sandale denim

sandale denim

Recent, un astfel de material ca denim se află la vârf de popularitate, iar acest lucru se aplică nu numai la haine, ci și pantofii. Sandalele denim vor face o notă de originalitate în ansamblul de vară și vor demonstra neobișnuitatea proprietarului lor. În plus, aceste pantofi datorită facturii sale sunt extrem de moi și confortabile.

Modele

Sandalele denim sunt indispensabile ca pantofi casual, precum și plimbări plăcute de seară și, desigur, pentru sărbătorile de mare.

Industria de modă oferă astăzi sandale denim ale diferitelor modele. Elegant arată opțiunea pe o pană, mai ales dacă este făcută din blocarea luminii și a traficului practic. Apropo, pluta naturală este destul de scumpă, deci este adesea înlocuită de omologii artificiali mai ieftini, care, cu toate acestea, nu este inferioară ca. Nu există sandale mai puțin atractive pe o pană de lemn, care poate fi acoperită doar cu o cârpă denimă. Modelele de pe o cheie sunt adesea fixate cu curele elegante pe gleznă.

Soluție interesantă – sandale denim pe o platformă groasă. În special variante la modă cu tăiere pe partea nazală și călcâie.

Modelul feminin întotdeauna pe tocuri înalte. În funcție de grosimea sa (studioul seductiv sau călcâiul stabil), astfel de pantofi servesc ca o bună adăugare la seara sau imaginea de zi cu zi.

Rețineți că diverse decor arată foarte armonios pe sandale denim: încuietori și butoane, margele și pietre.

Branduri populare

În ultimele colecții ale numeroaselor branduri celebre puteți întâlni modelele originale ale sandwich-urilor denim. Deci, marca italiană Colecția Primadonna Oferă o serie de produse pe o pană, printre care locul decent este ocupat de opțiunile de la denim. Încălțămintea are o capă rotundă elegantă și un design concis care include elemente metalice.

Citește mai mult  Adidari de iarnă pentru fete

O altă firmă italiană – Napapijri – Creează un uimitor pe frumusețea pantofilor Oh. Incredibil de blugi feminini sandale cu o tipărită de mazare ca și cum ar fi create special pentru persoane romantice sofisticate. Și desenul lui Paisley (numele său „castravete turcești”) va decora fiecare picior, fiind un accent atrăgător al ansamblului.

Companie A pierdut cerneala (Regatul Unit), crearea pantofilor dvs., focalizează asupra oamenilor extravaganți. La urma urmei, nu nici o fată a îndrăznit să poarte sandale de denim echipate cu o platformă de călcâie de 20 de tisantimetri. Un astfel de model conectează în mod paradoxal stilul străzii și luxul. Pantofi chic suplimentari dau catarame de aur.

Modele universale Lorenzo Mari, Dimpotrivă, va fi potrivit pentru fiecare femeie fără temeri să deterioreze piciorul datorită călcâiului înalt.

Cum să-l faci singur

Orice fată care are abilități de cusut elementare va fi capabil să facă în mod independent, el însuși denim sandale. Principalele plus de astfel de pantofi este ieftin, este posibil să se facă o astfel de pereche în sezonul de vară, de exemplu, cu opțiuni diferite ale tălpii.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de o pereche de pantofi uzate sau plictisitor de vară – lucrul cel mai important este faptul că talpa este în stare funcțională.

Inițial, cu pantofi vechi, este necesar să se curele tăiate sau curele. Pe tălpile în talpă, aveți nevoie pentru a face reduceri în care este introdus tesut denim. Acesta poate fi o singură bandă largă sau două sau trei jacuzzi – ei vor ține degetele de la picioare. Lungimea benzilor trebuie să fie măsurate cu atenție în funcție de caracterul complet al piciorului: este important pentru a preveni chat fără picioare sau comprimarea lor inutile. Materialul este fixat cu un adeziv special pentru încălțăminte: trebuie să o remediați în tăieturi și să o remediați cu vize până la uscare completă.

Citește mai mult  Ce să poarte uggs

Rețineți că designul piesei frontale Puteți simula modul în care vă veți spune fantezia: benzile denim pot fi încrucișate, se leagă la nodulii îngrijiți. În plus, decorațiuni de la margele, appliqués, broderie se uită la un astfel de pantof. Fragmentele denim pot fi amânate de-a lungul marginilor firelor contrastante (de exemplu, galben sau portocaliu). O varietate de catarame pot acționa ca un decor original.

Cum de a alege și de a îngriji

  • Alegerea sandalelor denim, preferă umbra luminoasă a blocului, deoarece este cel mai armonios combinat cu denim. Nuanță de denim, alegeți la gustul dvs .: nuanțele motrice sunt prezentate în magazine: de la albastru deschis la albastru închis.
  • Dacă cumpărați un model pe o platformă sau pe o pană, uitați-vă la talpă care nu este blestemată, dar cusută – afectează în mod semnificativ durata de viață a sandwicheilor.
  • În ceea ce privește particularitățile îngrijirii pantofilor denim, este necesar să o curățați cu o perie moale. Situați produse similare in vivo – acest lucru va evita deformarea.

Ce sa porti

  1. Dacă luăm în considerare combinațiile de culori, atunci pantofii denim sunt combinate armonios cu haine negre și maro, roșu și portocaliu. Arata, de asemenea, bine cu costumele denim ale culorilor pastelului luminos, cu excepția rozului și turcoazului.
  2. În ceea ce privește compusul din imaginea diferitelor texturi, nu trebuie să combinați blugi cu blugi. Soluție optimă în acest caz – haine fabricate din in, sifon sau piele. Nu trebuie să luați aceeași pungă la pantofii denim, să faceți un accesoriu de piele mai bun.
  3. Simțiți-vă liber să purtați sandale denim cu pantaloni în stil urban, rochii ușoare, sundrese, fuste.
  4. Iubitorii stilului „Sporty Chic” pot adăuga sandale denim cu călăria liberă corespunzătoare, asigurați-vă că adăugați accent feminin sub formă de bijuterii sau ruj de o nuanță plină de farmec.
Citește mai mult  Pantofii lui Nubuk

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: