Pantofi închise

Pantofi închise

Alegerea pantofilor – sarcina nu este din plămâni. Fiecare femeie se confruntă cu problema selectării pantofilor. La urma urmei, gama modelelor prezentate este infinit de mare și vreau să am cumpărat pantofi accentuează frumusețea și eleganța și nu a stricat imaginea irevocabilă. La urma urmei, în apariția pantofilor, puteți judeca gustul unei femei, despre simțul stilului ei.

Varietatea de pantofi din lume face posibilă limitate. Astăzi, în magazine puteți găsi modele din piele și textile, deschise și închise, clasice și originale. Până în prezent, modelul închis de pantofi sunt dominate, deoarece opțiunile pentru utilizarea lor sunt mult mai mari decât pantofii sau sandalele deschise. Da, iar vremea este atât de previzibilă încât adesea dorește să ascundă picioarele de ploaie și umezeală. Dar într-o zi însorită de vară, pantofii de opțiuni cu un nas închis și un călcâi sunt foarte relevante.

Deci, principalul lucru este de a face față varietății modelelor și de a decide cu garderoba relevantă.

Tipuri de pantofi închise

Barcă

În fiecare sezon rămân cele mai populare și mai căutate formă. Închiderea călcâiului și a șosetei, bărcile sunt perfect așezate pe picior, dându-i har și har. Barcile moderne cântă cu diferite culori și decor și le dau proprietarului notelor de sexualitate. Printre modelele sunt populare ca modele clasice de modele stricte pentru evenimente oficiale și lucrări de birou și original luminos – pentru a crea o imagine casuală ușoară în stilul casualului.

Acest sezon rămâne o șosetă rotunjită populară la pantofi și, de asemenea, cucerește locul său îndreptat. Călcâiul poate fi, de asemenea, foarte diversificat, de la o mică „glandă” la un vârf înalt.

Forma barcii este atât de populară încât modificările mici ale plăcuțelor și decorațiile suplimentare au condus la crearea diferitelor variații ale acestui model.

  • Searpin – bărci clasice fără bijuterii suplimentare. Cele mai des făcute din piele de lac.

  • Înfășurați – modelul are o fixare suplimentară folosind un arc frumos și panglică legată în jurul gleznei. Astfel de pantofi arata nebun feminin si romantic.

  • Curea de gleznă – Pantofii înfloriți arată foarte sofisticat în detrimentul cureaua, mergând pe picior într-o zonă de gleznă.

  • Toci Kitten – Barci pe un mic toc-sticlos sunt ideale pentru fete de creștere.

  • Lita – Aceasta este o combinație a unui vas elegant și o talpă masivă tractor. Modelul în rândul adolescenților și fetelor tinere este deosebit de popular. Oferă imaginea de brutalitate, dar în combinația potrivită cu haine adecvate face femininul imaginii și fragilă.

  • Pană – Acestea sunt pantofi pe o pană. O altă opțiune pantofi închisă. TANQUE acest sezon este incredibil de popular. Producătorii de bine au lucrat cu acest model, experimentat cu o inaltime si forma modelelor fuzzy și create, care pot fi purtate cu sundresses, și cu pantaloni scurți și cu pantaloni de orice lungime, și chiar cu rochii de seara. Pentru doamne luxuriante, designeri oferă o pană, cu un gât armat din spate, ceea ce face mai ușor de pantofi vizual.

Mary Jane

Modelul surfed numit numele eroina unei benzi desenate populare, potrivite și adulți și copii. Stilul restrâns, fixarea bună pe picior datorită cureaua de creștere a piciorului nu permite reducerea plăcii de popularitate a acestui model închis. Pantofii moderni pot avea un călcâi sau o platformă mică, șosete de diferite forme, dar nu afectează confortul acestui model.

Labutena

Acest model de bărci, dezvoltat de designer Christian Labuthen, a apărut destul de recent, dar a câștigat rapid popularitatea în rândul tinerilor. Aceste pantofi se disting printr-un ac de păr foarte înalt în combinație cu o platformă înaltă în șosete. Dar principalul lucru aici este talpa, care variază în culori cu principalele pantofi de culoare. În versiunea originală a tălpii era roșie. Această know-how în lumea pantofilor la modă este brevetată de Christian Labuthen însuși.

Papuci de balet

Opțiuni pentru încălțăminte închise, care nu sunt potrivite pentru sezonul de vară. Confortabil și plămâni, au câștigat rapid popularitatea datorită unei mari varietăți de culori și finisaje. Baletele au o greutate redusă, atât de multe fete le transportă cu ei ca pereche de înlocuire, când este necesar să reconstruiască știfturile festive.

Espadrilles

Acesta este un alt model, închidere și șosete și călcâi, dar potrivite pentru șosete numai în timpul verii. Espadrilles sunt similare cu pantofii de balet, dar marginea tălpilor este înghețată prin țesutul și a loviturilor de iută. Acest pantofi nu au un călcâi și, de obicei, produși din materiale textile.

Printre pantofii de femei închise, există mai multe modele care s-au mutat de la dulapul de sex masculin, dar unele modificări au fost supuse. Ca rezultat, femeile au avut pantofi confortabili confortabili, nu lipsiți de har și frumusețe.

Derby

Acesta este pantofii scăzuți scăzuți ai stilului „bărbat” cu o linguriță deschisă. Adică, laterale laterale ale portbagajului sunt cusute peste partea din față a pantofilor, ca urmare a cărora sunt bine descrise atunci când încălțămintea este dezlănțuită. Astfel de pantofi sunt perfect potrivite pentru picioarele înalte.

Derby există într-o varietate de culori, ceea ce le permite să combine atât cu un dulap clasic, cât și cu îmbrăcăminte de stradă obișnuită. Cizmele negre, maro uzate, de obicei, cu costume de birou. Opțiunile luminoase sunt perfect potrivite pentru o excursie la o petrecere sau o plimbare obișnuită.

Derby este purtat cu pantaloni scurți, dar în acest caz nu poartă șosete. Dacă purtați o fustă scurtă, dimpotrivă, completați imaginea răutăcioasă cu șosete. Cum Pantofi de toamnă Derby este indispensabil. Modele pe o talpă îngroșată, salvați picioarele de la umezeală.

Oxforda

Unele pantofi închise împrumutați de la bărbați. Spre deosebire de Derby Oxfords au o dantelă închisă. Adică pantofii de alunecare sunt cusute peste pereții laterali. Oxfords au iubit femeile pentru confortul lor, practic și clasic. Spre deosebire de Derby, un astfel de model de semi -oticinete are un stil mai oficial și mai strict și este mai bine potrivit pentru un costum de afaceri.

Modelele cu creșterea la 5 centimetri, călcâiul arată foarte feminin și poate fi combinat cu pantaloni și cu fuste. Și decorarea modelelor de nituri, pietre și inserții textile au permis femeilor să creeze o mare varietate de imagini.

Broască

Aceasta este o variantă a aceluiași derby sau Oxford, având o caracteristică distinctivă – perforare. Găurile pot fi în întregul pantof, numai pe șosete sau pe bers (laterari de pantofi cu laces). Brogia folosită cel mai des în timpul verii, din cauza unei bune respiriri.

Monki

Acesta este un model intermediar între Derby și Oxfords. Diferite de la ei, deoarece în loc de șireturi există catarame drăguțe. Călugării sunt izbitoare decât Derby, dar nu ca oficial ca Oxfords.

Losphere

Pantofi închise „furat” bărbați sunt incredibil de populari în lumea modernă. Aflați că apartamentele LIC sunt foarte ușor. Ele sunt foarte amintite de pantofi pentru bărbați fără șireturi cu o limbă solidă. Clasic frunze au o șosete rotunjite sau ușor dreptunghiulare, cu margini și decor netezite sub forma unei ciucuri cu o margine pe partea din față a pantofului.

Un toc de unelte rigid și masiv, nu a speriat reprezentanții de sex feminin, ci, dimpotrivă, a contribuit la faptul că pantofii s-au mutat în fiecare zi de descărcare.

Modelele moderne nu sunt la fel de conservate și au permis un călcâi mai înalt sau o platformă mică. Mă întreb pe frunzele care combină diverse materiale în structură sau culoare.

Purtând aceste pantofi cu orice îmbrăcăminte de stil casual. Acest model cu pantaloni scurți sau blugi este deosebit de elegant, subliniind fragilitatea gleznei feminine.

Mocasinii

Acest model este aproape indiscutabil de la Lofer. Acestea sunt pantofi moale din piele sau piele de căprioară cu o limbă alungită. Lăntele sunt absente, iar branțul se îmbină cu vârful pantofilor. Moccasinele sunt decorate cu ciucuri mici pe partea din față a pantofilor. Uneori, pentru a decora modelul prin contur, pantofii sunt omisiuni din piele.

Top Siders

Una dintre variațiile pantofilor închise este ceva printre mochains și derby. De la Moccasin Top-Catchers au împrumutat forma și dantelă de-a lungul spatelui pantofilor. Și din derby, micul beenți au apăsat peste pantof.

O caracteristică distinctivă sunt patru găuri pentru corzile care sunt lansate în cruce. Culorile utilizează o mare varietate. Nu există reguli stricte aici.

Acest pantofi arată mai bine cu costume de vară ușoare, blugi, pantaloni scurți, rochii scurte și sundrese.

Combinând diferite materiale, încercând forme noi, experimentând cu dimensiunea și forma călcâiului, producătorii în fiecare an nou colecții de pantofi la modă. Aceasta înseamnă că fiecare femeie poate alege cu ușurință perechea necesară de pantofi confortabili elegant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: