Tattoo Rick și Morty : Caracteristici și schițe

Tattoo Rick și Morty : Caracteristici și schițe

Rick și Morty este o serie populară de desene animate și nu este surprinzător faptul că mulți sunt umplute tatuaje amuzante cu imaginea personajelor principale. Idei pentru tatuaj cu eroi favorit în masă, cel mai important, pentru a alege cea care se va potrivi în imaginea și nu va cauza întrebări din partea autorităților de la locul de muncă.

Caracteristicile tatuajelor

Odată cu apariția fiecărui sezon nou, personajele principale dobândesc noi caracteristici și să arate chiar mai distractiv. Rick este un om de știință care nu poate trăi fără alcool, și Morty este nepotul său, un student obișnuit, aventuri sete. Bunicul cu nepotul sunt mulțumiți cu aventurile reale: în spațiu, în interiorul unei persoane și pe alte planete!

Tattooers din America a demonstrat caracteristicile Tattoo „Rick și Morti“. Se pare, nu se poate aplica doar tatuaje, dar le face cu efecte. Unul dintre tatuaje a creat eroii seriei animate animate – ele se uită în portal, iar în interior, alternând, sunt înlocuite cu măsurători paralele.

Admirând efectul special primit, mulți au dorit să facă un tatuaj cu o astfel de realitate.

Puteți vedea tatuajul din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: