Saci valentino

Saci valentino

Alegerea sacului de modă și elegantă – sarcina nu este ușoară. Vreau ca acest accesoriu să sublinieze în mod profitabil stilul și să indice gustul delicat al proprietarului. De la setul de branduri care diferă în stil special, o mare popularitate în modă modernă se bucură de pungi Valentino. Adevărații cunoscători ai casei de modă vor recunoaște aceste accesorii la prima vedere, iar astăzi ne vom întâlni și noi.

Particularități

Modelele create de un nume mondial la modă la modă „Valentino” sunt condamnați la succes. Acesta este farmecul, zborul fantezist, audacitiza și romantismul. Stilul Marelui Couturier italian va fi recunoscut, aceste pungi fac obiectul unor vederi admirații ale altora. În ciuda faptului că designerul de modă însuși a părăsit cazul în 2008, accesoriile de marcă continuă să surprindă fanii companiei cu feminitate perfectă.

Pungile de marcă sunt armonioase în compilarea unui arc diferit. Ele sunt relevante în setul de femei de afaceri, adecvate la o petrecere și întâlniri într-o cafenea cu prietene. Astfel de accesorii sunt bune în costumele romantice, arată grațios în ansambluri sofisticate de seară. Oricare ar fi imaginea creată, ei vor aduce note de aristocratice și farmec.

Gama de modele este atât de diversă încât chiar și cele mai capricioase de modă se vor încânta. Colecția conține modele pentru fiecare gust: de la clasici stricți la forme de lux.

O gamă largă de modele permite extinderea cercului fanilor de marcă.

Accesorii de marcă reflectă tendințele moderne de modă și au un decor special. În orice colecție, sunt create luxul, premium și atmosfera unei sărbători speciale.

Prin dezvoltarea modelelor, marca utilizează componente de înaltă calitate și accesorii scumpe. Această tehnică vă permite să extindeți durata de viață a produselor și creșteți puterea în funcțiune.

În producție, piele naturală, piele de piele și textile.

Produsele de marcă sunt convenabile pentru utilizare. Ei au o organizație clară a spațiului interior din interior. Acest lucru adaugă avantajele modelelor, iar femeia elimină agitația inutilă, deoarece toate lucrurile necesare sunt în compartimente separate și, dacă este necesar, întotdeauna la îndemână.

Soluții de culoare

Nuanțele paletei de saci de marcă sunt diverse. Ei extenizează nobilimea și puritatea culorii. Acestea sunt moi, dar tonuri adânci, ochi plăcute. În plus față de nuanțele clasice albe, gri, negru și bej, marca este întotdeauna în căutarea unor vopsele proaspete.

Cele mai seamănă cu paleta anotimpuri: primavara este un moment de tandrețe și de sentimente, de vară – o pasiune luminos și vârtej de emoții, de toamnă – starea de spirit schimbătoare, și iarna – lux rece.

În fiecare serie, compania ofera nuante sale:

 • gamma Pastel este format din blând pudră, cremă, celestă, roz, menta, piersica, turcoaz si vopsele galbene+
 • Paleta luminos include tonuri senzuale si nobile: rosu, visiniu, smarald, culoare fucsia, verdeață suculent și portocaliu+
 • nuanțe neutre includ teracota, corali, maro si vopsele de nisip+
 • Grupul de tonuri practice întunecate include negru, lila inchis, negru și albastru, fum, culoare ciocolata.
Citește mai mult  Totul despre rucsacurile Swissgear

Nu există nici de acid și culori țipând în paleta de culori: ele sunt lipsite de feminitate. Mark aderă la regula: moliciunea umbra ar trebui să fie armonioasă să fie perfect combinate cu haine diferite. Chiar și în prezent culoarea de Aur paleta arata natural si armonios.

Imprimare

În plus față de pungile făcute într-un singur ton, compania oferă produsele sale de cumpărare cu amprente. Acestea sunt compoziții monocrome neobișnuite și multicolore prezentate în subiecte geometrice și abstracte, precum și benzi, motive florale, culori animale sub pielea animalelor și reptilelor.

În comparație cu alte mărci, modelele nu sunt atât de mult, dar ele diferă într-un luciu special, iar colorarea sub pielea animalelor – realismul culorii și texturii.

Decor

Modelele de lux sunt explicate de abordarea de designer priceput la crearea fiecărui sac. În orice produs există un accent pe varietatea premium a materialului, care este subliniat cu ajutorul unor accesorii metalice luminoase „scumpe“ nuanțe de aur sau argint.

În aproape toate modelele, stratul de companii decorează accesorii cu o varietate de catarame, compoziții de magneți (sub formă de unghi, inimă, dreptunghi), inele de chei, nituri, lanțuri, spikes și pietre din metal.

O decorare frecventă a sacului este logo-ul mărcii sub forma literei V sau numele complet al mărcii Valentino Garavani.

Adesea, în design utilizează un duo de material texturi neobișnuit și finisarea aurului, manevrabili, curele largi cu ornamente, margele și broti spumante constând din cristale, pietre.

Unele produse sunt decorate cu margele și paiete.

Recepția interesantă de decor este textura materialului. Pungi din piele pot fi făcute din piele netedă, embosată, tipar, embosat sau extrudat sub pielea reptilelor. Designul utilizează adesea piele mată și lacuită, cu o luciu nobil. Este interesant să vizionați și să se înțepenească modele cu adăugarea de vârfuri cu patru fețe ale unei forme netezite.

Modele

Produsele de marcă sunt considerate a fi mândri de orice dulap de sex feminin. Ele sunt incredibil de elegante și confortabile. Acestea sunt accesorii pentru o formă plăcută și clară având o schiță moale.

Nuanțele de pungi sunt diverse. Baza colecției este modele structurale cu un cadru și o formă rigidă. Ele pot fi miniaturale, dimensiuni medii și spațioase.

Produsele sunt concepute pentru un anumit caz, deși accesoriile universale sunt adesea găsite în reguli, finalizând perfect orice arc.

Formularul de model este similar cu un dreptunghi, un trapeziu, cupol, pătrat și semicerc. În ceea ce privește volumul, accesoriile pot fi plane sau largi. Partea principală a colecției acestui sezon este efectuată în medie și mică.

Citește mai mult  Cum să legați curelele pe un rucsac?

7

Fotografii

Eleganța este inclusă în modă, astfel încât pungile volumetrice ale pungilor de astăzi s-au mutat în fundal.

Astăzi, lista de modele populare Valentino include:

 • Ambreiaj (geantă de mână în miniatură plat în versiunea tradițională, fără curea și lanțuri, precum și pe o bandă subțire de lungă)+

 • Minorier (alternativă la ambreiaj, doar o formă strâns și mai mult ca o cutie)+

 • Messenger (geanta postas sau un model sub forma unui dreptunghi, un pătrat cu o curea lungă și supapă + este de obicei fixat un magnet)+

 • Pătrat (model structural cu mânere de scurta durata, dar confortabil, de bună capacitate, volum și organizarea spațiului intern)+

 • Thut (accesoriu pentru cumpărături în formă de pătrat sau de forma unui pachet, stil laconic, fixat pe un buton sau cu fermoar)+

 • saci mici de sport (exterior, nu diferit de modelele clasice stricte, accesorii sub forma unui dreptunghi cu mânerele de lungime medie și o bandă suplimentară, mâinile eliberându)+

 • Tablet (model de formă plană, cu decor minim și curețe lungi pentru șosete peste umăr)+

 • Cumpărător (sac de cumpărături spațios, cu mâini de o lungime confortabilă pentru transportarea umărului, dimensiunea este mai mare decât LTU)+

 • Bag-găleată (model de formă rotunjită, cu o încărcare mare a unui aspect în schimbare)+

 • Sac-sac (opțiune medie între sac și rucsac, caracterizată prin prezența unei dantelă de strângere în loc de fermoar)+

 • Bag – Dome (model sub formă de cupolă, având o masă rotunjită, mânere confortabile pentru purtarea umărului).

În plus, stilurile pot avea un mâner și completează curea detașabilă lungă. Unele soiuri de pungi miniaturale sunt perii elegante pe inel, din piele moale într-un singur ton sau cu o imprimare ușoară.

Alte accesorii sunt realizate cu posibilitatea transformării: ambreiale cu un mâner metalic sunt confortabile pentru șosete în mână și, dacă este necesar, pot crește în cantitate. Este convenabil, dacă brusc trebuie să puneți un subiect suplimentar neprevăzut în sac.

O caracteristică a multor modele sunt spikele metalice. Modelele cu spikes reprezintă baza colecției. Patru spikes sunt situate deasupra clapetei, supapa de margine, fețele de fund și laterale ale pungilor, față curelei de față.

Una dintre tehnici este folosirea vârfurilor pe marginea a două detalii de contrast: În acest caz, vârfurile netedă schimbarea vopselelor.

Indiferent de mărimea accesoriilor, bune funcționale și estetice, ele diferă în putere, deci au o durată lungă de viață. Pentru ca atașamentele să fie fiabile, în afară de linii, marca utilizează elemente metalice prin blocarea acestora pe partea superioară a elementelor cusute.

Cum de a distinge originalul din fals?

Astăzi Valentino este una dintre cele mai recunoscute și mai populare branduri, astfel încât el nu a putut evita apariția de tot felul de copii și falsuri Frank. Aceasta afectează reputația companiei și schimbă atitudinea față de accesoriile sale.

Ceea ce face o mulțime de atenție pe brand, rareori merită atenție de la copii. Pentru ca achiziția să reușească și nu sa dovedit a fi un fals, merită să ascultați mai multe sfaturi de manageri care lucrează pentru furnizorii oficial Valentino:

 • Înainte de a cumpăra o geantă de marcă, ar trebui să vizitați site-ul oficial al mărcii și să alegeți un model pentru a avea ulterior o viziune adevărată despre el.
 • Cartea de vizită a sacului de marcă este spikele metalice ale piramidei. Aproape întotdeauna ei coincid perfect în dimensiune (excepția este mai multe modele cu un design special) și se disting prin distanța minimă.
 • Logo-ul extern al accesoriului de marcă Valentino Garavani este prezent întotdeauna pe sac: poate fi tipărit pe produsul în sine sau situat pe banda de piele. Culoarea lui este întotdeauna identică cu nuanța finisajelor metalice. De regulă, este o coincidență completă a culorii scrisorilor de scris și a spikelor metalice.
 • Logo-ul roșu care este în interiorul accesoriului este situat strict în centrul din spate și va fi cusut din toate cele patru laturi. În funcție de modelul accesoriului, acesta poate varia oarecum și poate avea o scrisoare în Italia sub nume.
 • În ultimii ani, luptând cu produse false, marca completează fiecare model al numărului de serie. Datorită pielii proprietare speciale, numerele de imprimare sunt clare și corecte. Culoarea fragmentului de piele se efectuează în contrast cu tonul și tăierea sacului.
 • Calitatea executării și componentele originale sunt întotdeauna la înălțime. În produsele false nu au fost utilizate materii prime scumpe. Deci, diferă în exterior. Nici zgârieturi, pierderi, dents pe o pungă delirantă nu este, este perfect.
Citește mai mult  Pot spăla rucsacul în mașina de spălat și cum altfel de curățat?

În plus, înainte de a cumpăra, merită acordată atenție costului accesoriului. Nu va fi niciodată scăzută și tentantă. În producție, materialele scumpe și decor sunt utilizate, deci nu ar trebui să se bazeze pe cumpărarea în două sau trei mii: prețul sacului de marcă vine până la câteva zeci de mii. Copiile de lux se ridică la 6000 – 10 000 de ruble.

Recenzii

Brandul este renumit pentru masa de recenzii entuziaste. Pungile Valentino nu pot fi confundate cu alții. Mulțumit de cumpărături, fanii de marcă celebrează stilul italian de neegalat, distingând accesorii de stare.

Fashionista Call Produse Brand Duet Classics și CHIC, Note de lux în fiecare set.

Astfel de accesorii devin decorarea dulapului și vă rog proprietarilor lor cu un design frumos, cu un sentiment de stil și lipsă de elemente suplimentare. Cu nuanțe suficient de moi, modelele arată luminoase, în mod eficient și permit o mai mare libertate de a alege detaliile costumului.

Femeile remarcă faptul că sacii Valentino sunt cazul atunci când nu puteți salva accesoriu. În plus față de estetică, acestea sunt produse practice și funcționale, în care toți fanii de marcă sunt unanimi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: