Tatuaj sub formă de icoane

Tatuaj sub formă de icoane

Tatuajele cu icoane sunt aplicate ca gardian. Adesea, oamenii maturi sunt înclinați în acest sens, cu experiențe de viață excelente în spatele umerilor. Ceea ce sunt ghidați prin luarea unei astfel de decizii? În primul rând, tatuajul cu fața sfântului dă valoarea ca un talism puternic de protecție. Crezând oamenii tind să aibă o icoană sau o rugăciune. Cel mai adesea sunt purtate, plasând în apropierea inimii, aproape de corp. Iar farmecul sub forma unui tatuaj cu o pictogramă este întotdeauna mai aproape, chiar pe piele.

Valoarea tatuajului

Tattoo cu pictograma se referă la parcelele religioase. Decorați corpul cu imagini similare – practică populară pentru o lungă perioadă de timp. În acest fel, oamenii au vrut să se apropie de Dumnezeu, luminați spiritual.

Ortodocșii moderni, care nu aderă la tradițiile antice, continuă să aplice tatuaj cu icoane. Dar încercați să le capturați în locuri care nu sunt lovite de altul.

Desigur, ele par atractive pentru alții, dar într-o etichetă de un fel de fel, ca de obicei, toată lumea investește un fel de sens.

În același timp, biserica se referă la orice pictură nativă negativă, chiar dacă tatuajul simbolizează milă.

În unele cazuri, astfel de grade se fac oameni care se confruntă cu sau au supraviețuit vitalității grele. Astfel încât ei pretind că sunt adevărate, sperând să-și răscumpere păcatele prin începerea unei noi vieți.

De tatuaj cu icoane, atitudine ambiguă în diferite țări. Există anumite convingeri în acest sens.

 • În vremuri de păgâni, pallow-urile de pe corp au fost cult. Printre lideri a fost făcută să umple tatuajul cu imaginile zeilor păgâni. În mișcare au fost asociate inscripții cu ei. Mai mult în trib dreptul de a purta tatuaj nu a avut niciunul.
 • În timpul cruciadelor, să-și picteze corpurile cu icoane, au fost permise numai cavalerilor s-au întors din laminate sfinte. La început și-au umplut crucile, iar cu dezvoltarea de măiestrie de tatuaj, fețele sfinților au devenit populare.
 • În Evul Mediu, Petra, Fecioara Petru, Fecioara. Fețele lui Isus Hristos și George Victorious au fost, de asemenea, comune.

În diferite religii, atitudini față de tatuaje au fost, de asemenea, ciudat.

 • Pentru creștini au fost interzise. Conform Sfintei Scripturi, imaginea unei persoane trebuia să persiste în puritate, el nu ar trebui să fie refăcute.
 • Printre reprezentanții popoarelor orientale, dimpotrivă, tatuajele Sfinților foarte des întâlnit. De exemplu, Buddha aplicat tuturor celor care nu au provocat nici emoții negative și consecințe.

În diferite credințe religioase, icoanele au o interpretare ambiguă. Deși în cele mai vechi timpuri, oamenii care fac un astfel de tatuaj a încercat să-și exprime un adept la credință, apropierea de Dumnezeu.

Cele mai multe povești comune din pictogramele categoria.

 • Tatuaj cu Isus. Se compune din disponibilitatea pentru sacrificiu, credințe în Dumnezeu. Ea poate depune mărturie, de asemenea, la păcătoșenie sau, dimpotrivă, despre sfințenie. Își exprimă dragostea, mila, bunătatea. De asemenea, aceasta este simbolismul mântuirii, ajutor și spiritualitate. Într-un tatuaj cu fața lui Hristos investește credința în apărare și fericire, este mai ușor să se transfere durerii sufletului ei.

 • Imaginea nativă a Fecioarei, (Doamna noastră, Mama lui Dumnezeu, Virginul Major, Fecioara Maria) poartă lumină și sfințenie. Acesta este un simbol al spiritualității și purității, demonstrația credinței în cea mai înaltă putere și iubirea inepuizabilă a Fecioarei binecuvântate.

 • Într-un tatuaj cu o icoană a lui George Victorious Investiți oarecum. Această expresie a victoriei asupra răului poate însemna, de asemenea, protecția și patronajul, curajul și binecuvântarea. Sfântul Georgy Victorious – o selecție frecventă de militari care au nevoie de patronajul forțelor cerești.

 • Tattoo cu Nikolai Wonderworker Indică iluminarea spirituală, bunăstarea, protecția și patronajul oamenilor nemeriși jigniți. De asemenea, apele sfinte patrona călătorilor, șoferilor și navigatorilor.

Toate tatuajele cu o icoană vorbește despre pregătirea pentru sacrificiul de sine, principiile morale ridicate, experiența și credința vitală.

Idei schițe

Specialiștii de studiouri profesionale Tattoo ajută clienții să realizeze o varietate de desene cu imagini ale sfinților. Ele se disting prin jocul de negru, deverse de lumină și umbre sau o culoare strălucitoare.

 • Maria Maria Puteți descrie starea pe tron ​​sau în picioare în fața ei. Uneori stă doar pe pământ. Sunt folosite diverse poziții, gesturi cu mâinile pentru a transmite tot felul de nuanțe de relații între mamă și copil sau mod și privitor. Imaginea este completată de detaliile, cum ar fi fructele, florile și alte simboluri, dotate cu un înțeles simbolic special.

 • Adesea ca o probă pentru o schiță este utilizată Pictogramă de șapte săptămâni. Aceasta este una dintre cele mai puternice icoane din Ortodoxie, protejând de necazuri și nenorociri. Există multe miracole adevărate cu ea. Mama lui Dumnezeu se vindecă de la boli și adesea apare pe pielea celor care caută mântuirea din cauza bolii din Sfântă.

 • Pictograma scenei cu o cruce. Crucea se referă la vechile simboluri magice și este deseori descrise pe corp lângă câțiva sfinți. Semnificația unui astfel de tatuaj este aceea de a aparține credinței ortodoxe și urmărind legămintele sale. De asemenea, poate fi vorba despre amintiri sau credință comemorativă în nemurirea sufletului.

 • Pictograme populare completate de citate din Biblie sau rugăciuni. Folosiți în mod esențial extras de texte.

 • Uneori, cunoscătorii tatuajului religios preferă Mai multe icoane mici, aplicându-le sub formă de iconostasis.

 • De asemenea, pictogramele arata frumos pe fundalul bisericii sau cupolelor. Un astfel de tatuaj cu semnificație religioasă subliniază lucrarea lui Dumnezeu, aparținând credinței, Bisericii.

 • Portret al Sfântului. Sfinții sunt de obicei recreați pe icoane, astfel încât imaginea portretului este cea mai comună opțiune a tatuajului.

 • compoziţia scenei. De exemplu, George Victorioasa, toaletare călare și piercing cu o vrăjitoare. Un astfel de tatuaj este caracteristică de războinici curajoși, deoarece accentuează caracterul lor puternic.

Având în vedere caracteristicile de mai sus Puteți crea propria schiță perfectă unic. Sau caută ajutor la Tattoo Studio Maestrul, care va crea o imagine cu un complot, în funcție de preferințele pronunțate.

Cel mai comun stil de aplicare icoane tatuaj poate fi numit portret, în execuție alb-negru. Imaginea poate fi cât mai aproape posibil de realism.

Unde puteți aplica?

Crearea unui tatuaj cu sfinți – silitor de lucru care necesită anumite abilități și experiență artistică. Următoarele locații sunt considerate cele mai populare zone de aplicare a femeilor și masculine tatuaje creștine.

 • Umăr. Aici au cel mai adesea un om tatuaj, subliniind temperament curajos și putere interioară.
 • Antebraț. Nu mai puțin popular pentru tatuaj. Desenul într-un astfel de loc simbolizează puterea Duhului și credințele sincere în Dumnezeu.
 • Încheietura. Un tatuaj creștin mic, locul aici este aici – nu în vedere, ci și vizibil în același timp.
 • Pe mana De asemenea, adesea complotul cu fața sfântului se găsește în câmpul palmei sau periei. Există linii frumoase de vizionare din scrierile religioase.
 • TATTOO SLEEVE „. Cel mai popular tip de reprezentare a imaginilor temelor creștine. Există de fapt toate tipurile de icoane ortodoxe, sfinți, rugăciuni, cruci, și așa mai departe. Mai mult, în același timp, în același timp, completarea complotului detaliilor simbolice.
 • Pe gât Icoanele sunt umplute mai puțin frecvent. Mai des există un alt simbol religios: cruci, aripi, îngeri.
 • Piept. Locul spațios pentru a aplica tatuaje mari. Practic, ele sunt prezentate sub formă de inscripții și icoane. Se crede că un astfel de desen rău acționează ca o credință puternică pentru un credincios.
 • Latură. Tatuajul în acest loc, de regulă, este interpretat ca un simbol al unei confesionale sau etnice.
 • Şold. În această zonă, tatuajul ortodox este interzis, deoarece ei cred că sunt intimă.
 • Înapoi. Cel mai frecvent selectat knocker pentru spate este cupola, biserica, virga și iconostasis. Adesea, există aripi înger. În general, un astfel de tatuaj simbolizează un nas dur pe care îl poartă omul pământesc.
 • Cumpărător. Mai ales pe ea, mici icoane, extrase de texte.
 • Picior. În acest loc, tatuajul exclushetic estetic, decorativ scop.

Din videoclipul pe care îl veți învăța, păcatul este să aplicați tatuajul sub forma unei pictograme.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: