Tipuri și alegerea de ace pentru mașini tatuaj

Tipuri și alegerea de ace pentru mașini tatuaj

Arta de a tatuaj a venit la noi pentru o lungă perioadă de timp, de-a lungul timpului noi tehnici de aplicare desene pentru diferite părți ale corpului au fost dezvoltate. Și pentru acest proces necesită echipamente speciale, în special ace.

Piața oferă o gamă largă de acest instrument, fiecare specie are propriile sale caracteristici. Cu acest echipament, puteți crea adevărate opere de artă, în timp ce este important să se înțeleagă caracteristicile componentelor pentru a efectua alegerea potrivită.

descriere generala

Ace sunt o componentă importantă a tuturor aparatelor tatuaj. Acest instrument vă permite să aplice în mod clar liniile, facilitând procesul de creare schite pe corp. Producătorii folosesc materiale de înaltă calitate, în timp ce diametrul ace este cel mai diferit, toate acest lucru este necesar pentru a atinge unul sau un alt rezultat. În maeștrii moderni, se utilizează o varietate de tipuri de adaptare, în plus, această piesă de schimb este ușor de înlocuit la altul în timpul funcționării. Sarcina principală a acului este de a aplica uniformă în mod egal și de a căuta linii clar desenate. Dacă elementul îndeplinește toate standardele, atunci munca va fi efectuată nu numai rapid, ci și în mod eficient, iar clientul va primi ceea ce se așteaptă inițial.

Fiecare ac are o ascuțire diferită, afectează stilul de desen și se aplică în diferite etape ale fluxului de lucru. Acuzarea ar trebui să pătrundă pe piele, așa că nu trebuie să depășească limitele schiței selectate.

Dacă faceți totul, culoarea va fi adâncă, iar liniile sunt clare și nu neclare, care este cea mai importantă în acest tip de activitate.

Ascuțirea poate fi longonieră și bullet, în funcție de ceea ce vrea Maestrul de a face. Diametrul joacă, de asemenea, un rol important în această adaptare. Maeștrii experimentați nu refuză niciodată să se bucure de setul de ac, pe lângă faptul că este necesar să se extindă gama de oportunități și să ofere serviciile la cel mai înalt nivel. Selectarea acului depinde de tipul și stilul desenului, astfel încât pregătirea echipamentului joacă un rol important.

Producătorii moderni oferă piese de schimb Spike, astfel încât acul să poată fi ales într-un anumit domeniu de lucru. Unele ace sunt potrivite exclusiv pentru tipurile de mașini de inducție, altele – universale și combinate cu toate tipurile de dispozitive. În ceea ce privește costul, totul depinde de brand, dar este mai bine să alegeți produse de înaltă calitate care vor da rezultate cuvenite.

Trebuie remarcat faptul că uneori acele trebuie să fie configurate înainte de a începe procesul de aplicare a unui tatuaj, dar experiența vine cu timpul.

Clasificare

Acele pentru mașinile de tatuaj sunt diferite, astfel încât maeștrii folosesc totul pentru a obține un rezultat de calitate. Acest dispozitiv este împărțit în mai multe categorii, care diferă în ceea ce privește particularitățile lor și efectul, care rămâne ca urmare a aplicării. Marcajul este întotdeauna indicat pe ambalaj – ajută la determinarea ce aparține acul tipului. Rezultă dintr-o serie de criterii și parametri. În etichetă, fiecare cifră și scrisoare are sensul său.

  • Acele de contur sunt încă indicate ca liner rotund. Acest echipament este utilizat pentru a obține linii clare. În cartuș există ace de lipit, deci despre numărul lor spune numărul în fața literelor. Vârful acestui tip este trimis la un moment dat, deci este necesar să alegeți acest dispozitiv pentru un circuit subtil.
  • Acul următor de tip se aplică pentru umbre și pictură – shader rotund. Numărul de ace în interiorul cartușului poate ajunge la 18 ani. Diferența principală a unei astfel de configurații se află în aranjarea acului în paralel, deci pentru umbrele ușoare sau capacele pe care le puteți alege în siguranță.
  • Acele plate pe care le-ați utilizat un rând la rând pentru tranziții în desene și jumătate. Acesta este un set universal, care este indicat în litera de etichetare F (plat). Pentru umbrele moi ale celui mai bun dispozitiv de perfecționare pentru a găsi.
  • Următoarea varietate este proiectată pentru vopsele moi. Aceste ace au o locație neobișnuită care reamintește semiluna. Indică ca magnum rotund, un astfel de instrument este necesar pentru a aplica desene pe zone delicate. Datorită formei de „Magnum”, tatuajul vindecă mai repede, iar procesul în sine nu este așa de intenționat.
  • Magnum Weaved Mag Configurarea acului folosit de maeștri pentru Piața Gradient, Aceasta înseamnă că forma acestei perechi este oarecum similară cu apartamentul, acele sunt situate în două rânduri cu o ușoară compensare.
  • În configurația Magnum trasata Mag Locul de amplasare Strict Un element peste altul. Un astfel de instrument este potrivit pentru lucrul cu site-uri în cazul în care pielea este dens pentru a obține de înaltă calitate SCRASOX.

Acul texturate aduce aminte de microborotes lustruit, cu toate acestea, există de obicei pe suprafața sa, cu care dispozitivul face o mulțime de pigment sub piele, ceea ce accelerează procesul de aplicare tatuaj și o face mai puțin traumatic. În plus, o astfel de suprafață aspră nu da vopsea la alunecare, și păstrează pe el însuși.

Trebuie remarcat faptul că Ace sunt consumabile, acestea sunt de unică folosință, reutilizate le este interzisă în măsuri de siguranță. Nu aveți nevoie pentru a dezinfecta sau ascuți, astfel încât profesioniștii au întotdeauna mai multe seturi pentru stewing, conturare și alte procese. La prima vedere, ei pot arăta în mod egal, deci este mai bine să acorde o atenție la etichetă pentru a obține informații exacte.

Tipuri de ascuțire

Nu se poate spune că acele pentru mașină de tatuaj au un singur standard. Ascuțirea este lungă, medie și standard. Acest indicator afectează ceea ce va cădea cantitatea de vopsea în piele, iar ascuțirea mai lungă, cu atât mai strălucitoare va fi un desen.

Dacă trebuie să faceți contur de înaltă calitate, utilizează un ac lung – cu ajutorul său puteți obține contururi foarte subțiri, cu aceste ace cele mai traumatice. În ceea ce privește media, aceasta este o versiune universală, care este cea mai des folosită în diferite etape ale maestrului. Standardul vă va permite să pictați rapid complotul, deoarece are un diametru mare – acesta va face procesul mai puțin dureros.

Caracteristicile selecției

După cum sa menționat mai sus, un bun maestru în Arsenal ar trebui să aibă un set complet de ace de lungime și diametru diferit. Acest lucru se aplică atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii care doresc să primească un rezultat de calitate. În plus, dacă există echipamente necesare, aceasta va extinde gama de servicii. În ceea ce privește diametrul, acesta variază în intervalul de 0,25-0,4 mm. Cele mai populare sunt acele de 0,30 și 0,35 mm, în marcajul sunt indicate de numerele 12, 10. Cu toate acestea, la îndemână trebuie să existe unelte cu marcare 6, 8 și altele. Newcomer poate fi ace de stocare a căror dimensiuni sunt considerate universale.

În același timp, este imposibil să uităm asta Orice desen începe cu conturul, deci este important să cumpărați un set cu o ascuțire lungă. Grosimea acului depinde de modul în care stilul va funcționa ca maestru. Dacă acestea sunt schițe dimensionale, unde este nevoie de un săteni dense, Gradul Magnum Staked Mag va fi cea mai bună achiziție.

Acum ați învățat mai detaliat despre soiurile de ace și rezultatele lor în lucrare, astfel încât să puteți colecta în siguranță propriul set de instrumente de masterat de tatuaj.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: