Tattoo Dragon pentru fete

Tattoo Dragon pentru fete

Puțini oameni știu că tatuajele au aplicat pe corp cu mii de ani în urmă. Cercetătorii au dat seama acest lucru după detectarea desenelor pe pielea mumificată. Omul în orice moment a încercat să-și schimbe aspectul și să-l îmbunătățească. Arta tatuajului a venit la noi din cele mai vechi timpuri, iar oricine poate aplica un desen unic pe corp, ceea ce va accentua caracterul transportatorului său.

Unul dintre tatuajele populare printre băieți și fete este „Dragon” – dacă au fost inspirați după ce a vizionat filmul „Fata cu un tatuaj de dragon”, unde eroina principală a lui Lisbeth era un tatuaj cu această ființă mitică pe spate, indiferent dacă subliniază-o tare și chiar liniștită. Sunt de acord, este dificil să se prezinte romantismul cu un tatuaj dragon, deși se întâmplă. Să încercăm să ne dăm seama ce înseamnă acest tatuaj și unde este mai bine să se aplice.

Particularități

Tattoo „Dragon” este deosebit de popular în America, Asia și Europa. În mitologie, această creatură fantastică este învăluită în misticism și ghicitori – dragonii se găsesc în toate legendele umane din toate popoarele lumii. Astăzi, multe fete și băieți sunt seduse pentru a se umple pe spatele unei șopârle de volum, care cu siguranță nu vrea să se ascundă sub haine. Dragon – Animalul de Est, care a venit la noi din Japonia.

În primul rând, dragonul înseamnă puterea spiritului, misterului, nobilimii și ceva mitic. Semnificația unui astfel de tatuaj este de a sublinia caracterul său puternic și individualitatea manifestată. Dragonul Dragostea pentru a umple oamenii încăpățânați, cei pentru care loialitatea nu este un cuvânt gol. În cultura chineză, dragonul este atribuit oportunităților uriașe – atât de mult încât este supus reîncarnării.

Este demn de remarcat faptul că valoarea tatuajului „Dragon” este puțin diferită în diferite popoare – in Rusia Această creatură sub formă de șarpe-gorynych a fost considerată grasă și periculoasă, Popoarele celtice despreÎntărit înțelepciunea vitală și rigiditatea caracterului și in Japonia – Forța și custodia. Mulți împărați au citit onoarea de a avea chiar un mic simbolism dragon pe haine ca semn de măreție.

Notă! Dacă balaurul se aplică corpului pe verticală coada în jos și se îndreaptă spre cap, poate însemna că purtătorul său este o persoană echilibrată, dar dacă capul dragonului este ambalat, poate vorbi despre un caracter fierbinte.

Schițe de opțiuni

Tattoo „Dragon” pentru bărbați și femei poate fi ambalat într-un stil variat, precum și culori diferite. De regulă, dragonul este blocat în culori strălucitoare (rareori monotonice) pentru a-și demonstra toată harul și frumusețea. Tatuajele colorate pentru femei și bărbați pot spune despre multe lucruri, deoarece fiecare culoare simbolizează ceva:

 • Negru – respect+
 • Aur – înțelepciune+
 • Albastru – decizie+
 • Galben – victorie+
 • Roșu – ostilitate (sau pasiune)+
 • Verde închis – curaj.
Citește mai mult  Caracteristici Tattoo Dumnezeu RA

Pentru a înțelege ce dragon să umpleți, este recomandabil să studiați, ceea ce simbolizează că unul sau altul. Dacă balaurul are o gură deschisă, aripile sunt mascate (ca și cum ar fi decolat) și a eliberat ghearele – înseamnă că o persoană încearcă să devină lider și vrea să subjugați pe alții. Dacă transportatorul a fost provocat pe corpul dragonului într-o formă relaxată (de exemplu, el doarme sau în pace se așează) – acest lucru înseamnă că are armonie cu el.

Dragonul, ale cărui aripi sunt presate împotriva corpului, iar gura este închisă, personifică omul înțelept și dacă animalul se grăbește (sau este în zbor) – acest lucru sugerează că transportatorul său este deschis lumii și încearcă să cucerească topurile câmpul său. Dacă dragonul se aprinde, atunci o persoană se ascunde în agresiune.

Destul de des, dragonul este descris pe spate și este adesea însoțit de un alt animal puternic – tigru. Ele pot fi aplicate la același nivel și la aceleași dimensiuni – vă vor caracteriza ca o persoană echilibrată, care a găsit armonie în sine și cu lumea. O altă idee interesantă despre un tatuaj chinez – un tigru, înfrânt de un dragon. Acest lucru va însemna că susțineți ideea victoriei bune a răului.

Notă! În fotografia puteți vedea ideile de schițe – ele pot fi tipărite și întrebați maeștrii de tatuaj pentru a face unul dintre favorite. Nu uita despre prudență – nu fac un tatuaj acasă, și mai bine alege un maestru dovedit în orașul cu un set de instrumente specializate.

Schițe de opțiuni

În stil

Minimalism a câștigat inimile multor tineri în detrimentul simplitate, concizie și absența. Dragon mic poate fi pus pe mana, umar sau picior – acea parte a corpului pe care va fi vizibil. Stiluri sunt destul de mult, totul depinde de faptul că sunt mai aproape.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre tatuaj dublu

În mod tradițional, opțiunile câștigătoare pentru performanța animalului mitic sunt oriental și minimalismul. Printre tinerii sunt, de asemenea, de multe ori a constatat tatuaje cu caracter de desene animate, de exemplu, un dragon din desenul animat „Fantomatic Grant“.

Potrivit complotului

În orice moment, puternicul dragon înaripat a fost popular, iar în Japonia să-i o atitudine specială, se invecineaza cu venerarea. După eliberarea imaginii suedeze „Fata cu un tatuaj dragon” interesul în creatura mitologică a fost intensificată, iar astăzi mulți tineri fac o varietate de parcele pe spate. Apropo, în tatuajul filmului, Lisbebetul a fost interpretat în stilul realismului – Dragonul prezintă o față agresivă și „zgârieturi” din interiorul amansei sale.

De asemenea, merită remarcat faptul că puteți lua un complot de tatuaj din seria „Jocul de Trononi” sau de film „Red Dragon” – în acest film, partea din spate a maniacului decorează monstrul diavolului, care este perfect convergentă cu esența personaj principal.

Unde puteți umple?

În funcție de dimensiunea tatuajului, umpleți dragonul este oriunde doriți. Șopârla este perfectă pentru pescuit:

 • Pe mana+
 • Pe partea de+
 • pe partea din spate+
 • Pe șold+
 • pe jos+
 • Pe umăr+
 • Pe coaste+
 • pe lopată.

Pe gât, încheietura mâinii și claviculă va fi frumos în căutarea unui dragon mic. Nu credeți că un astfel de tatuaj trebuie să fie mare. De fapt, totul depinde de preferințele dvs. personale. Dacă nu credeți că povestea tatuajului, micul dragon va fi perfect situat Loin, antebraț sau Ankolotka. Cel mai adesea, animalul mitic este încălzirea înapoi, Mult mai rar pe stomac. O zonă mare și netedă a corpului vă permite să creați o poveste completă. În plus, spatele este zona care nu se schimbă mult cu vârsta și, prin urmare, tatuajul nu va arăta ridicol în faldurile rezultate.

Dacă vă decideți să aruncați un dragon pe caviar sau pe picior, cea mai bună soluție pentru a face un animal în stil chinezesc. Acest stil este caracteristic liniilor netede, iar conturul este pictat doar ușor. Când alegeți un loc pentru tatuaj, luați în considerare stilul dvs. de viață și locul de reședință – dacă lucrați într-un birou serios, este foarte important să aveți grijă ca tatuajul să fie ascuns și dacă sunteți un programator, dragonul va beneficia doar, accentuând originalitatea gândirii.

Citește mai mult  Lizard Tattoo

Exemple frumoase

 • Tatuajul dragon arată neobișnuit de luminoase și suculent, și de aceea ei doresc întotdeauna să-și îndeplinească pe spate – locul care trebuie să tragă un complot întreg. Unul dintre cele mai frumoase tatuaje – „Dragon de Est”. Înseamnă temperament nobil, bunăstare și securitate. Dacă sunteți interesat de cultura japoneză, atunci vă veți întreba că membrii Yakuza – unul dintre cele mai criminale grupuri din Japonia, purtați acest tatuaj pe corpul lor.

 • Arata foarte frumos, dragonul de volum pe coapse – Dacă mergi la un costum de baie pe plajă, înconjurătoare nu iesi din tine. Interesant mai ales se va uita la tatuaj făcut de cerneală neagră, în combinație cu un costum de baie blând în buline sau flori. În fotografie puteți viziona exemple frumoase de tatuaj, realizate în diferite părți ale corpului: mână, piept, spate etc.

Dacă vă decideți să vă decorați corpul cu o creativă de tatuaj de la basme și mituri, atunci faceți-o în mod competent. Dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea unui loc și un complot pentru un tatuaj, nu ezitați să spuneți maestrului despre trăsăturile principale de caractere – vă va ajuta să alegeți.

Adesea, un astfel de tatuaj pare atrăgător și neobișnuit de luminos – chiar dacă balaurul este mic, el se va grăbi în continuare la ochii ei. Ești gata pentru asta? Dragon – Creatura se schimbă și, prin urmare, poate fi executată în diferite aspecte: bun, rău sau agresiv.

Întrebați-vă cum doriți ca oamenii să fie percepuți și dacă va fi un tatuaj care să se potrivească personajului tău. După răspunsul la aceste întrebări puteți selecta stilistica și complotul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: