentru sine.

  • Roșu și verde culori minunat combinate cu pantofi gri. Pentru toamna, o alegere bună este o gamă de culoare portocalie. Sub pantofi saci adecvate de culoare roșu închis și umbră cireșe.

  • Soluție ideală – pantofi gri închis și blugi albastru deschis sau alb. Culorile purpurii și albastre sunt potrivite pentru crearea unor costume: și birou și de zi cu zi.

Orice set poate fi suplimentat cu accesorii de argint: ambreiaje, eșarfe, curele, mănuși sau decorațiuni de păr. Se pare că o soluție de culoare foarte armonioasă și rafinată.

Pantofi convenabili și practici

Bocanci de la modă Unisex – Thimberlands, au o talpă ondulată și nu. Pentru fete, sunt create mai multe modele feminine de pe platformă sau tocuri groase.

Combinații excelente – pantofi cu blugi înguste, pantaloni, jambiere dense, pantaloni scurți. Top Pulovere de chit de împerechere gros, tricouri și tunici libere. Când alegeți rochii și fuste, este necesar să luați în considerare lungimea lor, optimă – ușor deasupra genunchiului. CRA trebuie să fie simplu, fără tot felul de ruffles și ruff.

Citește mai mult  pantofi cu toc low barca

Kiturile de succes sunt obținute folosind lucruri albastre și bej. Într-un ansamblu constând din încălțăminte gri și haine de gamă neutră de culori, puteți adăuga accente: zmeură strălucitoare și nuanțe galbene.

Marci populare producătoare de lemn gri: Pantofi naturali nubook – Timberland și Wrangler, de la nubucă artificială – Crosby (decorate cu șireturi albastre și inserție tricotată originale cu modele norvegiene).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: