Cum de a traduce tatuajul pe corp cu hârtie?

Cum de a traduce tatuajul pe corp cu hârtie?

Astăzi se remarcă în societate nu este atât de ușor. Unii încearcă să atragă atenția cu ajutorul unei îmbrăcăminte luminoasă, ambiguă, al doilea face un piercing pe toate locurile vizibile, iar al treilea creează pe cap nu este destul de familiar pentru coafurile oamenilor. Și care nu dorește să experimenteze cu haine și păr, să-și dau tatuajul de preferință. Că nu toată lumea este gata să suporte durerea că mașina tatuajului doare. Este pentru astfel de cazuri că tatuajul tradus a dezvoltat asta în timp, vă puteți spăla de pe piele, fără a lăsa chiar o urmă de vopsea.

  De ce aveți nevoie de gel?

  După prăbușirea URSS pe contoarele magazinelor și piețelor au scăzut bunurile străine. Printre acestea au fost ustensilele de casă, aparatele, hainele. Pentru copii au scos jucării străine, cărți de divertisment. Cu toate acestea, cererea mare a copilului a folosit imagini de traducere pe corp. Adevărat, ei nu diferă în calitate de înaltă calitate: încercările de a transfera imaginea pe piele aproape întotdeauna încheiate în eșec.

  Dar, în timp, tehnologia de fabricare a imaginilor traduse sa schimbat. „Tatuaj temporar” a devenit mult mai ușor și mai precis pentru a merge la orice secțiune a corpului uman. Da, și calendarul de purtarea lor a crescut cu ori.

  Trebuie remarcat faptul că imaginile traduse din fabrică nu diferă în diversitate. Ele sunt toate similare unul cu celălalt, iar dimensiunile nu sunt deosebit de diferite. Și uneori vreau să încerc să aplic un corp mare, o schiță neobișnuită, complicată. În mod natural, trebuie să căutați alte opțiuni pentru crearea unui tatuaj temporar. Și aici cea mai bună opțiune devine copierea hârtiei în combinație cu un gel de transfer special.

  Transfer Gel – un mijloc chimic special, datorită căruia este posibil să se salveze conturul tradus din hârtia de copiere de pe corpul tatuajului uman. În acest caz, imaginea este păstrată mult timp. Gelurile moderne de transfer sunt prezentate în diferite variante ale compozițiilor. Cele mai ieftine geluri nu diferă în funcție de caracteristicile pozitive.

  Au elemente umane periculoase.

  Dar gelurile într-un segment mediu sau de preț ridicat sunt într-adevăr inofensive și hipoalergenice. Achiziționați geluri de transfer cel mai bine în saloanele de tatuaj profesionale. Acolo, vrăjitorul va spune în detaliu modul în care ar trebui utilizate mijloacele chimice achiziționate. Caracteristica principală a gelurilor de transfer este că desenele traduse sunt păstrate cât mai mult posibil pe corpul uman.

  Citește mai mult  Totul despre tatuajul sub forma unui topor

  Și acum se propune înțelegerea principiului de funcționare a gelului de transfer, adică să explorați instrucțiunile, cum să îl utilizați.

  1. Pregătirea schiței. Pe o foaie de hârtie este creată desen.
  2. Pregătirea pielii. Locul selectat pentru aplicarea unui tatuaj transferabil trebuie tratat cu dezinfecție și după degresare.
  3. Aplicații Gel. Un strat mic peste pielea cu conținut scăzut de grăsimi este aplicat cu un gel de transfer.
  4. Figura Traducere. Imaginea este extrem de suprapusă pe piele, apăsată uniform timp de 30 de secunde.
  5. Îndepărtarea hârtiei. Baza de hârtie este foarte atentă.

   Desigur, puteți înlocui gelul de transfer cu o soluție de săpun sau un „detol” antiseptic, dar nu este recomandat să faceți acest lucru. Soluția de săpun nu păstrează o imagine tradusă, iar „Deton” conține alcool, care afectează negativ straturile superioare ale pielii.

   Cum se utilizează hârtia de transfer?

   Cu siguranță mulți au auzit că astăzi există mai multe modalități de a traduce tatuaj cu hârtie pe corp. Unul dintre ele implică utilizarea transferului.

   Hârtie de transfer, care este un instrument intermediar pentru transferul imaginii dorite în orice porțiune a corpului. Poate fi mână, shin sau lama. Cu toate acestea, acest lucru, de exemplu, pe spate la domiciliu este destul de dificil. Această lucrare va necesita un asistent. În caz contrar, o persoană care dorește să se transforme în sine va fi capabilă să facă față traducerii imaginii în mod independent.

   Inițial, hârtia de transfer a fost utilizată în imprimarea caselor pentru a aplica imagini pe țesături și diverse elemente decorative, iar astăzi a devenit cel mai bun material pentru traducerea tatuajului temporar.

   Este tatuajele ei de tatuaje că oamenii adaugă la crearea unei lovituri temporare.

   Luați în considerare procesul de aplicare a unui tatuaj prin intermediul hârtiei de transfer. Puteți face același lucru la domiciliu. Principalul lucru este să urmați cu strictețe instrucțiunile, să efectuați corect fiecare pas.

   1. Crearea unei schițe. Imaginea dorită este imprimată pe hârtie obișnuită. Creionul poate face unele modificări care presupun designul. Scala imaginii trebuie să corespundă dimensiunii zonei corpului unde se va naște tatuajul interimar.
   2. Crearea unui transfer. Hârtia pentru traducere este suprapusă pe schița desenată, după care fiecare model al imaginii se poate înconjura cu creion sau cerneală.
   3. Pregătirea pielii. În loc în cazul în care tatuajul temporar va fi îndrăzneț, se aplică gel de transfer. Înainte de aplicarea capacului pielii ar trebui să fie degresat.
   4. Aplicarea desenului. Hârtia de transfer este aplicată pielii preparate, apoi mișcările uniforme netezite din toate părțile. Hârtia nu trebuie să aibă falduri, nereguli pentru a se potrivi strâns pe piele.
   5. Etapa finală a transferului. După 30 de secunde, hârtia este îndepărtată, iar schița desenată prin schiță rămâne pe corp.
   Citește mai mult  Revizuirea tatuajului blând și locația lor pe corp

   În plus față de instrucțiunile prezentate de utilizare, există unele reguli și restricții care nu pot fi ignorate atunci când utilizați hârtie de transfer.

   • Hârtie pentru a traduce un tatuaj temporar pe organism trebuie să fie de înaltă calitate. În nici un caz nu poate fi comandat de acest material în magazine necunoscute, deoarece vânzătorii fără scrupule pot folosi non-cunoașterea cumpărătorilor cu privire la textura transferului.
   • Cea mai bună simbioză a hârtiei de transfer are loc în combinație cu gel de înaltă calitate. Nu ar trebui să înlocuiască gelul cu unsoare intimă. Da, ei vor ajuta la mutarea desenului pe piele, dar probabilitatea este mare ca unele părți ale figurii să rămână pe hârtie.

   Conform informațiilor prezentate, devine clar că orice persoană poate aplica un tatuaj temporar pe corpul său. Apropo, această opțiune este folosită de tatuaj Wizards, atunci când clienții lor se îndoiască cu privire la ambalarea unui tatuaj permanent.

   Datorită „Traduceri“, clientul începe să înțeleagă dacă el merge Stadii de desen dacă vrea să meargă cu o astfel de imagine pe corp toată viața lui.

   Utilizați imprimanta cu jet de cerneală

   hârtie de transfer nu este singura posibilitate de a transfera modelul de pe piele. Există o cale mai ușoară și mai puțin costisitoare de a decora corpul la domiciliu. Acest lucru va necesita hârtie adezivă și imprimantă. În spatele hârtie adezivă va trebui să meargă la magazin, dar imprimanta de astăzi este disponibil în fiecare casă. În cazul în care acest echipament de birou lipsește, puteți merge la orice punct de copiere pentru a imprima imaginea dorită.

   Citește mai mult  desene Henna pentru copii

   Înainte de a aplica-a gata schița pe piele, este important să se înțeleagă că un astfel de tatuaj nu va mai dura mult de o săptămână. După 6-7 zile, aproape popotelor. Salvați o imagine pentru o perioadă mai lungă de timp, dacă încercați să nu apăsați apă atunci când spălați sau faceți o baie.

   Se propune să se familiarizeze cu o instrucțiune pas cu pas a transferului de tatuaje către organism prin hârtie convențională și o imprimantă laser la domiciliu.

   • Este important să vă amintiți: Utilizați pentru muncă Este hârtia adezivă. Ca analog, o frunză de imprimantă, prinsă de bandă.
   • În plus față de hârtie, trebuie să pregătiți mai multe elemente auxiliare: un burete sau o mică bucată de țesătură, apă într-o capacitate mică, parul și lacul de alcool.
   • Acum puteți trece la acțiunile principale. Este necesar să se proceseze acea secțiune a pielii unde se va aplica imaginea temporară. Pentru a face acest lucru, utilizați alcool și o mică bucată de țesătură. Analogul alcoolului va veni parfum. Apa de parfum conține același alcool adecvat pentru dezinfecție.
   • Apoi luați o imagine tipărită, aplicați-o în zona tratată a pielii, apăsați. De sus pentru a merge cu un burete înmutat în apă. Acest proces necesită precauție și precizie specială. Foaie de hârtie nu ar trebui să se schimbe.
   • După aplicarea desenului de pe piele, hârtia trebuie îndepărtată. Tatuajul temporar trebuie să fie acoperit cu lac de păr. Lac – un fel de reținere, protejând imaginea completă de daune rapide.

   Metoda prezentată de aplicare a unui tatuaj temporar nu necesită utilizarea pulberii pentru uscarea pielii și urmărirea. Și, de asemenea, nu este nevoie să vă petreceți timpul pe o campanie la Maestrul din Salonul Tattoo.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: