Tatuaj pe subiect Life

Tatuaj pe subiect Life

Tatuaj pe tema „Viața” – o tendință care nu pierde popularitatea de-a lungul secolelor, solicitată invariabil de la reprezentanți ai bărbatului și femelei de orice vârstă și strat social. Mijloacele de expresivitate și umplere semantică pot varia, dar acest lucru nu schimbă semnificația filosofică.

Particularități

TATTOO, odată remarcabilă sau confirmă aparținând unui anumit grup de societate, în realitatea modernă, tot mai mult dobândește o valoare specifică. Acum tatuajul este Mijloacele de exprimare, manifestări ale individualității, comunicări care înconjoară anumite informații personale.

Tema „Viața” din tatuaj se poate referi la orice domeniu al activității umane – fizic sau emoțional, pe care o persoană le plasează pe corp explicit sau ascuns de informațiile de ochi pline.

Dar dacă vorbim despre un concept filosofic, acest subiect deschide o gamă largă de imagini, inscripții sau combinații de succes de desen și comentariu grafic. Fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici formate de personalitate sub influența conceptelor filosofice, judecăți subiective, recomandări persistente ale cuiva sau văzute undeva (în corpul altcuiva, în spațiul de informare mondială, în schițele Maestrului iubit).

 1. Imagini, colorate sau alb-negru, Fabricat în stiluri vechi de skyl, grafică sau acuarelă (nu există restricții). Ei pot vorbi despre viață indirect, în contextul profund al simbolurilor grafice comune – cranii și oase, o busolă din Viking, Lotus, Sakura, ceas, triunghi cu un copac înclinat.
 2. Combinațiile câștigătoare de tatuaj și inscripții frumoase arată bine pe corp. Examini, citate și aforisme pot consolida sensul, confirmă ghicirile străine sau purtând o natură explicativă. Fiecare imagine populară nu are doar o interpretare general acceptată, ci și un înțeles sacral atașat de el de către utilizator.
 3. Inscripţie – segment interesant de imagini de artă pe pielea umană. Ele pot fi efectuate pe nativ, mort sau orice limbă curentă a popoarelor pământești. Textul și accesoriile pot determina stilul de scriere, font, uneori – o soluție colorată.
 4. Nu există restricții în alegerea imaginii vieții (caduceus grecesc vechi, ankh egiptean, cruce, sakura, lotus, semn yin-yang) – toate acestea pot părea proprietarului destul de ușor de înțeles, ca un citat popular.
Citește mai mult  Valoarea tatuaj în formă de carasi și opțiunile pentru executarea acestuia,

În ceea ce privește inscripțiile, trebuie să știți – chiar și alegerea fontului pentru o scurtă cită în limba incomprehensibilă poate spune multe despre proprietarul său. Graffiti, mașină de imprimat, de linie arabă sau hieroglife, gotic, caligrafie – aceste preferințe vorbesc despre natura directa sau secretos, dulapuri sau deschiderea sa pentru alții, erudiție sau nonsens.

schite populare

sens abstract sau una dintre marginile desenului selectat poate fi dictat în diferite moduri, având în vedere considerațiile individuale, puncte de vedere filozofice, religie sau naționalitate. Dar era deja un întreg segment de desene frumoase, care au propria lor înțelegere, ușor de înțeles de sensul. Acestea sunt în cerere, ca combinat cu succes, rezolvate într-un anumit stil, nu necesită clarificări suplimentare.

Lista unele importante dintre ele.

 • „Vă mulțumesc pentru viață“. Frecvent completat de trimiterea – Mamă sau părinții. Acesta este modul în original, să-și exprime recunoștința mea. Astfel de ramasite simbol cu ​​o persoană chiar și în cazurile în care nu există aproape de el. Alegerea limbii și stil într-o astfel de inscripție la om nu este limitat.

 • „Începutul unei noi vieți“. Este un simbol al începutul noii etape de viață – mai multivaloare. Precum și în fonduri de alegerea – grafic, fin, coloristic. Aici este pus mai personală, individuală.

 • „O viață”. Valoarea tatuaj la bărbați poate fi de natură globală, taie ca un memento de necesitatea de a urmări prioritățile sau idealurile selectate. Femeia completează cel mai adesea un rezumat mai îngust explicație semn: de exemplu, o viață, o iubire, ceea ce înseamnă că disponibilitatea de a păstra loialitatea sau spune ca singurul om sa întâlnit deja în viață.
Citește mai mult  Prezentare generală a Tattoo Capricorn & și plasarea lor

 • „Viață Immortal“, sub forma unui egiptean Anchha înseamnă nu numai nemurirea sufletului. Semnul magic are multe sensuri – de la înțelepciune și armonie, la unitatea vieții și a morții, cheia vieții de apoi, un amulet eficient din spiritele rele pentru proprietarul său.

 • „Viața mea”. Adesea continuă cu cuvinte – „regulile mele”. Dar aceasta nu este singura opțiune de a continua inscripția. Puteți utiliza opțiuni mai puțin comune: „Viața mea este muzica”, „viața mea este dragostea”. Dacă ceva pare să fie banal, există întotdeauna sloganuri și citate la dispoziția obiectului, reflectând principiile sale de viață sau credo: „întotdeauna înainte”, „doar înainte”, „cu credința în inimă”.

Cu limbajul și fontul selectat cu succes, vă puteți lăsa poziția de viață, știind sensul său profund, dar ascunderea lui de la cea mai înconjurătoare.

 • „Iubesc viata”. Poate cea mai comună opțiune în limba engleză, reproducând pe degete. În această inscripție, exact 8 litere, citește perfect pe brațele întinse înainte.

 • „Viata merge mai departe”. Această inscripție este dedicată lui sau unei persoane apropiate. Uneori, inscripția este efectuată în limba engleză, în care o altă traducere literală, care păstrează doar sensul general. Dar poate fi o cardiogramă cu o inimă sau o imagine schematică a unei persoane. Nimeni nu limitează alegerea unui simbol care înseamnă o persoană exact un subtext.

Fiecare epocă poate avea propriile personaje, dintre care unele și-au păstrat subtextul, dar există și alte exemple – expansiune și aprofundarea valorii tatuajului, eliminarea restricțiilor de la acesta. Creativul se extinde un concept îngust, își pune propriile emoții în ea.

Locații de aplicații de tatuaje

Nimeni nu limitează spațiul pe care o astfel de imagine ar putea găzdui. Pentru perechi membrele folosite – picioarele sau mâinile. Locuri populare – glezne, suflante, umeri și antebrațe.

Citește mai mult  Tipuri de surse de alimentare pentru mașinile de tatuaj și alegerea acestora

Imaginile volumetrice sunt plasate pe partea laterală, spate, șold, mai puțin de multe ori – pe piept. Puțină inscripție se poate potrivi pe deget sau gât cu părul ei. Inscripții populare sub forma unei brățări pe antebraț sau gleznă.

Nu există recomandări persistente în acest sens, deoarece depinde mult de semnificația și valoarea tatuajului pentru fiecare persoană particulară. Nu merită să faci tatuaj despre viață doar pentru că există un astfel de prieten sau unele celebritate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Valentina

  Ce înseamnă pentru tine tatuajele în general și ce te-a determinat să îți faci un tatuaj care să reflecte subiectul „Life” în mod specific? Ai vreo poveste sau semnificație specială legată de acest tatuaj?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: