sandale nunta

sandale nunta

Nunta – una dintre cele mai interesante evenimente din viața fiecărei fete. Un foarte atent selectat rochie, coafura, decorațiuni și, desigur, pantofi. Sandale sunt opțiunea perfectă pentru celebrarea de vară, pentru că nu este nimic mai important pentru nunta si starea ta de spirit bună și confortul personal.

Ce să alegeți – sandale sau pantofi?

Într-o astfel de zi solemnă, cum ar fi o nunta, se simt confortabil foarte important. La urma urmei, cele mai multe ori va trebui să-și petreacă pe picioarele tale. Înregistrare, fotografie fotografie, dans – de la toate astea, poți obosi chiar și în papuci de acasă, ce putem vorbi despre pantofi pe un ac de păr subțire. Pantofi selectați corespunzător – o garanție a confortului dvs., deci la un astfel de eveniment, cum ar fi cumpărăturile de pantofi, merită să mergeți cu mintea.

Din vremurile străvechi, există o convingere că pantofii ar trebui să fie închise pentru o nuntă, apoi căsătoria va fi lungă și fericită. Din acest motiv, o mulțime de mirese cumpără pantofi de nuntă în timpul verii, care ulterior provoacă o mulțime de disconfort într-o zi importantă. Merită să ne amintim că nu toate comentariile sunt adevărate și puteți obține în jur. Dacă sunteți foarte în mod serios la superstiții, sandalele cu un călcâi închis pot fi mântuirea.

Pantofi de vară – Pantofi de nunți inadecvați. Imaginați-vă cât de tare și fierbinte va fi într-o rochie de la satin și mătase, cu coafura și machiajul într-o zi fierbinte. Și dacă tot trebuie să purtați ciorapi și pantofi în care piciorul va transpira, atunci starea de spirit va fi complet răsfățată. Pantofii de nunta sunt pantofi minunați, dar este mai bine să îl salvați pe celebrarea de toamnă și de primăvară.

Cum de a alege pantofii?

Cumpărarea sandalelor de nuntă, urmați regula principală – primul confort, apoi frumos. Picioarele din căldură au o proprietate neplăcută de umflare, astfel încât nici o frumusețe nu vă va salva dacă începeți cherestea și curbată din tensiune în cel mai responsabil moment. Pantofi frumoși, dar incomod pot fi achiziționați pentru o fotografie de fotografiere pe prima aniversare a nunții sau completă cu o altă pereche, mai confortabilă. După ce ați cumpărat două perechi, le puteți alterna, atunci picioarele nu sunt mai mici.

În ceea ce privește înălțimea călcâiului, este mai bine să o alegeți sub preferințele dvs. personale. Nu atât de multe fete pot simți cu încredere într-un ac de păr subțire, mai ales dacă pantofii casual sunt de preferință la scăzut.

Citește mai mult  ghete maro

Ieșirea va fi achiziționarea unei perechi de pantofi de balet delicat care vă vor ajuta când sunteți bine. Dar încă preferabil în câteva săptămâni înainte ca nunta să înceapă să se relaxeze sandalele. Purtați casele, într-un cadru confortabil și mergeți de ceva timp, astfel încât piciorul se va obișnui cu anumite inconveniente.

Luați în considerare când alegeți nunții Barenes Parametrii dvs. sunt foarte importanți. Dacă aveți o dimensiune mare a piciorului, atunci ciorapul rotund va fi o opțiune excelentă.Și, dimpotrivă, un mic picior va fi perfect privit cu un deget îngust. Titularii de picioare sau ICR-uri complete ar trebui să se gândească la absența unui decor excesiv asupra încălțămintei, care va pierde numai imaginea dvs. comună. Heel-Stud este, de asemenea, cea mai bună opțiune, opriți la lungime medie sau înalte, dar nu tocuri fine.

Mireasa unei mici creșteri este pantofi ușor, elegant, fete mai mari decât vă puteți permite mai multe sandale masive. De asemenea, trebuie să vă gândiți la raportul dintre lungimea călcâiului la creșterea mirelui dvs. Lungimea optimă este de la 10 la 12 centimetri. Cel mai bine este să faceți o achiziție mai aproape în după-amiaza târziu, piciorul va crește ușor în dimensiune și va fi mai ușor de evaluat calitatea și comoditatea pantofilor.

Modele și soiuri

Ca orice alte pantofi, sandalele de nunta există în diferite variante.

  • Pe călcâi

În același timp, călcâiul poate fi ridicat, mediu și foarte mic. Fetele care se simt perfect pe hairpin, se recomandă să o alegi. Heelul înalt prelungesc vizual și transformă picioarele. El este deja decorarea minunată, așa că nu supraîncărcați sandale prin abundență de pietre și margele. Tocurile sunt ideale pentru costumele lungi de lux.

Citește mai mult  Boots Demar

Când cumpărați sandale cu toc înalt, acordați atenție calității pantofilor și șosetei sale. Chiar modele incomode, având o talpă ridicată de la șosete, permit picioarelor să se obosească mult mai târziu.

  • Pe platformă

Platformă – o imagine reală pentru cei care nu sunt localizați toată ziua să meargă pe tocuri. Dar atunci când aleg astfel de lemn de nisip ar trebui să fie atent, pentru că pantofii de pe o cheie arată puțin greoaie. Dacă sunteți o creștere mică și fizic fragil, este mai bine să vă gândiți la o altă opțiune. Cu toate acestea, gleznele pompate sau complete vor arăta perfect în sandalele acestui plan. Ele sunt potrivite sub rochii de pește, modele scurte sau asimetrice.

  • Fără călcâi

Sandalele pe o talpă plat va fi o completare excelentă la mireasa în stilul grecesc. Dacă vă alegeți o astfel de imagine, nu ezitați să cumpărați un model pe o alergare plată. Mă întreb sandale cu decor, pietre, curele, panglici uite interesant. Pick up nevoie de pantofi în culoarea rochiei, astfel încât să nu creeze disonanță.

Modele fără toc frumos armonizeaza cu care zboară rochie de vară. Dar ele nu sunt complet potrivite pentru fuste grele și corsete strânse.

Culoare și materiale

Cea mai comună culoare a pantofului de nunta este de culoare albă. Combinația de rochie albă și aceleași sandwichees – clasice neschimbate. Este demn de amintit că pantofii trebuie să se potrivească cu nuanța culorii albe. Combinația de orbitor alb, cu o culoare ivoriu este complet inacceptabil. Dar puteți muta departe de tradiție prin achiziționarea de sandale de argint.

Daca rochia ta are o sampanie sampon, apoi pantofi de aur va fi doar dreptul. mirese de astăzi se lupta pentru extravaganta, sandale alegerea de diferite culori. În același timp, este mai bine să adăugați arcul la un mic accesoriu luminos, ca o geantă de mână sau o curea. Este interesant să te uiți la tonul pantofilor un buchet de mireasă.

Citește mai mult  topsiders Brand

Cu toate acestea, cu o rochie lungă de nuntă, este mai bine să contactați un clasic dovedit. Cremă, tonuri delicate albastru și roz vor crea un ansamblu unic. Dar punerea unei rochii albe scurte, puteți experimenta cu pantofi, deoarece va atrage imediat atenția celorlalți. O opțiune decentă va fi sandale roșii, albastre, argint. Cu rochii colorate, încercați să colorați sandwalk-urile să fie identice de-a lungul.

Pielea este cel mai popular material pentru sandale de nunta. În pantofi de piele de înaltă calitate, picioarele se obosesc mult mai lent decât cu alte materiale. Suede și Atlas sunt, de asemenea, la cerere. Preferând atlas, este mai bine să vă opriți alegerea pentru modele frumos decorate cu culori volumetrice și panglici.

Designerii au dezvoltat câteva sfaturi, cum să combine pantofii și să se îmbrace.

Punând o rochie simplă, completează-o sau sandale bogate decorate. Și viceversa, dacă aveți o mulțime de decorațiuni pe rochie, atunci aceleași pantofi vor arăta o mică nalya. Sub țesături subțiri, alegeți sandale de lumină care nu rupe armonia imaginii dvs. de nuntă. Nu ezitați, cumpărați pantofi decorați cu dantelă, este potrivit pentru orice rochie și dați ceapa sensibilitate și emoție.

Imagini spectaculoase

Sandalele arată perfect cu rochii scurte. Deschideți rochia cu o buclă mică vă va face o adevărată regină într-o zi de nuntă. Sandale de argint sau alb – opțiune perfectă pentru o astfel de rochie.

Pantofi pe o mică pană și cu un călcâi închis nu vor arăta masiv pe fete mari. Astfel de sandale într-un complex cu o fustă de pompă de dimensiuni medii, deoarece este imposibil să se potrivească mireselor subțiri și înalte.

Fetele tinere se vor simți minunat în sandale roz. Această culoare vă va completa complet arcul, oferindu-i o glamoritate de la Hollywood.

Și pantofi de culori strălucitoare – întotdeauna o alegere îndrăzneață. O arată într-o combinație de rochie albă și sandale galbene strălucitoare în mireasă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: