Ce face tatuajul cu Luna și ce se întâmplă?

Ce face tatuajul cu Luna și ce se întâmplă?

Luna sincerversion a fost considerat ceva misterios, iluminând calea în întuneric. Fața ei a devenit un tatuaj foarte popular atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aplicând o imagine pe corp, o persoană încearcă să-și arate natura creativă, o viziune unică a lumii, starea sa interioară. Luna afectează nu numai viața umană, ci și în natură în ansamblu, astfel încât desenele sale pot fi găsite în toate cele mai vechi popoare.

Sens

Luna din cele mai vechi timpuri a fost venerată la un par cu soarele. Oamenii știau că are un efect benefic asupra bunăstării. Ea a cerut pentru sănătate, bunăstare, protecție.

În plus, luna a gestionat un calendar care încă mai există până în prezent.

Puteți întâlni un simbol în multe popoare antice. De exemplu, evreii la începutul apariției religiei lor venerați semiluna. În viitor, el a devenit semnul oficial al islamului. În China, luna a fost considerată mult mai puternică decât soarele, pentru că ar putea închide lumina. A cauzat un semn de oameni care doresc să protejeze împotriva spiritelor rele. În tribul Maja Moon a patronat femeile însărcinate.

Slavs A evaluat acțiunea lunii din cele mai vechi timpuri. Garda de protecție „Lunitsa” a apărut la fete deja în 1 an. El a fost moștenit și cu el – înțelepciunea și puterea femeilor întregului gen. Ei au asociat simbolul din vechea zeiță Makuch, care foarta unui imens louniu al vieții. Luna a întrebat o recoltă bună, copii sănătoși, protecție.

Tatuajul lunii preferă oameni calzi care iubesc să fie singuri. În plus, imaginea arată creativitatea proprietarului. Una dintre principalele valori ale lunii pline este iluminarea căii în întuneric. În consecință, semnul simbolizează plinătatea lumii interioare, drumul potrivit. Luna este aplicată corpului persoanelor care au supraviețuit șocurilor puternice, pierderilor de viață.

Pentru fete

Luna, în cea mai mare parte, semnul feminin. Ea este opusul soarelui – începutul masculului. Sacralna Moon, dezvăluie totul legat de subconștientul unei persoane: sentimente, emoții, suflet.

Zeitățile antice sunt personificate în lichefia lunii.

 • Artemis sau Diana. Arată maidentă curată, virginitate.
 • Selena. Ajută la găsirea unei căi de viață.
 • Hecate. Dezvăluie abilități magice, personifică puterea.
 • Gera și Ishtar. Gărzii de familie, personificați maternitatea

Pe semnificația astrologică a lunii – simbolul maternității, vatră de casă, căldură, îngrijire. Se crede că imaginea de pe fata își arată sensibilitatea, puritatea.

Pentru bărbați

În antichitate, luna rareori personifică că a început bărbatul. A fost posibil să se întâlnească cu un simbol al semitiților Schmer, unde a răspuns la soarta unei persoane, viața lui. Crescent – semn Sina, patron de soarta.

Simbolul este aplicat bărbați care își controlează viața.

Luna corpului unui om înseamnă stabilitate sau variabilitate. Desen realist – dorința de a vă înțelege, adevărata sa esență. Semiluna trebuie să atragă proprietarul noroc, forță și curaj. Cu toate acestea, pentru a întâlni o astfel de imagine asupra reprezentanților sexuali puternici – o raritate.

Citește mai mult  Muncă și tatuaje: unde nu luați la muncă și de ce?

Varietate de parcele și schițe

Adesea, simbolul se combină cu alte imagini. Ele consolidează sensul sacru al semnului. Din imagini populare puteți selecta astfel.

 • Luna și Soarele. Conectarea a două opoziții – energia masculină și feminină. Soarele personifică fericirea, energia pozitivă. Luna – o pacificare, mister.
 • CAT și lună. Tatuajul fetei va aduce toate caracteristicile caracteristice ale animalului: Grace, Mystery, Minte. Pentru bărbați, pisica personifică forța, înțelepciunea, dexteritatea.
 • Wolf și Lună. Simbolizează mândria și puterea. Cel mai adesea, tatuajul este aplicat corpului unui bărbat. Lupul personifică natura singuratic, respectând și protejând familia.
 • Simbol cu ​​o față umană. Sub forma unui zâmbet exprimă adevăratele emoții ale omului. Poate fi bucurie sau plută.
 • Owl și lună. Wise Bird personifică mintea proprietarului, abilitățile sale ascunse. Tatuarea persoanelor care caută cunoștințe, urcând pe alții.
 • Luna în spatele norii. Pământul satelit personifică misterita și, în combinație cu nori, valoarea crește. Luna ascunsă are o puternică influență mistică asupra omului.
 • Lună cu un zâmbet. Se potrivește fetelor cu natura visatoare.
 • Lună cu un craniu. Mystic, Magic.
 • Lună în rândul stelelor. Dorința de a fi iubită, păstrați o vetă familie.
 • Pădurea de noapte. Afișează neînfricarea omului, cunoașterea calea vieții lor. Astfel de tatuaje fac oameni care au supraviețuit trădăriei pentru a arăta puterea, oportunitatea de a demisiona.

Recent, a devenit popular pentru a portreca ciclul lunar. Aceasta înseamnă viața ciclică, nemurirea sau schimbarea constantă. În plus, fiecare dintre faze are propriul sens.

 • Crescent de ceară. Începerea căii de viață, Blameability, Curățenie.
 • Lună plină. Finalizarea, perfecțiunea lumii interioare, viața.
 • Laning Moon. Reținere, începeți o nouă cale după sfârșitul vechiului.

Un alt tatuaj popular – Lunar Obereg. Arată ca o semilună, a refuzat „coarnele” în jos. Semnul a fost întotdeauna considerat un simbol al fertilității și feminității, din cauza a ceea ce fetele erau purtate pentru că. Acum el leagă proprietarul cu natura, îi dă armonie. Tatuajele sunt efectuate în versiunea alb-negru și color.

Adesea luna combinată cu animale și păsări. Fiecare dintre ființe are caracteristici caracteristice proprii, în creștere sub prânzul lunii. Pentru femei, o combinație cu flori, pene.

Citește mai mult  Studiu de tatuaje

Luna sângeroasă a fost întotdeauna considerată un semn de ceva rău: Cataclism natural, agresiune umană. De aceea a fost citită, a solicitat favoarea, protecția. Luna roșie efectuează start mistic, magie.

Adesea, puteți întâlni tatuajul a trei faze ale lunii – protejarea triceului divin. Este un simbol al a trei locuri de viață a unei femei: fată, mamă, bunică. Semnul personifică ciclul veșnic al vieții, armonia ei.

Luna neagră are un impact deosebit asupra vieții umane. Ea poate dezvălui caracterul său, calea vieții. Luna neagră nu numai că dăunează, ci ajută și la o manipulare adecvată. Semnul expune cele mai ascunse vicii, învățând o persoană care să le lupte.

Luna de tatuaje lungi Uită-te perfect la locuri invizibile: pe perii, glezne, clavicule. Ele subliniază perfect natura misterioasă a proprietarului.

Luna are semnificații complet diferite. Interconectați cu semne celtice, simbolul crește proprietățile sale de protecție cu privire la proprietar. Adăugarea de flori, decorațiile dezvăluie natura feminină. Dacă o lună este rotită în dreapta, el personifică înflorirea tinerilor. Și completate de insecte zburătoare – flexibilitate în realizarea de soluții complexe.

Modelurile de est luna, Oferă proprietarului unei căi de viață ușoare și fructuoase. Petalele și plantele de țesătură din simbol înseamnă un labirint, prin care o persoană călătorește în căutarea lui însuși.

Stiluri

Aplicați un tatuaj cu luna poate fi aproape în orice stil. Cele mai populare: minimalism, geometrie, negru și t. D. Alegerea stilului depinde de preferințele proprietarului, de viața lui.

Minimalism

Caracteristica principală a stilului este predominanța umplerii semantice a tatuajului deasupra aspectului său. Simplu, dimensiuni mici. Le aplică atât fete, cât și bărbați, indiferent de vârstă. Imaginile mici ale lunii și luna nu sunt aproape vizibile, ceea ce le adaugă misterita.

Acuarelă

Astfel de tatuaje preferă să aplice fetele. Difuze desene linii netede, culori blânde. Arata mare luna sau luna inconjurata de flori, stele.

Lainvork

În tatuajele unui astfel de stil un număr mare de linii drepte. Tehnica combină minimalismul și geometria. Perfect uite în Linvorka Moolchaiges. Aplicați un satelit, diluat cu forme geometrice.

Blackvork

Astfel de tatuaje preferă un bărbat. Imaginile sunt aplicate cu vopsea neagră, linii groase, uneori pictura completă de desen. În stilul Blackworg, animalele de noapte și păsările de lângă lună vor fi perfecte. În plus, tehnica permite utilizarea roșii și, prin urmare, puteți aplica o imagine întunecată a lunii sângeroase.

Citește mai mult  Prezentare generală și tatuaje cu bule de groapă

Doosek

Tatuaje cu luna în acest stil arata foarte frumos și neobișnuit. Tehnica implică puncte de aplicare a imaginilor. Desenele sunt abstracte, ceea ce este foarte potrivit pentru Lună.

Realism

Stilul clasic existent de mult timp. Astfel de tatuaje se aplică adesea bărbați. Acestea sunt imagini umplute cu negru și gri. Este pe cheltuiala lor că un desen este creat cu umbre, tranziții frumoase, ca în 3D. Tatuaje mari cu un lup sau o bufniță.

Geometrie

În acest stil, un număr mare de forme geometrice. Acestea sunt aplicate pentru imaginea principală a punctelor, liniilor. De exemplu, modelul lunii poate fi diluat cu triunghiuri sau cercuri simetrice.

Opțiuni de cazare

Tatuajele sunt universale. În funcție de dimensiune, ele pot fi aplicate în orice parte a corpului. Dar pentru fiecare desen există o plasare mai bună a locului. Imaginile mici ale lunii sau ale semilinei se vor uita perfect la gleznă, degetul, încheietura mâinii, gâtul.

Ele pot fi efectuate în mașini minimaliste sau aluatului.

Apropo, Semnul religios Islam Adesea plasate chiar pe frunte, cel puțin CARAN și interzice punerea tatuajului pe corp.

Ciclul lunii sau Trinitatea va fi perfect amplasat pe antebraț, picior. Un astfel de tatuaj este suficient de lung, ceea ce înseamnă că este nevoie de o mulțime de spațiu. Frumos arată desenul pe claviculă sau semicerc pe coaste. Poate fi diluat cu forme geometrice.

Charmul lunar face o dimensiune mare, diluată cu detalii suplimentare. Arată bine pe spate, în zona lamelor, pe coapsă. Arată desenul bun în tehnica Latevork sau acuarelă.

Imagini cu animale și păsări Cel mai adesea plasat pe umăr, picior, mână, înapoi. Ele pot fi de orice dimensiune, efectuate în diferite stiluri.

Cuplurile iubesc să aplice imaginile lunii și de soare pe mâini. Simbolizează unitatea a două persoane, armonie. Aplicată la același loc imagine a lunii cu stele – vatră de familie, dragoste pentru cei dragi.

Pe spate și pe piept puteți aplica nu numai o imagine separată, ci și complotul. De exemplu, arată frumos un lup, mergând la Lună, într-un stil realist. De la imagini individuale de pe spate, fazele lunii arată bine în zona coloanei vertebrale.

Tatuaj – modalitate elegantă de a ascunde defectele cutanate. Recent, desenul cicatricii, arsurile, vergeturile se aplică din ce în ce mai mult. Luna mare poate ascunde cu ușurință cicatrici mari, iar fazele – vergeturi sau cicatrici lungi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: