Stilul Jennifer Aniston

Stilul Jennifer Aniston

Fiecare dintre noi vrea cel puțin să se simtă ca o stea. Pentru a face acest lucru, folosim cosmetice, îmbrăcăminte și alte atribute. Multe fete doresc să fie similare faimoasei actrițe americane, Jennifer Aniston, care a devenit faimoasă milioane de oameni după seria „Prieteni” (seria avea 10 ani – din 1994 până în 2004).

Datorită eroinei sale, Rachel Jennifer Aniston a găsit fanii din întreaga lume – nu este surprinzător faptul că mulți se străduiesc să-i placă. Zâmbește zâmbet, bunătate și prietenie a mită de eroină. Puteți adăuga naturalitate și simplitate aici. Jennifer Aniston în viața de zi cu zi nu a fost mai rău decât eroina ei – puteți vedea pentru dvs.

Caracteristici stil

Jennifer Aniston preferă să rămână la nuanțe neutre în haine, În arcurile ei, astfel de culori ca gri, negru, kaki, alb și albastru predomină. Plus în faptul că aceste variații de culoare pot fi combinate cu succes între ele, ceea ce face doar actrița. Jennifer Aniston poartă lucruri simple, dar arată elegant. Lucrul este că actrițele de haine se află întotdeauna pe figură, iar ea o combină cu pricepere.

Pe imaginile făcute de Paparazzi, puteți vedea că faimoasa frumusețe iubește să poarte blugi și tricouri simple, în plus, este aproape niciodată bijuterii.

Stilul ei nu le exclude deloc, dar cel mai adesea preferă ceva, de exemplu, un simplu pandantiv, care nu este blocat în ochi. Jennifer Aniston stil include pălării – ea iubește modelele cu câmpuri largi, care se adaugă farmecului ei. Nimic nu pictează o femeie ca un aspect misterios de sub pălărie.

Preferințe în îmbrăcăminte

În ciuda simplității îmbrăcămintei, executorul profesional al rolurilor Jennifer Aniston știe despre toate tendințele modei, dar are o singură regulă: nu ar trebui să fie orbește și să aleagă doar ceea ce se potrivește. Lucrurile preferate sunt blugi, ea pune cu tricouri, tricouri, jachete, grosiere. În viața de zi cu zi, Jennifer Aniston preferă caushalul practic al stilului, adăugând note la glamour.

În stilul străzii, actrița domină culorile restrânse: întuneric, pastel.

Pe piesele roșii, actrița este transformată, încercând imagini feminine și elegante: rochii de caz, tăieturi mari, gât adânc – ceea ce jennifer aniston iubește atât de mult, și, în același timp, nu arată vulgar. Gama de culori a costumelor festive este diferită de stradă – își poate permite să poarte o rochie roșie, dar totuși îi place tonurile pastelate.

Machiaj, coafura si accesorii

Chris McMilan Stylist a vorbit cumva: „Jennifer reușește să se uite sexy fără prea mult efort”. Și într-adevăr, actrița folosește o regulă: o mulțime de lumină, dar mică culoare. Preferă să impună tonuri ușoare pe următoarele zone ale feței: bărbie, sub ochi, precum și pe frunte (mijlocul său). Așa că face ca fețele ovale să fie mai perfecte. De 51 de ani, actrita arata foarte proaspete – aceasta se realizează prin utilizarea unui agent tonal umed, caracterizat prin efectul de strălucire și luciu.

În ceea ce privește coafuri, cu ajutorul actriței-stylist colorist devine „spumant“ păr.

De topire, pe care o va face, se numește „Bron“. În acest caz, firele întunecate sunt amestecate cu lumina, ceea ce îi permite să fie mai ușoare, uneori, și, uneori, în întuneric. Indiferent de culoarea parului ei, este întotdeauna impresia că soarele este prezent în ele.

În ceea ce privește accesoriile, actrița iubește eșarfe, pălării și prostine. Judecând după fotografia paparazzilor, Jennifer Aniston știe cum să lega eșarfe în moduri diferite – nu numai cald gât, dar, de asemenea, ajuta la VIG „ascunde“ de paparazzi. decoratiuni actriței nu abuz – cel mai adesea poartă cercei și brățări, nu există nici ușor de reținut și accesorii masive în stilul ei.

Imagini frumoase

Câte imagini uimitoare din actrițe nu le citesc! Jennifer Aniston demonstrează dragostea pentru naturalitate, clasice și stil de stradă. Când vremea cere – Aniston iubește să cadă într-un cardigan moale, combinându-l cu blugi preferați. Preferința stradă a actritei sale este dată la nuanțe ușoare: bej, pudră de blândă și t.D.

Pentru a crea o imagine clasică, actrița este suficientă doar pentru a schimba partea de sus – în loc de un tricou cu blugi, pune pe o cămașă albă și pe o jachetă care dă o simplitate și rigoare.

De regulă, Aniston alege rochii frumoase, dar ele sunt caracterizate de o tăietură simplă. Rochii sale sunt adesea albe sau crema – datorită lui Croy și culorile actritei accentuează chiar mai mult naturalitatea.

De asemenea, puteți observa că Jennifer Aniston este un fan al unei rochii negre mici (care ar trebui să fie în dulapul fiecărei femei!). Pe lângă el, ea preferă și costumele roșii și albe, dar le pune numai pe evenimente seculare. A arata grozav, Aniston bate regulile – ea poartă doar ceea ce stă într-o figură și demonstrează acele părți ale corpului care subliniază atractivitatea sa. Acestea sunt mâini și picioare.

Alegerea unui stil pentru dvs., nu uitați că totul depinde de datele externe sursă: este necesar să se analizeze aspectul său pentru a afla care părți ale corpului pe care doriți să le ascundeți și ce, dimpotrivă – să subliniem.

Stilul Jennifer Aniston nu implică costuri ridicate pe haine, este destul de posibil să se găsească lucruri ieftine, dar elegante. Mult mai important – urmați-le și combinați corect.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: