Schițele și valoarea unui tatuaj ca vrăjitoare

Schițele și valoarea unui tatuaj ca vrăjitoare

Tatuajele cu imaginea vrăjiturii atrage iubitorii pentru a-și decora misterita corpului, misticismul, deoarece această imagine este înconjurată de mituri și legende, uneori foarte înfricoșătoare. Și, de asemenea, se ascunde în spatele istoriei vechi de secole a omenirii. Să ne ocupăm de ceea ce înseamnă desenul, unde poate fi decolorat și să ia în considerare câteva schițe atractive.

Valoarea tatuajului

Tatuajul cu o vrăjitoare poate fi efectuat în următoarele interpretări.

 • Femeie groaznică veche cu un nas lung, dinți și negocii strâmbi personifică adânc offshore, dezamăgire, burglarity, dorința de a se răzbuna. Transportatorul acestei imagini exprimă în mod clar trădarea experimentată și lipsa de a avea încredere în oameni din nou. El este supărat pe toată lumea, gata să răspundă la o lovitură de a sufla, nu mai vrea să lase pe nimeni în sufletul său. Pentru o astfel de persoană nu există o jumătate, pe jumătate: doar negru sau alb, bun sau rău – nimic altceva în mijloc. Un astfel de tatuaj poate însemna că proprietarul său are un negativ în el însuși, își direcționează toată puterea de distrugere.

 • Frumoasă vrăjitoare frumoasă este personificarea cunoștințelor secrete, abilități ascunse. Acest tatuaj indică faptul că este puțin mai profund caută lucrurile, încredințând senzația „a șasea”, mai degrabă decât ochii. Mass-media, de regulă, sunt renumite pentru intuiția foarte dezvoltată, ele sunt aproape imposibil de înșelat. Astfel de oameni nu au teamă în fața lumii, pentru că știu că asistenții lor invizibili îi vor indica întotdeauna calea cea bună.

 • Vrăjitoare într-o pălărie de insulă clasică cu câmpuri largi înseamnă protecție. PAC este acoperită de proprietarul tatuajului într-o cupolă invizibilă care împiedică concepțiile negative și rele rele ale bolnavilor. Imaginea vrăjitiei în pălărie alege oameni care nu sunt destul de încrezători în ei înșiși, au un caracter moale și delicat. Tattoo ajută proprietarul să elibereze, să devină puțin mai decisiv, asertiv.

 • Tattoo cu subtext erotic, De exemplu, o frumoasă vrăjitoare frumoasă, cu un gât adânc și păr lung așezat într-o poză dezlănțuită pe o mătură, personifică frivolitatea și natura vântului său.

 • Bărbații aleg adesea Imaginea unei vrăjitoare care arde pe un incendiu. Un astfel de tatuaj are de obicei un sens foarte negativ: este pedepsit de băieți care au fost supuși trădătorului fata iubită, arderea dorinței de a se răzbuna. Ei par să-l ardă din nou în sufletul lor și din nou, până acum de sentimente, de la amintiri, vor rămâne numai cenușă.

De asemenea, pe valoarea tatuajului, componenta principală este vrăjitoarea, elementele suplimentare afectează.

 • Web. Înseamnă dorința de a primi noi cunoștințe, interesul în învățare.

 • Craniu, schelet. Acesta este un anumit instrument „Witin”, pe care nu îl va încetini pentru a pune în vigoare dacă este necesar.

 • Lumânare. Personalează lumea adâncă interioară, sete pentru cunoașterea tuturor secretelor Universului.

 • Bufniţă. Este un semn de înțelepciune, simbolizează conexiunea transportatorului cu forțele naturii. Vrăjitoarea cu apriori cu bufniori nu este supărată – este mai degrabă o femeie înțeleaptă și corectă, întotdeauna gata să dea un sfat util.

 • Şarpe. Avertizează despre pericol, întotdeauna rănit în apropiere.

 • Witin Cowle. În funcție de imaginea sa, ar putea însemna lucruri diferite. Deci, gol exprimă absența evenimentelor de viață importante în trecut. Tilted sau overtakely personifică pierderea controlului asupra prezentului, cu punct de fierbere la foc, spune că fericirea nu este departe.

 • Băţ. O imagine similară înseamnă un anumit mister, ascuns în duș, o lume interioara bogata, precum și dorința de a demonstra natura înconjurătoare, nu ascunde pentru masca.

 • Witch pe o coadă de mătură Simbolizeaza unele de zbor de dificultăți și probleme, dorința de a reconstrui și schimba viața în bine.

Deci, dacă vom generaliza toate cele de mai sus, putem spune că un tatuaj cu o vrăjitoare poate insemna foarte mult – totul depinde de modul în care vrăjitoarea este reprezentat, care artefacte vor fi înconjurate. Cu toate acestea, în orice caz, simbolismul înțelepciunii, cunoașterea și orientarea colțurile cele mai ascunse ale transportatorului secret, va rămâne neschimbat.

Tipuri și schițe

Un tatuaj cu o vrăjitoare poate fi executată în aproape orice stil – de la programul de la New skul. În plus, nu există cerințe pentru schema de culori – vrăjmașul va fi bun atât în ​​monocrom, cât și în culori.

Să ne uităm la niște schițe interesante.

 • O femeie veche răutăcioasă, cu vedere la un cazan de poțiune de fierbere, realizat în nuanțe luminoase și interpretare de desene animate.

 • Vrăjitoare alb-negru pe o mătură – fața ei este ascunsă în spatele unei pălării largi, dar cifra este reprezentată în toată gloria sa.

 • Vrăjitoare arse pe foc. Cifra este destul de detaliată, execuția sa în monocrom nu reduce efectul imaginii. Picioarele vrăjitorului stă o pisică neagră, coada îi este complicată de litera S, care se poate referi la celebrul vânătoare de vrăjitoare Salem în 1692-1693.

 • Un alt tatuaj din gamma alb-negru – fața unui frumos vrăjitoare tinere, completate de „ajutoare”: șerpi și păianjen.

 • Imaginea minimalistă a unei vrăjitoare care zboară pe o mătură, înconjurată de șoareci volatili.

 • Foarte frumoasă, imagine strălucitoare, realizată în tehnica acuarelă: vrăjitoare tânără cu păr albastru lung într-o pălărie de ispășire, mângâind o pisică neagră. Craniul este văzut în spatele ei din spate. Tula pălării decorate cu flori, care vorbește despre legătura strânsă a vrăjiturii cu forțele naturii.

 Unde puteți aplica?

Imaginea unei vrăjitoare pe un tatuaj este adesea povestea, deci se recomandă alegerea locațiilor cu o suprafață mare: umeri, antebrațe, spate, șolduri. Dar dacă vă place minimalismul, puteți umple ceasurile schematice miniaturale pe încheietura mâinii, o claviculă sau gleznă.

Cea mai îndrăzneață poate încerca să pună o imagine pe gât.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: