Sandalele Rieker

Sandalele Rieker

Atractivitatea mersului feminin depinde în mod direct de confortul pantofilor selectați. În această privință, o versiune dovedită – sandalele marca germană Rieker, care, în producția de pantofi, mai presus de toate, se stabilește astfel de calități ca confort și putere.

Caracteristici și avantaje

Brandul își conduce istoria din 1874, inițial a fost numit Rieker & Seitz, în conformitate cu numele fondatorilor săi. Deoarece sediul companiei a fost la acel moment la granița Italiei și Elveției, nu este surprinzător faptul că primii cumpărători ai pantofilor erau bogați italieni.

Familia de afaceri Rieker există cu succes aici pentru mai mult de o sută de ani. Astăzi este o întreprindere mare care produce mii de perechi de pantofi în fiecare zi. Biroul Central al firmei este situat pe teritoriul Elveției, plante direct – în diferite țări: Germania și România, Portugalia și Maroc, Tunisia și Vietnam, chiar și în Africa de Nord. Datorită costului producției, pantofii au început să aibă un cost mai accesibil, fără a pierde în același timp ca. Saloanele de marcă ale lui Rieker sunt deschise în multe țări ale lumii, iar eșantioane demonstrative de pantofi sunt expuse în Germania.

Sandalele Rieker sunt cele mai confortabile pantofi create pentru șosete de zi cu zi. Utilizează numai materiale de înaltă calitate, cu rezistență ridicată la uzură. Piele naturală în procesul de șosete se adaptează la forma anatomică a piciorului. În plus, pielea este supusă unei prelucrări speciale, datorită cărora devine mai moale și „respirabilă”: va oferi ventilație cu picioarele feminine chiar și în cea mai tare zi de vară.

Citește mai mult  Pantofi cu un dispozitiv de fixare

Talul de înaltă tehnologie se distinge prin flexibilitate extraordinară și ușurință – calități ideale pentru încălțăminte de zi cu zi.

Tehnologiile speciale fac o sarcină pe minimul de oprire, în produsele Rieker puteți petrece toată ziua pe picioare, nu simțiți oboseală. Acesta este motivul pentru care pantofii de marcă germană aparțin categoriei „Antistress”, este ideal pentru plimbări lungi pe jos, călătorii, precum și alte distracții active.

Sandalele Rieker se disting printr-un bloc confortabil, cu un nas ușor extins. Este convenabil, deoarece până la sfârșitul zilei, picioarele feminine se umflă adesea. Din același motiv, produsele Rieker dobândesc doamne cu pași problematici (oase repellente și ridicare ridicată).

Talpa poliuretanică a sandwich-urilor are proprietăți de depreciere – absoarbe sarcini de șoc.

În ceea ce privește gama de culori de pantofi de vară, reținut și tonuri universale sunt dominate în ea: alb, bej, gri și maro.

Modele

Rieker gama de modele sandwicked este destul de diversă, deși, trebuie să imediat notă, opțiunile pentru ac de par sunt extrem de puține.

Modelele prezente atât deschise și închise. În ceea ce privește executarea tălpii, atunci puteți alege o opțiune pe călcâi (în mod necesar stabil), platforma sau la o pană joasă. De asemenea, în Rieker colecții arată sandale pe o talpă plată. Un număr mic de modele are un ac de păr.

În ceea ce privește decorul de pantofi, în partea de sus a unor modele este decorat cu gravura elegant. O combinație de texturi (piele, textile, pluta, lemn) dă sandale farmec unic (de exemplu, sandale cu curele din piele țese, decorate cu haine textile). În ceea ce privește modelele de țesături, este interesant să vă uitați la produsele din țesături perforate, precum și la o imprimare originală.

Citește mai mult  Stilettos

Recenzii

Cumpărătorii, în general, mulțumiți de pantofi de vară Brand Rieker. După cum a remarcat unii, este, desigur, opțiuni festive, totuși, pentru șosetele de zi cu zi, astfel de sandale se potrivesc perfect. Acest lucru este pantofi foarte confortabili.

Pentru multe femei, marca Rieker a devenit iubită și își poartă produsele în orice moment. Nu numai sandale, dar, de exemplu, de exemplu, cizmele companiei germane se disting prin pielea neobișnuit de moale și un bloc confortabil.

Clienții vă plac momentul în care pantofii Rieker nu trebuie să se obișnuiască cu ea și să o relaxeze. În sandale, chiar și pe înălțime, puteți merge pe jos pentru o lungă perioadă de timp, iar picioarele tale nu se simt oboseală. Talpa „Antistress” Multe doamne nu sunt diferite ca „basm”. Și sandale pe o singură talpă fermă pe picioare și la toate papucii, deși arată elegant.

Trebuie remarcat faptul că Rieker este una dintre cele mai bune branduri pentru doamnelor cu lovituri complementate non-standard. Astfel de sandale cu plăcere poartă femei cu ridicare ridicată.

Unii de modă care poartă de obicei mai multe modele extravagante cumpara pantofi de vară Rieker în timpul sarcinii.

Femeile sunt, de asemenea, satisfăcute cu o varietate de modele. Singurul minus este că este prezent numai în magazinele online, iar în saloanele obișnuite un sortiment este mai scant.

În plus, multe modele sunt produse numai de partide mici și adesea iubite de opțiunea este problematică pentru a dobândi pentru a doua oară.

Trebuie să se știe că sandalele Rieker sunt fabricate nu numai din piele naturală și piele, ci și din analogii lor artificiali care sunt demn, desigur, mai ieftini. Multe femei au fost dezamăgite de astfel de achiziții. Din păcate, leaterea nu diferă în bună rezistență la uzură și poate începe să spargă, potrivit proprietarului unor astfel de pantofi, deja în șosetele de sezon. Prin urmare, potențialii cumpărători sunt sfătuiți să fie interesați în care sandalele făcute. Apropo, cea mai completă descriere, chiar și insolele materiale, este în magazine online.

Citește mai mult  Unpune din Yakutia

În ceea ce privește prețurile pentru produsele Rieker, acestea sunt destul de accesibile. În plus, la sfârșitul sezonului în magazinele de marcă ale mărcii, de regulă, există reduceri bune. Cu toate acestea, acestea trebuie monitorizate, deoarece saloanele nu sunt angajate în trimiterea prin poștă electronică prin SMS.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: