Tatuaj de acuarelă

Tatuaj de acuarelă

Tatuajele în aparatele de acuarelă sunt luminoase, suculente, saturate, cu contururi moi. Acest stil vă permite să creați cele mai pitorești picturi pe corp, iar tobele colorate dau schițele originalității și originalității. Astfel de păpuși primit de distribuție pe scară largă atât în ​​rândul reprezentanților sexului slab și bărbați.

Caracteristici stil

Cu originea sa în arta tatuajului, stilistica acuarelă este obligată la același flux în pictura. Pentru a-și crea țesăturile lor, artiștii folosesc tonuri de contrast și pentru a atinge efectul luminii, a aerului și a greutății, legați-le cu apă. Rezultatul finit poartă privitorul la lumea efemeră plină de magie și magie.

Ideea de a transfera desene scrise de acuarelă, pentru prima dată, a fost exprimată de artistul american Amanda Vachob. Erau care a sugerat că transportă frotiuri neglijente pe piele, astfel încât la prima vedere păreau să fie picături multicolore, au căzut accidental de pe perie. Aceste picături sunt conectate în divorțuri complicate – ele sunt o caracteristică distinctivă a stilistului acuarelor.

Tatuajele din această tehnică sunt inerente în efectul tranziției gradientului de la o umbră la alta și imitația de vopsea ușor uscată. Păpușile de acuarelă atrage neglijența lor deliberată, ușurința și translucidul. Pentru astfel de desene, se caracterizează urme și linii netede, lipsa contururilor clare. Acest rezultat este realizat prin amestecarea și utilizarea unui număr mare de tot felul de halffon.

Este demn de remarcat faptul că atunci când aplicați aceste desene colorate pe pielea expertului tatuajului nu utilizează niciun echipament special. Setul de instrumente au un standard – o mașină de buzzing și un set de vopsele. Calitatea imaginii finite depinde exclusiv de profesionalismul și experiența tatuajului.

Rețineți – pentru a obține rezultatul dorit poate fi exclusiv atunci când aveți o înțelegere clară a căror pigmenți și carcasă trebuie să fie amestecați și în ce proporții. Este o muncă destul de subțire, creând tatuaj de acuarelă în comparație cu bijuteriile. Numai un sentiment excepțional de stil, precizie și scrupulență vă permite să atingeți efectul necesar de apă. Imaginea aplicată corect este percepută ca și cum vopselele au fost amestecate direct pe corpul uman.

Există o opinie că acuarele nu poate fi combinată cu restul stilurilor. Cu toate acestea, acest lucru nu este nimic mai mult decât iluzia comună.

Există un număr de tehnicieni care creează compoziții extrem de armonioase într-un tandem de acuarelă. De exemplu, imaginile animalelor arată bine, în care acuarele sunt completate cu grafică alb-negru. O astfel de combinație este o combinație de frotiuri blânde, culori luminoase și contururi limpede lacoonice. Schițele bazate pe acuarelă și thrash polka, sensibilitatea și rudele lor sunt avantajoase, sensibilitatea și rudele lor sunt benefice unul cu celălalt. Tandem bun lasă acuarelă și realism – în acest caz, picturile obișnuite sunt umplute cu fantezie și semnificație magică.

Citește mai mult  Totul despre Tattoo Doberman

Schițe de opțiuni

Tatuajul de acuarelă arată în mod deliberat neglijent. Ele sunt distinse siluete netede, contururi neobișnuite, transluciditate, precum și un joc interesant de vopsele. Acest efect apos dă naștere blurului, transparența și moale. Avantajul tehnologiei este că amploarea și complotul nu are o importanță fundamentală, motivul este limitat numai de fantezie și imaginație. Cu toate acestea, există mai multe motive care sunt cele mai populare la bărbați și femei.

Animale

În tehnologia de acuarelă, deseori ilustrează animalele, inclusiv păsările de apă, precum și insectele. Printre reprezentanții faunei din planeta noastră există o mulțime de cei care se găsesc pe pielea umană sub forma unui tatuaj de acuarelă. Poate fi pisici drăguțe, pisici și pui, prădători sălbatici și tot felul de reptile.

Atunci când alegeți o fiară pentru tatuaj, oamenii se concentrează, de obicei, asupra creaturii, principalele calități și caracteristicile cărora ar dori să fie preluate pentru ei înșiși. Prin urmare, nu există nimic surprinzător în faptul că motivele cu leii, lupi și urși sunt pe scară largă.

Cu toate acestea, cerbul și chiar carabtopusele nu utilizează nici o cerere mai mică.

Flori

Una dintre cele mai populare povești de tatuaje din stilul acuarelă – Flori. Ornamentele florale aleg, de obicei, reprezentanți ai unei jumătăți de umanitate slabă. Ele sunt aplicate pe imaginile corpului care prezintă plexul de frunze și ramuri, precum și arbori și aranjamente de flori.

Astfel de parcele arată foarte ușor și de sex feminin, subliniază o organizație mintală subtilă și dau un halo-ul romantic. Cele mai multe ori trandafiri, mac-uri, orhidee și irisi sunt utilizate.

Desene abstracte

Dacă doriți să creați un desen unic nontrivial, care va lovi pe alții, ar trebui să recurgeți la abstractizare. În tatuajele de acuarelă, o direcție abstractă poate fi reprezentată de stropi de vopsele, curse mari, modele complicate și plexuri.

Într-un cuvânt, totul este folosit aici că îi oferă oamenilor o dispoziție pozitivă, dar nu lasă o șansă de a ghici o anumită siluetă.

Pești

Marele sens este atașat la tatuajul acuarelor sub forma unui pește. Un astfel de complot atrage variabilitatea valorilor semantice, a tehnicilor de aspect și a executării. Peștele este considerat unul dintre cele mai vechi simboluri: În conformitate cu legendele multor oameni, simbolul acestei creaturi poate influența în mod misterios viața umană.

Tatuajul sub formă de pește este femeie și bărbat. În consecință, simbolismul lor variază. De obicei, un om provoacă o astfel de imagine pe corp pentru a arăta imersia în lumea interioară. Femeile consideră că peștele sunt o familiaritate a fertilității. În diferite variante, imaginea acestei acvatice care sunt umplute pe piele poate însemna har, dorința de trafic înainte și constantă.

soare si Luna

Soarele și luna pentru o lungă perioadă de timp au fost pentru o persoană obiecte de închinare. Miturile, legendele și legendele au fost făcute despre ele, identificate cu forțele divine. Soarele a fost întotdeauna considerat un început de sex masculin, iar Luna a fost dotată cu calități ale femeilor. În tatuajul tehnologiei acuarelor, aceste elemente sunt adesea conectate – efectul unității opuse, armoniile feminine și masculine este creat. Un astfel de desen este perceput ca un simbol al infinității universului.

Tatuajul cu Luna și Soarele se confruntă în principal în natură romantică și oameni din depozitul filosofic al minții, însemnând fuziunile esenței lor spirituale și fizice.

Inscripţie

Tattoo se referă la unul dintre tipurile de arte vizuale. Prin urmare, mulți dintre fanii săi încearcă să-și exprime simbolurile interioare „I”. În același timp, nu numai semnele sunt populare, dar și cuvinte. Unii susținători ai tatuajului acuarelor preferă să înregistreze fraza pe corp – cel mai adesea este o cotație preferată, care exprimă viața credo a proprietarului tatuajului.

Citește mai mult  Totul despre Tattoo Hams

Păsări

Păsările au fost întotdeauna un simbol al libertății, luminozității, independenței și aspirațiilor în sus. Ele sunt aplicate de oameni care visează să se rupă departe de realitatea existentă și să cucerească noi vârfuri.

În tehnica acuarelă, bufnițele au fost cea mai mare distribuție – în plus față de toate valorile de mai sus, este atribuită înțelepciunii. Un astfel de tatuaj este optim pentru că oamenii care încearcă să cunoască lumea.

Alte

Fabulous parcele sunt solicitate pe scară largă – nu este surprinzător, pentru că le iubesc. Magic lumile oferă multe motive extraordinare pentru tatuajele acuarelor care nu au analogi. Iată unicorns, dragoni, Pegasus, precum și Phoenix Bird. Ele pot fi tăiate într-un fel sau fac o poveste. În ultimii ani, imaginile eroilor de benzi desenate, filmele și cărțile – Harry Potter, Marvel și alții au început să fie foarte populare.

Farmecul de neegalat vă rog peisajele. Tatuajele din tehnologia acuarelă vă permit să umpleți pielea câmpurilor înflorite, matrice de munte, pajiști colorate și chiar valuri de mare în lumina apusului. Peisajul poate fi absolut arbitrar, în orice caz, imaginea va arăta incredibil de eficient.

Nu este necesar să aderăm la unele subiecte speciale. Dacă aveți propria dvs. idee, puteți încerca întotdeauna în practică.

De exemplu, tatuajul de acuarelă poate fi dedicat viselor, iubitei și hobby-ului.

Unde să se aplice?

Pe măsură ce pictorii iubesc să-și scrie picturile pe panza și maeștrii de tatuaj preferă înapoi. Acest site este optim pentru a crea compoziții la scară largă cu un număr mare de piese mici. Cu toate acestea, tatuajul miniatural va fi destul de apropiat. Pielea de pe spate este netedă, externă, este practic expusă la deformare, astfel încât o astfel de păpușă va fi salvată pentru o lungă perioadă de timp în forma sa originală.

Și dacă doriți să puneți un tatuaj de acuarelă pe picioare, site-ul optim va fi șolduri. Puteți folosi partea exterioară și laturile, zonele interne se disting prin dureroase.

Cu toate acestea, ar trebui să fie purtat în minte, tatuajul este blocat o dată și pentru viață, în anii o persoană poate pierde în greutate sau, dimpotrivă, să se recupereze – în acest caz, tatuajele pot „înota” și își schimba contururile.

Desenele simetrice arată bine pe piept. Pe gâtul tatuajului de acuarelă este permis într-un cerc sau plasat pe o parte. Modelele subțiri de aer pentru femei și mai multe parcele masive pentru bărbați sunt umplute în aceste zone.

Cu toate acestea, țineți cont de faptul că acoperirile cutanate pe piept și gât sunt foarte sensibile și blânde, astfel încât desenul imaginii poate provoca o mulțime de disconfort și va fi să se lupte mai mult de piele.

Tatuajul pe degete și mâinile mâinilor este comparabil cu munca filigrană. Este nevoie de o precizie excepțională a comandantului, experiența și profesionalismul său, nou-veniți, astfel knockers nu sunt sub puterea.

Cu toate acestea, aceste părți sunt deschise, ele sunt supuse unei influențe externe constante. Ca urmare, celulele epidermei sunt mai des actualizate, un astfel de desen este menținută pentru o perioadă scurtă de timp și necesită o corecție de cel puțin o dată la fiecare doi sau trei ani.

Unul dintre cele mai populare locuri pentru a aplica tatuajele acuarelor sunt mâinile și zona antebrațului. În plus, aceste site-uri sunt cele mai puțin dureroase. Aici puteți crea desene interesante din zona încheieturii, inscripțiile și povești de contur mici sunt deosebit de bine acolo.

Dacă doriți, puteți conecta mai multe tatuaje într-un manșon de mare frumos. Este recomandabil să veniți în prealabil, deoarece elementele împrăștiate nu sunt ușor de redus într-o singură compoziție semantic și stilistică.

Exemple frumoase

Tattoo ca unul dintre curenții de artă contemporană este liber de stereotipuri, deci este deschis experimentelor, chiar și cele mai îndrăznețe și contradictorii. Nu am avut o excepție și stilistică de acuarelă, nicio parcele și motive sunt permise aici – de la simbolism sacru la picturi pe scară largă.

Citește mai mult  Tatuaj sub formă de semne zodiacale

Femeile iubesc această tehnică pentru luminozitatea, colorarea, sensibilitatea și romantismul. Fetele pot realiza oricare dintre ideile lor, în special în mod eficient pe un corp fragil, arată o mare abstracție, culori strălucitoare și imagini ale personajelor fabuloase.

Pentru acele doamne care nu-i plac atenția inutilă, este mai bine să faci păpuși miniaturale pe încheietura mâinii, în gleznă, pe claviculă, în gât și la urechi.

Acuarelă în raport cu tatuajul masculin din ultimii ani este în special în cerere. Adevărata parcelele de acuarelă masculină includ broască țestoasă, busolă, cărți de joc și arme.

Logând motive populare pentru tatuajul acuarelor pot fi infinit, am alocat cele mai căutate. Cu această tehnică puteți crea mascote și amulete ciudate – poate fi stele, inimă, rune și chiar imagini ale oamenilor și animalelor. O valoare simbolică poate avea orice imagine efectuată în stilistul acuarelor dacă poartă o anumită valoare pentru un tatuaj.

Este important să înțelegeți că în arta tatuajelor nu există stereotipuri de gen. Nu există și nu pot fi diviziuni asupra povestilor bărbaților și femeilor. Prin urmare, utilizați imaginile care vă plac.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: