Pantofii lui Nubuk

Pantofii lui Nubuk

Pantofii lui Nubuk sunt la vârf de popularitate recent. Astfel de pantofi se disting prin textura delicată și design elegant. Produsele frumoase și confortabile sunt produse pentru orice categorii de vârstă. La modă de sex feminin sau bărbați cuplu se ridică foarte ușor, deoarece astăzi producătorii oferă cel mai larg sortiment de produse de calitate.

Ce este Nubuk?

Acest material implică pielea bovinelor tinere, care este tratată cu mijloace abrazive speciale. Suprafața produselor din astfel de materii prime se distinge prin rugozitatea și durabilitatea luminii.

Material natural

Materiile prime naturale au ca rezultat tratamentul pielii diferitelor animale. Produsele din acest material necesită o îngrijire deosebită și atentă. Dar această condiție este destul de justificată, având în vedere aspectul atractiv al produselor.

Artificial

Un astfel de material este fabricat din piele artificială, ceea ce afectează în mod semnificativ costurile produsului. Pantofi sintetici nubuk nu sunt aproape diferiți de modelele naturale.

Ulei

ULEI Special nubuc este prelucrat prin grăsime, care sunt absorbite în suprafață și oferă excelente efect hidrofug. Încălțăminte de la un astfel de material modern, se distinge printr-o rezistență crescută la uzură, ușurința de îngrijire și protecție împotriva apei incomparabilă.

Trăsături pozitive

 • Boots din astfel de materiale moderne sunt foarte ușoare, astfel încât picioarele în ele nu obosesc.
 • Plimbările în produse similare, nu va dăuna sănătății.
 • Modele de nubuc de înaltă calitate sunt caracterizate prin puterea lor.
 • Tipul de comerț a unor astfel de pantofi va fi menținută timp de mai multe sezoane.
 • Modele din acest material (naturală sau sintetică) au caracteristici termice excelente și respirabilitatea.
 • O gamă largă de o varietate de modele vă va permite să alegeți o pereche de elegant, în conformitate cu cerințele.
Citește mai mult  Tamaris Sandals

dezavantaje

Boots nu tolerează contactul cu apa. Dar această problemă este destul de rezolvată. Producătorii moderni oferă consumatorilor o varietate de mijloace capabile să protejeze pantofii de orice impact negativ.

Modele pentru iarna

Pantofii Nubook pot economisi căldură în interior și astfel va fi perfect pentru sezonul rece de iarnă. Astfel de modele sunt echipate cu blană naturală sau artificială de diferite culori.

Modele de demi-sezon

Pantofii de lumină pentru primăvară și toamnă vor fi o soluție excelentă pentru orice dulap. Doamnelor pot alege o pereche de nubuck pe încălzitor, platformă sau pană. În astfel de modele este ușor să creați o imagine elegantă și feminină. Bărbații care merită să acorde atenție pantofilor nose cu șlefuirea în creștere. Astfel de produse sunt capabile să completeze echipamentele de zi cu zi și de afaceri.

Pantofi pentru bărbați

Pantofii elegant nubuk se bucură de invidiat popular printre reprezentanții sexului puternic. Bărbații apreciază confortul și confortul, astfel încât cizmele din astfel de materiale sunt alegerea perfectă pentru ei.

Shoiberg

Marca Shoiberg produce produse originale și de înaltă calitate care seamănă cu adidașii de iarnă cu izolație din lână. În partea de sus a vârfului superior, pantofii sunt echipați cu o rolă moale. Modelele au gânduri rotunjite, tălpi anti-alunecare și dansuri.

Timberland

Faimosul brand american Timberland oferă oamenilor din piele strălucitoare și pantofi de alăptare și tălpi de relief. Limba înaltă și cilindrul cald, strângând partea superioară sau gleznă, protejează de frig și zăpadă în interiorul pantofilor. Astfel de produse se potrivesc perfect în orice seturi de îmbrăcăminte pentru bărbați. Modelele de demi-sezon ale mărcii diferă numai în lipsa izolației de blană.

Citește mai mult  pantofi de membrană pentru copii

Milana

Milana Marcă comercială produce cizme solide pentru bărbați din materiale naturale. Încălțămintea este echipată cu blocare și șmecheri. Partea interioară în modelele de iarnă este izolată cu blană naturală. Talurile de înaltă calitate au o suprafață de relief care oferă calități excelente anti-alunecare.

Pantofi pentru femei

Producătorii moderni oferă doamnelor nu numai încălțăminte elegante, ci și cizme, șocuri, snubers și trepte de la Nubuk. Fashionista poate alege un produs în orice decizie de culoare. Mai ales popular cu pantofi de negru, caramel, stacojiu și albastru.

Mario Ponti

Marca Mario Ponti oferă doamnelor frumoase modele cu o blană chic și caldă pentru sezonul de iarnă. Pantofii de la brand sunt echipați cu un weeke rotunjit și o formă de blană a topului. Mode similare se potrivesc perfect în multe imagini de zi cu zi.

Patrulare

Brand Patrol lansează încălțăminte uimitoare pe tălpi de relief și un călcâi. Modelele ridicate sunt închise cu vârfuri și fixate cu șirețe. Pantofii de marcă de iarnă sunt izolați cu blană.

Red Seto pantofi

Cizmele roșii chinezești, care sunt produse în orașul Seto (Japonia) sunt populare populare. Astfel de modele arata foarte elegante si luminoase. Seto Boots va completa cu succes aproape orice imagine feminină.

Ce sa porti?

Pantofii eleganți arată armonios cu:

 • Jeans Tyens+

 • Gratuit blugi+

 • Legături și Losynov+

 • Pantaloni din piele+

 • Fuste de diferite lungimi+

 • Pantaloni masculi de afaceri+

 • Parcuri și jachete în jos+

 • Jachete din piele și haine.

Îngrijirea pentru cizme

Orice pantofi necesită o anumită îngrijire. Acest lucru se aplică lui Nubukov. Dacă reușiți să aveți grijă de încălțăminte, vor dura mult timp și nu vor pierde tipul de mărfuri.

Citește mai mult  Pantofi Kenzo

Cum să curățați pantofii?

Împreună cu pantofii merită să achiziționați produse de curățare speciale. Puteți elimina murdăria utilizând un burete special elasty sau simplu. Pantofii curați sunt recomandați o dată pe zi.

Cum se spală?

Principalele subtilități:

 • Modelele nubook nu le place să contacteze umiditatea+
 • Se recomandă utilizarea apei calde în care aveți nevoie pentru a adăuga un pic de amoniac în avans+
 • o cârpă pe care o spălați pantofii nu trebuie să se umezească+
 • După toate procedurile, trebuie să „combateți” o grămadă mică pe produs și să trimiteți cizme pentru a se usca (fără radiator sau uscător de păr).

Cum de a picta pantofii?

Petele luminoase pot apărea pe pantofi. Este ușor să faceți față cu ei: mai întâi trebuie să vă ocupați de pantofii cu o cârpă umedă, după care este acoperită cu zone deteriorate cu un instrument special de colorare în culoare. O astfel de procedură poate fi efectuată independent sau contactează specialiștii.

Cum să întindeți pantofii?

Este posibil să întindeți încălțămintea cu unelte care conțin alcool sau ventilatoare și spray-uri specializate. Dacă nu doriți să efectuați aceste proceduri, atunci cizmele pot fi atribuite oricărui centru de încălțăminte sau a unui atelier.

Cum se recuperează?

Dacă perechea de pantofi a pierdut brusc aspectul lor atractiv, atunci nu va grabiti pentru a scăpa de ea. Produsul poate fi încă pus în ordine. Nubook este în mare măsură similar cu piele de căprioară, și poate fi restabilită prin tratarea cu abur. Încercați să dețină pantofi peste apă clocotită, după care ne-am răspândit suprafață și gramada. Boots au nevoie să se usuce, vopsea mâner (dacă este necesar) și mijloace de protecție speciale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: