Nave – modele și tendințe

Nave - modele și tendințe

SLAPS sunt nemeritari considerați pantofi necesari, cu excepția plajei. Astăzi, designerii oferă o gamă largă de modele foarte interesante de opini casual, domestice și frumoase, care sunt minunate și acasă și la pantalonii de vară și la o rochie elegantă. Elegant, Dragă Decor și Culoare frumoasa face SLAPS foarte la modă și în pantofi de cerere. În același timp, acestea rămân foarte ușoare, confortabile și confortabile.

Ce este palmele?

SLAPS – Un nume destul de comun. Sub palpatele sunt înțelese ca pantofi de vară ușoară, cu un călcâi deschis și toe. Modelul clasic are un jumper în formă de V între degetele mari și cele două degete. SLAPS pot avea o curea, fermoar sau pus la fel ca așa.

Cel mai adesea palmă – pantofi pentru vară. Ele sunt ideale pentru plajă, bazin, folosite și pantofi de acasă.

SLAPS pot varia în funcție de materialul din care sunt făcute, design, scopul, prezența sau absența unui călcâi și t.D.

Vizualizări

În ceea ce privește scopul său, SLAPS sunt împărțite în 3 grupe mari:

 • Modele sportive+
 • Casual+
 • plajă.

Dacă panourile sunt folosite ca pantofi de joc de zi cu zi, este mai bine să vă atrageți atenția la modelele cu o platformă mică și un jumper destul de larg sau o clapete, astfel încât să nu freconeze piciorul în timp ce mergeți în timpul mersului.

Plăcile pentru plajă sunt împărțite în mai multe modele. Printre acestea: vietnameză (șist), pantaloni, dianei și t.D.

Vietnameză, poate cel mai frecvent tip de pantofi de plajă. Ele sunt plămâni, se uită perfect la costum de baie, lumină pareo sau plajă Sarafan.

Pantalls – opțiune mai elegantă. Ei pot avea o talpă plat sau o platformă mică. O caracteristică distinctivă a diabetului este un inel pentru degetul mare. Fixați fiabil piciorul în palmă ajută jumperul din zona rădăcinii.

Un alt fel de palmă – Sabo. Ei au o platformă înaltă și uita-te perfect cu diferite haine casual: rochii, fuste, blugi.

saboți foarte interesante și neobișnuite, Extern amintește de papuci de casa pe un toc gros largă sau o pană. Adesea saboți sunt decorate cu un alt fel de perforare.

palme Beach sunt prezentate astăzi într-o gamă foarte mare de modele și soluții de culoare care aleg o pereche frumoasă de pantofi pentru rochie de sifon, pantaloni de bumbac, pantaloni scurti din denim, care zboară pareo nu constituie absolut dificultate. , elegant de vară Beautiful palme – o modalitate foarte bună de a arăta personalitatea luminoasă. Acesta este ajutat în mare măsură de luminoase, combinații de culori ușor de reținut și decor frumos.

Plaja palme trebuie să aibă un ondulat, unic non-alunecare. Ele sunt rezistente la apa, efectele radiațiilor ultraviolete, sunt ușor de curățat și să păstreze aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp.

Sport flops au cel mai adesea un mare „dock“ unic, iar partea superioară este realizată din materiale textile. Un astfel de model este un foarte convenabil dacă o plimbare lungă de mers pe jos

Citește mai mult  Pantofi pentru femei Ecco

De asemenea, au ortopedice palme peste un efect de vindecare. De exemplu, masaj sunt echipate palme cu țepi de cauciuc moale. Spikes au dimensiuni și forme diferite, și atunci când mersul pe jos, ele au un efect de masaj. Astfel de palme pot fi utilizate pe stradă și acasă. Înainte de achiziționarea lor, este mai bine să se consulte cu un medic orthoputical.

palme peste cool poate diferi de obicei o combinație de culori neobișnuite, imprimare amuzant, inscriptionari amuzante. Unele modele sunt decorate cu crampoane de metal, unele sunt fețe de animale. Sunt cu urechile palme, sub formă de produse alimentare, culori, personaje fabuloase, și t.D.

interior sunt palme peste un fel de papuci de casa. întreținerea lor este confort și confort. Cel mai adesea, acestea sunt realizate sub forma unor modele închise de textile moale, lână. pluș, piele de căprioară. Slaps poate fi felted, tricotate cu tălpi din piele și t.D. Decorul foloseste perii, franjuri, pompe. de acasă de iarnă flops sunt decorate în plus cu blana, piele de oaie și t.D.

Modele la modă

Dacă luăm în considerare palme peste din punct de vedere al tendințelor modei, apoi în noul sezon, modele de bogat decorate, va fi foarte popular. de lux, decorate palme cu pietre multicolore, pietre spumante, margele, ciucuri, franjuri, aplicelor, nituri metalice, blănuri și alte decor se aseamănă, mai degrabă, pantofi pentru printesa decât pentru o femeie moderna.

O altă tendință – trosc cu efect de masaj. Astfel de modele au o suprafață rugoasă, care are un mare efect de vindecare. Originalitatea speciale, cum ar da palme peste o culoare strălucitoare.

O adevărată tendință de modă a noului sezon devine slabă făcută în stil brutal, masculin. Design strict, culoare discretă, decor metalic, uneori foarte agresiv (spikes, nituire, lanțuri). Astfel de panouri arată foarte bine nu numai în ansamblul de îmbrăcăminte de zi cu zi, ci și în birou, de exemplu.

Mai ales pentru Fashionista, preferând modele neobișnuite, designerii oferă lenjerie pe talpa tractorului, tocuri înalte, inclusiv pe un călcâi. Sustenabilitate pe care o dau jumperi largi, curele înguste, panglici, unele panglici sunt efectuate pe Velcro și T.D.

Traverse elegante pe călcâi se potrivesc perfect chiar și la doamna Al-Business. Slow-urile stricte pentru stilul de birou pot fi efectuate cu un nas închis și un călcâi deschis, cu o buclă elegantă prin deget și t.D.

Fetele creative probabil vor plăcea slops neobișnuite. Printre acestea, modelele cu blană strălucitoare, panouri, culoarea schimbării sau având un decor neobișnuit și t.D.

Material

Diferite aplatiere poate fi efectuată din materiale diferite: textile, piele, silicon, prize, cauciuc, nailon etc.D.

Plăcile din piele sunt preferabile pentru utilizarea de zi cu zi. Lumină și practică, ele permit pielea să respire și să aibă o rezistență suficientă a rezistenței la uzură. Ele sunt practice și ușor de îngrijit. În plus, ele sunt perfect combinate cu haine de diferite stiluri și este potrivit să se uite la diferite evenimente.

Citește mai mult  Pantofi Tervolina

Saliștii Silicone au goluri în apropiere în fața altor pantofi de vară. Acesta este un preț democratic și o potrivire excelentă pe picior, și o ușurință de neegalat, și, desigur, practică în șosete. Separat merită să spunem despre recursul extern. Gama de culori largi și materiale transparente vă permit să creați pantofi de modă frumos pentru plajă și nu numai.

Culoare

Pantofi de vară, deci culorile pentru ele ar trebui să fie ușoare, pline de bucurie, luminoase.

Pentru vacanța pe plajă Culoare Gamut Slap poate fi orice. Principalul lucru este că pantofii sunt combinate cu un costum de plajă.

Dacă vorbim despre modelele de zi cu zi, atunci culoarea îmbrăcămintei și palmă trebuie, de asemenea, combinată între ele. Dacă hainele sunt Motley, atunci elaborarea poate fi monofonică și invers. Rolluri de nuanțe suculente și saturate: Crimson, lămâie, roz, galben, roșu, albastru, menta, portocaliu, liliac, violet și t.D.

Planurile metalizate sunt deosebit de populare, cum ar fi aurul sau argintul. Astfel de modele sunt perfect combinate cu rochie de castifon negru, fusta, salopete. Puteți purta hainele de tonuri luminoase.

Dacă panourile sunt folosite ca pantofi sport, este mai bine să alegeți culori restrânse. Plăcile negre sau albe sunt perfecte și sub costum sportiv, sub blugi și sub pantaloni scurți și sub orice costum de baie.

SLAP DECOR – Temă separată. La modă – tot felul de vegetație. Poate fi o floare mare care decorează jumperul, flori de la pietre, flori pe o pană sau călcâi și t.D. Slow-urile dungate arată interesant. Mai ales dacă costumul este selectat în subiectul maritim. Uită-te frumos la palate, decorate cu fructe luminoase, față de animale, fluturi, inimi, personaje animale, inscripții amuzante și t.D.

Branduri

În ciuda faptului că s-ar arăta, se pare că una dintre cele mai simple opțiuni de pantofi de vară, cele mai moderne și mai bine cunoscute mărci comerciale produc colecții întregi dedicate acestora. Acestea sunt branduri italiene, franceze, americane și alte mărci. Acestea oferă design elegant, decor sofisticat, culori frumoase, materiale naturale. Datorită acestui lucru, palmă de la pantofii de zi cu zi, confortabilă transformă într-un element deosebit și elegant al dulapului fiecărei moda modernă.

 • Hermes. Încălțămintea din acest brand este o lucrare reală de artă. Nici măcar nu spun că este pantofii utilizați zilnic, designul atât de interesant și decorul frumos sunt folosite în dezvoltarea fiecărui model.

 • Crocs. Ușor, parfuri perforate în ultimii ani se bucură de o mare popularitate de la cumpărători de diferite vârste. Ele sunt foarte practice, arata originale, posedă rezistență la uzură ridicată și prezentate într-o gamă largă de culori.

 • Couture suculente. O caracteristică distinctă de lovire a acestui brand sunt inscripții interesante adorning pantofi. Această imprimare originală decorează o pană, un jumper, o curea sau o singură palmă. Inscripțiile sunt efectuate diferit în grosimea fontului, într-un contrast cu culoarea pantofului.

 • Chanel. Shleck de la Chanel este întruchiparea feminității, a eleganței și a aristocrației sofisticate. Astfel de pantofi vor aprecia cu siguranță doamna modernă încrezătoare. Slăbiile deosebit de elegante, realizate pe contrast luminos. De exemplu, palmă alb de zăpadă și decor negru mare.

Citește mai mult  Pantofi Thomas Munz

Cum de a alege?

Se pare că este mai ușor să alegeți o pereche potrivită de palmă. Cu toate acestea, chiar și pantofii simpli sunt prezentate cu anumite cerințe.

 • Material. Alegerea materialului, în primul rând, depinde de funcția care se comportă. Dacă acestea sunt pantofi pentru plajă, atunci cauciucul sau siliconul este utilizat ca material. Modelele mai elegante și interesante pentru plajă sunt efectuate din blocaje de trafic ușor și durabile. Pentru mersul în jurul orașului, este mai bine să luați opelile din materiale naturale, de exemplu, pielea.
 • Marimea. Navele trebuie selectate pe picior. Călcâiul nu ar trebui să fie umplut cu pantofi. Acest lucru nu este estetic, iar pentru ca piciorul este periculos.
 • Dacă sunt selectate lunete pentru plajă, dar pentru viața de zi cu zi, este mai bine dacă va fi prezent cel puțin un călcâi sau o platformă mică. Unic plat este extrem de nedorit.
 • Este necesar să alegeți SLAPS pe baza proporțiilor și caracteristicilor figurii dvs. De exemplu, picioarele prea complete nu ar trebui să fie accentuate cu slops cu decor luminos sau cu curele pe o gleznă.
 • Ornamente decorative. Pentru plajă și sport, nu aleg modele cu o mulțime de decorațiuni. Nimic altceva decât neplăcerile pe care nu le vor aduce.

Ce sa porti?

SLAP – O potrivire destul de universală a pantofului, care, în funcție de model, este perfect combinată cu haine diferite.

De exemplu, o palmă pe un mic heaf sau platformă este perfect potrivită pentru o rochie, fustă sau sundhan. Pentru a crea o imagine romantică, feminină sunt un model frumos de palmă, cu un decor interesant.

Sub pantaloni scurți, Capri și Bermuda sunt loviți pe un călcâi, platformă sau un talpă plat. În funcție de stilul de îmbrăcăminte, SLAPS poate avea un design simplu, concis sau pot fi mai elegante și elegante.

Plăcile foarte armonioase combinate cu cladire luminoasă a lungimilor diferite. Dacă saltul este fabricat dintr-un material luminos sau gravidă, atunci flip trebuie să fie cât mai simplu și de preferință un singur foton.

La crearea unei imagini luminoase, neobișnuite, uneori apare întrebarea – este posibilă punerea pe șosete SLAP? S-a crezut inițial că sloturile, ca și alte pantofi de vară, pus pe desculți. Cu toate acestea, designerii de astăzi recomandă chiar să combine panourile cu șosete interesante. De exemplu, putem pune șosete amuzante cu degete separate pentru a flip flop-uri.

Desigur, această combinație nu este potrivită pentru rochii sau costum de pantaloni de vară. Dar, în stilul sport sau stilul casual, această combinație arată nu numai corespunzătoare, dar, de asemenea, foarte armonios.

Imagini frumoase

 • Opțiune excelentă pentru elegant tinere fete: Striped T-shirt + scurt denim salopeta + Micul Umăr Handbag. Pentru o astfel de schiță, cu curele strălucitoare palme înguste și tălpi plate sunt perfecte.

 • Slap arata perfect cu fuste lungi și rochii de vară ușoare sau Sarafane. O astfel de imagine este un perfect potrivit nu numai pentru plajă, dar, de asemenea, pentru o plimbare în oraș.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: