Aceste Pensionarii din Berlin au devenit icoane de stil din cauza tinutele uimitoare

Berlinezii Güntter Krabbenheoft și Britt Canya este în mod clar nu unul care crede că se termină cu viață de pensionare. Chiar dimpotrivă: lăsând o bine-meritata odihna, Kanya elegant și Krabbenekhöft a început să trăiască în plăcerea lor și a devenit faimos pentru întreaga lume datorită eleganța lor inerente, luminozitate și voioșie.

Astăzi, Gunther de 76 de ani și Brittul de 70 de ani au devenit o parte integrantă a vieții culturale a capitalei germane: nici o expoziție și nici o performanță nu fac fără ei, ci să-i prindă cel mai ușor pe ringul de dans, unde ei faimos dans, eclipsa chiar tânăr și energic.

Aceste Pensionarii din Berlin au devenit icoane de stil din cauza tinutele uimitoare

Viața în regulile dvs

Înainte de a deveni „bunicul hipster” (așa că a fost poreclit pe Internet), Günther a lucrat ca un bucătar și a visat în secret o lecție mai plină de farmec. După ce a făcut pensionar, a câștigat în cele din urmă curajul și a permis stilului său personal să dezvăluie și să înflorească într-o culoare luxuriantă. A început să lucreze ca model și a devenit frecvent al celor mai la modă cluburi ale capitalei – întotdeauna într-o stare de spirit mare și într-o pălărie de castron.

Britt a fost dansator, și de mai mulți ani a plecat în turneu lumină, înainte de a reveni în oraș natal și să deschidă un club de noapte acolo, merita astfel porecla „Grand femei din viața de noapte de la Berlin“. Datorită unor haine impecabile (pe care, apropo, se îndreaptă și coase singur), Diva este adesea comparată cu legendarul Audrey Hepburn.

Britt și Günther din exemplul lor demonstrează colegilor lor (și nu numai!) că principalul lucru din viață este o dispoziție și o expresie de sine. Bine, și stilul de prindere.

Citește mai mult  Beauty Sfaturi din partea de sus Model: Cum trandafiri Huntington-Whicely reușește să arate atât de încântător?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: