Tattoo Berroc : valoare și schițe

Tattoo Berroc : valoare și schițe

Fiecare schiță a tatuajului, fie că este un triunghi simplu sau un cerc, poartă un context sacral, filosofic sau chiar un istoric. Înainte de a aplica un desen pe corp la transportatorul viitor, trebuie să vă familiarizați cu interpretarea atât a întregii ilustrații în general, cât și a părților sale separate. În acest articol, vom analiza originea și valoarea tatuajului „Berserk”, precum și luați în considerare câteva exemple frumoase și opțiuni pentru locația lor.

Sens

Pentru a înțelege valoarea tatuajului cu Berrik, este necesar să explorați originea acestor războinici, istoria și caracteristicile lor comportamentale. Contextul ilustrațiilor depinde în mare măsură de condițiile pe care le-au trăit oamenii antice și ce caracteristici au fost alocate în mod semnificativ printre alte popoare.

În vechile bursiere sau beristre, karsannowanul și germenii antice Warriors care au luptat cu o pasiune specială și cu vârstenie. Warriors nu se încadrează în armuri grele – au pus pe un urs ascuns, au fost înarmați cu o sabie și au căzut în transversală extrem de agresivă în timpul bătăliei. Piei de urși mari sunt îmbrăcămintea caracteristică a lui Berserkov, care le distinge de ceilalți luptători acerbă – Ulfheadnarov, purtând piei de lupi. Cultul războinicilor din Wolf Shkura nu este similar cu viața luptătorilor scandinavi feroce, astfel încât alegerea unui tatuaj sub forma unui Berserk, acordați atenție hainelor sale.

Pentru a distinge Berserkerii de la capheads este ușor, deoarece, de obicei, războinicii au folosit fața animală ca o cască.

Primul text în care se menționează numele de războinici teribili, se consideră saga poetului norvegian și cântăreața Torbjard. Istoricii nu sunt siguri dacă ar exista cu adevărat cuvântul Berserkir în vechea limbă Kantannavannavă, sau Creatorul a fost Creatorul lui. Mulți lingviști au studiat originea și sensul acestui cuvânt, dar nu au ajuns la concluzia finală, așa că are două versiuni ale decodării.

Citește mai mult  Totul despre tatuajul lucifer

Prima jumătate a conceptului Berserkir de la vechiul Tanner este interpretat ca „gol” (de la cuvântul Berr) sau ca „Bearish” (de la cuvântul Bjorn). A doua parte a cuvântului are o valoare – „cămașă” (de la cuvântul Serk). Ca rezultat, se obțin două opțiuni de decriptare: „cămașă goală” – un luptător fără armură și „Bearish Skins” – un războinic cu o forță de urs și o ferocitate. Fiecare tip de interpretare este potrivit pentru descrierea Vikingilor – Berserkov, deoarece nu au purtat niciodată Lats, preferând să lupte rapid, prompt și altruist. Luptătorii antice seamănă cu urși – au părea mare și stânjenit, dar dacă este necesar, au luptat înverșunat.

Tattoo „Berserk” este popular printre bărbați, deoarece subliniază puterea, curajul, reacția rapidă și rezistența. Se crede că atunci când războinicii vechi scandinavi au căzut în furie, nu puteau fi depășite nici foc, nici o sabie.

Punerea ilustrației „Viking”, băieții își exprimă poziția vii, caracterul dominator și avertizează dușmanii că există un dușman demnă înainte de a fi frică.

epoca Viking a fost aspru – oamenii au trebuit să supraviețuiască în condiții extreme și să lupte pentru viață cu alte persoane. Condițiile forțat o luptă Berserker la ultima să-și apere viața lor și de a obține resursele necesare pentru supraviețuire. De-a lungul timpului, cuvântul vechi berserkir redus la Berserk, ceea ce înseamnă „feroce“. În lumea de astăzi nu mai este nevoie să ia o sabie și se încadrează într-o transă violentă, dar persistența și determinarea de a juca un rol important în construirea unei cariere și atinge propriile obiective.

Tatuaj cu Berserk – acesta este un semn al omului, cu încredere în mișcare către obiectivul său, și este dispus să lupte pentru convingerile lor.

Schițe de opțiuni

Ilustrație cu un războinic feroce este cel mai adesea făcută în alb-negru, dar uneori se adaugă una sau două culori suplimentare pentru a aduce în detaliu. Imaginea monofonic accentuează caracterul grav și sigur pe sine a transportatorului, iar culoarea desen transmite emoțiile personajului. Vă sugerăm să ia în considerare câteva opțiuni interesante pentru tatuaj cu Berrisker.

 • Young Warrior. Oamenii de multe ori observat că specialiștii tineri și fără experiență încearcă să se arate de cea mai bună parte și să arate mai mult zel gol decât mentorii lor cu experiență. O astfel de ilustrație spune că purtătorul este la începutul calea și nu intenționează să retragere.

Citește mai mult  tatuaj împerecheat pentru soț și soție ei

 • Berserk în blană. Schița cu un om feroce alege acei oameni care doresc să învețe particula de puterea și încrederea în sine a razboinici antice.

 • mare conducător. Forța principală a unui astfel un tatuaj este o cantitate mare de cunoștințe și de o minte strategică, precum și în marile lideri Vidnavanian vechi.

 • Luptător în realism. imagine realistă spune că proprietarul este omul încrezător, cu îndrăzneală merge la obiectivul său.

 • Stamp de la Anime „Berserk”. Ilustrația populară este „stigmatizarea victimei”, care simbolizează viața complexă a transportatorului.

Unde să puneți?

În funcție de dimensiunea și tipul de schiță, tatuajul cu un berserk este umplut pe umăr, antebraț și, în același timp, creând un „mânecă”. Luați în considerare mai multe opțiuni pentru locația tatuajului.

 • La antebrațul Cel mai bine este să plasați desene de dimensiuni medii concepute pentru a inspira un transportator, pentru că vor fi întotdeauna în fața ochilor noștri.

 • Peumăr Arătați frumos ilustrații mari, cu un număr mare de detalii – oamenii din jurul oamenilor vor fi convenabil să ia în considerare imaginea într-un astfel de loc.

 • „Mânecă” Arată bine dacă alegeți un războinic realist în centură sau în întreaga creștere ca o schiță.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Roxana

  Ce valoare are pentru tine un tatuaj și cum te influențează schițele în alegerea designului potrivit?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: