Pantofi Rieker

Pantofi Rieker

Ceasuri elvețiene, brânză și ciocolată – reprezentanții cei mai tentați ai acestei regate europene misterioase. Și cea mai înaltă calitate, trebuie să spun. Elvețian a știut întotdeauna cum să producă doar o anumită lume trebuie să aibă, dar, de asemenea, să o prezinte într-o astfel de lumină că orice, într-adevăr se respectă pe sine, un bărbat a ascultat acest lucru.

Un alt, în adevăr, un mare eveniment în această putere a fost crearea unui brand cu adevărat elvețian cu toate consecințele ulterioare. Marca Rieker – cel mai strălucitor reprezentant al calității europene în industria încălțămintei.

Istoria creației companiei

Fondată în 1874 în Germania de Sud, fabrica de încălțăminte Dl Henry Riker a fabricat produse pentru locuitori bogați din nordul Italiei. Compania și-a dobândit numele și a devenit o marcă de familie foarte renumită în Europa Centrală. Proprietarii lui Rieker au avut 5 generații de nume, care au asigurat siguranța calității unice inițiale, bazată pe baza mărcii de către primul reprezentant al familiei elvețiene.

La începutul anilor 1970, proprietarii de branduri au amânat biroul principal al companiei din Elveția. Producția principală mutat din Europa scumpe pentru țările care sunt renumite pentru taxe mai mici. Deci, în Germania, o fabrică rămâne, care produce numai mostre de produse. Apoi, au fost trimise la sucursalele-producători pentru producția la scară largă:

 • Portugalia+

 • Africa de Nord+

 • Europa de Est.

În medie, Corporația Daily’s Rieker produce aproximativ 35-50 de mii perechi de pantofi de marcă, care se caracterizează prin funcționalitate, practică și longevitate elvețiană.

Caracteristici de Rieker

Pantofii de marcă nu au o direcție decorativă sau la modă. Accentul principal în timpul producției se face pe confort atunci când șosetă, reduce greutatea pantofi și elasticitatea componentelor sale. Ei au patentat propria tehnologie, care se numește antistres.

Citește mai mult  Acasă UGGS

Caracteristicile pantofilor Rikier sunt foarte laude:

 1. Greutate minimă.

 2. Deprecierea optimă pe orice suprafață.

 3. Elasticitate maximă și revenirea de la talpă. Producătorii o numesc efect „Bosnudogam”.

 4. Forma specială de pantofi cu un picior larg oferă o cameră suplimentară pentru picior, care poate crește, EDUGE la sfârșitul zilei.

Produsele mărcii elvețiene cu rădăcini germane diferă de pantofii de sport prin faptul că este creat pentru un ședere pe termen lung în ea pe tot parcursul zilei. Funcționalitatea sa nu depinde de numărul de kilometri parcurși sau înălțime și intensitatea săriturilor. Calitatea principală se găsește atunci când o persoană se simte la sfârșitul zilei de lucru, ca și în papucii de acasă, practic nici un sentiment pe picioarele ei.

Pantofi pentru femei Rikier

Clasic este o temă preferată a practicii elvețiene. În acest sens, ei nu încetează să-i convingă cumpărătorii și fanii lor obișnuiți. La fabricarea de pantofi pentru femei, compania aderă la principiul: totul nou este bine uitat vechi. Și absolut nu merge dincolo de propriul său concept de.

Principalele modele de pantofi pentru femei de la Rieker sunt pantofi confortabile și de înaltă calitate. Deci, dezvoltarea de primăvară este făcută din piele naturală fină. Uneori se poate întâlni și piele de căprioară modele ușoare.

Pentru pantofi pentru femei ușoare, compania nu va aluneca pe decor: flori, decupaje originale, catarame elegante și curele, arcuri și chiar și o grilă (pentru zile, cât mai aproape posibil de vara).

feminin pantofi pentru toamna sunt realizate dintr-un material mai dens, uita-te mai retinuta si toamna închis. agenți de fixare de multe ori stau curele, siret sau guma densa.

Citește mai mult  Cizme de cauciuc Srocss

Heel – întotdeauna confortabil, înălțimea de echilibru, confortabil. Culori de bază: gri, negru, maro. Uneori designerii merg dincolo de culorile clasice și creează imagini unice cu roșu, bej, alb și chiar un ton floral.

Comentariile clienților

Se pare că nu merită să vorbim despre calitatea unor astfel de pantofi. Cu toate acestea, există cumpărători, nemulțumiți categoric cu achiziția. Ce este acesta: negru PR sau incapacitatea banală a poporului nostru de a beneficia de mijloace suplimentare de protecție și extindere a vieții pantofilor? Este greu de spus. Este demn de remarcat faptul că numărul de feedback pozitiv din partea Fashioniste din Rusia se apropie de 90%.

Printre cele mai populare și principale calități, utilizatorii numesc:

 • Designul discret laconic+

 • Prețul mediu, care este considerat chiar ușor subevaluat pentru încălțămintea acestei calități+

 • Confort în funcțiune+

 • Gama largă în magazine și lanțul de vânzare cu amănuntul dezvoltat.

Epitetele principale adresate pantofilor femeilor Rieker sunt similare cu cântarea zeilor greci vechi și ei ca: magnifică, inimitabilă, neagră, cea mai bună și așa mai departe.

Dacă vorbim despre partea opusă de feedback, imaginea de aici este după cum urmează. Pantofii nu le place, deoarece:

 • „Wink, Față, Fraging Picioare” – un comentariu sub fotografie cu o cutie de la pantofi, pe care producătorul a scris cu grijă: „Nu este destinat șosetelor în vremea ploioasă”+

 • „Nu există nici o cradie de rezervă” – în timp ce cumpărătorul se întreabă: este într-adevăr atât de „nefericit” material? Și ea însăși răspunde: ei trebuie să se schimbe, ca în orice alte pantofi+

 • „Stil specific care nu este potrivit pentru toate hainele”. Principala recomandare a oricărui stilist calificat cu experiență: pantofii nu se întâmplă prea mult. În special feminin. Desigur, există modele universale, dar veți dori să intrați în lumina în pantofi în care ieri toată ziua apărată / Ouată / a plecat la locul de muncă?

Citește mai mult  Snickers Ash

Există multe comentarii, iar toate acestea sunt diferite. Alegeți numai pentru dvs. Dar pentru calitatea sa, compania elvețiană pentru producția de răspunsuri suplimentare de confort Rieker. Încercați și purtați cu plăcere și confort pentru picioarele dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: