Ce face tatuajul cu ceasul și ce se întâmplă?

Ce face tatuajul cu ceasul și ce se întâmplă?

Imaginile mecanismelor de ceas Personalizează timpul în toate formele și manifestările sale. În funcție de baza compoziției povestirii, ele pot ilustra evenimente semnificative sau pot servi ca o memento că nu există absolut nimic în această lume. Nu este surprinzător faptul că un astfel de subiect este foarte popular în tatuaje.

Particularități

Tatuajul asociat cu ceasul poartă cea mai profundă semnificație filosofică. Promisiunea lor comună este figura ființei umane. Nu este o coincidență faptul că în Grecia antică a zeităților supreme și a lui Helios, care aduce soarta oamenilor, descrisă cu un cronometru.

Tatuajul sub formă de ore devine un fel de motivator. Ei spun că timpul este rapid. Apelați o persoană pentru a obține plăcere din tot ceea ce se întâmplă cu el, bucurați-vă în fiecare zi și apreciați fiecare moment al vieții.

Interpretarea unui astfel de palium depinde în mare măsură de elementele suplimentare de pe schiță.

 • Apelați fără săgeți indică o existență fără valoare, goală. Viață fără semnificație și obiective.
 • Ceasul cu cucul va vorbi despre respectul pentru tradițiile familiale și se străduiește pentru stabilitate.
 • Big Ben este asociat cu Anglia, astfel încât astfel de ore indică temperamentul aristocratic și primatul proprietarului lor.
 • Probele solare vorbesc despre conexiunea umană și universul nesfârșit.
 • Un transfer mediu de timp. Cu toate acestea, un astfel de tatuaj reamintește că toată lumea poate supraviețui tuturor. Pentru aceasta trebuie să vă opriți să pierdeți un timp atât de valoros pentru lipsuri.
 • Ceasul vechi și spart umplut oameni care simt o împărțire a sufletului. În acest fel, ei informează pe alții despre zilele pierdute, visele necorespunzătoare și speranțele.
 • Imagine a ceasului de la basmul Lewis Carroll „Alice în Țara Minunilor” – De asemenea, una dintre cele mai populare parcele. Iepurele albe purta mereu ceas de buzunar cu el și se grăbi în mod constant undeva. Dacă vedeți o persoană, pe corpul cărora un erou fabulos cu un cronometru este asociat – înseamnă că proprietarul tatuajului este într-o cursă constantă. O astfel de persoană nu are ore în zile și zile pe an.
 • În mare parte ceas popular cu cifre romane. Nu există un tatuaj mai puțin revendicat, a presupus desenul detaliat al mecanismului acestui accesoriu.

În general, astfel de pallows pe corp indică o persoană puternică și judiciară care are o mentalitate filosofică. Acestea sunt oameni raționali și practici care, cu mintea, petrec fiecare minut de timp alocat. Proprietarii de tatuaje nu iau niciodată soluțiile de ortografie, sunt întotdeauna grijulii și judecata.

Persoanele cu astfel de tatuaje sunt adesea scufundate în meditație cu privire la sensul de a fi. De asemenea, astfel de desene sunt adesea asociate cu un eveniment comemorativ. Ele sunt umplute de oameni care au început să numere timpul de la un moment de cotitură în viață sau să ia în considerare momente pentru el.

Fetele se hrănesc cu ceasul pe corp mai des decât bărbații. În acest fel, ei subliniază deschiderea lor, arată altora că nu au nimic de ascuns. Acești oameni aderă la principiile de onestitate în legătură cu societatea. În plus, palatul poate indica o persoană rațională care deține perfect gestionarea timpului. Femeile pe pielea a căror ore aglomerate, aderă mereu la principiile ordinului, fie corpul, capul sau casa lor.

Citește mai mult  Tatuaj sub formă de infinit pe încheietura mâinii pentru fete

Bărbații sunt imagini pe ceasul corpului mai puțin. Dar printre reprezentanții jumătății puternice a omenirii sunt prezentate într-o mare varietate. Acesta este un semn distinctiv al filozofilor, gânditorii și chiar poeții. Astfel de tatuaje devin desemnarea călătorilor neînfricați și încăpățânați.

Soiuri de schițe

Imaginea ceasului pe corpul în sine poartă o promisiune simbolică puternică. Cu toate acestea, ele sunt adesea combinate cu alte semne – aceasta completează semnificația compoziției și o face mult mai profundă decât poate părea la prima vedere. Fie ca, însă interpretarea finală a tatuajului este cunoscută numai proprietarului său. Deși există câteva parcele comune, a căror valoare din desenul desenului este aproximativ identică.

Cu păsări

Cea mai comună opțiune este ceasul în compozițiile cu păsări, cel mai adesea cu bufnița sau corbul. Acești reprezentanți ai penei personifică înțelepciunea și cunoștințele, deoarece tatuajul cu o astfel de imagine indică o persoană care apreciază timpul. Ea simbolizează acea experiență pe care o acumulează în fiecare zi, devenind tot ceea ce mai înțelept și mai înțelept.

Imaginea cioară contribuie adesea la complotul notelor melancolice. Pasărea indică existența pe teren. Cu toate acestea, cioara ca și cum ar îndeamnă să nu fie tristă în acest sens, ci se referă la filosofic.

Cu flori

Ceasul în tatuaje sunt foarte des umplute cu flori, în special trandafiri populare. Ei personifică dragostea, frumusețea și viața. O astfel de combinație de simboluri poartă o mulțime de semnificație. Ceasul accentuează gradul vieții unei flori frumoase, vă reamintesc cât de rapid și inexorabil își ia timpul. Uneori, astfel de tatuaje devin personificarea iubirii veșnice.

Cu inscripții

Imaginea ceasului este adesea completată de inscripții. Acestea pot fi numele celor dragi, date semnificative sau citate din lucrări literare care au devenit un leitmotiv vital.

Cu un craniu

Este foarte interesant să interpretăm combinația de ore și cranii. Un astfel de paliu exprimă atitudinea proprietarului său la viață și moarte. Ea simbolizează rata mortalității fiecărei persoane și îi cheamă pe toți ceilalți să se gândească la faptul că viața trece. Ea este îndrăgostită pentru unul dintre noi. Un astfel de tatuaj este umplut ca un memento că în cursa pentru succesele viitoare nu trebuie să uite să trăiască aici și acum.

Cu ancoră

Dracu ‘cu o ancoră nu iese niciodată din modă, ei țin întotdeauna în tendințele de artă de tatuaj. Conectarea mecanismului orar cu o ancoră din tatuaj indică faptul că proprietarul său este autosuficient și puternic.

Alte

În rândul tatuajelor de femei și de sex masculin, imaginea ceasului cu ochiul este foarte des găsită. Interpretarea unei astfel de schițe este rezumată ca valoare a fiecărui caracter separat. Împreună ele indică o persoană care este conștientă de semnificația și valoarea timpului. În această lectură, deseori ilustrează OCO OCO cu privire la modul de piramidă cu ochiul.

Citește mai mult  Scandinavian stil tattoo Review

Foarte adesea în tatuaj se alătură schițelor de ceasuri cu o busolă. Fuzionând, aceste două semne se completează reciproc, deoarece semnificațiile acestor imagini sunt foarte asemănătoare. Și orele și compasul vorbesc despre găsirea drumului drept și calea cea bună a persoanei pe tot parcursul vieții sale.

În zilele noastre, ceasul de buzunar utilizează rar – este mai degrabă antichități. O imagine a unui astfel de accesoriu indică un eveniment strălucitor, extraordinar, cu adevărat minunat în viață, memoria căreia o persoană vrea să păstreze pentru totdeauna. Descruntați energia electrică transporta tatuaje cu ceas rupt și spart. Asemenea imagini aleg, de obicei, oameni cu tulburare spirituală severă și chiar depresie.

Tatuajele care prezintă ore de pietre prețioase poartă energia unei persoane care caută propriul său scop, punctul de existență. Ceasul sub forma unui mecanism complex arată foarte elegant. Aceasta indică faptul că proprietarul unui astfel de pall este gata să se întâlnească cu orice dificultate. El este încrezător că, în orice caz, va fi capabil să inverseze situația și să meargă într-un mod pașnic.

Stiluri și soluții de culoare

Bărbații preferă un tatuaj cu un ceas în versiuni stricte concise, fără părți excesive, culori și decor. Fetele, precum și tinerii creativi pot da preferință imaginilor color și colorate.

Descriem cele mai populare imagini de tehnică ale ceasului.

 • Tressh polka – un astfel de tatuaj are o performanță futuristă. Tonurile negre și roșii sunt dominate aici.

 • Acuarelă – Imagine de rugăciune strălucitoare. Caracteristicile distinctive ale tehnologiei sunt contrastante tonuri translucide, tranziții de gradient, accidente vasculare cerebrale și flips colorate. Un astfel de desen se distinge prin contururi neclară, el poartă pozitiv și bucurie.

 • Realism – partea de sus a profesionalismului este considerată un tatuaj într-o manieră realistă. Acestea vă permit să creați schițe volumetrice cu elemente detaliate de desen. Imaginile sunt obținute prin tridimensionale, mai asemănătoare cu fotografia, mai degrabă decât pe o pictură nativă.

 • Skul nou – Adaptarea modernă a echipamentelor clasice. Ceasul descris în acest mod este o privire nouă la lucrurile obișnuite. Astfel de păpuși arată, mai degrabă ca ilustrație de benzi desenate.

 • Biomecanică – modal greu și brutal pentru a imagina ceasurile sub formă de mecanisme. Desene similare preferă bărbații, le hrănesc în gamma satelit alb-negru.

Deși unele parcele permit introducerea tonurilor de contrast, acesta este de obicei roșu, galben, verde sau albastru.

Opțiuni de cazare

Ceasul poate fi fascinat pe orice zonă a corpului. Pe gât și încheietura mâinii, fotografii mici în stilul minimalismului. Pe spate, pieptul și părțile sunt umplute cu povestiri volumetrice. În același timp, fiecare zonă completează sigiliul simbolic al imaginii și face ca tatuajul să fie mai emoțional și „viu”. Tatuajele pe umeri fac de obicei bărbați. Le leagă cu vopsele strălucitoare ale împrejurimilor. Astfel de păpuși indică faptul că proprietarul lor apreciază fiecare minut și iubește viața în toate manifestările sale. Cel mai bun dintre ceasul din acest loc arată ca un desen în tehnica realismului, precum și într-o manieră fantezie.

Citește mai mult  Prezentare generală Tattoo crap

Se pare că arată foarte simbolic ca o imagine a antebrațului. Interpretarea literalmente – inima masculină este liber, nu depinde de ciclicitatea vieții, nu o conduce în butonul timpului. Astfel de parcele sunt de obicei asociate cu o viață personală. Tragerea pe încheietura mâinii, de obicei, bărbați și femei de vârstă matură. În acest fel, ei sugerează că în tinerețea lui a făcut o mulțime de erupții cutanate și fapte neglijente și regret. Cu toate acestea, acești oameni au reușit să-și reconsidere o privire la viață și astăzi se referă la timpul și viața ca un întreg, cu o valoare imensă.

Foarte spectaculos și elegant ceas ceasul de pe palma. Ele simbolizează disponibilitatea pentru loviturile soartei, astfel de oameni nu se tem de obstacole și surprize. Perie de mână este poate singurul loc care este în mod constant în vederea unei persoane. Prin urmare, orele de pompare de pe acest site pot salva memoria unor evenimente importante, valoroase și semnificative. Foarte eficient arata maneta de tatuaje. Este nevoie de tot spațiul de la încheietura mâinii la umăr. Dacă în acest loc, umpleți ceasul mecanic, atunci acest simbol va transmite conștientizarea vitezei vieții și înțelegerea valorii fiecărui moment al momentului.

Tatuajul pe gât este întotdeauna conceput pentru a fixa publicul, accentuează gustul și extravaganța specială. Astfel, o persoană își exprimă protestul care acționează în stereotipurile și șabloanele societății. Tatuajul pe gât indică originalitatea proprietarului său și dorința sa de a ieși din masa gri. Tatuajul pe piept are întotdeauna un caracter personal. Aceasta indică dorința unei persoane de a realiza armonie spirituală și stare de echilibru.

Interpretarea finală depinde în mare măsură de gama de culori și de stilistica imaginii mecanismului.

O altă versiune nontrivială a tatuajului este ceasul de pe partea laterală. Ele indică o persoană care a reușit să renunțe la trecutul lor. Astfel de oameni sunt gata să pună noi obiective și să se îndrepte spre ei cu timpul.

Tatuajul pe coapse nu poate fi numit o opțiune comună, dar se găsește și ea. Tragerea în acest loc se referă întotdeauna la viața personală. Indică evenimente importante, pierderi și achiziții, a căror memorie este capturată de cadran.

Spatele este o pânză reală pentru maeștrii de tatuaj, deci aici puteți crea o compoziție tematică la scară largă. Ceasul din acest loc indică disponibilitatea unei persoane care să ia evenimentele anterioare ca o dată. Astfel de parcele indică dorința proprietarului lor să se refere la situația cu toleranță și umilință. Potrivit învățăturilor orientale din zona lamelor, se desfășoară centrul energetic, care este responsabil pentru ego-ul bărbaților.

Tattoo Ceasul din acest loc devine un semn grațios ciudat, care restrânge ambițiile, umple viața spiritualității și a raționalismului. Tatuajul din ICRA are o interpretare fără echivoc – Mișcarea mai rapidă. Ea poate indica, de asemenea, o persoană călător care se bucură de frumusețea lumii sale din jurul lui.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: