Totul despre Tattoo modele

Totul despre Tattoo modele

Modelele de pe corp pot fi create în moduri diferite – Utilizați un tatuaj sau un tatuaj flash, iubitorii de metode radicale sunt rezolvate pe un tatuaj clasic. Și opțiunile pentru cum va arăta acest lucru care va desemna modele, foarte mult.

Particularități

Tattoo „modele” – acesta este un motiv pentru a refuza caracterele și semnele rectilineare În favoarea frumos, extrem de easttic, uneori abstract, dar încă umplut cu un model de semnificație. Modelele de fantezie complet distrase sunt mai puțin frecvente. Practic, iubitorii de tatuaje preferă un ornament care poate fi descifrat, având o istorie, un cod cultural și T. D.

Valoarea modelelor de pe corp.

 • Funcția de coastă. Strămoșii noștri au crezut în ea, dar și oamenii moderni nu sunt înclinați să menționeze o astfel de teorie. Simboluri, intercalarea lor, sentimentele imbricate, emoțiile, dorințele de a elabora energia modelului pot fi suficient de puternice pentru a afecta percepția lor de către transportator. Și cel care crede într-o astfel de forță de semne și simboluri, îndrăznește să se bazeze pe faptul că toate acestea nu sunt în zadar, că îl ajută în viață.

 • Experiențe criptate. Există subiecte care nu permit Go: Unele evenimente importante în viață, cu experiență cu semnul „+”, și cu semnul „-„. Lipsiți de oportunitatea de a vorbi în mod deschis, dar nu a acceptat faptul că ar trebui să fie lăsată în trecut, o persoană încearcă să-și desemneze experiențele sub forma unui tatuaj. Și devine un analog de explorare, datorită căruia este eliminată sarcina de emoții inutile.

 • Viața Credo. Poate fi completat expresia (citat din carte, Sfintele Scripturi), linia de la o melodie sau de muncă literară, dar ornamentul poate fi și mai elocvent decât inscripția.

 • Marker de passionism la o cultură. Tiparele sunt diferite – cineva vrea să sublinieze cunoașterea slavă etnografie, cineva mai aproape de simboluri indiene, scitică sau scandinave.

 • Doar estetica în formă pură. Astfel de modele nu sunt legate de regiune, tradiții, acestea pot să nu aibă nici un sens și sens strict, dar modelul in sine, solutia de culoare este fascinant și impresionant.

Dacă acesta este primul tatuaj, modelul este mai ușor. Dacă există deja imagini pe corp, principiul consonantă, nimeni nu a anulat compatibilitatea.

Tipuri de tatuaj

Mai multe detalii ar trebui să fie o parte din cele mai populare opțiuni și se ocupă cu valoare și caracteristicile lor.

Slavic

Fiecare simbol de aici este în același timp simplu, și semnificativ. În slave model tatuaj o mulțime de geometrie, ele se aseamănă adesea broderie. Fiecare semn este simbolic, cele mai multe dintre ele înseamnă noroc, fertilitate, recolta bună. Deoarece strămoșii care au hrănit ferma, pământul, au considerat principala fericire a recoltei. El a fost, a existat o viață, bunăstare, bogăție. Astăzi, astfel de simboluri frumoase pot fi denumite și recolte ca o abundență de beneficii de viață, realizări de carieră și t. D. Culoarea neagră domină.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj cu ferigi

celtic

Modelele celtice și păgâne se îmbină în aceste tatuaje. În fiecare model, energie specială, înțeles, putere. Vizualizarea lor diferă de alte modele, motivele celtice sunt într-adevăr greu de confundat. În desene celtice o mulțime de bucle, spirale, noduri și, desigur, cruci. Și toate împreună arată ca un labirint. Valoarea principală a unui astfel de tatuaj este creșterea spirituală, auto-dezvoltarea, depășirea și dificultățile de viață, credința în renaștere și t. D.

scitic

Asemenea imagini sunt adesea numite animale. Există, de asemenea, multe simboluri cruciforme, mulți tridenți, valuri, simbolismul sustic, dar multe motive animale. Păsări, animale, plante ornament produce o impresie puternică, pentru că încadrarea tot acest model geometric, sau imaginile ele însele sunt incluse într-un fel de figura. Se pare foarte conceptual și puternic prin trimiterea.

Principala diferență dintre modelele scythne în faptul că imaginile mici din ele sunt foarte detaliate și interesante, ele sunt situate în interiorul marelui.

scandinav

Cineva chiar îi confundă cu celtic, iar asemănarea este cu adevărat evidentă. Dar, în afară de intercalarea elegantă și nodurile, imaginile animalelor sunt clar vizualizate aici, vikingi. De la animale, cele mai multe imagini populare de lupi si ursi pot fi luate în considerare. De asemenea, există adesea o imagine a țesăturilor militare, alte caractere de luptă. Toți cei care sunt interesați de estetica brutală a vikingilor, puteți lua în considerare cu atenție modelele scandinave.

Maori

Tribul Maori trăiește pe Insulele Pacificului, iar caracteristicile lor artistice culturale asociate stilului polinezian sunt, de asemenea, un exemplu frumos pentru modelele din tatuaj. Liniile netede în astfel de tatuajele din Malaezia sunt combinate organic cu geometrie, există multe ovale și cercuri. Astfel de modele sunt fie independente, fie încadrate de alte desene. Maorienii înșiși aparțin în mod serios aplicației modelelor, știu ce înseamnă fiecare personaj în ele. Ei cred, de asemenea, că în modelele se află cu lumea din lume. Dar cei care nu se aplică credinței tribului preferă un astfel de tatuaj ca o facilitate de artă demnă de apariție pe corp. Este foarte frumos.

indian

Simbolismul unor astfel de modele este mai evident, deoarece cultura indiană nu este atât de exotică, a venit la omul occidental relativ lung și familiar cu mulți. Aici este ghicit de subiectul iluminării, căutării spirituale. Iată multe motive naționale recunoscute, imagini despre Dumnezeu. Imediat va fi acum popular Mandalas. Cei care sunt aproape de cultura indiană vor fi cu siguranță ca un astfel de tatuaj.

Floristica

Floral, motive de plante formează, de asemenea, modele frumoase care nu pot avea sensuri speciale, nuanțe subțiri, dar aceste combinații colorate, țesutul foarte eficient. Floristicile pot fi încadrate în forme geometrice, dungi, zigzaguri, coroane, linii abstracte și fantezie. Alegerea depinde de stilul în care se efectuează tatuajul, de la client: cineva este foarte rulant subțire, plămâni, deschideri de flori deschise.

Apariția cuiva are mai mult un tipar clar și concis, monocrom, cu dominația neagră profundă.

Alte

Nu faceți în această listă fără motivele africane, foarte originale, în căutarea frumos pe corp. Caracterele romane tradiționale pot fi, de asemenea, baza ornamentului. Imagini populare și mixte în care floraria modernă este combinată cu motive ornamentale antice sau o combinație de artă pop, cu un anumit simbolism tradițional, poate, de asemenea, să dea un rezultat neașteptat, dar foarte spectaculos.

Citește mai mult  Stenciluri pentru tatuaj

Sfaturi pentru alegerea

Se crede că ornamentul din tatuaj preferă oameni-introverte. Sau doar cei care nu le place să fie complet deschisi și căutând compromisuri între demonstrativitatea tatuajelor și abilitatea de ao lăsa privaturi.

Cum de a alege un model adecvat – consultanță de specialitate.

 1. Motivele estice sunt cele mai potrivite pentru cei care doresc să asocieze o cerere aplicată cu o creștere auto-dezvoltare și creștere spirituală. Se poate spune că astfel de tatuaje sunt valoarea satelitului, asistent în calea viitoare. Ele nu reflectă acele evenimente care s-au întâmplat deja, dar cei care trebuie încă să fie. Și sarcina lor este de a ajuta transportatorul în zămislit, adăugați-l forțele și motivație.
 2. Mulți maeștri să încerce să descurajeze o persoană de la tatuaje religioase. Ei fac cel mai adesea oameni foarte tineri, nu la sfârșitul înțelege că vederile religioase se pot schimba în timpul vieții. Deoarece modelele în care religiozitatea este clar vizibil, necesită o mare înțelegere.
 3. Dacă modelul presupune caractere magice (de exemplu, în podoaba insulară), clientul trebuie să formeze în mod clar o legătură cu acestea. Dacă este doar o artă, iar o persoană care nu se teme să „trezească niște forțe speciale“, totul este în regulă. Dar, de multe ori clientul va fi plictisit: îi place modelul în sine, estetica lui, dar el nu vrea să se îngropa în sensul. Acest lucru nu este de afaceri de master – să se descarce și să convingă, dar argumentele pro se vor concentra și asupra importanței simbolurilor și capacitatea de a intelege cu exactitate dorinta lor. Deoarece, dacă atunci clientul va regreta, el va lua simboluri magice cu o seriozitate mai mare, acuză pe Maestru (se întâmplă adesea).
 4. Imersia în material este binevenită. Acest articol ecou anterioare. Dacă vă place personajele slave, merită citit despre ele în detaliu și nu în prima sursă, ci mai multe, autoritate pentru o persoană. Un tatuaj foarte util în acest sens, care vă permite să „încercați” un nou model pe corp, să trăiți cu el, să înțelegeți dacă modelul este influențat cu dvs. sau corpul a început să o respingă.
 5. Primul desen pe corpul comandantului este sfătuit să facă acest lucru, în cazul căruia ar putea fi ucis de ceva global.
 6. Mai multe tatuaje diferite în diferite stiluri pe o parte a corpului – un experiment dubios. El este puțini oameni gestionez. Prin urmare, ar trebui să se gândească, de asemenea, la ce tradiție este mai apropiată, care nu va dori să întrerupă. Adică îndoială despre acest cont în momentul creării unei schițe nu ar trebui să fie.

Desigur, este important și locul în care va apărea modelul.

Opțiuni de cazare

Tatuaj pe partea din față a corpului, potrivit psihologilor, există o mască socială a omului. Sub piept, pe stomac, pe partea din față a corpului face un tatuaj care se află în lumea lumii despre o persoană. Și omul vrea să o facă vizibil, vrea să demonstreze.

Citește mai mult  Prezentare generală a tatuajului drăguț și a schițelor lor

Valoarea modelelor în diferite părți ale corpului.

 • În jurul mâinii – afișează faptul că o persoană nu vrea să rateze, nu vrea să dea. Poate fi modele care simbolizează valorile persoanei care sunt extrem de costisitoare pentru el că dorește să păstreze sub control.

 • Pe umăr – arată puterea, puterea, în principal spiritual. Aceasta este o demonstrație directă a puterii și ceea ce este arătat în model și există caracteristici care ajută o persoană să fie puternică.

 • La antebraț – datele de tatuaj poziționează obiectivele unei persoane și ceea ce caută în viață. Acestea sunt imagini cu simboluri de căutare, adesea cel care a ajuns la răscruce și face tatuajul un fel de talisman pe noul mod.

 • Motorul de încheietura mâinii din această zonă ajută la începerea deciziilor de pornire și completare. Este o confirmare a pașilor odată făcuți, abilitatea de a vă întări alegerea, nu faceți reculs pentru viață.

 • Pe perie – dacă modelul este pe mâna stângă (pentru mâna dreaptă), este legată de primire. Dacă în dreapta – cu întoarcerea. Și sunt acele simboluri care sunt prezente pe model și sunt asociate cu faptul că o persoană vrea să dea și ce să ia.

 • Degetele – flexibilitatea unei persoane este afișată pe degetul mare asupra faptului că este ambalat. La indicatorul – forța și perseverența, în medie – ambiții și ego, pe nume – armonie și frumusețe exterioară, pe Mizorz – conștiință de sine și încredere.

 • Lonent – În această zonă, o persoană dorește să desemneze ceea ce adresează lumii materialelor externe. Există, de asemenea, asociațiile sale de sex.

 • Pe partea din spate, între lamele, partea din spate a gâtului. Adesea se numește zona de furie. conflictele nerezolvate pot fi afișate aici. În general, spinul este adesea asociat cu inconștient, cu trecutul, cu experiențe de viață. Și tatuaj în această zonă, în special cu model, poate acționa ca un semnal cu privire la nevoia de sprijin.

 • Pe stomac, de lângă organele genitale. Modele de aici indică gustul vieții, sentimente de bază, experiențe sexy. Ele ajuta pentru a umple aceste zone cu energie, și de foarte multe ori pentru că o persoană nu a găsit încă un echilibru.

 • Pe șold. Acesta detine energia care vă permite să avanseze. Forțele personale sunt, de asemenea, acumulate aici, tatuajul ajută să le crească, scalarea.

 • Pe piciorul (jos). Asociat cu o mișcare spre poartă, ceea ce ajută să avanseze. Dar tatuajul de pe mândria genunchi arată și flexibilitate, aici este prevăzută de un tatuaj alimentând ego-ului.

Chiar și un tatuaj mic merită ei asta (schita), au uitat la ea mai bine „l-au bosumflat în capul meu“ și abia apoi au fost rezolvate pentru transferul către corpul. Ce să spun despre modelele mari care arata, desigur, de multe ori incredibil de eficient, dar nu este întotdeauna o persoană care reușesc să afecteze într-adevăr.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Gabriela

  Care sunt cele mai populare modele de Tattoo în prezent?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: