Vietnameză

Vietnameză

Ceea ce este flip flops și cum arată?

Istoria pantofilor, pe care o numim acum „vietnameză”, se întoarce la Egiptul antic, Mai departe, moda a fost răspândită în Grecia antică și Roma, unde cei săraci purtau perechi din paie și papirus și bogate – de la pielea brută și numai atunci au fost mulțumiți de Asia de Sud-Est și, în special, în Vietnam.

Dar, așa cum sa dovedit, tradițiile acestor pantofi sunt considerate nu în țările menționate mai sus, ci în țara de soare în creștere. Este în Japonia că timpul de secole a făcut pantofi cu o fantă între degete. Prototipurile vietnameze au fost numite Dzori, au fost făcute din paie de orez și lemn. Locuitorii din Japonia le-au purtat, punând șosete speciale de bumbac Tabi, în care degetul mare a fost separat de restul. În Europa, Dzori a devenit cunoscut numai după cel de-al doilea război mondial. De atunci, de moda de vest sunt bucuroși să imite astfel de pantofi, din cauciuc și plastic.

flip-flops moderne, în viața de zi cu zi, de asemenea, numit de șist sau flip-flops (din cauza sunetului publicat la mersul pe jos) – acesta este un pantofi de vară ușoare fără spate, O varietate de sandale complet deschise. Ei dețin pe picioare din cauza a două benzi speciale, legate între ele printr-o punte verticală în zona degetelor mari și „index“. Vietnameză sunt destul de universale, ele sunt purtate cu plăcere atât pentru adulți ambele sexe și copii. Și astăzi, ei sunt obișnuite să poarte pe picioarele goale, fără șosete. Cel mai adesea, aceste pantofi sunt folosite pe plajă, în piscină, saună sau baie.

Vizualizări și modele

Dacă odată ce șlapi au fost doar palme peste ieftine de cauciuc pentru baie și plajă, astăzi au devenit o parte organică a unei imagini de vară la modă. Există multe o varietate de modele care diferă în material, culoare, finisare, forma tălpii. Vietnamez sunt clasic, urban, sport, plajă, casă, de zi cu zi, masaj și chiar „seară” cu un decor generos.

Talpa de flip-uri clasice este făcută din cauciuc de mătase, iar partea de sus nu are, de regulă, nici un decor. Pentru producția de flip flip sport, nu numai cauciucul este utilizat pentru piscină, dar silicon, care nu își pierde puterea sub influența apei clorurate, precum și un astfel de material nu alunecă și este convenabil să-l purtați pe un picior umed.

Citește mai mult  Black Snickers

Plaja vietnameză sunt evidențiate de nuanțe saturate ale bazei și de decorul de sus. Casual vietnamez pentru distracția drumeții sunt adesea cusute, deoarece materialul natural nu dă picioarele să stea. Acasă, de preferință, defectuos flip flip, de preferință cu o bază ortopedică pentru descărcarea mai bună a opririi. Nu există flip flip rar de la Terry Fabric, iar într-o călătorie turistică și la recepție la un medic / cosmetolog va folosi flop-uri de unică folosință din Izolon.

Vietnameză cu un inel de fixare sub degetul mare, sandalele de lățime widnameca cu o spate și chiar și cizme vietnameze au apărut pentru modități decisive. Pentru cei care nu se plâng în mod deosebit pe pantofi pe o talpă plat, există o alegere între vietnameză pe încălzitor sau pe o pană (platformă). Într-un astfel de pantof, picioarele sunt obosite mai puțin, și datorită îngroșării tăiței, proprietarii săi sunt protejați de tot felul de nereguli găsite pe drum.

Moda tendințe 2017

În general, tendințele la modă în legătură cu pantofii sunt direcționate către decorațiuni complicate și joc cu formulare. Producătorii decorează strasurile vietnameze, pietre, nituri metalice, flori, aplicați amprente, inscripții, desene pe talpă. Modelele din piele sunt decorate cu țesut, broderie, linii multicolore și aplicații. În atenția Fashionistinei, recent prezintă flop-uri rectangulare, pătrate și chiar rombite.

În moda de modă manual, și aculwomen iubesc să aleagă vietnamez ca obiect creativ. Ca rezultat al experimentelor, pantofii în stil etno, înfășurate de o eșarfă de satin strălucitoare, precum și clase de model spumante strălucitoare, cu o tăietură „sub perle”.

Material

Materialul pentru producția de vietnameză utilizează cel mai adesea pneuri de diferite calități, de la cele mai ieftine, concepute pentru purtarea pentru un singur sezon de vară la drumul având propriile sale nume, de la producătorii bine-cunoscuți. Rășină tratată special, cauciuc natural, polimeri, polimer și pennați, plastic, silicon, piele și textile (de exemplu, Mahra) sunt, de asemenea, în cererea de instalații din fabrică pentru producția de vietnameză.

Culoare

Culorile clasice de vietnameză – negru, albastru, verde închis, maro și burgundă. Recent, puteți întâlni o varietate de culori – galben, salată, turcoaz, portocaliu, liliac, marsala, fuchsia… Deosebit de interesant arata ca flip flops, combinând mai multe culori în sine, de regulă, de la două la trei. Dar, nu uitați că culoarea trebuie selectată în funcție de scop. Dacă flipurile albe sau albe-goldy-flip sunt destul de potrivite în piscină sau pe malul mării, apoi într-un oraș cu praf își vor pierde rapid apariția.

Citește mai mult  Pantofi pentru latina

Branduri

Începând cu a doua jumătate a secolului trecut, orice designer respectabil ia în considerare experimentele cu vietnamezii cu obligația sa imediată. Alte firme le produc de la un an la an în mod regulat, specializând numai în această direcție.

Cea mai reușită și de cult, care lucrează la fabricarea modelelor cele mai la modă și cerute de vietnameză, este considerată a fi Havaianas, Această companie braziliană și-a început activitățile cu o jumătate de secol în urmă, și anume în 1962. Inițial, marca a fost concepută ca producător de pantofi ieftini pentru straturile sărace ale populației braziliene, dar cu un sfert de secol în urmă, Havaianas a fost supus la rebranding, și de atunci a cooperat strâns cu cei mai faimoși designeri și la modă Case. Vietnameza acestei companii sunt imprimate constant pe paginile de busteni Mod lucios.

În 2002, faimosul designer de modă Jean-Paul Gauthier a avut curajul să elibereze toate modelele de pe podium exclusiv în vietnameză, Producând astfel furore adevărată. Din acea zi, audiența a realizat că vietnamezii ar putea fi doar plictisitoare de cauciuc adecvate exclusiv pentru plajă, ci și modele destul de interesante de design pe tocuri și sub formă de sandale decorate cu strasuri.

Apoi, releul a fost luat casele Dior și Chanel. Flipurile lor unice de flip în stil de zi cu zi au fost făcute din piele naturală și concepute special pentru evenimente de seară și seculare – decorate cu pietre, margele și pietre. De asemenea, a demonstrat o mulțime de modele pe înălțime și platformă.

Astăzi, designerii și mărcile precum Emporio Armani, Porsche Design de Adidas, Kate Spade, Stuart Weitzman și Reef sunt angajați în eliberarea la modă și elegantă vietnameză. La lansarea modelelor sportive confortabile, astfel de companii celebre precum Merrell, Teva, Chaco și Rider se specializează.

În mod separat, aș dori să menționez popularul vietnamez-cross al companiei croks, produse din Croslite materiale moderne și ecologice. Acesta este un polimer spumoasă, și el, în contrast cu cauciuc convențional, ușor, elastic, durabil, murdărie hidrofug, în creștere, nu absorb mirosurile și prevenirea răspândirii microbilor și ciupercilor.

Cum de a alege?

În primul rând, atunci când aleg o pereche de flip-flops, insurubati-le în mâinile tale, să acorde o atenție la cusături, lumina talpa, nu ezitați să miroasă. Curățați jumper-ul, ar trebui să fie moale, în caz contrar, există riscul de har o zonă delicată între degete. Este de dorit ca decorul va fi cusute, adeziv este mai puțin fiabile și practice, în special atunci când în contact cu apa. Cu montarea călcâiului nu ar trebui să stea dincolo de pantofi, este mai bine pentru a alege o pereche de dimensiuni mai.

Citește mai mult  Grădină Galoshes: Soiuri, recomandări pentru selecție

Ce sa porti?

Pe plajă, un cuplu de flip-flops moderne vor fi perfect armonizate cu un costum de baie de un suculent culori. Dar purtarea de papuci, din fericire, nu se limitează la plajele de pe plajă. Imaginea casuală va ajuta la susținerea topurilor, tricourilor, tricourilor – „alcoolice”, o jachetă, cămăși, pantaloni scurți, pantaloni și blugi clasici. Vietnamez poate fi purtată și cu fuste, atât scurte (de exemplu, de la denim), cât și maxi de bumbac.

Modelele decorate sunt perfect combinate cu răcite, cocktail și rochii de seară. Dar când pantofii sunt plini de un decor, este mai bine să ridicați o rochie fără desene, draperii și pline, pentru a nu arăta ca un papagal sau un pom de Crăciun. Dar dacă perechea dvs. este decorată cu pietricele, vă puteți gândi la cumpărarea lui Seagle și Margele dintr-un material similar.

Singurul loc în care flip flops nu este absolut adecvat – acesta este un birou.

Imagini

  • Piele Vietnameză Pleasant Orange Culoare Eritry Culoare cu lac de unghii. Curele de piele de pe dispozitivul de fixare reglabil și talpa de conector autentic vor oferi confort pe tot parcursul zilei

  • Glamour culoarea metalică vietnameză nu este doar frumoasă, dar, de asemenea, convenabil datorită curelelor suplimentare și jumpers. Un formular deschis va demonstra o pedichiură calitativă, iar o pereche de pietre hipertrofizate va atrage atenția celorlalți

  • O pereche de flip flip luminos pe o platformă moale decorată cu margele transparente îi va face proprietarul nu numai ca un picshche, dar și mult mai mare

  • Pentru această pereche de vietnameză, o batistă strălucitoare nu este doar un decor, ci și un element semnificativ al unui design fiabil care nu permite ca această pereche de pantofi să cadă de la picioare și să spună pe tocuri

  • Transparent silicon flip flop, decorat cu flori colorate, arata ca un gol si elegant. Un astfel de cuplu va fi util nu numai pe plajă, ci va fi, de asemenea, relevant în piscină sau ca o pereche de pantofi de casă.

  • Imaginea de seară va sprijini o pereche de flip flip rafinat. Curele din piele, decorate cu pietre și cristale Swarovski, călcâi înalt și un singur montat va cădea la gust la orice modă.

  • Stilurile alternative de flip flops, piele de căprioară și textile creează o imagine feminină, sunt perfecte pentru mersul în jurul orașului, cumpărături și campanii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: