Totul despre stilul de sport casual

Totul despre stilul de sport casual

Moda modernă poate fi criticată, admirați-o, dar nu poate fi negată faptul că este multifumată și uimitoare. Vă permite să purtați costume de pantaloni stricte cu adidași și să purtați o bluză peste rochie. Astfel de combinații fac parte din Stil sport-casual, unul dintre cele mai populare astăzi.

Caracteristici, Pro și Contra

Sport Casual – Acest lucru nu este doar o manieră rochie de până, acesta este un stil de viață, filozofie. Baza stilului este o combinație de zilnic și sport. De la Titlul English este tradus ca „Sport casual”, Ce confirmă principiul său principal.

La prima vedere, stilul poate părea foarte îndrăzneț, dar avantajele unor astfel de combinații au multe.

 1. Universalitate. Imaginile cauzate de sport se vor potrivi atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 2. Confort. Kedy vă permite să faceți o imagine feminină cu o rochie uneori mai convenabilă și mai practică.
 3. Diversitate. Combinația de stiluri va diversifica foarte mult dulapul. Datorită acestui lucru, puteți face noi imagini din lucrurile obișnuite.
 4. lipsă de etichetă. Nici unul dintre modurile de modă nu este impecabil, iar sport-ke) nu este o excepție. Imaginile din acest stil nu sunt potrivite pentru a lucra cu codul de îmbrăcăminte, pentru evenimente oficiale și recepții.

Moda modernă democratică și liberală. Astfel încât toată lumea își poate alege propriul stil fără a pierde noi tendințe.

Cum de a alege haine?

Sport, dar în același timp, stilul casual se va potrivi atât în ​​dulapul bărbaților, cât și în dulapul femeii. Pentru a alege haine, ideal pentru crearea de ceapa în stilul sport-casual, trebuie să respectați o serie de recomandări care vor fi potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 • Stick la minimalism atunci când alegeți hainele. Alegeți modele simple cu piese minime. Astfel de lucruri vor deveni o bază excelentă pentru crearea unui dulap de capsulă cu elementele de sport casual.
Citește mai mult  Art Deco Caracteristici stil în îmbrăcăminte

 • Alegeți modelele libere de tăiere directă. Ele sunt mult mai versatil, mai degrabă decât oversis de model sau, de exemplu, modelul prea larg de pantaloni-cool.

 • Cumpărați numai produse de calitate. Sportul Kezhual vă permite să faceți un dulap de capsulă și, prin urmare, seturi maxime de la minimul lucrurilor. Când cumpărați, acordați preferință elementelor mai bune, eventual în detrimentul numărului lor.

 • Dați preferință la liniște, tonuri dezactivate. Alegeți toate nuanțele de alb, bej, gri, pudră, violet. Nuanțele neutre sunt combinate cu mult mai ușor decât luminos.

 • Nu neglijați accesoriile. Nu au salvat nici o imagine. Puteți adăuga în siguranță accesorii 3-5 tendințe la lucruri neutre de bază – și a se pronunță la modă.

 • Pantofi – principalul lucru din imagine. Și alegerea ei este cea mai importantă, dar este, de asemenea, importantă și îngrijește-o. Urmăriți pantofii în stare impecabilă.

 • Nu utilizați toate tendințele deodată. Pentru imaginea perfectă, luați articolele de bază de garderobă ca bază, adăugați 2-3 accesorii tendințe sau un lucru accent.

Experimental. Nu vă fie frică de combinații îndrăznețe: o rochie într-un stil de ascundere nu va fi atât de oficială dacă adăugați adidași pe o singură talpă.

Pantofi și accesorii

Puteți alege pantofii și accesoriile pentru stilul Sport Chanoy din opțiunile sportive și de zi cu zi. Cu toate acestea, există unele lucruri care vor crea combinații la modă pentru a deveni tendințe moderne:

 • Adidari albi+
 • Coat de Drept Croy+
 • geaca de piele+
 • tricou alb+
 • HUD.

Fiecare element este unisex, deoarece stilul casual sport este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Exemple frumoase

Colectați ceapă la modă în stilul sport-casual este destul de simplu. Când alegerea poate fi axată pe exemple luminoase, compilate de toate tendințele noi.

 • Impecabil și o imagine simplă: Blugi negri slabi, adidași de bază de bază, tricou gri cu inscripție. Imaginea ar putea rămâne plictisitoare dacă nu ar fi fost adăugată cu pricepere jumper și bijuterii.
Citește mai mult  Imbracaminte de stil american

 • Imaginea de primăvară ușoară: Coat de cod drept maro, blugi luminos drepte, tricou de culoare gri, partea albă. Accesoriile selectate de impact fac ceapă cât mai elegantă – acestea sunt șosete feminine originale, un colier de lanț masiv și o pungă miniaturală pe lanț. În imagine simultan, două tendințe – sac și șosete.

  • Trendy Luc: Blugi largi, adidași sportivi, jachetă dreaptă și sac feminin. Combinația perfectă de adidași grosiere și o geantă elegantă sub jacheta clasică.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: