Tattoo Buddha : valoare și schițe

Tattoo  Buddha : valoare și schițe

Budismul este filozofia vieții, urmașii cărora există mai multe miliarde de oameni în întreaga planetă. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că mulți oameni doresc să surprindă o divinitate asupra lor, arătând dedicarea și înțelegerea principiului vieții pe care a predicat-o Buddha. Tatuajele cu imaginea sa sunt luate oameni care înțeleg și acceptă budismul ca religie și concept de viață. În acest articol, luați în considerare valoarea tatuajului „Buddha”, locul unde puteți umple tatuajul, precum și exemple frumoase.

Valoarea tatuajului

Înainte de a înțelege valoarea tatuajului, este necesar să se facă referire la originile, și anume: la ce a venit cea mai importantă figură a budismului. Budismul ca atare nu este o religie care se angajează să se închine unui Dumnezeu concret. Budismul se referă la filosofia vieții, pe care o persoană a existat în viața reală a fost creată. Numele lui Siddhartha Gautama. Buddha născut în 563 g. la N. Ns.. El a fost sânge regal, iar tatăl său a încercat întotdeauna să-i arate copilul cea mai bună lume. Că nu există războaie în lume, iar oamenii nu îmbătrânesc și nu mor. Dar care a fost dezamăgirea unui tânăr prinț când el, ieșind pe stradă, a văzut întreaga lume reală. El a decis să renunțe la bogăție și sa dus la pelerinaj. Dar nu a adus fructe și apoi Gautama a început să caute iluminarea în el însuși și rugăciuni.

Și una dintre aceste serii petrecute în meditație, iluminarea lui iluminată și a găsit toate răspunsurile la întrebările pe care am vrut să le întreb. De atunci, a fost pictat de noul nume – Buddha. Nume de interpretare „iluminare”.

BUDDHISM BASE – Credință în reîncarnare și karma. De aici și au mers pe cele mai importante interpretări ale tatuajelor care provoacă oameni.

Citește mai mult  Semnificație și schițe Tattoo Masks

Tatuajul Buddha pentru unii este purificarea sufletului de la păcate și păcate, refuzul beneficiilor materiale în numele valorilor spirituale.

Imaginea capului Buddha înseamnă înțelepciune și iluminare. Persoana care a provocat acest desen este conștient de faptul că este un vârf al soartei. Opinia străină nu va afecta viziunea sa în lume.

Tattoo cu Gautama, care stă și meditează – aceasta este contemplarea lumii, acceptându-l așa cum este și binecuvântarea. Meditația este dezvoltarea puterii și energiei spirituale, concentrați-vă asupra „I” interior, și nu pe o viață lumească.

Râzând Buddha – Acceptarea realității filosofice. Luând viața în așa fel încât o persoană să rămână temporar pe pământ într-un corp fizic.

Gautama, care merge și în spatele lui se întinde șirul de urme. Un astfel de tatuaj este tratat ca faptul că proprietarul imaginii are un profesor care îl arată calea.

Lotus prezent în imagine, simbolizează puritatea, gândurile luminoase despre transportul bun în această lume.

Schița lui Buddha pentru el însuși ca un tatuaj poate alege orice non-indiferentă față de această filozofie, chiar dacă această persoană a avut anterior o religie complet diferită.

O astfel de imagine este considerată universală, poate fi lovită atât bărbați, cât și femei. Femeile cel mai adesea fac un tatuaj cu imaginea Buddha pentru a găsi armonia interioară și echilibrul mental. Adăugați o floare de lotus atașată desenarea unor caracteristici blânde și linii netede.

Bărbații acordă o importanță mai mare imaginii divinului. Schițele trebuie să fie cele mai realiste. Și, mai ales, sensul unui astfel de tatuaj este că tânărul și-a reafirmat viața și a ridicat pe calea de auto-îmbunătățire, precum și curățarea sufletului și înmuierea greșelilor din trecut.

Idei schițe

Există diferite variații ale tatuajelor cu imaginea lui Gautama, așa cum am menționat mai devreme, este:

  • Buddha în meditație+

  • Profesor de râs+

  • Capul gautama+

  • Urmele lui Buddha.

Citește mai mult  Tattoo cu dragonul japonez

Dar există și alte schițe, de exemplu, două palme pliate împreună. Acest schiță personifică contemplarea și destul de popular cu oamenii.

În plus față de Buddha însuși, mulți aleg lucrurile apropiate de divin, de exemplu, roata Dharma este principalul simbol al calea nobilă și maiestuoasă.

În multe schițe, ochii lui Buddha sunt închise, ca și cum ar înțelege armonia interioară și nu este distrasă de stimuli străini în această lume. Și este, de asemenea, demn de remarcat faptul că stăpânii urechilor din apropierea divinului sunt scăzute, mulți consideră că este un semn al longevității.

Schița lui Buddha, așezată pe lotus, făcută în negru și alb în realismul stilului. Trăsăturile moi au făcut umbre. Prioritatea este dată calmului și armoniei.

Schiță de Buddha cu mâna ridicată. Preferința este dată de tăiere sub forma unei flori de jos și un cerc deasupra capului divinității. Linii moi și intermitente predomină, culoarea umple negru.

Unde puteți aplica?

Mulți oameni știu că toată lumea în care vrea să pună un tatuaj. În ceea ce privește tatuajele cu Divicitatea Gautama, există câteva restricții aici. Oamenii care sunt departe de religia budismului pot aplica o imagine în orice parte convenabilă a corpului. Dar când ajungeți într-o țară în care budismul prevalează în religie, oamenii pot conta pe un tatuaj aplicat în locul greșit ofensiv. Aceasta se referă la tatuajul, unde imaginea este aplicată sub talie. Pe șold, pe picior, pe gleznă.

Mulți oameni se referă la Buddha și încearcă să-și ridice imaginea cât mai mare posibil deasupra podelei. Și corpul uman este partea care sub talie este foarte aproape de Pământ.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj de cancer

Tatuajele pot fi aplicate pe mână, umăr, spate sau burtă. Cu cât mai multă schiță, cu atât mai extinse ar trebui să fie un pătrat liber.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: