Trekking adidași

Trekking adidași

Moda pe hainele de stil sportiv se potrivesc ferm în ritmul modern al vieții.

Oamenii activi nu se obosesc să inventeze noi combinații de încălțăminte și îmbrăcăminte, în care ar fi convenabil nu numai cetățenilor obișnuiți, ci și de către turiști profesioniști.

Recent, una dintre trăsăturile caracteristice ale stilului unisex a devenit pantofi trekking. Și cel mai mult, probabil, punctul de vedere predominant este acum adidași trekking.

Ce este?

Traducere din limba engleză cuvântul Trekking înseamnă „drumeții“. Asta este, adidași trekking sunt pantofi de sport pentru exercitarea traversări pe termen lung în munți, păduri, câmpii. Acestea sunt o vedere usoara a ghetei trekking.

Principalele diferențe ale acestui tip de pantof de sport clasice sunt după cum urmează:

  • Proprietățile apei hidrofobizate. În general, adidași trekking sunt concepute pentru a fi utilizate într-un climat uscat. Dar, în cazul în care există circumstanțe neprevăzute sub formă de ploaie sau apă obstacole, acest pantofi va salva proprietarul său din pata.
  • O greutate de lumină. Comparativ cu cizme trekking, pantofi sport au o greutate mult mai puternic, ceea ce face mai ușor să meargă și reduce sarcina asupra coloanei vertebrale+
  • Unic. Unul dintre principalele avantaje ale „trekking” înainte de a alerga adidași este în talpa. La pantofii trekking, este fabricat din cauciuc durabil, iar așa-numitul „interpochva” fixează ferm piciorul și protejează picioarele de rănirea obiectelor ascuțite+
  • Călăreț neprotejată. Turistii profesioniști iubesc să folosească versiunea scurtată a cizmelor Trekking, deoarece gleznele din ele sunt absolut libere. Dar ar trebui să se țină cont de faptul că acești oameni sunt profesioniști și știu exact cum și unde să pună piciorul pentru a evita rănirea. Dar dacă apare un astfel de risc, piciorul va rămâne vulnerabil.
  • Top de înaltă calitate. Cel mai adesea, partea superioară a adidaților de urmărire este realizată din piele naturală sau alte materiale rezistente la uzură durabile, având o durată lungă de viață.
Citește mai mult  Cizme de schi Nordway

Acest tip de pantofi a intrat strâns în viața de zi cu zi și este acum folosit nu numai pentru turism. De aceea, acum pe piață există o mare varietate de modele de astfel de pantofi.

Modele de adidași trekking

Cea mai logică diviziune a tipului de pantofi turisti a fost ramificarea lor asupra femeilor și bărbaților.

Ele pot fi, de asemenea, scăzute, medii în înălțime și înălțime. Aceste modele au caracteristici similare și diferă unul de celălalt numai în aparență.

Pentru o imagine completă, vă oferim atenția o scurtă prezentare a principalelor modele de adidași de trekking.

Salomon Xa Pro 3D

Model clasic în linia de marcă Salomon. Adidași universali, adică sunt destinate atât pentru drumeții turistice, cât și pentru alergarea în jurul zonei, cu un lanț și o uzură durabilă a tălpii, sunt destul de rigide. Protejați glezna de la daune și vânătăi, aveți un deget protejat compactat.

Au fost inițial făcute pentru cursele de aventură, dar perfect blocate în alte sfere.

Scarpa mojito

Adidari strălucitori, confortabili, care au fost în mod special iubiți de femei, în primul rând, pentru apariția lor. Acest pantof are o talpă cauciucată cu lanț, gânduri durabile, bloc moale.

Cel mai adesea, acești adidași trekking sunt utilizați într-o șosetă zilnică.

Există înălțime mică și medie.

Adidas Terrex Domeniul de aplicare

Adidasi frumoși de drumeții care au o cantitate mare de avantaje față de colecții:

  • Ei au o aderență minunată cu orice suprafață+
  • partea de sus este realizată din textile rezistente la uzură+
  • Aceste adidași au o șosete de cauciuc+
  • Buclele asimetrice pe tocuri (ajutați în mod fiabil adidașii pe legare la alpinism).
  • produs cu o membrană care protejează piciorul de umiditate externă și internă.
Citește mai mult  adidași Guess

Cinci zece tabere patru GTX

Cei mai buni adidași pentru drumeții și alpinism de la compania populară cinci zece. Au o talpă de cauciuc destul de tare, care asigură o aderență excelentă cu orice suprafață. Rezistența rezistentă la uzură și unic de rulare le fac universal pentru a trece nu numai trasee turistice simple, ci și trasee complexe de cale. Sunt considerate unul dintre cei mai durabili adidași trekking.

Modelul cu înălțime medie poate trece pentru cizme specializate.

Principii de bază pentru alegerea adidaților Trekking

Pornind să aleagă un astfel de pantof, în primul rând, decideți de ce aveți nevoie de ea. Dacă doriți să cumpărați adidași de cale ferată pentru șosete de zi cu zi, alegeți mai ușor modelele.

Cea mai populară dintre producătorii de astfel de pantofi de către ratingul respondenților pe Internet sunt mărci comerciale Nike și Adidas.

Dacă vorbim despre adidași solizi, durabili și de înaltă calitate pentru trecerea de rute complexe și nu foarte turistice (munți, păduri, trasee de rocă și t. D.), atunci aici ar trebui să fie solicitate ajutor de la firmele profesionale care produc exclusiv pantofi de trekking.

Cele mai importante puncte de a acorda atenție la achiziționarea adidaților sportivi și turist:

1. Marimea. Acest tip de pantof trebuie selectat exact după dimensiune. În caz contrar, riscați să rămâneți fie prin apeluri, fie prin gleznă pliată.

2. Partea de sus a adidaților și a limbii sale trebuie să fie una pentru a evita umiditatea spre interior.

3. Șosetele trebuie consolidate să nu deterioreze degetele de la picioare într-o coliziune aleatorie cu suprafețe rigide.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre papuci de masaj

4. Membrană. Dacă alegeți adidași de vară, este mai bine să alegeți un model de membrană – nu numai că resping umiditatea exterioară, dar oferă, de asemenea, o circulație suficientă a aerului în interiorul boot-ului, ceea ce contribuie la transpirația minimă.

În mod corect, pantofii de urmărire de înaltă calitate – o garanție a bunăstării bune și a impresiilor vii de la călătorii amețitoare.

Cum să ai grijă?

Cu cât îți pasă mai bine pentru pantofii tăi, cu atât mai mult va dura. Există următoarele recomandări de bază pentru îngrijirea pantofilor de trekking:

1. Curățenie. În primul rând, adidașii ar trebui curățați cu murdărie și spălați sub o ușoară apă caldă. Este de dorit, cu ajutorul unei periuțe de dinți sintetice sau vechi. Pentru a continua prelucrarea devine mai eficientă, se recomandă umezirea suprafeței adidaților cât mai mult posibil.

2. Impregnarea repellentă a apei. Orice producător de pantofi de trekking se ocupă de produsele sale cu mijloace de respingere a apei. Cu toate acestea, în timpul funcționării, impregnarea utilă este șters. Pentru a umple acest moment, puteți utiliza fonduri speciale create pe bază de apă: spray-uri, spume.

3. Uscare. După fiecare utilizare, pantofii trekking trebuie să se usuce timp de 1-2 zile.

4. Cremă. Adidasii din piele trebuie să proceseze în mod necesar cu smântână, ceea ce va adăuga material la elasticitate. Aveți nevoie de 3-4 ori pe an.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: