Tatuaj Prezentare generală cu Chineză Dragon

Tatuaj Prezentare generală cu Chineză Dragon

Tattoo cu dragonul chinez are o energie specială.Articolul va vorbi despre ceea ce înseamnă un astfel de tatuaj, în ce opțiuni se întâmplă acolo unde acesta poate fi completat pe corp.

Particularități

Dragonul mitic este unul dintre animalele sacre din China. În cultura chineză, este asociat cu un simbol al bunului și este considerat stăpânirea elementului acvatic.

El nu are aripi, iar aspectul combină elementele de părți ale corpurilor de diferite animale. El știe cum să zboare, posedă respirația de foc. Corpul seamănă cu un șarpe scalor. În același timp, dragonul are două perechi de labe tenace, o coadă ciudată și o mustață lungă.

Șerpii mitici sunt foarte puternici, este personificarea luminii divine. Tattoo cu un dragon chinez poate avea un alt sens.

Acest lucru este asociat cu mai multe motive. Dragonul are calități contradictorii. Se caracterizează prin agresivitate și furie. În același timp, el este elegant și frumos. Această combinație este neobișnuită.

Cu toate acestea, dragonul poate fi diferit. În cultura chineză există mai multe tipuri de dragoni mitici. Ele diferă în culori și dimensiuni, pe cont propriu. De exemplu, există dragonul dominant al Lunii și alte zeități:

 • Tianlong – Dragon ceresc păzind zeii+
 • Futsanlong – șarpe, subsol de pază+
 • Derun – Dragonul Earth, Controlul mărilor, lacurile, râurile+
 • Shenlong – Domnul Vremea.

Într-o oarecare măsură, valoarea tatuajului cu dragonul chinez se leagă de puritatea cosmică a energiei. Valoarea tatuajului depinde nu numai de transportator, ci și de culoarea ființei mitice.

În plus, valoarea desenului depinde de plasarea, caracterul, tehnicile de aplicare, piese suplimentare.

 • Negru Șarpele chinezești indică respect părinților.
 • Albastru este un simbol al unui caracter deschis, calm al unui om plin de compasiune.
 • roșu Dragonul Contradictiv, el se leagă de prosperitate și de viața fericită. Poate însemna pasiune, dragoste, ostilitate.
 • Rare șarpe galbenă Indică o natură singură, nu zgomot admisiv și agitație inutilă.
Citește mai mult  Prezentare generală a tatuajului cu fulgere și plasarea acestora

În plus față de soluțiile monocrome, un astfel de tatuaj sunt combinate, culoarea. De exemplu, desenul poate fi gol în mai multe nuanțe de gri sau negru. În același timp, ochii dragonului pot fi albastre.

Dragonul chinez înseamnă simbolul bărbaților. Proprietarul tatuajului este considerat un om imperios, dar corect și înțelept. În cultura asiatică, el simbolizează puterea și puterea incredibilă. Aceasta este alegerea bărbaților fără teamă care sunt inerente armoniei vieții.

Tattoo cu imaginea unui dragon chinez înseamnă ireconcilabilitate, inconsecvență, capacitatea umană de a merge dincolo de dreapta.

Cele mai des astfel de decorațiuni ale corpului aleg persoanele vii care știu ce doresc să realizeze în viață. Aceasta este alegerea celor care nu văd obstacolele atunci când realizează un anumit scop.

În același timp, tatuajul indică nobilimea interioară și loialitatea. Prin urmare, fetele sunt adesea recursate la un astfel de decor de golf. Cu toate acestea, dacă decorează corpul tatuajelor dragonului mai relaxat, atunci bărbații preferă să umple versiuni mai agresive ale animalului. De regulă, acestea sunt desene cu o scufundare, nări umflate, respirație de foc și gheare ascuțite.

Schițe de opțiuni

Stilul de desen, modul său de performanță este adesea dependent de transportator. De exemplu, fetele aleg adesea schițe de dragoni completate cu tot felul de flori.

in afara de asta, Îi plac pallow-urile, decorate cu diverse inscripții, hieroglife și modele. Adesea, stilul de execuție se distinge de liniile expresive speciale pentru a maximiza amploarea pentru a trece eleganța cu puterea șarpelui de foc.

Opțiunile de schiță au semnificații diferite.

 • Dragon Tattoo cu Puffy interpretat ca o dorință de a păstra puterea în toate modurile posibile.

Citește mai mult  Revizuirea îmbrăcăminte-tatuajului

 • În creștere în aer sau șarpe cu crawling – atitudine pozitivă, care se străduiește pentru obiective ridicate.

 • Animal într-o poză calmă înseamnă un om în echilibru spiritual.

 • balaur, poate sugera lipsa principiilor și răutatea proprietarului său.

 • Dragon mic Indicații privind potențialul de creștere al proprietarului. Acesta este un simbol al nevinovăției și puterii.

Adesea, creatura mitică prezintă împreună cu un tigru sau Phoenix. Acestea sunt simbolurile echilibrului bărbaților și femeii au început. În funcție de complotul de pe tatuaj, prezența unuia dintre animale poate fi urmărită.

Adesea, animalul este descris cu o sabie, o varietate de modele suplimentare. Arată minunat un astfel de tatuaj în stilul orientalului. În plus, echipamente populare – Tradishnl, Newskul, Tribal.

Tatuaje grafice Cu dragon chinez, cum ar fi fete și băieți. În această tehnică, animalul este adesea realizat în întreaga creștere. Dimensiunile unui astfel de tatuaj sunt de obicei mari, pentru vizionarea lor este necesară pentru a alege cele mai potrivite părți ale corpului.

Palatul în stil Newskul De obicei mici. Ele pot fi efectuate în modul de animație.

Astfel de schițe ca fetele, datorită designului și luminozității neobișnuite a vopselelor folosite.

Dragoni reali – unele dintre cele mai căutate. Pentru a crea maeștrii, stați la amestecarea pigmenților. Faceți astfel de imagini fiabile în cadrul profesioniștilor profesioniști cu experiență. În astfel de desene, fiecare cel mai mic detaliu este elaborat.

Opțiunile de culoare pentru tatuaje pot fi cele mai variate. Bărbații adesea strânge culori roșii, maro și albastre. Și, de asemenea, bucurați-vă de marele popularitate a imaginilor monocrome folosind mai multe nuanțe de gri și negru.

Citește mai mult  Magnolia Tattoo

Unde puteți umple?

Cel mai adesea, dragonii chinezi sunt umplute pe spate. Acest spațiu este panza pentru compozițiile complotare. Aici sunt tatuaje excelente vizibile de dimensiuni mari. Spin Alegeți deoarece practic nu este deformat cu timpul.

În plus față de spate, tatuajul cu un model neobișnuit poate fi tăiat în jurul mâinii, pe umăr, gât, picior, șold, vârful piciorului, Ires. Frumos caută creaturi mitice pe pieptul de sex masculin.

Neobișnuit arată ca o obraznicie. Cineva ca locația unui mic dragon în jurul mâinii pe tipul de brățară. De asemenea, elegant și brutal, tatuaje mici pe lopată și antebraț.

Unele schițe seamănă cu mâneci lungi întregi. Ele pot fi plasate în jurul întregii mâini. Crearea unor astfel de desene necesită o mulțime de timp și abilități speciale.

Femeile aplică tatuaj pe spate, lopată, umăr. Unii aleg pentru aplicarea altor părți ale corpului (coapsa de pe lateral, în față, partea laterală a axei la coapsă).

Exemple frumoase

În cele din urmă, câteva exemple de succes de tatuaje cu un dragon chinez situat pe diferite părți ale corpului masculin și feminin.

 • Un exemplu de model monocrom pe mână se mișcă pe piept.

 • Opțiunea de culoare, alegând un animal cu un fir înghesuit și gheare.

 • Dragonul verde mare, situat pe partea inferioară a spatelui și a coapsei.

 • Animalul agresiv cu scale verzi aplicate corpului feminin.

 • Mânecă cu maneci răi, mărturisind despre proprietarul Mrava Grozny.

 • Dragonul iubitor de pace în culori strălucitoare aplicate mâinii feminine.

 • Desenul mic ca accent al unei imagini elegante de sex feminin.

 • Opțiune fără mâneci fără mâneci.

 • Schița miniatură pe mâna feminină realizată în două culori.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: