libertatea tatuaj

libertatea tatuaj

Fiecare tatuaj poartă o semnificație specială. De multe ori, aceste desene pline devin simboluri reale pentru proprietarii lor. popularitate considerabilă de tatuaje că libertatea medie. Astăzi vom vorbi despre ceea ce există schițe ale unor astfel de imagini pentru bărbați și femei.

Schițe de tatuaje pentru bărbați

Pentru reprezentanții sexului puternic, următorul tatuaj personifica libertate va fi capabil de a deveni opțiuni excelente.

 • Taur. Această imagine înseamnă, de asemenea cu o rezistență specială, fertilitate, volitiv și caracterul curajos. Dacă fiara este decorată într-o paletă de negru simplu, atunci acesta va simboliza forțele întunecate sau un joc cu moartea. Desenul sub forma unui taur va fi cea mai bună opțiune pentru bărbați adulți. Astfel de tatuaje au fost create special pentru persoanele brutale și îndrăznețe care sunt capabile să ia în mod liber și independent decizii și să le răspundă.

 • Viking. Această imagine este, de asemenea, una dintre simbolurile libertății, în plus, va reflecta curajul, caracterul puternic și voluntar al proprietarului său, puterea și valorii sale.

Imaginile sub formă de vikingi pot fi aplicate în aproape orice zonă natală.

 • Rechin. Această opțiune exprimă libertatea, curajul, puternic, neînfricarea și puterea completă asupra vieții lor. Adesea, astfel de imagini sunt umplute la îndemână. Mai des, sunt făcute în gama neagră și gri, dar puteți întâlni niște versiuni multicolore, de exemplu, desene sub formă de rechin cu fundal de lumină de culoare și alte detalii suplimentare care adoră compoziția.

 • Delfin. Acest animal este direct legat de libertate, deoarece delfinul întotdeauna va aprinde unde vrea. Asemenea imagini pot fi efectuate în alb-negru și în gamma multi-colorată. De asemenea, pot avea dimensiuni diferite. Uneori fetele sunt umplute.

 • Cal. Acest animal personifică energie puternică puternică, libertate, frumusețe și maiestie. Pe corpul adesea umplute imagini de culoare mare ale unuia sau mai multor cai. O astfel de opțiune va fi profitabilă să se uite la șold sau pe spate. Uneori sunt descrise folosind linii schematice prin formarea unei imagini. Ultima opțiune poate fi fascinată aproape peste tot.
Citește mai mult  Totul despre tatuaj pe subiect mama și copilul

 • Lup. În acest caz, fiara va simboliza libertatea, curajul și neînfricarea. Aceste animale arată întreaga lume că numai viața este o opțiune excelentă, iar o turmă pentru orice ființă vie este considerată doar o anumită etapă a propriei sale dezvoltări. Uită-te la datele de tatuaj făcute în stilul realismului. Ele sunt mai frecvente în paleta alb-gri, uneori complementarea diferitelor detalii decorative pentru crearea unui complot comun.

 • Rose de vânt. Nu este nimic liber decât vântul, astfel încât această imagine va exprima foarte mult libertatea. În plus, acest semn va indica faptul că o persoană are capacitatea internă de a merge cu încredere în orice fel.

 • Navă. În acest caz, o opțiune excelentă va fi o imagine într-o versiune albastră gri. Imaginea călătorului sau a cerceitului etern va fi combinată perfect cu libertatea interioară de vedere și credințe. Nava este liberă până când vântul își poate umple velele.

 • Statuia Libertății. În America, în prezent nu există un semn mai puternic și mai puternic care ar fi personal libertate. Cel mai adesea, imagini de mari dimensiuni realizate în gamme negru și gri.

 • Grifon. Pare efectiv imaginea sub forma unei creații de pradă cu aripi îndreptate. Griffinele sunt creaturi mitice care au un corp puternic al leului și cap de vultur. În antichitate au fost percepuți ca mesageri ai zeilor. Adesea, aceste creaturi fictive sunt asociate cu o combinație de forțe spirituale și fizice speciale.

De regulă, proprietarii unor astfel de tatuaje au un volibal și puternic. Uneori preferința le este dată și fetelor.

 • Urs. Acest tatuaj este cel mai adesea realizat în stilul realismului. Aceasta reflectă nu numai libertatea, ci și puterea, forța, curajul și masculinitatea. Reprezentanții sexului puternic sunt adesea umplute în corpul lor de povești mari cu o astfel de fiară. Uneori se arată doar traseul de la laba animalului – această imagine va simboliza, în primul rând, nobilimea. Pe spate sau pe piept puteți face un desen mare care descrie un urs pe un copac sau în apă.

 • Revolver. Acest tatuaj este de obicei efectuat într-o paletă neagră simplă. Uneori se face în stilismul în stil. Revolverul va fi asociat cu risc, comoara la pericole. Imaginea poate caracteriza o aventură și libertate. Aceste tatuaje fac mai des pe picioare sau pe mână.
Citește mai mult  Totul despre tatuaj cu nume

 • Phoenix. Această creatură va deveni un semn excelent cu sensul libertății, longevității, nemuririi. Phoenix este realizat în schemă de culori strălucitoare și bogate. Adesea, compoziția este completată de elemente de foc de roșu sau portocaliu. Tattoo poate, de asemenea, să exprime cea mai tare natură a proprietarului său.

 • Torch. Desenul trebuie aranjat în nuanțe roșii și portocalii saturate. Aceste imagini în stilul acuarelă sau realismului arată neobișnuit. Ei vor exprima independența, curajul și curajul.

Idei desen pentru fete

Acum ne vom uita la unele schițe ale unui astfel de tatuaj la libertatea femeilor.

 • Pasăre. În acest caz, puteți descrie un hummingbird multi-colorat, înghițiți biciuirea. Uneori umplut imagini cu o imagine a uneia sau mai multor păsări care zboară din cușcă deschisă. Toate aceste opțiuni vor simboliza libertatea și independența proprietarului lor, în timp ce arată destul de frumos și frumos.

 • Inscripţie. Dacă doriți, puteți completa cuvântul în libertatea engleză pe corpul dvs., de asemenea, uneori selectați expresii similare în limba latină. Ele sunt mai bine plasate pe mâini sau pe picioare. Să le îndeplinească, de regulă, în gamma neagră. Datele de tatuaje pot fi diluate cu mai multe obiecte luminoase mici (flori, elemente de legume).

 • Săgeată. Acest simbol al libertății va arăta destul de frumos și elegant. Acest semn personifică, de asemenea, concentrarea, scopul, calmul, răceala. Desene complete similare sunt întocmite atât în ​​negru, cât și în gri și într-o paletă de culori luminoase.

 • Pană. Diferitele performanțe ale unui astfel de tatuaj pot avea semnificație diferită. Puteți descrie o pene lungă lungă de la care păsările mici zboară. Opțiune similară va simboliza independența, libertatea.

Acest desen va avea o privire spectaculoasă la aproape orice zonă de pe corp.

 • Păun. Această pasăre luminoasă și elegantă înseamnă libertate, frumusețe, mândrie și maniere. Imagini Pavlin cu coadă plină de pufos. Uneori reflectă longevitatea, nemurirea. Mulți oameni hrănesc datele de tatuaje ca fețe de protecție puternice.
Citește mai mult  Tattoo despre familie

 • Pisică. Adesea, acest animal simbolizează, de asemenea, și viclean, viclean al proprietarului său. La fel de frumos se uită la aceste tatuaje atât în ​​alb, cât și în culoare albă și în culoare. Fetele de preferință umplut compoziții mici pe încheietura mâinii, gleznă sau pe o lopată. Mă întreb pe tatuajul care descrie o pisică așezată în lună.

 • Aripi. Tatuajele de acest tip sunt în principal umplute pe spate. În același timp, faceți desene mari cu pene luxuriante. Acest desen va însemna libertatea și, uneori, dragostea, frumusețea. Fetele pot lucra și aripi de fluturi multicolore.

 • Vulpe. Acest tatuaj este mai bine plasat pe coapsă, lopată, lopata laterală, antebraț sau pe umăr. Este întocmit într-o gamma roșie portocalie saturată cu elemente negre. O astfel de poze native, de asemenea, uneori simbolizează și jocurile de noroc, riscuri, truc.

Pentru fete, o imagine mică va fi o imagine mică a vulpei roșii cu o coadă pufoasă.

 • Porumbel. Acest simbol al libertății și al iubirii este o alegere excelentă pentru o fată tânără. Acest desen este creat în diferite direcții stilistice și într-o varietate de culori. Nu este rău să arăți ca o pasăre așezată pe o ramură.

Unde să puneți?

Reprezentanții podelei puternice, cel mai adesea dau preferință înapoi, piept și mână. Pe aceste zone puteți crea frumoase parcele native de dimensiuni mari. Adesea face o imagine principală mare în mijlocul spatelui și apoi a terminat compoziția globală cu detalii decorative suplimentare pe lateral. Sânii pentru bărbați aplică adesea imagini de culoare mare. Uneori caviarii sunt folosiți pentru stivuirea tatuajelor, pot plasa modelul de dimensiuni medii sau pot crea un mic complot interesant.

Fetele își dau preferința de mână, picioare, gât. Simbolurile puțin și îngrijite ale libertății ar trebui să fie plasate pe încheietura mâinii, gleznă sau pe spatele palmei. Uneori, astfel de imagini native sunt făcute pe lopată. Pe gât, uneori, două tatuaje sunt vărsate. Fiecare dintre ele este situat pe una dintre laturile laterale. Se dovedește compoziția totală originală.

Dacă intenționați să umpleți un tatuaj mare, atunci trebuie făcut pe șold sau pe partea inferioară a spatelui.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: