Pantofi roșii și rochie neagră

Pantofi roșii și rochie neagră

Printre combinatiile de culori in garderoba femeilor există opțiuni deosebit de spectaculoase. Unul dintre ei – roșu și negru. Acest duet, care aleg de obicei femei independente, încrezătoare în sine, vă permite să creați imagini senzuale originale. Dar, probabil, nu toate fashionista știu cum să creeze o imagine irezistibilă de o rochie neagră și pantofi roșii.

Modele rochii

Rochia neagră este un lucru cu adevărat indispensabil: poate fi remarcabil pentru a sublinia farmecul formelor, precum și pentru a declanșa defecte mici. Este cu ajutorul acestei haine pe care femeia este cel mai ușor de a realiza o silueta dorită care seamănă cu „Clepsidra“.

Unele modele trebuie să aibă cu siguranță, locul lor în garderoba oricărei fashionista. Una dintre ele este legendara rochie neagra mica, moda pe care a introdus Marele și unic Coco Chanel. În designerul de modă ingenios sa dovedit a dezvălui secretul modului în care cu ajutorul decorului negru și minim pentru a demonstra atractivitatea și ușurința figurii feminine. Acest stil extrem de simplu nu iese niciodată din modă – o siluetă montată, o gât reținută, o talie pronunțată și o lungime care își deschide genunchii.

Cu toate acestea, astăzi acest model bate într-o varietate de variații diferite care nu sunt mai puțin senzuale și feminine. Acestea sunt rochii directe sau trapezoidale, lungimi diferite (de la un mini Frank la opțiunea din podea) având cele mai neașteptate decor. Costumele negre sunt prezentate în întregul stil al colectorului: de la zi cu zi la solemn.

Întotdeauna în Trend Trend „Caz”, care este în mod constant jucat în variații noi, întotdeauna cu rigoare invariabil inerente.

O rochie neagră lungă este ideală pentru rolul unei toalete de seară rafinate. Astfel de opțiuni sunt cusute exclusiv din țesuturi nobile (Atlas, Velvet), deoarece în această versiune, culoarea neagră arată pe deplin avantajele sale.

Rochii de seară neagră, de regulă, sunt simple, dar seducătoare siluetă. De exemplu, modelele care se potrivesc cu figura cu un neckline (ele pot fi atât lungi cât și scurte). Culoarea neagră scutură în mod avantajos frumusețea pielii, astfel încât merită să alegeți opțiunile de deschidere înapoi și umeri. În plus, această culoare beneficiază de orice nuanță de păr și ochi.

Citește mai mult  Dog dog olandez

Incredibil feminin caută modele curbate și drapete. O incizie savuroasă de-a lungul coapsei este garantată pentru a crea o imagine de femeie WAMBLE. Speologic și senzual, aspectul de montare netedă în combinație cu un fund arcuit.

Îmbrăcăminte neagră cu efectul intrigiilor mereu stratificate. De regulă, acestea sunt modele de sifon sifon, inclusiv plisate.

Doamnelor romantice blânde pot alege pentru ele însele modele de drop-down. Simple Cra are propriul farmec, prezentând o figură în lumina cea mai avantajoasă. Astfel de rochii sunt de obicei cusute din țesături demonstrative (mătase naturală, catifea cu model imprimat).

În ceea ce privește țesăturile din care se fac rochii negre, există întotdeauna opțiuni spectaculoase din piele subțire și dantelă ușoară. Și dacă primul arata sfidător, atunci al doilea mită sensibilitatea sa senzuală.

Dantelă rochie poate transforma orice femeie într-o frumusețe fatală, trebuie doar să alegeți corect stilul. Versiunea Win-Win din acest loc este un caz negru, care este ideal pentru o ieșire solemnă. Dacă în partea de sus aruncați o bolero tricotată sau o bluză de aceeași culoare, apoi obțineți o opțiune de birou excelentă. Dacă doriți să produceți o extensie reală – purtați un model de deschidere cu deschidere deschisă sau o buclă lungă.

Alegerea unei rochii neagră, se concentrează întotdeauna pe caracteristicile figurii dvs. Titularii de coapse luxuriante care merită să cumpere modele cu fustă antedă. Talie insuficient exprimată poate fi îngustată de versiunea încorporată cu curea sau corsetă. Dacă picioarele dvs. sunt departe de a fi perfecte, ascundeți fusta lor lungă. Țineți minte că dacă păstrați o rochie care nu vă ascunde dezavantajele, imaginea dvs. nu va economisi accesorii elegante, coafura supermodică și machiajul.

Accesorii

Culoarea neagră de la sine, auto-suficientă, este centrul unei imagini la modă, adăugați doar câteva detalii contraste. În plus, negrul pare inițial strict și din ceea ce veți combina o rochie, va depinde de impresia ansamblului.

Citește mai mult  Snickers cizme

Cel mai mare punct cheie este alegerea pantofilor adecvați. Evitați nuanțe discrete nonsens, mai bine face o alegere în favoarea opțiunilor de culoare. Asigurați-vă imaginea de neuitat și de ajutor roșu aprins pantofi, mai ales că acestea sunt mereu la moda.

Acestea pot fi bărci clasice sau un model cu un nas îngust pe călcâiul. În cazul în care rochia ta are o mare varietate de decor sau drapaje asimetrice, puteți încerca să poarte pantofi cu un toc larg rezistent pe platforma.

Experiment cu diferite nuanțe de roșu. În cazul în care roșu aprins pentru tine este alegerea prea îndrăzneț, încercați visiniu saturat: este mai discret și nu atât de vizibil – aceasta vă va da încredere în tine.

pantofi roșii oferă o imagine seducătoare și misterioasă. Speecually arata ca din piele lăcuită. Dar, amintiți-vă că imaginea nu se transformă într-o vulgară, uzura sub acest pantofi colanți și ciorapi de culoare corporale și fără desen. Opțiuni negru, în special, cu un model ajurata, sub pantofii roșii sunt contraindicate.

Așa că „rochia neagră – pantofi roșii“ ansamblu privit chiar mai armonios, îl puteți dilua pentru nimic identic cu pantofi de culoare. Să fie mărgele sau o brățară, o curea subțire, o ușoară batista pe gât, un ac de păr interesant. Dar ce putem spune despre Bag Red – acest lucru este deja busting: această culoare agresivă nu ar trebui să fie prezent în prea mare.

Este în valoare de vedere un alt moment interesant: din moment ce culoarea roșie se poartă o taxa de ispită, atunci nu trebuie să poarte astfel de pantofi cu tinuta sincer pasionat, astfel încât să nu se deplaseze fața de separare extravaganța de vulgaritate.

Punerea pe rochie neagră și pantofi roșii de ansamblu, nu uitați să facă dreptul de machiaj si coafura. Machiajul nu ar trebui să fie efectuat în nuanțe pastel, altfel caracteristicile dvs. sunt pierdute în lumina aruncării. În același timp, rujul și umbra nu ar trebui să fie depuse, altfel riscurile sunt prea accesibile. Accentuați optim ochii creionului negru, iar buzele accentuează rujul de cireșe.

Citește mai mult  Boots Francesco Donni

Rochie neagră – fundal perfect pentru bijuterii rafinate: aur și argint, aspect mare și mic, cu el la fel de eficient.

Imagini elegante

La modă, provocând atenția. Rochie neagră, care acoperă șaibele și umerii, are singurul decor sub forma unui volat larg pe fundul produsului. Această imagine este diluată cu supt și o notă pasională – pantofi cu toc înalt strălucitor roșu, aproape de morcov. Ansamblul completează ambreiajul miniatural sub culoarea rochiei și ochelari de soare mari. Coafura fetei – a blocat spatele si parul fixat – arata destul de elegant.

Black Mini Rochie cu motive de dantelă decorate cu o centură albă subțire pe talie. Skidded de la talie arată foarte flirtă. Costumul este combinat cu un model interesant de pantofi, descoperind capele și călcâiul. Pantofii ușor strălucitori sunt combinați cu un guler de rochii, decorat cu pietre. În ansamblul romantic se potrivește armonios unei geante elegante fără curea. Coafura fata arata foarte feminina, iar tonul rujului este potrivit pentru culoarea pantofilor.

Rochia de lungime medie clasică, cea mai admisie figură impermeabilă, are un gât rectangular spectaculos. Acest costum elegant completează perfect pantofi grațiuți cu un nas ascuțit. Red Shuffles Echoes cu o nuanță de curea roșie subțire, care se concentrează pe o talie subțire.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: