Totul despre mânecile de tatuaj pentru femei

Totul despre mânecile de tatuaj pentru femei

Tatuajele au devenit parte a imaginii de zi cu zi, a părții decorative sau semantice a proprietarului. Orice schiță trebuie să coincidă cu precizie cu lumea interioară a transportatorului, altfel desenul, a cărui caracteristică principală este suportul pe tot parcursul vieții, poate intra în conflict cu transportatorul. O astfel de situație amenință conflictul intern și acumularea negativă a energiei.

Avantaje și dezavantaje

Tattoo pentru fete este în mare parte un mod luminos de auto-exprimare. Din păcate, sarcina semnificativă este adesea mutată în fundal. O astfel de situație necesită corectare, deoarece ar trebui să fie în centrul atenției – un semn nativ, este pentru viață. Chiar dacă vom reduce tatuajul cu un laser, energia va rămâne cu purtătorul pentru totdeauna – acesta nu va mai avea nevoie de un afișaj vizual. De aceea, alegerea tatuajelor ar trebui să înceapă cu acest parametru.

Decizia de a alege ca un loc de aplicare a manșonului obligă, de asemenea, o mulțime – un loc deschis, în special vară fierbinte, face desenul disponibil pentru revizuire deschisă. Abilitatea de execuție are același rol important ca și semnificația și sarcina vizuală. O schiță poate fi o modalitate de a ne exprima propria persoană și, în acest sens, linia dintre desenele moderne de femei și de sex masculin devine fuzzy, aproape șterse.

Marina pentru vârsta de emancipare, când o femeie a reținut cu un bărbat nu numai în drepturi, ci și în caracter. Scăderea jumătate a devenit independentă și auto-suficientă, agresivă emoțional și fizică. Femeile proprii arte marțiale și pilotarea aeronavelor, ocupă manageri de top și conduc o afacere mare. Prin urmare, astăzi este ușor să întâlnești o tigrină evitată pe umărul fetei și trandafirii pe corpul unui bărbat.

Pentru a implementa conceptul conceput – aplicarea unui tatuaj pe maneci – va dura mult timp, de la cinci vizite la cabină și mai sus. Termenii depind:

 • de la dimensiunea schiței+
 • Stilul de soluție+
 • Imagine Full – Model subțire Aplică mai repede decât aruncarea completă a întregii zone.

Timpul unei proceduri durează o medie de 2 ore. Plata pe oră și poate fi calculată zeci de mii.

Luați în considerare unele beneficii ale unui astfel de tatuaj:

 • Abilitatea de a decora și de a masca orice defecte – cicatrici de la arsuri și tăieturi, pete native mari, dacă medicul este permis+
 • unicitate – Aproape toate schițele de pe manșon sunt efectuate printr-o ordine individuală, care asigură unicitatea imaginii ca întreg+
 • îngrijire – Este mult mai ușor să-l exerciți, deoarece tatuajul se află în zona de acces liber.

Pentru a aplica un tatuaj pe maneci ușor de găsit un maestru talentat. Tattooers cu plăcere efectuează ordine similare, considerând un câmp frumos pentru munca creativă și publicitatea propriilor abilități. Dar există dezavantaje ale acestui tip de tatuaj. În acest caz, cea mai importantă problemă este prețul întrebării: Aplicarea unui tatuaj pe întreaga maneca – plăcerea nu este ieftină. Resturile minusurilor pot afecta în mod semnificativ luarea deciziilor.

 • Timp – Procesul este lung, uneori necesită o corecție suplimentară. Versiunea finală este uneori realizată pentru lungi luni.
 • Tattoo solid – Evenimentul nu este doar o lungă, este însoțită de senzații destul de dureroase. Din interior, pielea de pe mână este foarte subțire și sensibilă. Nu mai puțin sentimente dureroase în zona cotului, încheieturi. Cu un prag scăzut de durere, ar trebui să vă opriți la zona umărului și bicepsului.
 • După aplicarea completă a manșoanelor de tatuaj Desenul de vedere devine problematic – Deteriorarea pielii vor fi cu siguranță vizibilă.

Imunitatea poate fi ulterior un obstacol în calea confortului emoțional, deoarece un astfel de decor este greu de ascuns și întotdeauna îi pasă.

  Revizuirea speciilor

  Deplin

  Tatuajul complet al mânecilor trage desenul în întreaga zonă – de la umăr la perie. Mâneca parțială înseamnă o modalitate de a înscrie modelul la suprafață pentru a vă îndoi mâinile, de exemplu, de la umăr sau de la încheieturi la cot. De multe ori există o continuare a schiței pe perie și pe degete. Manșonul nu este întotdeauna înfundat pe toți imediat. Uneori o astfel de dorință apare dintr-un desen mic. De exemplu, de la brățară pe încheietura mâinii sau antebrațului. Uneori, o schiță mică de pe umăr devine punctul de plecare pentru maneci.

  De regulă, stăpânii sfătuiesc în astfel de cazuri pentru a provoca desene mici într-un stil, astfel încât acestea să arate ulterior ca fragmente ale întregii imagini, de exemplu, motivele celtice.

  Jumătate

  Jumătate de mâneci (jumătate de maneci) – Aceasta este zona de la cot la umăr sau perie. Cea mai populară opțiune dintre fete. Tatoo arată elegant, neobișnuit și este un tribut excelent pentru vis.

  Sfert

  Trimestru de apel desen în zona de la cot și până la mijlocul antebrațului. Caracteristică a acestei alegeri – întreaga schiță este disponibilă pentru outsiders atunci când purtați haine cu mâneci scurte. În același timp, proprietarul tatuajului este asigurat de o atenție sporită și vederi respectuoase – această opțiune pare elegantă și atractivă.

  Idei de tatuaje și schițe

  Tattoo începe cu o selecție de schiță adecvată pentru realizarea complotului conceput. Ideea ar trebui să fie finalizat – aici includ etapele studiului conceptului general, toate detaliile, colaborarea cu Tattoo Salon Maestru. Fetele sunt mult mai frecvent de sex masculin alege un sfert schițe de manșon, în timp ce acesta din urmă preferă 100 la sută opțiune. Schițe pe jumătate opțiunea se bucură de cerere egală. Tema este vastă. maneca completa face posibil pentru aplicarea parcele detaliate cu imagini ale unor personaje mitologice și reale și evenimente conexe.

  • De exemplu, lupte, maritim sau terestru.
  • tatuaje forestiere Foarte interesant.
  • Orice parte a manșonului este posibilitatea unui desen cu o perspectivă îndepărtată, o imagine a spațiului de a pleca spre orizont.
  • ornamente polineziene și slave, biomecanica, colorat, cu Mandala sau floristice motive.

  Animale

  Tatuajul atașamentului animal este foarte popular, aproape toți au semnificația lor asociată cu caracteristicile animalului. Multe valori au venit în lumea noastră din adâncul secolelor, unde au avut o importanță specială. Bestia sau pasărea erau păzitori și asistenți ai tribului, o parte considerabilă a obiceiurilor cultului și a ritualurilor religioase. Ei s-au închinat, au adus victime, uneori umane, astfel de animale au fost considerate forțe supranaturale sacre, dotate. Imaginile faune sunt împărțite în trei tipuri:

  • Real: urși, lupi, tigri, lei, pisici și t. D.+
  • Mitologice: dragoni, Centaur, Hydra, Unicorn, Griffins+
  • Păsări și pești: Eagles, Crows, Hummingbirds, înghițite, pește de aur și altele.

  Schițele animale sunt ajutoare în dezvoltarea calităților personale, realizând obiective globale. Dar nu uitați: tot ceea ce ajungem în viață depinde de dorința voastră de a lucra. Tattoo este doar un satelit credincios dacă acesta este ales corect.

  Cifrele geometrice

  În ciuda clarității liniilor și a mici, se pare că alegerea pentru creativitatea aplicată, geometria, este o oportunitate unică de a crea schițe neobișnuite și infinit de diverse. Forme geometrice pentru schițe:

  • Cuburi, conuri și poligoane+
  • Bile, linii sparte și drepte.

  Apropo, meander, unul dintre ornamentele preferate ale locuitorilor din lumea antică, a fost foarte popular în Egiptul antic, Roma, Grecia. Cu cât este mai mare stăpânirea stăpânului tatuajului, cu atât mai dificil creează schițe într-un stil geometric.

  Cifra făcută într-un stil geometric arată neobișnuit de atractivă, în special acest stil nu este încă prea comun. Cu toate acestea, direcția este considerată progresivă și în curs de dezvoltare activă. Un astfel de tatuaj atrage întotdeauna atenția celorlalți, iar numărul de combinații și combinația dintre cifre nu pot fi calculate. Oprirea geometriei, ar trebui să vă amintiți că, în ciuda simplității aparente, este una dintre cele mai dificile.

  Nu puteți alege maeștrii fără a studia portofoliul său personal. Pentru a efectua un tatuaj sub formă de cifre geometrice, mulți ani de experiență în acest domeniu este necesar – stilul necesită linii perfect uniforme și colțuri bine efectuate, care este extrem de dificil să se umple corpul uman. Geometria este perfect combinată cu alte compoziții de complot, cel mai adesea obiectul este ales de animale, cum ar fi brioșele de pisică sau lup. Simbolismul presupune un triunghi, un cerc și t. D. Într-o performanță talentată, linii geometrice simple creează picturi extraordinare – Maeștrii le transformă în opera spectaculoasă.

  Flori

  Schițele de flori sunt foarte populare cu femeile. Nu există nicio îndoială că motivele de licitație florale deschid un câmp larg pentru a efectua desene și întotdeauna arată frumos. Fanii de subiect de flori aleg cel mai adesea toate trandafirii celebri, crini, irisi. Dar lumea florilor este infinită și alege ceva unic destul de simplu. Toată lumea poate deschide enciclopedia în căutarea unor eșantioane rare. Tatuajul similar sunt aproape întotdeauna efectuate în culoare, ceea ce le face extrem de atractive.

  Alte

  Modele ornamentale – este întotdeauna spectaculoasă și impresionantă, Astfel de schițe pot fi umplute cu semnificație sacră sau pur și simplu pentru a fi un anturaj decorativ, pentru a servi ca o credință sau un vector vital. Tatuajul de acest tip poate arăta ca un model ornamental simplu De la linii geometrice, De exemplu, același meander sau au un tip slavic, unde sunt prezente linii directe, colțuri, cercuri, rune, valuri.

  Nu mai puține de interese cauzează schițele cu imaginea pădurii. De regulă, proprietarii de astfel de desene protejează cu atenție spațiul personal. Au niște prieteni, dar fiecare pe care o apreciază. Pentru străini astfel de oameni sunt închise. Din punct de vedere vizual, schițele similare arată de obicei ca un complot cu copaci și păsări deasupra lor. De regulă, aceasta este o lume sumbră taiga, și nu o grovă veselă de mesteacan. Pădurea poate fi semi-umplută cu ceață, combinând ceasul imaginii și PR. TATTOO TRANGER cu imaginea pădurii – Personalitatea este creativă, cu un mare potențial intern.

  Instrucțiuni de stil

  Există multe stiluri în domeniul tatuajului, mai puțin popular decât realismul, dar nu mai puțin spectaculos. Fata pentru designul tatuajului sub forma unui manșon poate alege orice stil, totul depinde de ideea sa și de conceptul general de tatuaje.

  • Școală veche – stilul Europei și America XIX-XX de secole. Au originat în mijlocul marinarilor, care au avut întotdeauna o amintire a pământului nativ și a celor dragi. Stilul folosește vopsele strălucitoare, o paletă suculentă, un contur negru, aproape o acoperire solidă a zonei selectate, desene sub formă de ancoră, craniu, panglici, cruci și t. D.

  • Mandala – simbolul integrității lumii spirituale, înțelepciunea și interconectarea cu spațiul. Motivul principal este un ornament complex închis într-un cerc. Culori de bază – verde, roșu, galben, alb, albastru. Motivele complexe de țesut ascunde un înțeles profund. Mandal nu înțeleg omul nedrept, ar trebui să fie învățați să citiți. Fiecare schiță poartă o anumită promisiune de energie.

  • Biomecanică – unul dintre cele mai spectaculoase stiluri, atragând cu ușurință atenția celorlalți. Biomecanica – aceasta este stilizarea unei persoane sub organismul cibernetic. Se pare ca un spațiu al pielii, sub care articulațiile mecanice, uneltele, așchii, șuruburile, piulițele etc.

  • Chicano – Stilul originar din mediul criminal al Americii Latine. Până în prezent, Chicano nu are un înțeles similar și servește doar un obiect de artă, adesea având un metru de mister, implicare în lumea din lume. În principal, tonuri întunecate – gri și negru, uneori adăugate stropi de nuanțe roșii dezvăluite.

  În plus, există fete pe manșonul de tatuaj:

  • semne zodiacale+
  • Stil japonez cu dragoni, inclusiv samurai+
  • Realism (cel mai popular), gravură, etnice, acuarelă, Doomle (în paletă alb-negru) și așa mai departe.

  Stiluri pentru tatuaj foarte mult, lista prezentată nu este plină, el spune doar că nu este necesar să repet orbește ideile celorlalți. Decizia de a aplica un tatuaj vorbește deja despre începutul creativ al unei persoane, astfel încât să se manifeste în alegerea schiței. Dacă aplicați desenul pe corp, deci lăsați-l să fie unic.

  Nuanțele de aplicare

  Înainte de a aplica un tatuaj, trebuie să treceți prin etapele inițiale. Aceasta este o gamă de salon tatuaj, vrăjitor, stil și teme de desen. Autoritatea autorului poate fi ușor de găsit cu ajutorul Internetului – pe forumuri și în rețelele sociale.

  • Vizualizați portofoliul salonului și masterat – eveniment obligatoriu. După selectarea specialistului, iar munca a fost convenită cu el, este necesar să se decidă asupra schiței. Chiar dacă este desenată cu mâna proprie, iar subiectul aparține numai clientului, este necesară consultarea cu tatuajele. El este cel care va spune toate nuanțele executării ordinului și a caracteristicilor sale. Poate că în muncă nu va fi atât de cu siguranță ca pe o foaie de hârtie.
  • Alegerea locului depinde nu numai de schiță, ci și de înălțimea pragului dureros. Brusc sensibilitatea ridicată la durere nu va permite efectuarea unui tatuaj exact în cazul în care planurile clienților. Mai ales dacă aceasta este prima experiență, iar clientul nu cunoaște încă posibilitățile corpului său.
  • Specialiștii sfătuiesc să bea mai multă fluidă cu o zi înainte de o sesiune, Pentru a preveni deshidratarea. Pielea trebuie să fie bine umezită, va ajuta procesul de cerneală de absorbție a pielii.
  • De asemenea, pe zi înainte de sesiune Nu puteți utiliza alcool, aspirină și alte medicamente care diluează sângele.
  • Trebuie să vă îmbrăcați cât mai convenabil posibil, Să se simtă confortabil pentru câteva ore, iar detaliile hainelor nu au interferat cu Maestrul.
  • Trebuie să mănânci bine înainte de a vizita cabina, să nu testeze amețeli și slăbiciune.
  • Dacă este planificată o sesiune foarte lungă, nu va face rău să aibă o mică „gustare”. De exemplu, țiglă de ciocolată are un motiv pentru pauză, în timpul căreia se odihnește și stăpânul.
  • Pentru pielea uscată, va trebui să aplicați fonduri de hidratare în decurs de o săptămână înainte de sesiune. Nu faceți plajă înainte, deoarece bronzul este același arsuri solare – leziuni ale pielii.

  După o sesiune, este necesar să urmați cu strictețe regulile îngrijirii, care vă vor spune Maestrul. Principalul pericol este o infecție care poate strica toată lucrarea. Ar trebui să fie în minte și să nu facă un tatuaj înainte de a merge în vacanță la mare sau unde puteți înota. Bineînțeles, este necesar să vizitați medicul dacă pielea are probleme sau există boli grave. De exemplu, diabetul zaharat, coagularea slabă a sângelui, problemele tiroidiene și t. D.

  Cum se face mâneci de tatuaje pentru femei, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: