Descrierea și selecția tatuajelor de artă

Descrierea și selecția tatuajelor de artă

Tatuaje de artă – o modalitate excelentă de auto-exprimare. Din materialul acestui articol, veți afla că acestea reprezintă, ce se întâmplă, în ce locuri sunt aplicate.

Ce este?

TATTOO DE ART – Un tip special de tatuaj, a cărui execuție sunt angajați în profesioniști la nivel înalt. Acestea sunt imagini compozite unice pe un corp, distincte de un mare realism. Această abordare explică compararea tatuajului cu opere de artă, putem considera cine puteți. Cifrele sunt lovite de tranzițiile de vopsele, parcelele, precizia imaginilor transmise.

Acestea sunt un desen plin, subliniind avantajele aspectul și unicitatea personalității. Ele pot investi un anumit sens, prezintă adesea un eveniment semn în viață. În funcție de complexitatea desenului privind crearea sa se duce la mai multe sesiuni.

Acesta este un tatuaj permanent, păstrează pe piele toată viața, dar în timp, are nevoie de corecție. Parțial poate fi tocat, pentru a corecta, de umplere peste un alt desen.

Specii și schițele de tatuaje

Tipul de tehnica de desen și de execuție pot fi cele mai diverse. Acesta poate fi de design, cu o dată memorabilă, eveniment, demonstrație de apartenență la o anumită cultură. Figura model poate fi plane sau volumetrice, culoare sau monofonic. Schițe poate fi Portret și Scenă. Compozițiile complexe necesită o mai mare experiență și de calificare. Când masterat tatuaj de ambalare de arta pot fi folosite de la unul la mai multe tehnici.

În funcție de dimensiunea imaginii, expertul precepe locul pentru o aplicare mai bună. Tema variază de la păsări, animale și creaturi mitice la o combinație de corp cu elemente tehnice și abstracte. Modelele desenelor pot fi plante, florale. Fetele aleg de obicei un mic tatuaj care poate fi plasat pe părți vizibile ale corpului. Unele naturi, dimpotrivă, încercați să alegeți țipare, tatuaje mari.

Citește mai mult  Tattoo Veles : Ce înseamnă și ce se întâmplă?

Bărbații sunt umflați pe corpul constricturilor și compozițiilor brutale. Poate fi un animal de pradă (tigru, lup, leopard de zăpadă, Wolverine) cu o gură înghesuită, războinic cu arme, dragon asiatic, prădător în mișcare.

o atenție separată merită o varietate de tatuaj artistic „mânecă“ și „jumătate auncav“. Acestea sunt tatuaje la îndemână, constând dintr-o varietate de elemente, tehnici combinate de ambalare a betonului. La fel ca toate tipurile de artă tatuaj, astfel de desene ocupă mult spațiu. Cu toate acestea, partea mică este caracterizată de o mică zonă de aplicare. Sveza „Manșoane” ocupă o parte a corpului de la umăr la încheietura mâinii. Trimestru – de la umăr la cot, jumătate – de la cot la perie.

Stiluri

Tatuajele de artă sunt efectuate în diferite tipuri de tehnici. Toate acestea sunt afectate de complexitatea și munca minuțioasă, componenta estetică.

  • Realism – unul dintre cele mai bune stiluri de desen. El implică transferul imaginii din schiță la piele cu precizie fotografică. Obiectele pot fi animale, insecte, păsări, oameni. Pigment acționează strâns sub piele. Pentru a crea efectul cel mai realist, umbrele și jumătatea, maestrul amestecă pigmenții. Desenul realist poate fi o culoare, două culori și clasice.

  • Stil organic – Tip privat de tatuaj Art. El implică unitatea corpului uman cu macroelementele naturii și întregul viață. Caracteristicile cele mai caracteristice ale pielii sfâșiate cu mușchii și oasele deschise sub ea.

  • Biomecanică – tehnica tatuaje arta, ceea ce implică un corp uman de amestec cu un schelet de cyborg. Acesta poate fi un tatuaj cu elemente cip, mecanisme complexe împletesc cu carne de om și care au crescut cu ea.
Citește mai mult  Soiuri de tatuaj Yakuza și semnificația lor

  • Celtic – o tehnica unica in care desene frumoase și motive din basme populare și crede că sunt aplicate pe corpul. Acesta poate fi tese complexă sub formă de ornamente suitive. Acestea creează picturi unice de cele mai multe forme neobișnuite.

  • Tribal – tatuaj etnice, în care stilurile populare, simbolism, militantismul și luminoase imagini sunt strâns interconectate. Stilul recunoaște pe contururi întunecate clare, accentul pe emoții și sentimente. Acestea sunt desene cu simboluri de diferite naționalități spun biografia umană.

  • Orientale – Tatuaje cu desen japonez caracteristic. Diferite cu prezența unui contur gros, imagini și motive antice. Accentul Style se face pe cultura de Est. Acestea sunt tot felul de desene ale dragonilor, de pește Koi, războinici cu arme, Sakura, modele geometrice cu repetiție simetrică.

  • școală veche– Retrotottoo. Din punct de vedere tehnic sunt desene colorate necomplicate. Diferit cu spiritul răzvrătirii și dorința de libertate. Efectuate cu pigmenți strălucitori fără o jumătate de jumătate, au o cursă neagră a fiecărui element.

  • Acuarelă este unul dintre stilurile recunoscute. Distinge luminozitatea vopselelor. În exterior, un astfel de tatuaj seamănă cu o imagine artistică. Aceasta este linii moi și netede, desenând primul plan, indiciu pentru tehnica „desenului umed.

Sfaturi pentru alegerea unei imagini

Înainte de a atinge un tatuaj de artă pe corp, trebuie să luați în considerare un număr de nuanțe. Inițial, trebuie să-i spui unui specialist despre preferințele mele. Puteți derula cataloagele propuse sau puteți comanda un serviciu pentru fabricarea unei schițe unice. Până în prezent, multe saloane cooperează cu artiștii care dețin un aspect profesional, un stil special. Ele pot crea o schiță care se va apropia de un client specific prin temperament, lumea interioară, trăsăturile de caractere.

Citește mai mult  Totul despre Tattoo Cat

Tattoo trebuie să aloce o persoană din mulțime. În care Ar trebui să fie profesionistă. Pentru a evita „o parte din partea”, trebuie să alegeți un salon bun. Tatuajul artistic poate umple stilistul, dezasamblarea nu numai în uneltele de culoare, ci și în nuanțele anatomice. Este important să abordăm cu atenție alegerea culorii și a temelor, stilului și tehnicii de execuție. Poate fi un singur tatuaj, compoziție sub formă de „mâneci”, „jumătate aranava”. Fiecare imagine poartă un simbolism și o asociație definită.

Când alegeți o opțiune specifică, trebuie să cunoașteți interpretarea designului. Este necesar pentru a debloca ulterior cifra selectată.

Opțiuni de cazare

Cele mai des tatuaje de artă volumetrice sunt umplute pe partea din spate. Această parte a corpului este mai în vârstă nu la fel de rapidă ca și alții. Iar localizarea modelului poate fi simetrică, în centru, lateral, diagonală. Plasarea pânzei de scară pe spate este accentuată de figura pompată. Acest loc pentru ambalare Alegeți bărbați și fete sportive. Aici, tatuajele efectuate într-o singură culoare.

Nu mai puțin popular – mână. Desenul sub formă de compoziție de beton sau imagine portret poate fi blocat pe umăr, antebraț, în partea de jos a mâinii sau chiar pe încheietura mâinii. Selecție excelentă – tatuaj colorat sau cu două culori cu efect realist. Umăr și antebraț – excelent „panza” pentru un tatuaj cu efect realist sau tridimensional. Tatuajele din aceste locuri ne permit să oferim unicitatea corpului feminin și să subliniez ameliorarea musculară a bărbaților. Speinderi arata tatuaje de arta Pe partea laterală a torsei, șoldului, piciorului. Tehnica poate fi diferit.

Fetele încearcă, de obicei pentru a umple tatuaj pe părți ale corpului, care sunt mândri. Baieti aleg adesea locatii deschise.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: