Sandale la modă pe talpa tractorului

Sandale la modă pe talpa tractorului

Talpa de tractor este, în primul rând, convenabilă și în mod constant. Dar stiliști și designeri adăugat la această practic incontestabil moderne crestare grație, frumusețe și feminitate. Ce au succes?

singurul tractor foarte viu pot fi vizualizate pe cea mai sofisticată formă de pantofi – sandale. Jocul de contraste si culori luminoase – starea de spirit principală a sezonului de vară.

Particularități

În ciuda faptului că pantofii pe o platformă masivă a scăpat pe scena modei în urmă cu mai mult de 20 de ani, astăzi ea dobândește din nou cântare extinse de popularitate.

Cu toate acestea, precum și totul este bine uitat, modelele vechi ale sandwichees pe talpa tractorului sunt oarecum modificate, schimbarea principalele lor calități. Principalele caracteristici și avantaje ale sandale pe o platformă groasă de astăzi poate fi numit:

– contrast. Cu cât sunt mai conflict, la prima vedere, culoarea platformei și în partea de sus a pantofi de vară, armonioasă și mai profitabile ei vor arata+

– varietate de soluții de top. Vorbim despre designul vârfului sandwiche. Până în prezent, puteți găsi fâșiile de cquetany-romantice, care acoperă piciorul, lăsând mai mult spațiu pentru soare și aer. Foarte concis și armonios arată tocuri și șosete închise modest. Sandalele de sandale romane ocupă locul lor meritat printre alte modele populare. Fantasy Fashion Designeri nu se limitează la îmbunătățirea modelelor vechi, acestea continuă să ofere noi soluții futuriste+

– Heel, Platformă – tot mai mult. În prima venire în lumea modei, o platformă solidă volumetrică a fost principalul personaj. Călcâiul și unicul gros au întâlnit semnificativ mai puțin: în modele monotonoase și soluții color plictisitoare. Acum, gama de modele este atât de extinsă ca tocuri, iar platformele sunt prezentate în cele mai neobișnuite imagini.

Titlu specific Acest tip de pantof nu are. Pe paginile revistelor lucioase, se numește din ce în ce mai mult expresia engleză „Heelul Chunky”, care este tradus în limba rusă ca „tocuri groase”, probabil pentru că este la baza modelelor moderne. Tractorul pe care l-au numit, deoarece talpa de nisip are protestatari profund.

Branduri

De îndată ce un anumit lucru merge la liderii la curse la modă, apare imediat în noile colecții ale celor mai renumite branduri. Care dintre brandurile celebre a devenit primul? Care deține sandalele cele mai populare, de înaltă calitate și originale pe talpa tractorului?

În anul îndepărtat pentru anul 2015, Stella McCartney invincibil și omniprezent a cucerit elita mondială cu spectacolul ei la modă la o săptămână de modă înaltă. La care au participat modele pe talpa tractorului, care, în curând, a început să fie dezvoltată de circulații uriașe și se îndreptau în mase.

Kenzo, Mark Jacobs, Michael Cors și MIU MIU – cele mai renumite branduri după McCartney, au fost rezolvate la inovare și au câștigat atenția asupra modelelor lor.

Citește mai mult  Pantofi Hogl

Miu Miu

Marc Jacobs

Kenzo

În noul sezon de primăvară de primăvară, Dolce & Gabbana, chiar și tractor de acvariu.

Casa de moda Gucci sa oprit pe motive estice sandale cu curele subțiri în jurul gleznei.

Louis Vuitton nu a reușit, de asemenea, să rămână deoparte. În sezonul de primăvară-vară 2017, el a pășit cu încredere cu Domeniul Royal: Heel gros, lanțuri și platforme masive.

Modele la modă

Cum să găsiți acest lucru: propriul dvs., potrivit? La urma urmei, opțiuni, după cum se dovedește, masa!

Cererea de sandale de pe talpa tractorului nu scade, iar propunerile din acest lucru nu sunt doar în creștere, ci devin, de asemenea, mult mai sofisticate și mai diverse.

Pentru palid „zboruri“ sunt oferite mai multe opțiuni de cele mai la modă în noul sezon al modelelor:

Sandale pe platformă.

Încălțăminte groasă pe talpă joasă. Tractor platformă solidă de aproximativ un nivel de ciorapului la sandale toc dă tur de masive. Achiziționarea acestui model de sandale de vară, gândiți-vă cu atenție la ceea ce le va purta.

În mod ideal, acestea se vor potrivi cu fetele înalte pentru care acestea sunt cele mai reale mântuirea. Deși moda și schimbătoare, dar fetele, cu o creștere peste medie, întotdeauna care se încadrează la pantofi, care oferă centimetri în plus în sus.

sandale

pantofi de vara pentru a deschide la maxim. Cel mai adesea realizat pe o pană, pe un toc gros de mare, augmentată unic masiv. Este mai subțire dungi din piele și curele, cu atât mai masivă ar trebui să arate ca un fund într-o astfel de pantofi de. Și se pare foarte armonios.

sandale închise

Acest model este reprezentat în principal de pantofi de vara, care a închis întotdeauna tep (ca o opțiune: o parte a nasului – doar degetele de la picioare) și călcâi. modele, de asemenea, întâlni cu un pene glezna închis.

tractor sandale cu talpi de multe ori făcute în imitație a unui retro, clasice gotice și chiar. Un număr mare de diferite culori și materiale din care sunt realizate, crește doar versatilitatea lor.

Material și culoare

Cele mai multe modele de acest tip de pantof este fabricat din piele naturală. După vara unul dintre cele mai importante avantaje ale pantofului este considerat a fi capacitatea sa de a respira.

Deci, de exemplu, sunt sandale foarte populare cu fețe din material textil. Este foarte rar pentru a găsi pantofi de vara cu platformă groasă folosind piele de căprioară sau imitație de piele. Deosebit de populare sandale lăcuite obținute.

Vorbind despre schema de culori, ar trebui să luați în considerare atât propriile preferințe, cât și un sfat al stilistului modern:

– Tonurile pastelate sunt potrivite pentru cei care preferă stilul clasic în haine. Este posibil să aveți un cod de îmbrăcăminte de afaceri la locul de muncă? Atunci veți potrivi sandale negre, albe sau bej pe talpa tractorului+

Citește mai mult  Adidari de iarnă Ribok

– Vopselele luminoase sunt întotdeauna relevante în imaginile de vară. Nu vă implicați în fragmente de culoare excesive. Deci, de exemplu, cu o talpă albă, toate culorile curcubeului vor arăta bine, dar nu în același timp. Alegerea excelentă – Platforma neagră. Ea este mai puțin marcă și își dăunează vizual picioarele. Cu culoarea neagră este, de asemenea, bună toate nuanțele. Foarte rare, dar totuși, există modele cu o platformă de culoare. Tranque în acest caz poate fi acoperită cu o plasă sau o cârpă.

Modelele de colorat metalic sunt, de asemenea, populare.

Cum de a alege?

Navigați propriile dvs. nevoi și gust – este grozav. Aceasta este o individualitate, practică și creativitate într-o singură sticlă. Cu toate acestea, calea spectaculoasă în „Pisch” a modei moderne poate ridica foarte ușor starea de spirit și poate îmbunătăți stima de sine. Deci, cum să alegeți astfel de sandale pe tractorul, vederi entuziaști de la care mândria lui Fashionista va mătui?

Regula principală: Platforma ar trebui să fie întotdeauna în lumina reflectoarelor. Adică alegerea sandalelor pe o singură talpă cu trepte, trebuie să acordați atenție părții superioare.

Pantofi de vară foarte nepoliticos, inadecvat și supraîncărcat pe un călcâi gros, cu un talpă de tractor, deasupra căruia există un număr mare de catarame, bijuterii, straturi, spikes și alte lucruri. Cheia mai groasă și cea mai grosieră, cu atât mai ușor ar trebui să existe o licitație ar trebui să fie partea de sus a unor astfel de sandale. La urma urmei, așa cum a arătat anterior anotimpurile trecute, sandalele de călcâie sunt contrastele apogee.

Sandalele de pe tălpile tractorului sunt cele mai potrivite pentru proprietarii de picioare subțiri și o creștere ridicată. Dacă aveți picioare complete, atunci sandalele cu o curea subțire, glezna „îmbrățișând” poate deveni cea mai bună opțiune.

Încă mai îndoi dacă merită să cumpărați astfel de pantofi de vară? Apoi luați în considerare mai multe opțiuni pentru hainele la care sandalele de pe talpa tractorului sunt perfecte.

Ce sa porti?

Femeile au o tradiție: serile lungi de vară stau de la un bullfirector deschis, trist caută în expansiile sale și nu înțelege ceea ce poți purta din toate. Adesea, o astfel de problemă apare din cauza faptului că pantofii pe care îi purtăm nu este întotdeauna universală.

Da, orice mod de modă cu respectarea la modă va avea cu siguranță adidași sau adidași pentru un costum de sport, ademenit la găuri blugi sau jeg-uri preferate. sentimente excelente într-o sandală talpă plată, care sunt potrivite pentru o minunată seară „vorbăreț“ într-un cerc de prietene. Pantofi de vară superba pe călcâi (teribil inconfortabil, dar așa de frumos!) Pentru o intalnire romantica, petreceri sau doar pentru a invidie.

Citește mai mult  Nordman cizme

Și dacă există astfel de sandale, pantofii care pot fi puse pe tot, orice, simțind regina? Răspunsul este simplu: sandale pe talpa tractorului.

Accesorii, selectate cu pricepere pentru acest tip de pantofi, va juca rolul lor incontestabil. Cel mai bun dintre toate, pungi mici de ambreiaj, bomboane, tot felul de plicuri dintr-o formă modestă vor arăta mai bine cu sandale brute.

Deci, să încercăm să combinăm mai multe imagini.

Imagini

Classic – este un indestructibil, de necontestat și de nezdruncinat. Dar aceste sandale vor avea un accent mai mare pe sensibilitate, feminitate și chiar pasiune, fără a crea o imagine vulgară. Deci, de exemplu, nu prea costum de afaceri cu pantaloni, asemănătoare cu o fusta creion, lumina de top de vară: sifon, matase, bluza de bumbac, va fi perfect combinat cu tonuri pastel, sandale. Ideal – unic tractor și toc de culoare alb-o grosime mare, cu echitatie neutru: roz blând, bej, gri, în caz extrem – coral. Cu sandale negre, rochii clasice va fi perfect uita la genunchi si fuste cu un lipici mic la mijlocul de caviar.

Naturi mai romantic, preferand tinutele de lumina care zboară, rochii de sifon si Citz orice lungime recomandat, de asemenea, tonuri de blonde în pantofi. Lush fuste translucide, combinate cu sandale pe talpa de tractor, a crea o imagine foarte curajos, dar rafinat și elegant.

Sundars de orice lungime și rochie-tricouri sunt, de asemenea, incluse în lista de combinații la modă, cu sandale de pe platforma de tractor. Păstrați cursul pentru sensibilitate și glamour ușor.

Și cum sunteți o combinație a unui costum de sport cu pantofi de vară la modă? Nu există un contrast special aici. Se pare că este pantofii destul de sportivi. Pe platformă. Și tocuri. Arată foarte nou, relevant și elegant. Desigur, după ce ați experimentat această imagine, nu veți face joggingul de dimineață în parc. Dar este posibil să meargă drumeții în jurul orașului, coasta de mare. La urma urmei, talpa tractorului este atât de confortabilă încât poate fi toată ziua în ea.

Pantaloni și pantaloni scurți. Acesta este același tip de îmbrăcăminte cu care sandalele universale de pe talpa groasă vor arăta perfect în orice culoare și soluții uniforme. Tăiate, jgheaburi, jeggings, blugi și blugi clasici, pantaloni de aer și pantofi de aer … o mare varietate de materiale, din care pot fi făcute, totul este absolut ușor și frumos combinat cu sandale pe talpa tractorului.

Astfel încât nici să alegeți natura dvs. sofisticată și feminină, amintiți-vă că individualitatea este în primul rând.

Și din moment ce opțiunile pentru alegerea unui model adecvat astăzi sunt destul de suficient, atunci fiecare fashionista se poate simți pe deplin ca un singur și unic în încălțămintea cea mai la modă a sandalelor viitoare de vară de pe tractorul.

Și mai multe fotografii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: