Sandalele Valentino

Sandalele Valentino

Încălțăminte de la Valentino – Casa de modă renumită din Italia – visul oricărei fashionista. Sandalele acestui brand sunt ușor de recunoscut printre cunoscătorii de modă. Și, deși acestea sunt produse scumpe din clasa Lux, pentru feminitate și eleganță, nu au egal.

Istoricul brandului

Casa Trendy conduce istoria sa din 1960, când a fost fondată de un designer de modă talentat Valentino Garavani, împreună cu partenerul Giancarlo Jummeti.

Deja prima colecție de haine a avut un succes uimitor.

Atribuțiile celebre ale acelei perioade sunt interesate de contururile Valentino. Cartea de vizită a mărcii comerciale a fost rochia roșie – un atribut indispensabil al dulapului femeii, potrivit lui Couturier.

Foarte curând Boutiques Valentino sunt deschise în Milano și Roma, precum și în capitalele Franței și Japoniei. Linia bărbaților se alătură îmbrăcămintei femeilor, precum și încălțămintei, accesorii. Fashion Designer haine Cele mai renumite femei din lume pentru recepții seculare, fotografii, ceremonii de premiere. Printre reverenții mărcii – Prințesa Diana și Elizabeth Taylor.

Deja în secolul XXI, designerul lansează un segment de preț roșu Valentino, care se bucură și în mare cerere. Astăzi, Valentino Garavani și-a terminat deja cariera de couture, iar designerii de modă sunt acum Pierre Paolo Pistcholi, împreună cu Maria Grazia Cury, care creează, de asemenea, lucruri rafinate.

Pantofii Valentino sunt personificarea frumuseții și a eleganței. În plus, cu toate calitățile sale estetice, aceste produse sunt foarte confortabile și practice.

Modele

Mulți oameni, cel puțin un pic concentrat în lumea modei, atunci când menționează pantofii Valentino, reprezintă imediat sandale acute luxoase, decorate cu spikes. Într-adevăr, acesta este un semn de marcă, la fel ca și jacheta legendară de chină. Acest model „călătorește” de la colecție la colecție, încercând de fiecare dată culori diferite – de la pastel stil și menta la cărbune negru și roșu îndrăzneț.

Citește mai mult  Cizme pe hairpin

Pantofii împușcați ingenios accentuează feminitatea prin brutalitate.

Pantofi împușcați – o tendință incredibil de elegantă pe care un astfel de lucru demonstrează caracterul și carisma proprietarului său, care are un sentiment de stil și gust pentru viață.

Rețineți că sandalele legendare de spiked pot avea atât un călcâi înalt, cât și o talpă plată. Pe picior, astfel de pantofi fixează mai multe curele, echipate și cu spikes.

O altă carte de vizită a unei case de modă italianăSandjugs tăiate cu dantelă subțire. Practic, este modele cu toc înalt care decorează adesea un arc mare.

Sandale pe o halbă rezistentă la înălțime medie – o soluție optimă pentru fetele practice care nu iubesc o glamoritate inutilă. Ei sunt minunați să se uite la orice picior, au destul de multe centuri – patru niveluri orizontale, cel mai înalt dintre care acoperă locul de deasupra gleznei. Talpa în astfel de modele este întotdeauna mai masivă decât în ​​exemplele de realizare.

Pentru șosetele de zi cu zi, Valentino sa dezvoltat confortabil pentru minunate doamne Modele pe un tanket, care în același timp nu sunt lipsiți de har și aristocrație. Apropo, vor fi relevante pentru vacanțele pe plajă. O creștere frumoasă accentuează cablajul picioarelor feminine. În ciuda unui bloc mare, astfel de opțiuni sunt foarte confortabile. Numărul de curele din astfel de sandale este minimizat. Spikes metalic, care sunt de asemenea prezenți aici, decorează suplimentar partea superioară a tălpii masive.

În Valentino colecții sunt, de asemenea, prezentate Gladiatori sandale pe tălpi în mod tradițional, recreați pantofii tradiționali ai vechilor romani. Aceasta este o gamă de fete cu o poziție de viață activă, stil și comoditate valoroasă. Partea de sus a unor astfel de produse este făcută în stilul de șist – fixat cu o curea între degete. Talpa subțire nu are coturi, iar centurile se ridică destul de mari pe picior.

Citește mai mult  Cizme Columbia

În sortimentul mărcii italiene există și espadrilles – Sandale pe o alergare plată cu un spate. De la pantofii de balet, ele diferă de părțile laterale deschise care sunt fixate cu curele. Curelele, de asemenea, înclinați piciorul peste gleznă. Acest model de sandale este decorat în mod tradițional cu spikes.

În ceea ce privește gama de culori a pantofilor de vară, designerii de modă sunt de obicei aderați la colorarea clasică – tonuri negre, roșii și neutre. Frumos arată ca sandale albe, care, ca și alte opțiuni luminoase, demonstrează sofisticarea și eleganța.

În spectacolele recente, sandalele colorate au folosit un mare succes. Acestea sunt modele pe o platformă destul de mare sau o pană, decorată cu linii drepte, zigzaguri sau un model abstract.

Cum de a alege

Sandalele ar trebui să fie achiziționate numai după potrivirea atentă. Mai mult, trebuie să acordați atenție nu numai dimensiunii, ci și în creștere, deoarece majoritatea modelelor sunt echipate cu curele care acoperă glezna.

La selectarea dimensiunii, ar trebui să fie purtate în minte că materialele naturale (piele și piele), din care sunt produse pantofi Valentino, cu timp, am înghițit ușor.

Pantofii Valentino sunt foarte scumpe, deci nu este surprinzător faptul că acest brand, ca alții, va încerca în mod inevitabil să falsifice. Pentru a nu deveni o victimă a înșelăciunii, achiziționați sandale numai în buticuri și saloane de marcă, precum și magazine online verificate.

Achiziționarea pantofilor de brand urmează numai în buticuri și saloane de marcă, precum și magazine online verificate.

Ce sa porti

Trebuie să combinați competent aceste pantofi cu haine, astfel încât imaginea să nu se înceteze să fie supraîncărcată. Nu purtați sandale italiene stâncoase cu amprente luminoase sau, dimpotrivă, cu costume prea simple necomplicate (ca un costum clasic strict).

Citește mai mult  Pantofi de platformă și stud

Astfel de pantofi extravagant ca sandalele Valentino nu funcționează (excepție – pentru manageri sau lucrează în sfera creativă).

Tema spinii fie ar trebui să fie reflectată în îmbrăcăminte – Poate fi o jachetă din piele sau o pungă cu un decor similar. O alternativă poate servi orice alt element al britanicii ușoare, cum ar fi ochelarii unisex.

Sandalele Valentino sunt categoric care nu sunt combinate cu ciorapi sau ciorapi.

Sandalele Valentino sunt categoric care nu sunt combinate cu ciorapi sau ciorapi, precum și pantaloni lungi sau largi care acoperă zona gleznei. Si aici Pantaloni clasici – Acesta este exact ceea ce aveți nevoie. Poate fi produse din piele sau doar din tesatura de ton de pastel. Un plus ideal pentru un astfel de kit va fi o jachetă elegantă barocă. Împreună cu pantaloni scurți cu astfel de pantofi, blugi scurți caută, forme seducție strânse.

De asemenea, sandale de marcă taloane va arata minunat cu o rochie de cocktail și o fustă strictă (cu condiția un top extravagant).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: