Tattoo ca semn al zodiacului Sagetator

Tattoo ca semn al zodiacului Sagetator

Un tatuaj sub forma unui Sagetator sau Centru preferă nu numai cei care sunt născuți din lumină sub o astfel de constelație. Asociația cu Archer făcut de cai atrage multe din istoria sa mitică. Simbolizează determinarea internă și independența. Cu toate acestea, tatuajul cu această imagine are altă semnificație curioasă.

Particularități

Sagetator – al nouălea dintre cele 12 semne zodiacale celebre. El ascultă elementul de foc și caracterizează oamenii ca fiind iubitoare de libertate și activă. Tattoo „Sagittarius” este potrivit pentru cei care nu pot sta la fața locului, nu suferă monotonia și nu călătorește.

Aceștia sunt rătăcitori inabornici, curioși și deschisi tuturor oamenilor. Ele sunt gata să facă noi cunoștințe în legătură cu sociabilitatea lor excesivă. În primul rând, este important pentru Sagetator pe un horoscop să se gândească peste pași suplimentari și să se stabilească noi sarcini și obiective pentru dvs.

Acestea sunt natură vizată care nu-i plac atunci când interferează cu. Uneori sunt pierdute, dar cu siguranță s-au întors la ideile dorite. Care au venit victoria nu-i descurajează și nu își încleștați capul deoarece sunt considerați destul de naturali. Sagetari le ia ca o dată că sunt cu siguranță demn.

Istoria tatuajelor sub forma acestui semn al zodiacului este asociată cu un mit interesant. Centaur Chiron a mers nu numai un poet priceput, ci și un shooter învățat, dar a căzut victimă unei împușcături aleatorii produsă de Hercule. Chiron a apelat la Zeus cere transferul darul său de nemurire în favoarea lui Prometeu. El însuși a fost în cer, în formă de constelație.

Dacă vă bazați pe valoarea centaurilor în conformitate cu legendele antice grecești, tatuajul poate fi o manifestare de agresiune, cruzime și chiar ostilitate. Conform legendelor, nimeni nu poate strânge culorile să fie altele decât Dionysos creaturi. Doar el a făcut față cu temperamentul lor și a provocat umilință în ele.

Centaurii efectuat toate rânduielile Divinului, îl protejează de dușmani de toate. Militar de cai Oamenii au fost distinse prin caracterul nemilos și crud. Nimeni, cu excepția proprietarului, nu a îndrăznit să le indice.

Potrivit horoscop astrologic, tatuajul poate fi interpretată pe baza cunoștințelor predecesorilor despre numirea unei persoane. Născut sub semnul războinicului îndrăzneț alege arcașului mitic, subliniind propria lor incoerență și dorința de a conduce.

Elementul uman al unui astfel de desen nativ poate fi nu numai un bărbat, ci și o femeie. Acest articol din schiță depinde doar de preferințele clienților.

Mai mult, personalitățile creative pot dori să-și descrie imaginea, orice persoană cunoscută sau bine-cunoscută din figură.

Interpretarea elementului de cal al imaginii poate fi în contextul spiritului animalist, dorința de a experimenta aventuri, emoții strălucitoare și emoție. Aceasta înseamnă că proprietarul TATU este important să călătorească și să nu fie străin să-i ajute pe alții.

Citește mai mult  Tatuaj cu un tigru pentru fete

De obicei, sagitrii au un suflet al unei turnee, sunt irespresibile, neliniștite. Personalitate multilaterală și fondantă. Omul Sagetator pe un horoscop se distinge printr-un caracter curios și pasiune. Este curios totul în jurul lui.

Motorul unui kentaur combină puterea unui cal cu înțelepciune umană. Figura Sagetator de multe ori alege personaje creative. O astfel de alegere fac filosofi, profesori, patroni și sateliți credincioși.

Pentru oamenii născuți în această lume, sub un semn diferit, o veveriță cu Sagetator – un fel de indiciu al unei personalități puternice cu dezvoltarea multifestătă.

Desenul naturii „Sagetator” poate fi interpretat ca o dorință de a-și apăra locul sub soare. Acesta este un anumit indice de resurse interne. Ceapa și săgețile – dorința unei persoane de a-și apăra pozițiile și interesele. În același timp, nu se rupe în luptă fără un motiv serios, nu cere mai întâi opoziția.

Tatuajul sub forma unui astfel de semn de foc al zodiacului poate efectua o misiune de o depășire puternică. Protejează împotriva vanității și îngustării, ajută la concentrarea asupra problemelor lor, fără a vă permite să le luați aproape de inimă. Desen similar de un fel de plimbări din greșeli de orice fel. Este legat de cazuri sau de oameni – nu contează. Tatu încurajează să nu amâne lucruri importante pentru mai târziu, nu se bucură de succesele din trecut, ci pentru a crea totul pentru a obține noi vârfuri.

Interpretarea anti-furt este diferită. Uneori el este un exemplu de realizare a puterii Centaurului, a incendiului interior și a confruntării celor două forțe opuse: bine și rău. În plus, paliul poate simboliza natura pasională.

Valoarea sa în principiu nu diferă în funcție de sex. Este adesea dificil să observăm diferența dintre schițele pentru bărbați și femei. Sagetator – semn destul de universal. Arrow elegantă este la fel de bună atât pe corpul fetei, cât și pe tipul.

În ceea ce privește variațiile la scară largă, pot fi observate o anumită regularitate. De obicei, pe tatuajul masculin de ventilație, Sagetatorul arată mai agresiv. Musculatura centaurului este trasată în detaliu, iar armele de luptă arată mai masivă și minunată. În plus, dimensiunea tatuajului este, de asemenea, considerabil mai mare. Adesea seamănă cu ilustrațiile artistice luate din paginile de publicare cu mituri. Centaur personifică energie puternică, putere, adesea suplimentată cu limbi strălucitoare de flacără pe fundalul unei imagini grafice a unui Jupiter misterios.

Femeile sunt mult mai puțin susceptibile de a vedea ca aceste elemente. Feminin – Fantasy și imagine magică a Centaurului.

Pentru fete tatuaj „Sagetator” simbolizează în principal dorința de a fi independentă, libertate-. Așa se manifestă personalitatea lor creativă multilaterală. Adesea în schițe există adăugări sub formă de flori, cadre limpede și elemente spațiale. În stil și grafică tatuaj feminin accentuați cu îndemânare natura proprietarilor lor.

Citește mai mult  Tatuaj de călătorie

Cui se va potrivi?

Tatuajele din descărcarea semnelor de foc ale zodiacului sunt adecvate personalități excepțional de active și rapide care urmează să schimbe situația. Imaginea Zodiac Sagetator ca și cei care sunt pregătiți pentru unul nou, folosit pentru a atinge obiectivele. Aceste săgeți marcate și războinicul curajos arată favoare personalităților vizate.

Semnul este destinat celui care cunoaște prețul și nu este folosit pentru a lua în considerare victoria. Pentru că ei merg în viața sa o serie. La arcaș de la natură o minte ascuțită și inteligență non-hur. Muniția lui atrage oameni inteligenți. Aplicând un tatuaj cu un semn de Sagetator, o persoană dorește să reușească. Acesta este un fel de avans pentru cine ambițios și azarten.

Imagini scalabile cu un centaur preferați oamenii creativi, inclusiv mulți gânditori, filozofi și chiar profesori.

Sagetatorii sunt interesați de tot, ei le place un burete absorb informații mentale și natura corporală.

Tipuri de tatuaje și schițe

Imaginea nativă a semnului zodiacal – demonstrația vizuală a proprietarului proprietarului. În cultura tatuajelor, simbolul Saglot este descris în mai multe moduri.

 • În schița de tatuaj „Sagetator” este reprezentată ca o săgeată. Aceasta înseamnă că o persoană își planifică viața, până acum pune doar obiective în calea sa.

 • Centaur Shooting (Kissing) de la ceapa. Alegerea cuiva care a decis deja obiectivele lor și înțelege ce trebuie să le implementeze în realitate.

 • Uite și săgeți. Simbolizează disponibilitatea unei persoane pentru a se apăra pe cei dragi. Acest tatuaj are o astfel de misiune ca prudență față de erori. În principal o astfel de squint preferă bărbații.

 • Dual-cal. Una dintre persoanele trimise înainte, iar cealaltă privește înapoi. Există un înțeles profund: o persoană nu uită trecutul său, ci controlează viitorul. Tattoo „Sagetator” nu ajută să repete fostele greșeli în viitor.

 • Constelația Sagetator. Alegerea celor născuți în faza acestui semn zodiacal. Ele se caracterizează prin toate trăsăturile sale în funcție de horoscop.

În prezent, s-au dezvoltat anumite principii, cum să propună tatuaje cu un fracter pentru bărbați și femei.

 • Esotericii cred că săgeata ar trebui să se uite în direcția dreaptă și în sus pentru a avea noroc și a ajuta la evitarea extremelor inutile în deciziile făcute.

 • Un efect puternic asupra omului are un desen situat în jumătatea inferioară a corpului, pe picioare.

 • Inscripțiile pot fi făcute în mod arbitrar, la discreția clientului.

 • În plus, îmbunătățește valoarea tatuajului pe care îl puteți adiacența pompierului cu foc sau Jupiter.

 • Tatuajul, realizat deasupra centurii, are un impact pentru a consolida negativul și a conduce o persoană la dezamăgire.

 • Aprofundarea sensului astrologic al cifrei poate fi recomandată de Star. Ei trebuie să folosească elemente violet, roșu și albastru. Și, de asemenea, salută prezența stelelor și a altor obiecte spațiale în imaginea principală.

Dacă interpretați tatuajul conform tendințelor de modă, femeile preferă flori în geometrie și execuția saglificatorului în stilul acuarelor. Vopselele luminoase dau imaginii un aspect elegant.

Citește mai mult  Tatuaje Prezentare generală celtice Model și cazare

Femei mai multe desene minimalistice sufletești, nu volumul. Fata nu aderă la standardele clasice ale imaginii, astfel încât simbolul este adesea o siluetă a unui tip sau a unei fete cu săgeți, care vorbește despre autosuficiență internă.

Imaginea arrow poate evidenția frumusețe elegantă. Un cal de om care ține un arc cu o săgeată în mâinile lui, este adesea conectat la scale. Aceasta stabilește contrastul și echilibrează elementele și energia zodiacală.

Schița se transformă adesea la data nașterii, orice date memorabile, inscripții frumoase, toate tipurile de floristice. Decorați Sagetatorul poate fi ambele elemente ca o buclă infinită, stele și soarele în imaginea conturului.

Pictulate jumătate este frumos și în spațiul cosmic, combinând alte creaturi mitice.

Soluții de culoare

De obicei, un centaur este aplicat organismului, aplicând nuanțe naturale de corporal, maro și negru. Pentru a spori expunerea la zodiac la soarta pentru a deveni mai puternică și curajoasă, ca supliment al figurii, se recomandă utilizarea tonurilor de foc vizibile. Cel mai potrivit pentru acest roșu, galben, cărămidă, portocaliu.

Dacă, dimpotrivă, trebuie să echilibrați caracteristicile pozitive și negative, este de dorit predarea neutră a culorii. Bine potrivite întregul gamma purpuriu și albastru. Constelatul Sagetar este executat în mod tradițional în alb-negru.

Pălărie de acuarelă tatuaj nu inerent desen detaliat. Imaginea neclară și vopselele luminoase domină aici.

Minimalismul este diferit în detalii minime. Minimalism.

Opțiuni de localizare

Pe umăr. Warriorul Zodiac aici servește ca o expresie a voinței, dorința de a-și apăra limitele personale.

La antebrațul. Modul tatuaj este aplicat acestei zone, fără semnificație profundă. Centaur cu ceapă – Indicator de curaj și bunătate.

Pe încheietura mâinii. Umpleți tatuajul aici – un fel de fetiș, protecție împotriva ispitelor și a ochiului rău. Sagetatorul este întocmit în scenariul mitologic.

Pe mâna semnului de tatuaj, Sagetator se aplică în dorința de a consolida resursele creative și performanța.

Mânecă. Există de obicei desene surore. Imaginea Sagitarină poartă estetică, și nu înțeles sacru. Sertarele de fundal și auxiliare joacă un rol semnificativ.

Pe gât. TATTOO afectează abilitățile mentale și viziunea lumii.

Pe piept. Trageți Centaurul va salva proprietarul din pericole.

Pe șold. Destul de ciudat, acesta este un format masculin al schiței schiței. Tatuajul războinic va servi ca un amulet pentru a atrage energie, dorința unor realizări mari.

Pe lopată. Tattoo în acest loc servește la modificarea ființei și a minigrării. Aceasta poate proteja împotriva accidentelor, întărește inteligența.

Este, de asemenea, frumos și armonios un tatuaj arată pe picior, mai ales în câmpul de Shin. Desenele pe scară largă sunt bune pe spate și pe partea când fac bărbații. Pentru o femeie din această zonă sunt preferate tatuaj spectaculos mic.

Puteți umple tatuajul cu toți cei care caută dorința, nu vor pleca înainte de dificultăți. În general, tatuajul „Sagittarius” favorizează dezvoltarea abilităților mentale și a inspirației.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: