STYLE AVANGARD în îmbrăcăminte

STYLE  AVANGARD  în îmbrăcăminte

În prezent nu există un stil mai șocant și controversat decât avangarda. Să ne familiarizăm cu această direcție la modă mai aproape.

Un pic de istorie

Avangard nu poate lăsa indiferentă nici o modă. Astăzi, acest stil este recunoscut pe bună dreptate ca unul dintre cele mai extravagante și non-triviale. El își găsește realizarea în imagini neobișnuite, la care sunt de acord să contactez departe de fiecare doamnă. Acest stil este alcătuit din accesorii originale, culori saturate, forme interesante de îmbrăcăminte și coafuri extraordinare.

Numele acestei direcții la modă este rădăcinile franceze. Se traduce ca un „detașare avansată”. Uneori acest cuvânt a fost numit înainte de trupele care aduc lovituri.

7

Fotografii

Astăzi, data exactă a acestui stil este necunoscută. Istoricii la modă sugerează că avangarda din haine au apărut pentru prima dată în anii șaizeci din secolul al XX-lea.

Acest stil a dat Europei Pierre Cardin. A fost cel care și-a demonstrat prima colecție extraordinară oamenilor. În primul rând, fanii Pierre aparțineau invenției sale cu prudență. Dar, după un timp, echipamentele avangardiste au câștigat dragoste și popularitate nebună la nivel mondial.

Puțin mai târziu, astfel de personalități celebre, cum ar fi Vivien Westwood sau Yves Saint-Laurent, au fost atribuite acestei direcții la modă. Ei au forțat fanii creativității lor să iubească un astfel de stil nontrivial.

S-a crezut inițial că avangarda să fie admisibilă numai pentru ieșirea pe podium sau filmând diferite filme. Nu fiecare modă îndrăznește să se îmbrace în lucruri atât de șocante.

Particularități

Acest stil netrivial va trebui să guste numai la Fashionii care sunt obosiți de rutina de zi cu zi și monotonă. Avangard nu cunoaște cadrul și limitele realității. Luați în considerare mai multe caracteristici ale acestei direcții de modă.

  • Stilul se distinge prin ansambluri de culoare curajoase. Lucrurile creative sunt prezentate într-o schemă de culori foarte largi și bogată. Foarte des puteți găsi haine vopsite în culori otrăvitoare și acide. Paleta saturată poate să apară nu numai în lucruri, accesorii sau pantofi, dar și în coafuri color.
  • Avangard nu respectă nici o regulă. Această direcție la modă este prezentarea de într-o formă de realizare a celor mai îndrăznețe și non-standard idei care ar putea vizita doar capetele luminoase ale designerilor talentați. Costumele aldine combină mai multe stiluri diferite în sine. De exemplu, îmbrăcămintea avangardă poate conține note clasice, pline de farmec și gotice.
Citește mai mult  Stilul de aspect nou în haine

  • Puțini oameni știu, dar acest stil este atât scump, cât și destul de accesibil. Totul depinde numai de materialele din care este fabricată îmbrăcămintea și pot fi complet diferite. Poate fi ondulator de hârtie, recipiente din plastic, monede și alți tehnicieni. Dar nu credeți că toate lucrurile avangardizate constau din materii prime accesibile. Există produse nobile din blană, lână, mătase, dantelă și satin.
  • Acest stil a fost lansat mult timp pentru toate cadrele permise. Nu mai există lucruri exotice și extraordinare decât îmbrăcămintea în furnir de avangardă.

  • Siluete de îmbrăcăminte originale sunt foarte diferite de opțiunile tradiționale. Ei pot avea multe colțuri ascuțite, rotunde sau detalii remarcabile de mari. Acest lucru este valabil atât pentru haine extraordinare și coafuri de sex feminin.
  • Stilul combină note de teatru, teatralitate, precum și sinistru și momente satirice. Privind la doamna din rochia avangardă, gândurile realității paralele vin în minte. Foarte des, designerii sunt implementați în costume ciudate cele mai îndrăznețe fantezii. De exemplu, elementele exagerate: margele uriașe, umeri giganți pătrați sau linii unghiulare.

Subtips

Există mai multe subtipuri ale unui stil neobișnuit. Să vă familiarizați cu ei mai aproape.

Minimalism

Minimalismul este direcția cea mai concisă și „calmă”. El va fi capabil să se potrivească în imaginea de zi cu zi. Numele lui vorbește de la sine. Îmbrăcăminte minimalistă este echipată cu o cantitate mică de elemente decorative și se distinge prin restrângerea liniilor și cu o cădere simplă de țesut.

O caracteristică distinctivă a acestui subtip este simplitatea siluetelor în tandem cu palete de culori îndrăznețe.

În momentul de față, la vârf de popularitate există jachete minimaliste cu șerpi oblici, rochii cu tăieturi de formă geometrică și fuste conținând mai multe tipuri de țesături diferite.

Citește mai mult  Stil "Chicago în haine pentru femei

Distructivism

Această direcție este o variantă de realizare izbitoare a avangardei. Conține multe elemente pronunțate ale acestui stil. Acestea includ cusături externe, siluete nestandardizate, elemente asimetrice și clapete plasate în cele mai neașteptate locuri.

În această direcție puteți întâlni cele mai neașteptate lucruri. De exemplu, costume de baie sub forma unei jachete sau rochii care sunt de fapt pantaloni clasici.

Conceptualism

Conceptualismul este o direcție specială de modă, care este exprimată în caracteristicile individuale ale persoanei. Acest subtip vă permite să vă împingeți în imaginea extraordinară cele mai curajoase fantezii.

Pantofi și accesorii

Orice imagine va fi terminată și plină dacă o decorați cu pantofi adecvați și o varietate de accesorii. Fără ei este dificil să vă imaginați un ansamblu de modă. Avangard nu este o excepție. Accesorii în acest stil joacă departe de cel mai mic rol.

Pantofii de avangardă pot fi numiți diverse cizme și cizme de gleznă având o formă bizară. Caracteristica principală a acestor produse este călcâiul lor neobișnuit. De regulă, are o formă specială curbată care se grăbește în ochi.

Nu uitați de bogăția de materiale în acest stil. Pantofii pot fi produse de la absolut orice materie primă. Multe cupluri se disting prin designul lor extern futurist și chiar cosmic. Designul ciudat nu eliberează astfel de pantofi de la următoarele tendințe de modă. Un cuplu care merită alegerea în conformitate cu setul de îmbrăcăminte selectat, deoarece avangarda în sine este un concept clar.

Accesorii ocupă departe de ultimul loc din imaginile originale. Acestea ar trebui să fie alese foarte responsabile și cu atenție.

De regulă, produsele avangarde sunt atât de uimitoare încât este dificil să treci de către ei fără a observa. Adesea posedă o formă complicată. De exemplu, colierul sau margelele obișnuite pot fi făcute sub forma unei țesături cunning cu elemente decorative originale.

Citește mai mult  Totul despre stilul gangsterilor

Add-on-uri interesante de imagini pot fi făcute din plastic sau din metal. Foarte popular în acest stil ochelari de soare. Ca totul în această direcție, ele diferă în forma lor neobișnuită pe care nu o veți întâlni în ochelari tradiționali rotunde.

Rolul accesoriilor în imaginea avangardist este jucat și elemente decorative ale costurilor elegante. Acestea pot fi butoane mari, fermoare mari, modele luminoase și amprente și inserții din metal.

Este imposibil să nu mai vorbim de faptul că majoritatea acestor părți sunt fabricate manual. Numai cu ajutorul unei astfel de moduri poate fi implementat ceva, chiar și ideea foarte sălbatică!

Stil și stele

Astăzi, multe celebrități și colebriti se întorc la un astfel de stil luminos. Doamnelor sunt evidente în costume interesante atât pentru filmare, cât și pentru discursuri și pentru a intra într-un covor roșu.

Cântăreață faimoasă Lady Gaga nu schimbă acest stil de mulți ani. Ea alege o avangardă extraordinară pentru fotografiere clipuri sau concerte și pentru multe ieșiri de zi cu zi. Pentru a gusta contabilitatea cântărețului pentru haine și încălțăminte șocante, dar și machiajul nebun.

Un model popular și actriță Kara Malia Melievin adesea apelează la avangardă. Se merge în costumele cele mai uimitoare și ciudat și completează coafurile lor nu mai puțin ciudate.

Un alt angajament al acestui stil în urmă cu câțiva ani, cântăreața și actrița Miley Cyrus a devenit. Ea a șocat deja fanii de mai multe ori cu costumele lor extraordinare și copleșitoare.

Miley intră în astfel de lucruri pentru spectacole pe etape, filmare și rezultate ocazionale. coafuri ei afectează și coafuri ei: lipirea în direcții diferite sau părul roz mâzgălite. Recent, steaua este în creștere capela, îl bărbierește sub zero,.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: