Pantofi transparenți

Pantofi transparenți

Cu o singură privire numai pe aceste pantofi grele transparente drăguț, imagini provin de la iubit încă din copilărie de multe povești cu zâne fete despre Cinderella, care a mers la minge în pantofi de cristal. Poate pentru fete astăzi o pereche de pantofi, nu din cristal, și din materiale moderne, nu vor fi fatidică și nu de ajutor va găsi un prinț. Dar, pentru a produce o extensie reală, în orice caz, pantofi transparente sunt tocmai capabile.

Pantofi provin dintr-un basm

Pentru prima dată, pantofi de model cu insertii transparente aparut pe podiumurile de spectacole la modă în 2011. O astfel de soluție neobișnuită de pantofi de obicei reprezentat pentru mulți cunoscători de modă și câțiva ani mai târziu, designeri cu numele mondial, de exemplu, Dolce & Gabbana, Philip Lim, a prezentat modele de pantofi pe tocuri cu elemente din plastic transparent, în colecțiile lor.

Astăzi, pantofi cu inserții sau tălpi transparente pot fi găsite nu numai în lumea modei de mare, dar, de asemenea, în pantof de tip boutique.

Materialele

La crearea blaturi transparente pentru partea de sus, de obicei folosesc silicon. Datorită utilizării acestui material, pantofi transparente sau pantofi cu insertii de silicon nu va livra disconfort și freca. În plus, silicon, în detrimentul plasticitate sale, este nevoie de bine forma piciorului, în timp ce piciorul într-o astfel de pantofi nu o va sudoare. Cu toate acestea, acest material este folosit pentru a crea doar opțiuni de pantofi de vara, deoarece airproof silicon și face aerisirea picioarelor.

Pentru pantofi cu un toc transparent sau tălpi de plastic moderne folosesc. Efectul acestor pantofi poate fi adăugat folosind diverse elemente decorative, cum ar fi pietre și alte pietre. Fiecare fată cu un gust artistic bun poate fi fara dificultate de a reorganiza o pereche transparentă de pantofi, de exemplu, introducerea perle sau arcuri pe o suprafață transparentă.

Citește mai mult  Pantofi luminoși

Un astfel de model o va deveni un lucru unic și exclusiv în garderoba de fashionista. În plus față de specii de plastic transparent, cum ar fi sticla, plastic, proiectanții folosesc colorate ca decor.

Soiuri de pantofi transparente

Designerii Fantasy sunt nelimitate, iar pentru pleoape scurte de existența unor modele cu elemente transparente, există o mare varietate de pantofi invizibile.

Toate modelele de pantofi transparente pot fi împărțite în mai multe categorii:

  • pantofi complet transparente. Toate elementele din aceste pantofi sunt realizate din materiale transparente. Astfel de pantofi sunt destul de universale și perfect combinat cu un număr mare de utilaje pentru a crea o imagine originală de sex feminin. Punctul culminant în astfel de pantofi poate fi un decor neobișnuit. Selectarea accesoriilor pentru pantofi de model complet transparent, ar trebui să dea prioritate accesorii miniaturale îngrijite, ca piese masive luminoase pot suprasolicita imaginea.

  • Pantofi cu echitatie transparent. Astfel de modele au o talpă și toc cum ar fi pantofi ordinare, dar partea de sus este fabricat din silicon transparent. Pantofi cu toc înalt transparent, de sus va fi o opțiune excelentă pentru fete de creștere scăzută, deoarece cu ajutorul unor astfel de pantofi puteți obține efectul de alungire.

  • Pantofi cu tălpi transparente. Modelele originale cu tălpi din plastic creează un sentiment de abur pe sol. Partea de sus a unor astfel de modele pot fi absolut orice, totul depinde de abordarea creativă a designerului.

  • Pantofi pe un toc transparent. Astfel de pantofi de model arata destul de elegant si devin o pereche buna de pantofi pentru costume de seara. La modă astăzi, combinația de platformă și călcâi este cea mai populară și pentru modelele cu un călcâi transparent.
Citește mai mult  Dantelă cizme

  • Pantofi pe un tanket transparent. Pentru cei care doresc să arate feminin, dar nu-i plac tocurile, o mare soluție la această problemă va fi pantofi pe un fuscle. Utilizarea culorilor de bază în astfel de modele le face laconic și oficial.

  • Pantofi cu inserții transparente. Nu atât de extravagantă și mai frecvent, modelul se amestecă cu inserții de silicon. Barcile cu inserții transparente pe părțile laterale arată mai deschise și se potrivesc bine cu costumele de vară ușoare. Modelele cu o curea transparentă pe gleznă vor fixa bine pantofii pe picior, dar picioarele nu vor șoc, care este caracteristic pantofilor cu o curea.

Ce sa porti?

Modelele cu elemente transparente sunt combinate cu multe stiluri și imagini, ceea ce indică universalitatea acestui model. Alegerea unui astfel de model pentru o imagine de nuntă, pantofii fără greutate absolut transparentă vor transforma orice mireasă într-o adevărată prințesă. Astfel de pantofi sunt potrivite pentru o rochie de mireasa care nu va inchide pe deplin pantofii originali pentru evenimentul solemn.

Pantofii, complet din materiale transparente, sunt perfect combinate cu rochii de vară fără greutate sub pantofii transparenți. Selectarea nuanțelor neutre pentru rochii cu cioară necomplicată, dar din chestiuni texturate nobil vor deveni opțiunea perfectă pentru încălțăminte transparentă.

Modelele cu tălpi și tocuri convenționale transparente vor fi potrivite pentru multe elemente ale dulapului de sex feminin. Astfel de modele arată bine cu rochii și fuste de diferite stiluri, precum și pantaloni de modele scurte. Nu alegeți pentru astfel de pantofi fuste lungi care pot închide pantofii originali.

Pentru o tendință la modă pe inserțiile de dantelă și dantelă într-un stil de lounge, un supliment bun va fi pantofi cu elemente transparente, care în agregat vor crea o imagine feminină fără greutate și blândă.

Pentru stilul de zi cu zi cu jachete de blugi și cluburi sportive, o opțiune bună va fi pantofi pe o platformă transparentă. O idee bună va primi pantofii transparenți originali înainte de sărbătorile. Frank Beach ansamblează bine complementul unor astfel de pantofi neobișnuite. Alegerea pantofilor pentru negocieri de afaceri, preferința ar trebui să fie acordată pantofilor de model clasic. Pentru evenimentele oficiale, pantofii originali cu elemente transparente sunt inadecvate.

Modele de designer

Sprijinirea unui val de pantofi de popularitate cu elemente transparente, mulți designeri celebri reprezintă cu succes astfel de modele în colecțiile lor. Pantofii transparenți sunt prezenți în colecțiile lui Nina Richie și Michael Corsa. Pantofi absolut transparenți și fără greutate de la Mark Jacobs arată fabulos drăguț.

Citește mai mult  Cele mai scumpe adidași din lume

Heel transparent și curele de silicon sunt caracteristice modelelor de pantofi de la Valentino. Cu toate acestea, un adevărat cunoscător de pantofi transparenți poate fi numit faimosul designer Christian Labutan. În colecțiile sale există multe modele cu elemente transparente care au cucerit inimile multor fan de pantofi de la faimosul designer de modă.

Unul dintre modelele demn de remarcat poate fi numit pantofi ONU. Furnizarea bărcilor clasice cu un nas ascuțit lasă purtătorul și piesa de călcâie închisă, deschizând îndoirea piciorului datorită inserțiilor transparente de pe laturi. Pantofii eleganței adaugă o curea cu gleznă de închidere. Modelele schemei de culori largi vă permit să alegeți pantofii de tonuri neutre pentru munca de zi cu zi sau pantofi de nuanțe suculente luminoase pentru zilele fierbinți de vară.

Un alt model original de la designer – Labutan, care a adus popularitate fără precedent Creatorului lor, cu un vârf complet transparent și faimosul roșu.

Una dintre modalitățile preferate de decor de la Christian Labutan – utilizarea pietrelor Swarovski. Pietrele de lux Pantofi Rash Pantofi va fi o opțiune excelentă pentru imaginile solemne pe care tocmai pantofii le joacă prima vioară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: