Pentru cine sunt inventați topisidele?

Pentru cine sunt inventați topisidele?

Acum este deja imposibil să ne imaginăm un magazin de pantofi, în gama căruia nu există vârfuri de top. Pantofi din piele sau textile, cu tălpi de lumină ondulate și dansați pe marginea superioară, ceea ce vă permite să fixați bine pantofii pe picioare. Tendy și practicile de top-capsate se bucură de fantastic popular printre bărbați și femei.

Care a venit cu margini de top și pentru ce?

Istoria copiilor de top a început în anii 30 ai secolului trecut. Ideea de a crea acest pantof aparține podeaua Xachtsman. Fostul marinar și un mare iubitor de navigație, el a câștigat în mod repetat răniri, înfundând pe puntea umedă. Urmărind hobby-ul său, Sperley simți o nevoie puternică de pantofi care nu vor aluneca.

Ideea creării de vârfuri de top a venit la domnul Sperry în timp ce mergeți cu un câine. Prin acordarea atenției asupra faptului că animalul său de companie a fugit prin drumul de înghețare și nu a scăzut, a ajuns la concluzia că diapozitivul a fost împiedicat de modelele convexe pe tampoanele de labe. Un iahtsman întreprinzător a conceput imediat să creeze pantofi cu o talpă tipografică ondulată, care va oferi o stabilitate a unei persoane pe suprafețe alunecoase și netede. În 1935, Paul Sperley creează o companie de top-sider de sperry și eliberează un Bob de pantofi cu barca, care primește al doilea nume – Top-Catchers. În siguranță și în același timp, pantofi elegant au cucerit rapid fanii de navigație.

În 1939, marina americană devine o marină de către client, iar medicii de top sunt incluși oficial sub formă de marinari. Pantofii sunt produși din piele autentică de înaltă calitate și înmuiate cu compoziția repellentă a apei. Talpa unică vă permite să păstrați pe suprafața umedă, iar cauciucul alb, din care este făcut, nu pleacă pe puntea pură a urmelor. Datorită originalității sale, cei mai buni catali de câțiva ani devin cunoscuți și foarte populari.

Care poartă acum capcane de top?

Anterior, capcanele de top purtați numai bărbați securizată Fanii de navigație, încălțăminte specială pe picioare și-au declarat statutul sau afilierea ridicată la cazul marin. Acum poartă cu îndrăzneală rezidenți urbani, indiferent de nivelul de bunăstare materială sau de vârstă. După ce a primit o mare armată de Fancals în rândul femeilor top-capthers au devenit un model unisex.

Citește mai mult  Black Stiletto pantofi

Moda modernă oferă diferite opțiuni pentru modelele de top-coloane de top pentru femei, bărbați și chiar pentru copii. Proiectarea invenției nu este aproape nu sa schimbat, ele diferă de alte tipuri de pantofi cu suport de lumină cu nervuri și o cusmă mică. O mare cerere a extins gama de modele, există produse din piele de piele de piele, piele colorată, țesuturi dense, cu diverse opțiuni de cusiere și o varietate de ornamente.

Calitățile principale și neschimbate ale culorilor de top rămân confort și fiabilitate. Avantajele esențiale ale ciziilor la modă a tinerilor foarte apreciați, preferând stilul liber și timpul activ. Pantofi universali și funcționali montați perfect în garderoba de vară fete și tineri.

Cum de a alege?

Principala caracteristică distinctivă a top-colți – talpă. Alegerea în mod necesar a copiilor trebuie să acorde atenție calității sale. Spre deosebire de versiunea originală, culoarea tălpii poate fi întunecată, dar trebuie să fie cauciucată și ondulată. Topsiderii clasici au fost maro, dar acum în magazine puteți găsi multe modele multicolore, luminoase.

Alegerea copiilor de top, merită să învățați cu atenție materialul de sus, deoarece vor trebui să poarte la cel mai fierbinte sezon. Dacă pantofii se reticulează, ar trebui să fie moale, de înaltă calitate și cusută. Topurile textile luminoase de vară sunt relevante. Acestea sunt considerate o opțiune de boot de vară economică și democratică. Atunci când alegeți colți de țesut, trebuie să verificați calitatea cusăturilor și în procesul de potrivire pentru a înțelege cât de confortabili picioarele lor. La urma urmei, ele sunt destinate șosetelor zilnice, iar în timpul verii, pantofii sunt cel mai adesea puse fără șosete.

Cumpărarea de pantofi este întotdeauna de dorit să se considere că nu este numai în afara, dar, de asemenea, să se uite în interiorul produsului. Trebuie amintit că insolele luminoase și albe sunt rapid contaminate și, ulterior, arată mai puțin îngrijit.

Citește mai mult  Tipuri și modele de încălțăminte pentru femei

Cum să purtați?

În vara imaginea de zi cu zi, topurile de modă joacă un rol important, le pot adăuga și decora acest lucru. Dar pentru a crea un costum interesant, trebuie să știți cum să purtați aceste pantofi de vară în mod corespunzător, și cel mai important, cu ce haine este de a combina.

Catchele de sus au fost inventate ca opțiune de pantofi de vară, astfel încât acestea sunt purtate în mod tradițional pe desculț. Astfel de pantofi cu șosete sunt considerate un ton rău, excepția este șosetele – whisky, care sunt uneori puse pe igienă. Astfel de șosete rămân invizibile pentru înconjurarea și tradiția pantofilor de punte persistă.

Bărbații și femeile pot combina foarte mult acest tip de pantofi cu pantaloni scurți de vară, pantaloni scurți sau blugi. Nu este recomandabil să purtați topsiders cu pantaloni lungi de închidere a gleznei.

Bărbații sunt recomandați să poarte topsiders cu sporturi de vară, tricouri, tricouri, cămăși – Polo, Hoodies. Topisers sunt categoric compatibile cu pantalonii și costumele clasice.

Femeile topsiders surpriză și încântă abundența culorilor și a materialelor. Fashionistimii sunt oferite de posibilitățile largi de combinare a topsiderilor cu diverse articole de garderobă. Doamnele pot combina cizme elegante și confortabile, cu fuste sau chiar rochii. Iubitorii în stil liber nu împiedică privirea la acest pantof, se armonizează foarte mult cu un mod cauzal de vară.

Nu trebuie să uităm că topisiderii sunt un fel de pantofi sport, deci este mai bine să nu completați imaginea clasică. Cu rochii elegante pantofii de punte vor arata inadecvat si dur.

Imagini

Imaginile bărbaților cu medicii de top se disting prin stil și ușurință. Cu un cod de rochie, Casual este destul de posibil să apară în Saidery de top la locul de muncă. Cu pantaloni simpli de culoare gri-albastră, o jachetă dublă și o cămașă ușoară într-o celulă mică, pantofi albastru închis arată foarte nobil și în afaceri.

Citește mai mult  Pantofi de lac roșu

Dacă munca este creativă, atunci pantofii de vară pot fi mai strălucitoare. Piele Tricolor din piele sunt adăugați la imaginea de vară a originalității și colorată. Pantofii neobișnuiți se deosebesc de fundalul unei gamieri stricte de culoare gri-albastră a restului costumului, iar inserarea pieilor albe pe frigerii de sus este armonizată cu o cămașă albă. Imaginea arată interesantă și bohemogo.

În combinație cu blugi, lărgiile de top arată de neegalat. Bej Top-Catchers sunt perfect combinate cu o jachetă sport îngustată de o culoare similară. Clasic Blue Jeans Completați imaginea masculină impecabilă.

Susii de top arata grozav cu orice pantaloni scurti. În această imagine, accentul se face pe pantaloni scurți de burgundă, iar pantofii fac o pereche de cămașă albastră.

Folosind capcane de top în imagini feminine, nu vă puteți limita în fanteziile. Cu rochii sport scurte cizme de vară arata grozav. Dacă imaginea de vară este plină cu o varietate de elemente de culoare, puteți alege pe o singură fotografie pe partea de sus la ea. Rochie în Belo – Banda Navală Albastră este perfect combinată cu medicii de top alb. Se pare că imaginea clasică a călătorului și aventurierilor.

Pentru o plimbare, chiar dacă nu este mare, puteți purta în siguranță aceași cu pantaloni scurți. Pantofi albastru strălucit cu șnur alb caracteristic arată inteligent și vara. Blue -Gall Gama de imagini subliniază și completează accesorii maro.

Blugi sau pantaloni scurți de denim sunt la fel de câștigați la topisideri. Cu produse denim albastru bine armonizarea pantofilor de nuanțe de bej diferite.

Fusta de top Saiors arata sport si atractive. Catchers de sus pe picioarele tăbăcite armonizează perfect cu o fustă scurtă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: