După Pijamale Silk Dress: Jennifer Aniston a demonstrat 2 costumele de pe EMMI-2020

În ciuda formatului virtual al ceremoniei de atribuire, „Emmy“, vedeta seriei „Friends“ – Actrita Jennifer Aniston, a apărut la evenimentul în sala goală de Staples Center din Los Angeles.

În prima versiune virtuală, actrița a decis să apară într-o imagine amuzanta – pe o pasarelă Dijital, ea a apărut într-o mască hidratantă și pijamale gri în timp ce alte stele a pus cele mai bune costumele lor.

După Pijamale Silk Dress: Jennifer Aniston a demonstrat 2 costumele de pe  EMMI-2020

Mulți Îi place și estompate Comentarii

Annon și-a postat imaginea de domiciliu în Instagram – a primit o mulțime de comentarii entuziaste și huskies.

Cu toate acestea, pentru ceremonie, Jennifer Aniston a decis să poarte costum mai adecvat. Ea a pus pe o rochie elegantă de mătase negru și bărci dior. De asemenea, ea adaugă decorațiuni elegante.

Artiștii de machiaj au subliniat frumusețea ei naturală (apropo, Jennifer Aniston preferă naturalitatea), iar coaforii au făcut o așezare frumoasă. Înainte de anunțul câștigătorului Jimmy Kimmel și Jennifer Aniston au petrecut o prelucrare specială a plicului: au turnat-o cu un antiseptic și apoi aruncați în urnă și au pus foc la. Aniston a luat un stingător de incendiu pentru a scoate flacăra.

După eveniment, actrița a mers acasă și a urmărit ceea ce se întâmpla de la ecranul televizorului. Jennifer a venit la apel video cu Jimmy și erau alți actori ai seriei „Prieteni”: Courtney Coke și Lisa Kudro. Fanii au fost încântați că sunt prieteni foarte buni și în viață.

Citește mai mult  De ce actrita Ashley Tisdale a decis să scape de implanturi mamare?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: