Pantofi Yves Saint Laurent

Pantofi Yves Saint Laurent

Marca de poveste

Yves Saint Laurent bazat acum 56 de ani. Numele acestui designer de modă este cel mai mare în istoria capătului industriei de modă al secolului XX. Marca pe parcursul existenței sale persistă inovația și abordarea creativă a creării de colecții.

Fiecare colecție YSL este eleganță, materialele cele mai de înaltă calitate, gustul rafinat, reținerea și recunoașterea pieselor.

Brand lansează îmbrăcăminte de sex feminin și bărbați, pantofi, pungi, pantofi, bijuterii, multe accesorii. Publicul vizat de brand – Femeile de libertate-iubitoare, independent, având opiniile lor.

Yves Sen Laurent este numit pe bună dreptate unul dintre cei mai talentați și inimitabili designeri din întreaga lume. El a prezentat o mulțime de lucruri de lux, inclusiv pantofi minunați.

Astăzi buticurile YSL pot fi găsite în marile orașe – capitalele de modă, Paris, New York, Moscova, Milano, Tokyo.

Funcții de stil YSL

Yves Saint Laurent Pantofi sunt imposibil de confundat cu ceva, are caracteristica proprie inerente ei, caracteristici:

 • Linii clasice stricte+
 • Confortabil, tweeted to milimetru, pantofi+
 • ridicare înaltă, dar confortabilă+

 • Heel zilnic – 15 cm+
 • Varietate de modele – pantofi, sandale, sandale, cizme, cizme de glezna+
 • Culori tradiționale, fără amprente+
 • Carte de vizită – bărci negre fără tribut de călcâi și sandale.

Modele

Yves Saint Laurent Model. În ciuda acestui fapt, conține pantofi topici și elegant care sunt potriviți pentru orice situație.

 • Barci pe un pătrat scăzut de heel negru – gen clasic. Ele sunt confortabile, laconice și universale. Ele sunt puse cu pantaloni, blugi, fuste și rochii. Puteți merge la serviciu, mergeți la o plimbare în jurul orașului, vizitați cinema cu prietenii. În orice caz, sunt garantate confortul și elegant.
Citește mai mult  Piele Adidași New Balance

 • Bărci de seară pe tocuri. Adevărat, sunt puțini oameni decid despre șoseaua zilnică de a folosi, călcâi înalt, deși este confortabil, dar picioarele mai bine regret. Dar, pentru seara, accesul la lumina cizmelor YSL va deveni elementul central al arcului.

 • Sandalele tribute nu au nevoie de o viziune. Ei sunt auziți de la mulți de modă și ocupă garderoba.

Studiu înalt, șosete în aer liber, talpă pe platformă, în formă de t-în formă de t, curea pe gleznă, cataramă laterală – acestea sunt termenii tribut real.

Materialele

utilizări Marcați numai naturale, materiale de înaltă calitate, care sunt atent. Modelele sunt realizate din piele, piele de căprioară, piele lăcuită, mai rar din textile.

Culori

Gama de culori de pantofi Yves Saint Laurent este cea mai mare parte clasic, cu vârste cuprinse în tonuri neutre. Cu toate acestea, există, de asemenea, intersions luminoase, care creează o stare de spirit pozitivă și avalanșă de emoții. Luați în considerare mai detaliat culorile de bază ale colecțiilor de brand.

 • Culoarea neagră se referă la paleta clasica. Acesta este rafinat, elegant si echilibrat. Culoarea este perfect combinat cu alte nuanțe, creând combinații elegante.

 • Bej pantofi de culoare au fost mult timp iubit de femei. Acesta vă permite să lungească vizual picioarele, le face mai suplu. În același timp bej combinat cu mai multe culori, este neutru, așa că nu este inclus în disonanță cu alte lucruri.

 • Albastru închis – culoarea este nobil, feminin. Este similar în caracteristicile cu negru, totuși, se distinge prin multiplicat și adâncime.
 • Scarlet – bogat și îndrăzneț. Nu este potrivit pentru toată lumea, dar partidele de încredere se vor simți mai mult atractivitate și farmec.
Citește mai mult  Pantofi de platformă albastră

 • Roz umbra veselă, oferind bucurie de mare și stare bună.
 • Culoarea turcoazului seamănă cu mare și frumoasă pentru sezonul de vară. Luminos și interesant, el va deveni principalul detaliu al imaginii de modă.
 • Multipllerul a fost mult timp în tendință. Acesta nu este un amestec de culori, cât mai mulți cred și combinația lor pricepută în conformitate cu regulile de culoare.

Cum de a distinge pantofii originali YSL de la fals?

Nimeni nu vrea să intre în pantofi falsi de la o casă de modă. Pentru a găsi pantofii perfecți, stilistii au dezvoltat un memo pentru Fashionistas, sfaturi din care vă va ajuta să găsiți pantofi reali Yves Saint Laurent:

 • Costul este că merită să acordați atenție mai întâi. Pentru YSL reală va trebui să dea un Sutu destul de mare – de la 500 la 2000 de dolari. Nu există nici o speranță pentru vânzări – în întinderile Peak Vânzări Reducere numai 50 $.

EBay.COM este o platformă internațională de tranzacționare în cazul în care mii de licitații sunt deținute de zi cu zi și este destul de realist pentru a găsi lucruri originale de înaltă calitate, inclusiv YSL. Cumpărarea pantofi de acolo, fiți atenți la următoarele: model de fotografie, rating de vânzător și comentarii, disponibilitatea de accesorii care vin cu o pereche

inspecta cu atenție și se simt pantofi. Ceea ce vedem pe original:

 1. Logo YSL aur sau argint de culoare situate pe verticală+
 2. pe talpa – logo-ul în vrac.
 3. Set complet – pantofi, cutie si geanta. Pe cutie există un logo de litere mari, fonturi mici Nume companie.
 4. Pantofi Yves Sen Laurent – cea mai mare suita de calitate. Lipsa căsătoriei, incluziunile de compoziții adezive, etanșeitatea materialelor, chiar liniile și cusăturile, unic perfect neted, un audit neted.
 5. Senzații tactile. Pe pielea de atingere moale, plăcută, netedă.
Citește mai mult  Cizme roșii
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: