Tattoo Phoenix : sensul și cele mai bune schițe

Tattoo  Phoenix : sensul și cele mai bune schițe

Arta tatuajelor devine din ce în ce mai populară în fiecare zi. Tinerii încep din ce în ce mai mult să dea preferința lor nutriției, percepându-i ca imagine estetică. Cu toate acestea, tatuajul este adesea nu numai un desen frumos. Uneori poate purta un înțeles profund sau chiar a fi un flocitor puternic. Aruncați ce înseamnă imaginea Phoenixului de pe tatuaj și ce schițe există.

Sens

Phoenix – Aceasta este o pasăre de la mitologie, care, potrivit legendelor, se distinge prin longevitatea lor și de capacitatea de a revigora după moarte. În exterior, această pasăre amintește de multe caracteristici proprii, dar se distinge de pene de la el că apartamentele roșii și de aur. Din acest motiv, multe popoare asociază această imagine cu elemente de foc. Cu toate acestea, există și alte descrieri ale aspectului acestei păsări: astfel încât, în unele culturi, este reprezentat similar cu cocoșul sau cu pene pe cap, cu ochi albastri sau stridii.

Se crede că Phoenix are capacitatea de a-și prevedea moartea. Chiar în fața ei, această pasăre efectuează de obicei auto-immolare, după care a renăscut din nou, rebel din cenușă sau praf – din acest motiv, imaginea lui Phoenix simbolizează renașterea, nemurirea și actualizarea eternă. Cu toate acestea, nu există informații exacte despre ce formă Phoenix apare după renaștere: în stilul unei păsări adulte, pui sau, în general, ouă. Această imagine poate fi găsită în multe culturi în care are diferite interpretări care au caracteristici similare.

Numele pasării se poate schimba și în funcție de cultură. Deci, Fiery Phoenix Națiunile diferite știu cum Benno, Ancu, Fire-Bird, Simurg și nu numai.

Un rol special este imaginea jocului Phoenix în cultura egipteană. Este în Egipt faptul că primele legende au apărut despre această pasăre fantastică, care a avut capacitatea de a renaște. În această cultură, Phoenix a fost asociat cu unul dintre cei mai buni dumnezei egipteni străini – Dumnezeul Soarelui. Din acest motiv, Phoenix pentru egipteni a personificat energia soarelui și a focului. Interesant, în Egiptul antic, era chiar un centru de soare, orașul Heliopolis, pentru care această pasăre avea o importanță deosebită. Sa crezut că Phoenix după o auto-immolare și o revoltă din cenușă a adus rămășițele cenușii în templul soarelui, direct la altarul sfânt.

De o importanță deosebită, această pasăre fabuloasă a avut în cultura chineză antică. Acolo, această creatură a fost numită Fenghuan și a fost considerată a doua din patru animale sacre legendare, a fost dotat cu spiritualitate și armonioși personificați Yin-Yang. În general, imaginea Phoenix a fost un simbol al loialității maritale. Din acest motiv, această imagine sa întâlnit deseori la atributul de nuntă, în special la decorarea căsătoriei. Pentru ei, el a însemnat dragoste veșnică și neclintită. Interesant, era adesea tineri pentru o nuntă înmânată un cadou sub forma unei perechi constând dintr-un dragon și Phoenix.

Aceste creaturi de foc au fost considerate un simbol al căsătoriei perfecte, Phoenix a însemnat în același timp energia unei femei și a dragonului – energia unui bărbat.

În plus, Phoenix în cultura antică chineză a însemnat, de asemenea, divinitatea puterii împăratului. Din acest motiv, această imagine ar putea fi găsită adesea pe stema multor case nobile. Cel mai adesea, pasărea în astfel de cazuri a fost descrisă cu aripi întinse, ca și cum ar fi decolarea. Trebuie remarcat faptul că în cultura chineză, Phoenix nu are întotdeauna o culoare roșie de incendiu. Dimpotrivă, schema sa de culori se distinge prin varietate și bogăție.

Imaginea de interpretare similară a avut în cultura japoneză. Cu toate acestea, printre altele, a însemnat energia feminină, frumusețea, înțelepciunea și, de asemenea, un farmec, aducând fericire și noroc proprietarului său. În Roma, Phoenix a însemnat și multe. Acolo, când Imperiul Roman încă mai exista, imaginea acestei păsări aprinse ar putea fi adesea văzută pe trupurile legionarilor. Ei erau siguri că Phoenix va putea să-i ajute în luptă, îi va oferi o victorie asupra părții inamice. În plus, pentru romani, Phoenix a simbolizat originea divină a imperiului lor, atât de mulți au crezut că ar trebui să existe pentru totdeauna.

Citește mai mult  Revizuirea tatuaje magie

In Rusia Această imagine a avut, de asemenea, o distribuție destul de mare, dar aici semnul Phoenix este familiarizat cu toată lumea sub numele de Firebird, imaginea căreia se găsește adesea în diferite basme ale copiilor. În cultura slavă sa crezut că peneul Febris va aduce o persoană care va stăpâni, succes, succes în afaceri, glorie și bunăstare financiară. Cu toate acestea, pentru a obține un astfel de stilou a fost, de regulă, nu este ușor, deoarece acest lucru a necesitat o mulțime de teste.

Din acest motiv, imaginea are următoarea interpretare: răbdare, capacitatea de a rezista la dificultăți și teste de viață, dedicare, putere internă și externă, gravitate de intenție, determinare. Alchimiștii, această pasăre a fost considerată unul dintre elementele necesare pentru a crea o piatră filosofică. Cu toate acestea, înainte de fabricarea sa, nu au ajuns niciodată.

În creștinism, imaginea mitologică înseamnă, de asemenea, destul de mult. Phoenix în creștinism este triumful vieții veșnice, învierea, credința, constanță, acolo această pasăre este asociată cu imaginea lui Isus Hristos, și anume: cu învierea Lui. Din acest motiv, imaginea lui Phoenix în creștinismul timpuriu ar putea fi găsită adesea pe plăcile funerare, ceea ce a însemnat victoria asupra morții, renaștere.

În general, interpretările negative imagine a Phoenixului nu are. Un astfel de tatuaj este adesea aplicat corpului dvs. nu numai din motivațiile estetice, ci și ca o suprapunere sau un semn bun, care îi dă succesul proprietarului în afaceri, fericire, noroc și bunăstare. Aplicați astfel de tatuaje și femei, iar bărbații, deoarece imaginea în sine este universală. Tatuajul bărbaților și femeilor diferă numai pe stilul stilului și al componentei compozite.

Instrucțiuni de stil

Abstractizare

O astfel de decizie de stil ca abstractizare este Liber. Permite unei persoane să-și maximizeze fantezia, în timp ce nu o limitează cu nici un cadru. Imaginea Phoenixului în acest stil arată foarte spectaculoasă. Liniile de pe desenele native sunt, de obicei, elegante și netede, ceea ce creează un sentiment de flăcări de curățare care înconjoară Phoenix.

Realism

Imaginile din această direcție a stilului este destul de dificil de confundat cu desene într-un alt stil, deoarece se disting prin expresivitatea și luminozitatea lor. De obicei, gradul de detaliu în astfel de imagini înțelepte este atât de mare încât acestea arata cu adevarat ca in viata. Cu toate acestea, un astfel de naturalism poate fi realizat dacă maestrul are experiență și talent, deoarece munca pe un astfel de tatuaj se distinge printr-un nivel ridicat de complexitate.

Imaginile efectuate în acest stil pot fi Culoare, așa că I Monocrom. Dimensiunea unor astfel de desene native poate fi, de asemenea, diferită. Cel mai adesea, desigur, astfel de tatuaje au fie o dimensiune medie, fie diferă în dimensiunile lor – acest lucru se explică prin faptul că va atrage totul în desene mici pentru a atrage totul în detaliu sau chiar imposibil.

De regulă, în stilul realismului, fotografiile întregi sunt efectuate cu o poveste. Din acest motiv, o astfel de desene complete ocupă de obicei o zonă mare de piele.

Acuarelă

Acest stil se distinge de toate celelalte este ușor. O imagine făcută în stilul acuarelor este evidențiată de sensibilitatea, colorarea și tranzițiile moi dintre nuanțe. De obicei, pentru a crea un desen de înaltă calitate și frumos în acest stil, se folosește o varietate de tonuri, sunt rareori monocromi. În acest caz, imaginea arată că ar fi aplicată celor mai reale vopsele și perii de acuarelă.

Plusul mare al unui astfel de stil este că imaginea poate fi ca Mic, așa că I Mare, Prezentat sub forma unei compoziții cu drepturi depline, cu un anumit complot – cu orice dimensiune, calitatea tatuajului nu se va schimba, va fi clar, contur și estetic.

Citește mai mult  Cartușe pentru tatuaj

De obicei o astfel de direcție stilistă alegeți fete, Cu toate acestea, pe băieți pentru a vedea tatuajele în acest stil puteți deseori. De regulă, este preferată de oameni non-standard, având o fantezie furtunoasă, a dezvoltat imaginație, caracterizată prin originalitatea și expresivitatea lor.

Focul Phoenix, realizat în acest stil, arată foarte deosebit și luminos. În special în picioare în desenul coastei de acuarelă a acestei creaturi mitologice, care se realizează datorită moalei tranzițiilor între tonuri.

Grafică

Imagini în stilul graficelor, de regulă, alb-negru. Reamintește o astfel de figură nativă ceva ca un model academic, unde, în mod tradițional, fundalul din spate este întunecat, ceea ce face posibilă accentuarea în prim plan.

Cu toate acestea, utilizarea numai a diferitelor nuanțe de negru în acest stil nu înseamnă că acest stil nu este potrivit pentru imaginea Phoenix. Dimpotrivă, imaginea Phoenixului, descrisă în diagramă, arată foarte eficient și strălucitoare. Pe aceasta, puteți chiar să vă gândiți la fiecare Pyrshko desenat al acestei păsări fabuloase.

Geometrie

Stilul de geometrie se bucură de asemenea de o mare popularitate. Acest stil este potrivit pentru aproape orice desen. Mai ales folosit ca o imagine pe corpul diferitelor animale, plante, insecte și păsări.

În același timp, formele geometrice descrise și liniile lor joacă un rol imens. Din cauza lor, valoarea tatuajului poate varia. Deci, dacă figurile rotunjite sunt dominate în figură, simbolizează liniștea, natura bună și calmul. Un număr mare de linii zigzag, dimpotrivă, sugerează că o persoană se caracterizează prin impulsivitate, iritabilitate și uneori chiar agresiune. Cu toate acestea, acest lucru nu este atât de rău, deoarece o astfel de persoană este determinată în acțiunile sale, știe cum să caute obiectivele, în ciuda oricăror dificultăți și obstacole.

În tatuaje, unde este prezentat Phoenix, Pot fi utilizate diferite forme geometrice. Depinde de forma imaginii în sine, precum și de punctul din care există o persoană investighează.

Destul de des în prim planuri făcute în acest stil, există un cerc. În multe culturi, inclusiv slave, au fost asociate cu soarele și zeitățile solare. Cu toate acestea, alte cifre se pot potrivi cu succes într-un astfel de desen nativ.

Alte

Există multe alte stiluri care sunt utilizate în mod activ la crearea unei imagini native cu Phoenix. Una dintre acestea – minimalism. Se caracterizează prin concisitate și eleganță. Astfel de tatuaje arată puțin, dar încă frumos și armonios. În același timp, principalul plus al unui astfel de tatuaj este că pot fi ușor ascunse sub îmbrăcăminte. Cu toate acestea, atunci când alegeți un astfel de stil, merită considerată că imaginea detaliată în acest caz este puțin probabil să reușească.

Thresh Polak – De asemenea, stilul larg răspândit. De obicei, în cazul în care Phoenix este descris în acest stil, atunci numai silueta sa este prezentă în figură. În acest caz, imaginea păsărilor încerca să-i înfățișeze mai agresiv și neglijenți. Reprezentând Phoenix în stilul Polka gunoi, maeștrii, de regulă, utilizați numai două culori – roșu și negru. În unele cazuri, acestea, în general, să refuze o culoare strălucitoare, și costă un negru.

Stil trib Pentru o imagine nativ din Phoenix are loc. Imaginile din acest stil ia începutul lor triburilor africane, pentru ei au simbolizat legătura sufletului și corpului. Astfel de imagini sunt un model geometric cu diferite coturi, dintre care una sau alta imagine este in curs de dezvoltare. Unele stil poate părea oarecum primitiv, dar, de fapt, aceste modele pot transporta o promisiune profundă. În plus, tatuajul cu Phoenix arată foarte luminos, în special interesant în astfel de imagini arată ca o coadă a acestei păsări fabuloase.

Acest stil, ca schiță, în astfel de desene este de asemenea folosit. În același timp, Phoenixul de pe tatuaje arată foarte agresiv. Acest lucru se explică prin faptul că accidentele ascuțite și impulsive sunt utilizate în mod activ în stilul de schiță.

Cele mai bune idei ale schițelor

Există multe idei pentru tatuaje cu imaginea lui Phoenix. Adesea, o astfel de pasăre este folosită ca o imagine independentă care nu necesită elemente suplimentare compozite și arată foarte eficient. Mai ales luminos pe un astfel de tatuaj arată ca această pasăre, descrisă în zbor, cu întindere pe laturi. În același timp, dacă Phoenix este descris în culoarea galbenă, simbolizează energia solară, căldura și fericirea. Red Phoenix personifică pasiunea, impulsivitatea și emoționalitatea.

Citește mai mult  Cum să ascundeți Tatoo?

Adesea imaginile sunt descrise și imaginea soarelui. De obicei Phoenix în acest caz îl caută. Un astfel de tatuaj are o importanță deosebită, simbolizează dorința sufletului lui Dumnezeu, la ceva înălțat și spiritual. Dacă există diferite tipuri de natură, munți sau roci pe tatuaj, peste care Phoenix este fiert, înseamnă zbor gratuit, dorința de a elimina din valorile imobiliare și de a acorda atenție spiritualului.

Adesea pe tatuaje puteți vedea Phoenix și Dragon, care este deosebit de caracteristică a culturilor chinezești și japoneze. Un astfel de desen are, de asemenea, interpretarea sa. În China, o combinație a acestor două animale înseamnă o uniune puternică și este asociată cu idill în familie. Japonezii, dimpotrivă, un astfel de desen înseamnă confruntarea de sex masculin și de sex feminin. Din acest motiv, pe tatuaje japoneze, puteți vedea adesea bătălia de la Dragon și Phoenix.

Uneori, Phoenix este descris în procesul de auto-immoment. Culorile luminoase sunt de obicei dominate în astfel de desene, iar accentul se pune pe limbile flacără. O astfel de imagine frumoasă are, de asemenea, interpretarea sa. Înseamnă nemurirea sufletului, renașterea, încercând să actualizeze și să se schimbe.

Uneori se poate observa astfel de desene valoroase cu Phoenix Elemente florale. În același timp, Phoenix este deseori descrise, ceea ce ține în cioc sau în ghearele sale. Desene similare aleg predominant femei. Un astfel de tatuaj este personificarea iubirii pentru viață, a oamenilor, a naturii.

Dacă tatuajul include o imagine a nu numai Phoenix, ci și un captator de vis, atunci devine un talisman puternic, protejând transportatorul său de la forțele necurate, de la spiritele rele și bolnavii.

Care parte a corpului face?

Tatuajul cu imaginea Phoenix poate fi plasat pe orice parte a corpului. Un rol important este jucat de dorința persoanei însuși, precum și scara imaginii native. Tatuaje mari, care, cel mai adesea dau preferință bărbaților, să se uite armonios și în mod corespunzător pe manșon, pe spate, pe umăr, pe stomac, pe piept și pe panglici. În același timp, locul ar trebui să fie ales pe baza caracteristicilor desenului. Dacă este alungită, atunci în acest caz este cel mai bine să dea preferință unor astfel de zone ca un umăr sau antebraț. În caz contrar, desenul este în valoare de locație pe piept sau pe spate.

Pentru tatuaje mici și mijlocii, există multe locuri unde ar trebui să fie plasate. De obicei, femeile aplică un astfel de tatuaj. Ele aleg următoarele cazuri: mână, mare, picior, încheietura mâinii, gât, lopată, claviculă și coaste.

Exemple frumoase

Există multe schițe frumoase și luminoase ale tatuajelor, care au reprezentat Phoenix.

  • Iată exemple de tatuaje în care sunt prezente Phoenix și Dragon. O astfel de combinație, după cum puteți vedea, arată foarte interesantă și non-standard.

  • Pentru cei care dau preferința lor la stilul de geometrie, există următoarele opțiuni.

  • Și aici este desenele complete pentru cei care sunt mai înclinați să minimalismul.

  • tatuaje pe scară largă, de asemenea, să ia loc. Ele tind să reprezinte o imagine întreagă cu o anumită poveste.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: