Poze cu henna pe picior

Poze cu henna pe picior

Tatuaj temporar pe corp – o mare opțiune pentru cei care nu sunt pregătiți pentru schimbări fundamentale. Prin urmare, cifrele lui Henna și au devenit atât de populare: aceasta este o modalitate excelentă de a se transforma timp de câteva zile, într-o ocazie specială sau chiar sub starea de spirit. Iar locul poate fi ales potrivit, de exemplu, pe piciorul tatuajului, decorat, arată uimitor de frumos.

Particularități

Henna se numește tatuaj Mehendi, aceasta este Pictura indiană pe corp. Dar legarea la o regiune specifică indică originea metodei și nu la distribuție. Doar în Occident, astfel de tradiții orientale erau foarte îngrijorate. Desenul va fi temporar, după câteva săptămâni va coborî. În India, astfel de imagini sunt aplicate pe pielea miresei: a devenit o tradiție și este de fapt frumoasă. Și se crede, de asemenea, că Menendi poate atrage noroc.

Cei care decid să aplice o astfel de imagine temporară o asociază adesea cu executarea dorinței. Nu doar aplicat la frumusețe, dar, de asemenea, să facă ceva, iar tatuajul devine vizualizarea norocului. Și tatuajul pe jos – această dorință de a face un pas curajos sau de a merge într-o altă direcție. Adesea acest lucru se întâmplă la nivelul subconștient.

Arată foarte frumos cu Menendi în vară pe pielea tăbăcită. Da, și când este încă recunoscut cu un model pe picior, ca nu în vara. Puteți găsi o schiță potrivită pe Internet, gândiți-vă de sine sau aveți încredere în Maestrul. De regulă, schițele aleg plămânii, deoarece desenele foarte complexe vor fi rău, deoarece timpul șosetelor lor este limitat.

Ce fete se vor potrivi cu tatuajul Henna pe picior:

 • tăbăcită, luminoasă, activă+
 • încrezător (tatuaj și într-adevăr trebuie să poată purta)+
 • Gata la îngrijirea minimă a tatuajelor+
 • Dorind să facă o „montare” specială înainte de tatuajul constant.

Nu există restricții asupra vârstei: un stereotip, ca și cum un astfel de tatuaj este adecvat numai asupra fetelor tinere, a fost mult timp în trecut. Pentru arcul de vară (în special în vacanță) este o mare adăugare. Mai ales dacă nu este ceva, ci profesional.

Tipuri și schițe

Ușor de confundat în alegerea desenelor, deoarece există foarte mulți. Și la fel de ușor de aflat ce poate sta pentru o astfel de alegere.

prinzător de vise

Apropo, Acest simbol frumos și simplu este considerat a scăpa de insomnie. Dacă aplicați un mic desen pe partea interioară a gleznei, puteți rezolva această problemă. Cel puțin spun așa, iar pe forumurile nu puteți citi nici un feedback despre modul în care somnul sa îmbunătățit.

Și chiar din coșmaruri, spun ei, ajută la o astfel de acțiune simplă.

Pene

Desenul va fi adecvat pe orice zonă de picior. El vorbește despre pacientul transportatorului, precum și despre optimismul său, curajul și chiar înțelepciunea. Un astfel de desen preferă aceia care scriu: indiferent, poezii sau doar texte. Este simbolic, frumos și subțire.

Brățări

Ei desenează pentru noroc. Se crede că acest simbol este capabil să atragă succesul, să facă aproape să se apropie de a obține. În plus, arată foarte sex. La picioarele feminine, arată ca un element senzual, cu o aromă orientală.

Stele

Stele în orice fel, cantități și dimensiuni demonstrează pofta pentru creșterea profesională, auto-realizarea, decolarea creativă. Uneori ajută să simtă armonie, să te scoți din necazuri de zi cu zi.

Lotus

În est, această plantă este considerată sacră, este asociată cu înțelepciunea și începutul femeilor. Prin urmare, vopsea-o pentru a atrage dragoste în viața ta (sau pentru a afla într-o situație dificilă de dragoste).

Jartieră

Garterul de la stocare este un model destul de curajos, care este în partea de sus a piciorului. El simbolizează disperarea și chiar curajul. Adevărat, iar disponibilitatea pentru aventura riscantă este, de asemenea, citită din această imagine.

Alte

Rhombus vorbește despre emoționalitatea și susceptibilitatea proprietarului tatuajului, precum și sensibilitatea, vulnerabilitatea. Triunghiul aplică femei foarte intenționate. Punerea imaginilor animalelor mai dificile, maeștrii novice nu pot face față, Dar întotdeauna fiara este o asociere cu o persoană care a ales un tatuaj. Pasărea poate vorbi despre victorii libere și dragoste pentru călătorie, Panther – despre puterea voinței și urmând instinctele, o pisică – despre trucuri și dorința de independență. Totul poate fi însoțit de modele de încadrare.

Styles Meshendi

Există mai multe stiluri recunoscute, toată lumea are sens să învețe sau să se uite cel puțin la ea.

În ce stiluri puteți efectua o tatuaj henna:

 • arab: Foarte vizibil, expresiv, luminos, pentru că există multe motive florale în el, modelul este foarte bogat, despre minimalismul nu există nici un cuvânt+

 • indian: modelul cel mai complex și este fără exagerare, deoarece constă într-o varietate de elemente complexe, fiecare detaliu este semnificativ și nu accident+

 • african: Se poate găsi într-un număr mare de benzi clare și toate sunt combinate cu linia de oprire+

 • asiatic: Acesta este un stil de compromis pentru cei care nu pot alege ce motive de utilizat+

 • European (occidental): De fapt, acesta este un „cocktail” al tuturor stilurilor desemnate, mixul lor liber, intersecția bazată pe ishetism și armonie.

Nu întotdeauna urmați în mod necesar stilul.

Unele modele sunt obținute de fantezie, ca și cum ar fi create din adâncurile subconștientului lor, unele dintre exemplele vizibile anterior și t. D. Dacă arată frumos și consecvent, de ce nu.

Alegerea Henna

Merită să se ocupe de ceea ce este Henna. Acestea sunt frunzele colectate de la arbustul Lafsonian. Ele sunt uscate, apoi se mănâncă bine pentru a obține pulbere. Și aici oferă proprietăți de colorare. Da, nu cele mai persistente, dar bazate pe materii prime naturale. Probabil că toată lumea știe că Henna este folosită nu numai pentru tatuaj: ea pictează părul și sprâncenele, fac măști și formulări terapeutice și cosmetice pe baza sa. Adevărat, diferite tipuri de henna sunt folosite pentru acest lucru.

Pentru a crea un bioatant (și anume, se numește adesea desenele lui Henna, Menendi), trebuie să alegeți compoziția concepută pentru desenul pielii. Compoziția naturală va fi maro în culoare, dar dacă reușești să întâlnești paste alb, negru și chiar multi-color, atunci nu ar trebui să fii surprins. Astfel de variații sunt folosite pentru frumusețe.

Luați în considerare diferite tipuri de henna.

 • alb. Este foarte popular pentru pictura de către corp. Se pare ușor și ușor, nu are o culoare predominantă, folosită ca bază. În natură, henna albă, desigur, nu există, adică compoziția pulberii va fi o componentă sintetică. Dar, deoarece adânc sub piele nu penetrează amestecul, nu ar trebui să provoace anxietate specială. Modelul, totuși, va dura doar câteva ore.

 • Negru. Aceasta înseamnă că există henna naturală și aceiași aditivi chimici și este mai precisă, parafenildiamină. Și aceasta nu este atât de nevinovată, reacția alergică a pielii nu este exclusă aici. Uneori, astfel de proceduri de frumusețe sunt completate de arsuri. Prin urmare, putem recomanda o pastă neagră, dar în cantități foarte limitate și cu o reacție preliminară de testare la piele.

 • Multicolor. Roșu și portocaliu, albastru și verde – și o astfel de henna poate fi găsită în vânzare. Și există vopsea cu paiete, care este foarte reamintit de tatuajul flash. Desigur, aceasta nu este o compoziție naturală, există chimie aici.

Dacă nu există alergii și totul se face conform instrucțiunilor, nu este nimic de teamă.

Dar alegerea prioritară, desigur, va fi henna naturală – un produs ecologic. O astfel de paste este întotdeauna maro, o culoare destul de saturată. Uneori poate avea un val roșu. Și culoarea finală pe corpul unei persoane va depinde de umbra naturală a pielii sale. Aceasta este o henna sigură care nu provoacă reacții adverse. Într-o oarecare măsură, o astfel de pulbere este chiar utilă pentru piele. Puteți cumpăra o pulbere de producători indieni, doar în avans merită să citească recomandările. Cei mai renumiți vânzători pentru audiere – Neha, Kaveri Si t. D.

De asemenea, merită remarcat faptul că Henna poate fi produsă în tuburi, pulberi, în conuri. Pastele în tuburi, probabil, cea mai practică, ea și durata de valabilitate este mai lungă datorită etanșeității ambalajelor. Chiar și Master Newcomer se confruntă cu ușurință cu un tub, chiar dacă consistența din ea poate părea un lichid. Dar materialul de pe piele este aplicat cu ușurință, se usucă repede. Reacția de testare pentru a cheltui, desigur, merită.

Henna în con este, de asemenea, convenabilă pentru aplicarea și altul este considerat foarte economic. Pentru începători, este potrivit, iar compoziția din acesta va fi stocată de la 2 luni. Adevărat, termenul de depozitare lungă vorbește întotdeauna despre conservanți în compoziție, care este puțin probabil să apeleze demnitatea produsului.

Materialul din pulbere este baza, adică, va trebui să fie transformată într-un lichid, frământați el însuși. Și există posesiuni în ea: veți fi cu siguranță sigur ca o coerență și nu există nici un fapt că nu există conservanți aici. Maeștrii înșiși adaugă chiar uleiuri esențiale la compoziție, ceea ce face pulberea cu un agent cosmetic util. Nu există efecte secundare ale unui astfel de fond și vor fi purtate aproximativ 2 săptămâni și, uneori, termenul ajunge la o lună.

Opțiuni de cazare

Menendi poate fi numit pictura pe piele cu ajutorul pulberii naturale de legume. Și cineva reușește să-l transforme în mici capodopere. În plus față de faptul că desenul henna este considerat aproape de artă, este, de asemenea, o tradiție, adică simbolismul.

Nu atât de important, unde tatuajul va fi localizat pe picior.

Localizarea desenului de henna pe picior:

 • piciorul drept: Desenul unei imagini preferă oamenii care se caută singuri, sunt în căutarea sensului vieții, un iubit, unul iubit+

 • piciorul stâng: Și acesta este un loc în care atrage oamenii de la Henna, cunoscând exact scopul și cei care vor să se mute spre ea cu tot saltul+

 • Suprafața din spate a șoldului: Ispita, ispita, studierea propriei sale senzualitate este clar ghicită în alegerea acestei zone+

 • unic: Se spune că oamenii cu o astfel de alegere este inerentă egoismului și nemulțumirii cu mediul sau evenimentele din viața lor+

 • Pe Shin Faceți tatuajele celor care au decis ceva riscant sau doar complicat și caută sprijin+

 • Pe Ankolotka Tatuajul Henna poate însemna dorința de deschidere a lumii, dorința de a-și accepta provocările+

 • Pe gleznă Menendi înseamnă nevoia de protecție, care, totuși, nu contrazică dorința de a fi luminoasă, în vedere+

 • Tatuaj pe partea de sus a piciorului – Aceasta este o încercare de a-ți realiza natura, adevărate dorințe.

Desigur, o persoană poate face acest lucru inconștient, să nu lege o alegere directă de loc pentru tatuaj cu comentariile descrise. Dar ascultați-le pentru a vă înțelege mai bine.

Desenați un tatuaj Hus pe picior – un experiment de frumusețe care nu amenință pocăința și dezamăgirea. În majoritatea covârșitoare a cazurilor, această experiență este amintită ca fiind bună, iar multe fotografii frumoase rămân în memorie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: